سلامنقل قول:
بستگی به منظقه محل زندگی شما داره
به صورت رندوم در ساعات مختلف چک کنید
خیلی ها 3g را جایگزین adsl کرده اند و راضی هستند
ولی خب ناپایداری شبکه 3g مشکلی هست که خیلی ها دارند
Printable View
سلامنقل قول:
بستگی به منظقه محل زندگی شما داره
به صورت رندوم در ساعات مختلف چک کنید
خیلی ها 3g را جایگزین adsl کرده اند و راضی هستند
ولی خب ناپایداری شبکه 3g مشکلی هست که خیلی ها دارند
بله میرسه هیچ وقت پینگ ترب جی استیبل نبوده. چرا اگر تجهیزات فور جی و سیگنال خوبشو دارید شاید بشه تا حذی جایگزین کرد. اما کلا جابگزین کردن ای دی اس ال با شبکه ناپایدار اشتباه استنقل قول:
این تست ساعت 5 بعد از ظهر اونم ساعت خلوت
کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=407ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=386ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=458ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=589ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=687ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=503ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=381ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=407ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=594ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=609ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=396ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=391ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=369ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=381ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=359ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=377ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1040ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=187ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=227ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=217ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=191ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1282ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=215ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=184ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=193ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=184ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=1377ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=553ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=561ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=448ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=179ms TTL=49
نقل قول:وضع 3جی همراه اول هم همین طوره ؟نقل قول:
توی منطقه 2 سعادت آباد تهران LTE ایرانسل راه افتاده ؟
خیابان رودکینقل قول:
منطقه 10
همراه اول افتضاح در حد دیال آپ...ولی ایرانسل عالیه
شما آلفا+ همراه اول دارید ؟نقل قول:
آلفا چیه؟؟نقل قول:
همون تری جی همراه اول رو میگم افتضاحه
سعادت اباد یکی از اولین مناطقی بود که ایرانسل lte دادنقل قول:
اما الان سرعتش خیلی افت کرده.
Sent from my iPhone 6
دوستان یه سوال داشتم در مورد دانلود کردن با 3G ایرانسل و همراه اول.
برای دانلود فایل های بالای 100 مگ سرعت ثابته؟ یعنی وقتی مثلاً 700kb/s میده برای دانلود هم ثابته؟ یا کم می کنن این مقدار رو؟
والا عزیز هیچی معلوم نیستنقل قول:
تو منطقه ما ماه پیش همین حدودا بود الان رسیده به 8 تا 12 کیلوبایت در ثانیه
کیفیت افتضاح شده
پینگ بالا سرعت پایین
آره جدیدن اینجوری شده.نکنه فاز دو فیلترینگ هوشمند راه افتاده.آقا رضا هم گفتنقل قول:
گفتن سرعت سرور داخلی خوبه که.دیشب چند تا تست گرفتم سرور داخلی سرعت 1 مگابیت بالاتر نمیرفت با نسل سه و چهار.بعدش سرعت آپلود دو برابر سرعت دانلود بود
دوستان خودتون مشاهده میکنید که ایرانسل به کل امشب قاط زده کشور من از ایران به غنا تغییر کرده بدون اینکه چیزی رو دستکاری کنم.چند ساعت پیش هم آرم H+ یا E هم نمیومد.الانم که اومد تست گرفتم اینجوری شد نمیدونم چه وضعیه واقعن عکسشم مشاهده میکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همراه اول که کلا تعطیله. 20 کیلوبایت بر ثانیه
ایرانسل هم به قدری نوسان داره که آدم به همون همراه اول راضی میشه.
مشکل اصلی پهنای باند هست . کسی هم اجازه نداره در مورد زیاد شدنش صحبت کنه ( وزیر ارتباطات به دلیل افزایش پهنای باند از مجلس کارت زرد گرفت ! )نقل قول:
چه همراه اول چه ایرانسل چه 3g چه 4g وقتی شیر منبع اصلی بسته هیچ فرقی نمیکنه :n15:
به نظر بنده جهت حفظ کیفیت و پایداری شبکه و تا زمان تخصیص پهنای باند لازم از سوی زیرساخت، ایرانسل باید سرعتها رو محدود کنه.
چونکه 2 مگابیت پایدار خیلی بهتر از 20 مگابیت ناپایداره.
با احترام به نظر شما ولی من با محدودیت سرعت مخالفم.نقل قول:
در ای دی اس ال و رایتل هم که محدودیت سرعت وجود دارد ، در زمان اوج ترافیک کندی سرعت حس میشود.(تجربه کردم)
در ضمن گمون نکنم مشکل زیرساخت به این زودیا حل بشه چون خودشون هر روز یه مشکل جدید به وجود می اورند :n09:
با آلفا یا آلفا پلاس این سرعت رو دارید؟نقل قول:
یه کاربری چند ماه پیش همین حرف رو زد همه ریختن سرش و بااهاش بحث کردننقل قول:
دوستان ساکن منطقه 22 تهران شهرک گلستان..سایت بالای شیرینی لاریسا واقع در قائم13 که از قبل نسل سومش فعال بود از امروز نسل چهارمش هم فعال شده و محدوده بیشتری از منطقه رو زیر پوشش خودش برده.
تست زیر هم امروز گرفتم و اگر راهم به سمت دکل خورد از نزدیک تست میذارم .
