نقل قول:
3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد
مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود
Printable View
نقل قول:
3 ماه پیش تو همین تاپیک چندبار گفتم ریزمصرف اشتباه نشون میده ولی کسی محل نداد
مثلا تو یک شب چندتا فیلم دانلود می کردم که کلا 4 گیگ هم نمیشدن ولی تو ریزمصرفم 7 گیگ نشون میداد !!........... همیشه همینجوری بود
این حرف شما کاملا درست است.من طوری دیگه متوجه شدم که ریزمصرفم مشکل داره.رفتم کل حجم دانلودم(نه آپلود فقط دانلود تنها)رو از اول دوره ام تا امروز نگاه کردم مثلا شده بود 203 گیگ.بعد اومدم کل حجم دانلودم تا 15 روز قبل رو نگاه کردم دیدم مثلا شده 183 گیگ.بعد مجدد کل حجم دانلودم از 15 روز قبل تا امروز را نگاه کردم دیدم کلش مثلا شده 13 گیگ.یعنی 183 گیگ به اضافه 13 گیگ میشه 196 گیگ در صورتیکه وقتیکه کل مصرف دانلودم از روز اول دوره تا امروز را نگاه میکنم میبینم زده 203 گیگ.یعنی یک چیزی در حدود 7 گیگ این وسط طبیعی کرده بودن:n02:.حالا دیگه خدا داند آیا واقعا کلک بازی درآوردن یا اشتباهات نرم افزاری در محاسباتشان دارن.:n03:نقل قول:
دوستان جدیدا دیدید که وقتی تو اولین صفحه وبسایت رسمی صبانت شماره تلفنتون رو وارد میکنید تا ببینید که صبانت به این شماره سرویس میده یا نه مینویسه در مرکز شما یک سرویس جدید یا یک پیشنهاد ویژه ارایه میشود برای اطلاعات بیشتر با فلان شماره ها تماس بگیرید؟.و البته اگر همونجا هم روش کلیک کنی یک توضیحاتی داده درباره ارائه اینترنت بیسم برای مجتمعهای مسکونی و تجاری و....میخواستم بدونم کسی از دوستان از این سرویس جدید و قیمتهاش اطلاعی داره.و آیا اینکه اصلا دانلود شبانه دارن یا نه؟(حتی دانلود شبانه ای که همین قانون مسخره مصرف منصفانه رو داره)
دوستان میتونن از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پیشنهاد ویژه رو ببینن.باز معلوم نیست چه حقه ای سوار کردن و چه پولی میخواهند بگیرن.چون قیمتها رو اصلا نزده.
یه مساله دیگه که نمیدونم دقت کردید یا نه اینه که محدودیت سرعت قبل از ساعت دو بامداد ( 1:50 بامداد ) اعمال میشه!
سلام دوستان
من شاتل 3 ماهه 8 گیگ با سرعت 1 مگ دارم و دو سال هست تقریبا تمدید میکنم و این سرویس نزدیک 50 تومن وامیسته و دانلود شبانه هم ک رایگان داره ، ب نظرتون از شاتل بیام ب سمت صبانت یا نه؟ شما کدوم سرویسشو پیشنهاد میکنید!!! فرصت نکردم تمام صفحات این پیج رو بخونم اما چند صفحه اخر رو خوندم انگار اکثرا ناراضی هستن دلیلش چیه؟
کلا اگه نظری در این زمینه دارید بگید ممنون میشم
خوب دلیلش واضحه . شبانه رایگان از فرهنگ صبانت حذف شده . بهمین سادگی
شما در نهایت میتونی بسته به میزان ترافیک روزانه ات مقدار محدودی دانلود شبانه یا بقول خودشون نیم بها داشته باشی.
کلا کسی رو میخوان که فقط روزی چند صفحه وب ببینه و مودمو خاموش کنه بره .
سلام.
با سرویس 2 مگ تو ساعت رایگان چند گیگ مبشه دانلود کرد؟
هر چقدر حجم داشته باشی به میزان دوبرابرش شبانه میتونی دانلود کنینقل قول:
مثلا سرویس 3 گیگ میتونی 6 گیگ شبانه در یک ماه دانلود کنی بعد از اون محدود میش روی کمتر از 16 کیلوبایت و به زحمت شاید بشه 200 مگ بعد محدودیت شبی دانلود کرد
کلا اگر واسه دانلود سبانه میخوای
به قول دوست گزامی
نقل قول:
نه !
انشاالله منم قید دانلود شبانه رو زدم و از یکماه دیگه شبانه تعطیل چون نمیصرفه از کار و درسم بزنم برایی 200 مگ!!!!نقل قول:
فقط هر وقت آموزش خوب از دیجیتال تاتورز برای مکس آمد دانلود کنم یا ماهی چند تا آهنگ ....یا ماهی 2...3 تافیلم معروف .. آرنولد واتزنگرز......
بهتره به شغل و درسم بچشبم . از شنس بدم اون مدت که حدودیت نبود انیمه ناروتو 33گیگ دانلود کرد بعد الان که میبینمش میبینم مضخرفه همه اش حرف میزنه
مثل اون سریالای 300 400 سمتی اون ش+ب+ک+ه های جهانی!!!!
*ا صبا قید دانلود رو بزنید و برید به زندگی و درس تون برسید . !!!!
با تشکر پشتیبانی کم فروشی صبا محدودیت.
کاکو جون حرفایی میزنی ها،درس چیست؟کار چیست؟دانلود رو بچسپ :n07:نقل قول:
شوخی کردم،من که دیگه از صبانت ....بعد از 6 سال امدم بیرون،یک ماهی هست مخابرات دارم،شبی 5 گیگ رو دارم !روزش یکمی فقط اذیت میکنه!مهم شبه !!!! :n26::n06:
عزیزان نخرید از صبانت خب. نخرید دلبندان. هر کی شبانه براش مهمه نباید صبانت بگیره. ولی اون کسی که مثه من پینگ براش مهمه حتمن از صبانت میگیره. البته من یه نتی داشتم مستقیم از شرکت زیرساخت :دی
یه عکس میذارم براتون، تازه ماله دو سال پیشه یه کم بگرخید:n02: یادش بخیر گوگل ریدر ... :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدایی سرعت بیش از حد هم حال نمیده :n08:
آقا این دکمه مسخره ی پیشنهاد ویژه چرا کار نمیکنه؟ روی اون میزنم پنجره ی تغییر وضعیت به 1/3 میاد و روی دکمه ی اون هم میزنم بازم اعمال نمیشه!
میخوام ببرم روی حالت 1/3 ولی الکی نوشته قبلا اعمال شده! :n04:
A. به پشتیبانی تماس میگیرم میگه شما از 28 شهریور تا حالا هنوز تغییر وضعیت ندادی و پنل صبانته که اشکال داره به بخش فروش بگو تا به تهران بگن درستش کنه!
B. به بخش فروش تماس میگیرم تلفن پشتیبانی رو بهم میده میگه شما به اینجا بگو!:n04:
C. دوباره پشتیبانی رو میگیرم میگه نه تقصیر خودشونه! بهشون حالی کن!! (کاش دستم بهشون می رسید تا همه جوره حسابی حالیشون میکردم)
D. باز به فروش تماس میگیرم اصلا مثل آدمای مافنگی و گیج هستن (فکر کنم اونجا دارن بهم سواری میدن) چند بار باید هی توضیح بدم تا آخرش حالیشون بشه:n15:
بعد از کلی صرف وقت (انگار اون پشت دارن موتور بنز رو پیاده میکنن که اینقدر فهمش پیچیدست) میگه e! شما راست میگی پنل ایراد داره یکساعت دیگه امتحان کن شاید درست شده باشه!
چند ساعت بعد امتحان میکنم باز ایراد داره و درست نشده
برای بار چندم بخش فروش رو میگیرم و یکی دیگه برمیداره و سناریوی B تا D دوباره تکرار میشه ... ! و باز بخش فروش میگه باشه شما 10 دقیقه دیگه تماس بگیر!
میگم خانم محترم اینقدر امروز به شماها تماس گرفتم که باتری گوشیم داره تموم میشه خودت یک خاکی بریز سرت دیگه ... :n02:
اینم از ما باقیمانده ها در صبانت! که حتی برای تغییر وضعیت به 1/3 باید منت کشی با اعمال شاقه داشته باشیم!
خدا ورشون داره این مفتخورها رو:n21:
رفقا من زیاد اهل دانلود شبانه نیستم ینی هاردم پره مدتهاس دانلود شبانه نمیکنم :n02: مگه اینکه تک و توک اهنگی نرم افزاری چیزی لازم داشته باشم ک حجیم باشه و بذارم شب دانلود بشه ، ب نظرتون برا من میصرفه ک از شاتل بیام سمت صبانت؟
باز بین شاتل و صبانت من فکر میکنم همون شاتل بهتره . دلیلش هم اینکه تیم مدیریت اسکروچی داره و حسابی به ترافیک مصرفی
سگ بستن اما درکنارش بعضی پارامترهارو بهتر نگه داشتن مثل پینگ و سرعت یکدست تر تو اکثر ساعات. صبانت خیلی وقته حتی
مراکز مهم رو هم تجهیزاتش رو بروز نکرده .
