خدايي چي دانلود ميكني با ايرانسل و هاي وب كه تموم نميشه؟:n02:نقل قول:
Printable View
خدايي چي دانلود ميكني با ايرانسل و هاي وب كه تموم نميشه؟:n02:نقل قول:
داش فیلم و سریال زیاد میبینم بعد زیاد نیست ماهی 200 گیگ سر جمع تموم میشهنقل قول:
الان ی فیلم بخوای بذاری تو TV کیفیتش میافته باید نسخه 4k بگیری یا فول اچدیای Adit رلیزایی ک سه چهار گیگ حجم میخورن
بعد من وبگردی و تلگرام و کلیه دیوایسام روزی 2 گیگ میخورن
آره . ارزون میدم اگه بخای. چون خودم بسته قرمزشو دارم سی گیگ سی روزه دیگه نیاز ندارمشنقل قول:
چن میگی داوش؟نقل قول:
من بزنم ۲۴ ای دانلود شاید بتونم ۵۰ گیگ دان کنم ۵۰۰ کیلو بیشتر نمیشه سرعتم
خب داداش پیشنهاد دادم خب! میخام از شرش خلاص شم یه پولی هم کسب کنم :دینقل قول:
گفتم داداش چند میگی اشتباه فکنم گرفتینقل قول:
خب داداش چیزی نگفتم ک میگم چن میفروشی
فروشنده تویی قیمت بگو
آره. توی پنل بالای هر فشفشه ای که داری یه کد نوشته. اون کد رو به هر کی بدی میتونه توی پنل خودش وارد کنه و اکانتشو شارژ کنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من دیروز درخواست تخلیه دادم از شاتل که همون دیروز اینترنت قطع شد تا امروز که downstream و upstream هم از روی خطم برداشته شد ! بعد الان های وب میخواد دایری بزنه مخابرات درخواست رو برگشت میزنه نمی دونم چرا مگه کارای دیگه هم داره ؟ قبلا وقتی down و up از روی خط میرفت یعنی تخلیه !
الان چیکار کنم ؟
سلام دوستان کسی این مودم های وب خریداری کرده؟ چطوریه ارزش داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من خریدم ولی با این قیمت میتونی مودم خیلی بهتر بگیری مثل dlink 2740u که مودم فوق العاده هست و قیمت 72000 تا 75000 تومان داره با 2 سال گارانتی با عضو شدن در باشگاه.
این مودم اگر آپلود رو از 1 گیگ بیشتر ببندند کلا جواب نمیده چون من آپلودم روی 2 مگ بسته شده کلا جواب نمیده و باید روی 1 بیشتر نباشه. و یک مودم خیلی ساده هست و اصلا کار هواوی نیست فقط آرم هواوی داره و کلا مودم چینی هست که به دستور خود های وب فکر کنم ساخته شده.چون هواوی اصلا فریموری برای این مودم نداره و وقتی فریمور بخوای باید فقط از خود شرکت های وب بگیری که اونم جای تعجب داره و قیمت هم خیلی بالاست خداییش ،البته از نظر من
چرا آپلود شما روی دو مگ بسته شده ؟؟ من با های وب تماس گرفتم گفتن اصلا واسه کسی دو مگ نمیبندن . راهنمایی میکنید ؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خط شما تا هر جا کشش داره میبندن!
شما موقع تماس با بخش پشتیبانی بگو با اقای محمدی میخوام صحبت کنم!
بعدش بگو خطتتو بررسی کنن و ضمنا اگر گفت امکان نداره بگو من با سرور کار میکنم باید اپ من بالا باشه تا فریز نشه و .......
های وب دیگه های وب قدیمی نیستش
اصلا طرحاش خوب نیست داره روز به روز هم بدتر میشه
الان نزدیک 1 ماه هست که میگن به زودی طرح جدید میدن و نمیدن
فشفشه 50 گیگ و حذف کردن به زور باید 70 گیگ بگیریم
فشفشه هفتگی 7500 بود دوباره برگردوندند ولی بل قیمت 8500
امروزم مثلا طرح جدید نوروزی زدن مثلا 40 گیگ 15 روزه
دیگه اصلا به نظرم خوب نیست های وب
شاتل خیلی قیمت هاش بهتره
های وب هم شورشو در اورده با این فشفشه های مسخره:n24:
میشه یه سرویس با قیمت و حجم و روز معرفی کنید ؟؟نقل قول:
الان زنگ زدم گفتن اصن اجازه همچین کاری ندارن . هیچ مشتری آپلود دو مگ نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
منم یک دفعه برای سرعت اپلود تماس گرفتم گفتن بیشتر از 1 مگ نمیشه!نقل قول:
نقل قول:
دو سال پیش به صورت رایگان برام فرستادن.
به عنوان یک مودم معمولی از کیفیتش راضی بودم.
ولی با این قیمت خیر ارزش نداره و مودم های بهتری میشه گرفت.