محتوای مخفی: تست گرفته شده از بلوار هاشم زاده داخل منزل
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
مهندس جان میشه عکس سایتش رو هم بزارینقل قول:
باشه چشم هرموقع نزدیکش رفتم میگیرم تو این چند روز.نقل قول:
شیراز هم اینترنت 3gو4gسرعت بسیار کم شده است.
لیست شهر های تحت پوشش 3G و 4G ایرانسل بعد از 3 ماه آپدیت شد !! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 مگابیت دیگه خیلی کمه :n02:نقل قول:
مشکل اینجاست که اگه محدود کنن دیگه اصلا به فکر افزایش پنای باند نمیفتن مثل ISP های ADSL که 50 تا کاربر رو با 4 مگابیت پهنای باند سرویس میدن تازه مشترک جدید هم میگیرن :n09:
الان همراه اول برای آلفا پلاس 8 مگ رو تعریف کرده که به نظر هوشمندانه تر از ایرانسلهنقل قول:
ایرانسل هم می تونه دو نوع بسته بزاره 2 مگ و 10 مگ با دو تعرفه متفاوت اما به شرط اینکه ده مگ رو تضمین کنه شخصا حاضرم پول بیشتری بدم اما سرویس بهتر بگیرم نه اینکه فحش بدم که لیاقتشم دارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭﯼ : ﻓﺮﻭﺵ ﺍﻳﻨﺘﺮﻧﺖ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﮐﯿﻔﯿﺖ
ﻧﺎﻣﻨﺎﺳﺐ ﺩﺭ ﺷﺶ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪ
من الان همزمان دو بسته ماهانه دارم.که یکیش شبانه 24 گیگ هست.
سوالم اینجاست.ساعت دو که شد.باید حتما یک بار قطع و وصل کنم؟
منظور از قطع و وصل چیه؟ینی یکبار cellura data را اف کنم حله؟؟؟؟
دوستان اینترنت 4gچرا روی سرعت دومگابیت محدود شده برای شما همینجور شده تا دیروز که خوب بود یکدفعه اینقدر افت سرعت اپراتورکه پاسخ درست نداد اقا رضا چرا دیگه توسایت که علت رابگد جالبه که اپلور تغییر نکرده است. ولی تایم هم بیشترشده متاسفانه!!!!
مشکل، کمبود پهنای باند سایت های ناحیه شما و در کنارش تغییراتی هست که ایرانسل شروع و بر روی شبکه انجام داره میده و یکسری جاها مثل منطقه ما در تهران که 1 ماهه وضع خراب بود بعد از 10 دفعه قطعی شبکه کمی بهتر شده.نقل قول:
در کل یه 1 سال 2 سال دیگه طول میکشه تا 3G و 4G رو به صورت استیبل تو ایران بخوایم داشته باشیم.
دوست من چه تغییراتی ایرانسل دارد نکنه می خواهد 4gرا با سرعت دومگابیت ارایه کند!!!
نه .. از پارسال تا الان همراه اول و ایرانسل فقط به فکر گسترش و افزایش تعداد شهر های تحت پوشش بودند بخاطر همین شبکه هاشون Optimize نشده .. برای همین اصلا استیبل نیست..چیزی که از یکی از مدیران ایرانسل پرسیدم اینه که ایرانسل شروع کرده به بهینه سازی شبکه 3G و 4G بخاطر همین بعضی اوقات شاید قطعی شبکه رو شاهدش باشیم و یا کاهش بیش از حد سرعت..صفحات قبلی هم گفتم این موضوع رو.نقل قول:
واقعا به نظر منم باید مثه همراه اول دو تعرفه با دو سرعت بذاره . اینطوری میشه هر چی پول بدی نون میگیری . نکه یکی 20 مگ بگیره یکی 2 کیلو !
من با آلفا پلاس سرعتم از 1 تا 8 نوسان داره وب گردیشم هم بهتر از ایرانسله
سلامنقل قول:
متاسفانه وضعیت 3g هم به شدت افت کرده
الان سرعت بین 5 تا 10 کیلوبایت در ثانیه ثابت شده است تقریبا دو روز هست این اتفاق افتاده در حالیکه قبلا بین 100 تا 500 متغیر بود
آقا جایی هست بشه به ایرانسل نظر داد که فلان جا رو 4 جی کنید؟ یعنی جایی باشه که کاربرا نظر بدن و ایرانسلم طبق اون تصمیم بگیره
من چندین بار زنگ زدم اپراتور.گفتم سایت محل ما نسل سه هست نمیخواین ارتقاء بدین به نسل چهار.گفتن دست ما نیست باید کارشناسان ببینند منطقه مشکل داره بعد اقدام میکنندنقل قول:
الان محله ما مشکل نسل سه همراه اول داره فقط تک آنتن داره نمیشه اصلا استفاده کرد ازش.روی نسل دو میزارم که نگو سرعت 1 کیلوبایت.به بایت هم میرسه.چندین بار زنگ زدم گفتن پیگیری میشه اما چی.هیچ کس نیومد یه نگاهم نکرد.
نمیدونم من خودمم موندم باید کیو ببینم مشکلات آنتن دهی رو و افت سرعت رو بهش بگم حل کنه.این اپراتور هم قول میده اما اصلا انگار کسی پاسخگو نیست.آقا رضا هم بنده خدا نیست بهش بگم
امروز خودم زنگ زدم اپراتور پرسیدم.گفت بیشتر شهر ها مشکل افت سرعت دارن داره درست میشه کارشناس ها در حال تلاش برای رفع مشکل هستند منتظر بمانید ...نقل قول: