فقط انلاینه
Printable View
فقط انلاینه
اقا من جدیدا اصلا لول بهم حال نمیده چه ببرم چه ببازم. شما هم همینطوریذ؟
شما LoL بازی نمی کنینقل قول:
کار شما فقط بازی با اعصاب و روانت سر هیچ و پوچ هست
نه تنها LoL ، به شما هیچ بازی PvP دیگه ای هم حال نمیده :)
ممنون دانلودش کردم
یکجورایی درست میگینقل قول:
شما LoL بازی نمی کنی
کار شما فقط بازی با اعصاب و روانت سر هیچ و پوچ هست
نه تنها LoL ، به شما هیچ بازی PvP دیگه ای هم حال نمیده :)
:)
سلام میگم یه فیلتر شکن خوب معرفی کنید میخوام دان کنم اگه کسی سایت هم بزاره یا لینک ممنون میشم
البته برا pc
امروز داشتم با اکانت یه بنده خدای بازی میکردم تو رنک ( بوست ) چنان پنتا کیلی گرفتم غیر ممکن قشنگ 1به 5 زدمشون ملت کف کردن اینم عکسش البته اسم بنده خدا رو سیاه کردم که ریا نشه:n02::n31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمه اون رو سیاه کردی اسم بقیه رو هم باید سیاه میکردی دیگه IQ:n31:نقل قول:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
ریا شد!
اکانت خودته که...:n31:
سرویس کاهش پینگ لیگ افسانه های کهن | تحویل آنی
درباره کاهش پینگ تایم اینترنت
پینگ Ping سرور 1 : زیر 100
یکی از مشخصه های اصلی و مورد نیاز اینترنت برای بازی آنلاین ، پینگ (Ping) آن می باشد.
پینگ تایم در واقع مدت زمان رسیدن بسته های اطلاعاتی بین 2 سرور می باشد. که به عوامل متعددی در شبکه بستگی دارد. هرچه این مدت زمان کمتر و منظم تر باشد، کیفیت سرویس برای بازی آنلاین بالاتر می رود.
با دریافت اشتراک این شبکه ، کاربران قادر خواهند بود بازی آنلاین خود را در هر کجای کشور و با هر سرویس اینترنتی و تکنولوژی (به غیر از وایمکس) ، به راحتی و بدون تاخیر بازی کنند. با اتصال به این شبکه ، پینگ تایم اینترنت کاربر 2 تا 3 برابر کاهش خواهد یافت.
سرویس کاهش پینگ مناسب برای :
League Of Legends - World Of Warcraft - DOTA2 - Heroes Of Newerth - Counter Strke Global Offensive - Battlefield - Call of Duty - World Of Tanks
و تمامی گیم های آنلاین
تعرفه های سرویس :
مدت زمان سرعت اتصال حجم قیمت بدون محدویت نامحدود 1 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 3 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 5 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 8 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 10 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 12+5 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکشن اتصال کاهش پینگ برای سیستم عامل ویندوز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یوزر تست : pblol.ir - پسورد : test
نخرید که یوزر پس نمیده پشتیبانیشم سره کاریه دزدی تو روزه روشن !!!!
حداقل اکانت تست رو درست میزاشتی مومننقل قول:
نقل قول:من این آقا رو می شناسم اهل این حرف ها نیست احتمالا مشکلی تو برنامه نویسی ش بودهنقل قول:
شما هم اگه خریدی یه خورده صبر کن اگه مشکل ت حل نشد من خودم ضامن پولت برگرده
وقتی هنوز اماده نیستی میتونی صبر کنی چند بار تست کنی !!!
حالا عجله کرده دیگهنقل قول:
چی شد یوزر پس واستون ارسال شد ؟
با عرض پوزش فراوان دوست عزیز متاسفانه مشکل در قسمت کارت های مجازی 1 گیگ وجود داشتنقل قول:
تمامی موارد بررسی و ارسال گردید.
دوستان عزیز اگر مشکلی در قسمت کانکت داشتین میتونید به قسمت پشتیبانی سرویس
شماره و یا تصویر ارور ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا به آی دی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در ارتباط باشید
عملکرد این سرویس بر روی بستر اینترنت سایر شرکتها چگونه است؟
این سرویس عموما عملکرد فوق العاده و ایده آلی بر روی پینگ تایم اینترنت شرکتها ارائه دهنده خدمات اینترنت بیسیم (ISP) و شرکتهای ارائه دهنده خدمات بر روی خط تلفن (PAP) در سراسر کشور دارد.تنها محدودیت این سرویس بر روی اینترنت WiMax می باشد.