اپلود هیچ جا ندارن بالا 1 مگنقل قول:
ولی از عجایب هایوب اینجاس ک زنگ میزنی میگی اقا برای من سرعت رو بالاتر ببند میگه ن چک میکنه ن چیزی درجا میگه خطط نمیکشه میگم اقا تو مودم زده تا 16 میکشه ن اصن 12 ببند
میگه اقا اتوماتیک بسته میشه دست ما نیست ادم دیگ خفه میشه چیزی نمیتونه بگه
آپلود 2 مگ های وبنقل قول:
نقل قول:
خدایی الان هنر کرده دیگه با این فشفشه
اینم از طرح نوروزیش
دیگه واقعا اصلا بدرد نمیخوره های وب
آپلود بالای 2 مگ که احتمالا باز گذاشته باشند مخابرات
سر این اسکرینت اعصابم خورد شد گفتم بالاتر ببندننقل قول:
بالاتر بست فقط پینگ خوب شد
دانلود همچنان سرعتش پایننه فقط تو لود صفحه عالی تر شده
نمیدونم تجهیزات های وب مشکل داره چون منم وقتی سرعت دانلود از 8 بالاتر میذاره نویز زیاد میشه و همش قطع و وصل میشه حتی روی 12نقل قول:
با اینکه مودم نشون میده که تا 19 مشکلی نداره :n13:
C:\Users\Siavash>tracert tabnak.ir
Tracing route to tabnak.ir [94.182.146.186]
over a maximum of 30 hops:
1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 28 ms 31 ms 26 ms 172.27.143.130
3 27 ms 27 ms 28 ms 172.27.143.129
4 47 ms 44 ms 48 ms 172.16.2.1
5 42 ms 45 ms 43 ms gr1.s.hiweb.ir [46.224.0.209]
6 44 ms 43 ms 42 ms gr1.l.hiweb.ir [46.224.0.193]
7 43 ms 45 ms 47 ms 10.201.182.126
8 45 ms 45 ms 45 ms 172.18.205.221
9 * 43 ms 42 ms 172.18.205.30
10 41 ms 49 ms 45 ms 172.18.205.78
11 46 ms 52 ms 52 ms 85.15.2.22
12 94 ms 47 ms 67 ms 94-182-144-138.shatel.ir [94.182.144.138]
13 46 ms 45 ms 46 ms 94.182.146.186
Trace complete.
نمیدونم خط چهارم برای مخابرات هست یا های وب ولی هر کجا که هست همون جا پینگ من میترکه شب ها حتی پینگ داخلی من به 90 هم میرسه بین 30 تا 90 تغیر میکنه که خودش یک رکورد هست و بر اساس نظر پشتیبانی های وب پینگ زیر 300 نرمال هست و جای شکایت نداره بله ما تو مملکتی زندگی میکنیم که همه چیز یک طرفه به نغع فروشنده هست و مصرف کننده فقط باید پول بده و خفه بشه. ما مسلمان هستیم و در انتظار امام زمان ما ادعای رهبری جهان اسلام رو داریم ولی حتی کشور خودمان رو نمیتوانیم رهبری کنیم ما ادعا ساخت ماهواره بر رو داریم ولی حتی یک پیچ رو هم نمیتونیم بسازیم بله ما فقط ادعای داریم ولی چیزی نداریم.
روتر های میکروتیک هست اگه اشتباه نکنمنقل قول:
مشکل از خود های وب هست
فقط امیدوارم یا فیبر نوری مخابرات بیاد سمت ما یا که ایرانسل قیمت بسته های بلند مدت رو کاهش بده چون واقعا 4.5 G عالیه . برم راحت بشم از این های وب مضخرف
راست میگن چون نویز خط رو بالا میبره البته با adsl و اینکه سازمان تنظیم مقررات هم 1 مگ رو اجازه دادن به تمام شرکت ها ولی مگر دلیل موجه داشته باشن بالاتر میبندننقل قول:
من چون کار علمی انجام میدم و آپلود خیلی زیاد دارم برای مقالات و ... مدارک لازم رو ارایه دادم و مسئول پشتیبانی با تایید مدیر عامل شرکت اجازه آپلود 2 مگ رو برام دادند.قبلا هر کس میزاشت روی 2 مگ اتومات خودش میومد روی 1 مگ امام از زمانی تایید شده دیگه روی 2 میمونه و snr upload من روی 15 هست که مشکلی هم نداره
نه عزیز نمیبندن ،من برای بستن روی 2 مگ چندین نامه تاییدیه گرفتم تا اوکی شدنقل قول:
اصلا روی 2 میزاشتن اتومات بعد وصل شدن میرفت روی 1
نقل قول:راست میگن ندارن و 1 آخرش هست ولی مگر دلیل موجه با مدرک ارایه بدی برات میبندنالبته اگر خط شما جواب بده که بیشتر خط ها آپلود رو جواب نمیدهنقل قول:
خوب با این اوصاف که من روی دو مگ درخواست دادم و گذاشتن بدون هیچ مشکلی!
نیاز به مدارک هم نداشت این موردی که میگن تنظیم مقررات اجازه نمیدن برای توجیه خودشونه! الان اسیاتک سه ماهه روی 1.5 ست کرده و تا بعد عیده رو 2 ست خواهد شد
روش جالب های وب تا همهرو راضی نشون بده اینه که
کتمن هایی که در پیج اینستاگرام های وب میزارین اگه از های وب ناراحات و ناراضی باشین پاک میکنن
و حتی بلاک هم میکنن .
ظرفیت هیچ گونه انتقادی و ندارن و سریع بلاک میکنن
شما از های وب سرویس دارید یا آسیاتک یا ...؟نقل قول:
.نقل قول:
از های وب و اسیاتک و ماکس نت و مخابرات
لعنت به این های وب
خط روی 12 بسته شده سرعت ببینید به 1 مگابیت هم نمیرسه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه منو نکنید سمت این شرکت نیاین
الان این متن و در پیج اینستاگرام های وب بگین کامنت شمارو پاک میکنن و چند بار تکرار کنید 100 % بلاک میکنننقل قول:
امشبببب ترکونده های وب
من هی قطعی وصلی دارم
درود
میزان مصرف توی پنل قابل دیدن هست ؟؟
برای من از امروز کارنمیکنه .