عزیرم شما با اکانت ملت چیکار داری الان ریا شد:n08::n19::n10:نقل قول:
اکانت تست مشکلی نداره و کاملا تست شدهنقل قول:
سرویس با یوزر و پسورد ها بدون مشکل کار میکنن
تنها مورد در قسمت فروش کارت مجازی یک گیگ بود که پس از اعلام ، بررسی و برطرف شد
مشخصات اکانت به مورد نظر به ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ارسال شد
معمولا این اکانت های کاهش پینگ زمانی خوبه که نت شما دز نباشند و شما تایم اوت نداشته باشی. ( جالبه بدونی الان که داشتم این متن رو می نوشتم تایم اون سگی زد و متنم پرید دارم دوباره مینوسیم )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط BHMthe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس کاهش پینگ لیگ افسانه های کهن | تحویل آنی
درباره کاهش پینگ تایم اینترنت
پینگ Ping سرور 1 : زیر 100
یکی از مشخصه های اصلی و مورد نیاز اینترنت برای بازی آنلاین ، پینگ (Ping) آن می باشد.
پینگ تایم در واقع مدت زمان رسیدن بسته های اطلاعاتی بین 2 سرور می باشد. که به عوامل متعددی در شبکه بستگی دارد. هرچه این مدت زمان کمتر و منظم تر باشد، کیفیت سرویس برای بازی آنلاین بالاتر می رود.
با دریافت اشتراک این شبکه ، کاربران قادر خواهند بود بازی آنلاین خود را در هر کجای کشور و با هر سرویس اینترنتی و تکنولوژی (به غیر از وایمکس) ، به راحتی و بدون تاخیر بازی کنند. با اتصال به این شبکه ، پینگ تایم اینترنت کاربر 2 تا 3 برابر کاهش خواهد یافت.
سرویس کاهش پینگ مناسب برای :
League Of Legends - World Of Warcraft - DOTA2 - Heroes Of Newerth - Counter Strke Global Offensive - Battlefield - Call of Duty - World Of Tanks
و تمامی گیم های آنلاین
تعرفه های سرویس :
مدت زمان سرعت اتصال حجم قیمت بدون محدویت نامحدود 1 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 3 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 5 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 8 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 10 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون محدویت نامحدود 12+5 گیگابایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکشن اتصال کاهش پینگ برای سیستم عامل ویندوز ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یوزر تست : pblol.ir - پسورد : test
حداقل اکانت تست رو درست میزاشتی مومن
به اینکه اگر مثل صبا دز تایم اوت سگی داشته باشی تو بازی دی سی میشه و شما باید از کل بازی خارج شی و دوباره لوگین کنی
یعنی تو یک بازی با نت مثل من باید 10000 بار ری لوگین کنی
حالا ماله شما با تایم اون چهجوریه؟
.................................................. ...........
oO
میتونید از اکانت تست استفاده کنید.نقل قول:
برای مثال : پینگ مخابرات بین 250 الی 265 است. / با استفاده از این سرویس به زیر 100 کاهش می یابد / بین 93 الی 106
چه جوری این اکانت تست رو امتحان کنیم 20 30 ثانیه بیشتر نیست سریع دی سی میشهنقل قول:
چیزی هنوز اختراع نشده که تایم اوت رو کم کنه؟
پینگ بین 90 تا 120 پرِ تایم اوت...
یعنی حاضر بودم پینگم 300 باشه ولی تایم اوت نداشته باشم :n14:
من 2-3 ماه دارم کاهش پینگ استفاده می کنم تایم اوت رو کاملا می بره پینگ رو هم خیلی بهتر می کنه
کلا بازی زیر رو می شه البته اگر نت با داخل کشور مشکل نداشته باشه
اگر بازی های آنلایی که سرور اش تو ایرانه راحت بازی می کنی با یه کاهش پینگ مشکلت با خارج هم حل می شه
نه بابا یه دفعه یه کاهش پینگ گرفتم که مثلا تایم اوتم رو کم کنه هم پینگم رو زیادتر کرد هم تایم اوتمو ...نقل قول:
ببین کل مشکل پینگ ما خروج پکت از کشور حالا دلیل ش رو ولش بخاطر هیمن برنامه های مثل پینگ زیپر و بتل گراند این ها واسه ما جواب نمی دننقل قول:
از هرجا می خوای بگیری تست ش رو بگیر تست کن
تو بازهای آنلاین داخل مثل کانتر و جی تی ای و دوتا مشکل نداری ؟
اگر نداری اگر سرور یارو خوب باشه مشکلی پیش نمیاد
اقا درست شد مرسی که رسیدگی کردین مشکلی نداره من پینگم 160 بود که اومده رو 90
اکانت pblol.ir برای تست اتصال و دیدن میزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما است.نقل قول:
برای استفاده در بازی های آنلاین میتوانید اکانت های تست با حجم های 100 و 500 مگابایت خرید نماید.
looooooolنقل قول:
کلی ریا شد :n08:
سرویس کاهش پینگ کاملا جواب داد برای من
4 دست با پینگ 140 بازی کردم، بدون تایم اوت!
والا من تاحالا پینگم نرفته بالا دویست به غیر از وقتی که دانلود می کنم بیشتر مواقع صدو بیسته نمی دونم مال شما چه جوریه که با کاهش پینگ تازه می شین صدو چهل
البته یک مشکلی تو تایم اوت دارم دقعه اولی که وارد بازی می شم تو یک روز بعد از چهار دقیقه از بازیم تا حدود ده دقیقه دقیقه تایم اوت می ده من مودمو ریست می کنم از بازی می رم بیرون دوباره لاگین می کنم کلا دیگه بازیم بدون تایم اوته حتی برای دستای بعدیش تا اخر همون روز
من که زدم هیچ فرقی نکرد ؛ بدترم شد :n02: پینگم 164 بود شد 180 :n04:نقل قول:
تا حالا با پینگ 140 بازی نکرده بودم، خیلی فاز میدهنقل قول:
با همین پینگ 350 سیلور شدم بزور ...
پینگ منو از 123 کردش 123
سرویس کاهش پینگ هم که قطع شد از دیشب،
اینم از این :n15:
دوستان لطفاً یه سایت معرفی کنید که اصطلاحات داخل بازی رو بطور کامل توضیح بده.
مثلاً ap , adc , supp , jung ,
ممنون
همین جا بپرس دوستان حرفه ای هستند درجا جوابتو کامل میدن :n02:
اقا این تعطیلات کریس مس که تموم میشه؟
وقتی تعطیل باشه بچه های نوب ترول توکسیک میریزن تو بازی :n20:
نقل قول:
حد فاصله ISP شما به سرور سرویس ها هست.
تو بقیه سایت های کاهش پینگ به این صورت هست
نقل قول:
برای رسیدن جواب سوالاتتون میتونید در این انجمن و انجمن تخصصی لیگ افسانه های کهن forum.leagueoflegunds.ir مطرح کنید.
درباره ap , adc , supp , jung توضیحات کامل داده شده
نقل قول:
قطع شدن سرویس شما به دلیل اتمام حجم تعیین شده است.
ارور 691 به این منظور میباشد.
در انجمن اعلام شده برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از پینگ باز سرویس کاهش پینگ گرفتم خیلی عالی بود پینگ از 260 شد 150 لگ و دیلی هم ندارم خیلی خوبه
این چرت پرت ها چیهنقل قول:
آقا من واقعا برای این فروم متاسفم میاند به ما اخطار میدند که فعلیتت مشکل داره!!! میدونم مشکلش اینه که جواب مردم را میدم و مشکلشون را حل میکنم
حالا کسی نیمده جواب این بنده خدا را بده و اینا فعالیتشون مشکل نداره عجــــــــــــــب
داداش معانیش میشه اینا که این زیره:
jung: just unknown noob gang
supp: sure under por.n people
adc: an dance christmas
ap: apply por.n
:n12:
ببین دوست عزیز ما تو بازی 3 جهت مسیر داریمنقل قول:
دوستان لطفاً یه سایت معرفی کنید که اصطلاحات داخل بازی رو بطور کامل توضیح بده.
مثلاً ap , adc , supp , jung ,
ممنون
یکی که میره بالا هیچی
یکی میره وسط که ap = ability power یعنی چمپ های که اسپل و جادو دارند و مانایی هستند مثلا زیگز فیز لبلانک البته بعضی ها شون هم مانا ندارند مثلا کاتارینا. اینها وسط میرن
adc = atack damage carrier یعنی کسی که ایتم اتکی می بنده و میره پایین و رنجدار هستش.
sup = support کسی که میره پیش ای دی سی و معمولا وارد میخره و سعی می کنه به ای دی سی هلس بده و پاچه خواریش رو بکنه تا اون پول در بیاره و دشمنان رو بکشه. یا اگر مثلا دشمن تیری چیزی انداخت ساپ میپره جلو و خودش رو فدا می کنه
jungle که کسی هستش که میره جنگل
اگر شما تازه این بازی رو شروع کردی جنگل رو بیخیال شو فعلا
می تونی ساپ بازی کنی یا مثلا تاپ بری. وسط هم سخته برات فعلا.
و سعی کن 2تا چیز رو تو بازی قوی کنی.
یکی زیاد روی مینی مپ نگاه کن. یعنی هر 1 ثانیه نگاه کن که جنگلر دشمن نیاد بکشتت. دوم اینکه سعی کنی فقط زمانی یونیت رو اتک کنه که بمیره و سعی کن سی اس ات ( یعنی همون نعداد یو نیتی که کشتی ) بره بالا که پول دربیاری و ایتم بخری.