اگه دانلود نداری و سرعت و پینگ تمیزتر برات اولویته همون شاتل رو نگهدار .
نقل قول:
ممنون از پاسختون
منظورتون اینه ک ترافیک الکی میسوزونه ، یعنی بیشتر از اونی ک ما استفاده میکنیم رو ثبت میکنه؟
تا حدودی , همین یکی دو صفحه پیش دوستان معترض به نحوه محاسبه مصرف عکس گذاشتن ببینید .
ظاهرا حجم آپلود رو هم که قراره محاسبه نکنن رعایت نمیکنن .
شاتل ترافیک مصرفی را دقیق حساب میکنه اصلا حجم خوری نداره برعکس صبانت که 500 مگ دانلود کنی 650 مگ حساب میکنه
من یکبار مودمم روشن بود ولی سیستمم خاموش از ساعت 7 صبح تا 10 صبح نوشته بود میزان مصرفی شما 700 مگابایت!!!!
شاخ درآوردم من که سیستمم خاموش بوده نکنه خود مودم هم برای خودش دانلود کرده!!!!! از دست این صبانت!!!
با سلام
میخواستم بدونم کسی هست اینجا صبانت خوزستان داشته باشه؟!
پینگش چطوره ؟!پینگ 8.8.8.8 و 217.218.155.155 چند میده؟!
من بازی آنلاین بازی میکنم و سرعت دانلود هم برام زیاد مهم نیست فقط پینگ پایین میخوام صبانت مناسبه؟
با تشکر
من دو روز پیش خطم از رانژه صبانت خلاص شد . دقیقا سه روز همونطور که برخی دوستان می گفتند طول کشید . در مورد اون مسئله پیشنهاد ویژه هم سرم کلاه رفت . می خواستم بقیه رو اینطوری استفاده کنم که نه تنها سرعتم زیاد نشد بلکه از شارژم هم کاسته شد . خوب بلدن .... . برای برداشتن رانژه هم که باید پیگیری می کردم , خطوط داخلی رو گذاشته بودند روی اشغال و یا بر نمی داشتند (کل روز اینطوری بود). اونقدر زنگ زدم که یکی که وصل می کرد کلافه شد و با عصبانیت گفت شمارت رو بگو که چک کنم و کارم راه افتاد .
خوب مبارکه! منکه گفتم زیر سه روز کار انجام نمیدن , اون دوستی که گفت یکساعته تخلیه میکنن کوش؟
متاسفانه سیستم پیش بردن کار ابنجا همینه, باید مرتب پیله کرد و پیگیر شد. مثل آقای باشخصیت بشینی
و سکوت کنی دمارت رو در میارن . خوب سرویس بعدی مشخص شده از کجا میگیری؟
اون بنده خدا راست میگه منطقه به منطقه فرق میکنهنقل قول:
تو همین قم ما مثلا منطقه ما تا 3 روز طول میده ولی رفیقم تو یک منطقه دیگه هست 1 ساعت کار انجام میدن
یک بار که من خیلی گیر دادم مسول mdf منطقمون آخرش گفت ما نمی تونیم زودتر از 3 روز برای شرکت خصوصی انجام بدیم چونکه جریمه میشیم از حقوقمون کم می کنند
گفت ولی مال خود مخابرات موظف هستیم 1 ساعت انجام بدیم[emoji2]
خوب پس , اینه موضوع !
مخابرات 1 ساعت
سایرین 3 روز
عجبا !
مخابرات برای من بعد از یک ساعت تخلیه کرد ولی صبانت 10 روز طول کشیدنقل قول:
مخابرات ماهم يك ساعته تخليه و رانژه ميكنه خيلي راحت زنگ ميزنن به مركز مخابراتي و به مسئول mdf ميگن پورتو بكشيد و تا 5دقيقه بعد خط تخليست اگر هم از طريق سامانه درخواستو برا mdf بفرسته هر وقت فرستادش تا2-3ساعت بعد تخليست
برا رانژه هم هر وقت درخواست دادي همون روز رانژه ميشه اگر هم همون روز رانژه نشد روز بعدش 100%رانژه ميشه
اینجا هستم :n02:نقل قول:
شبانه رايگان 10مگ مخابراته؟نقل قول:
نه شبانه رایگان صبانته ( پشنهاد ویژه نیست کاملا رایگانه)نقل قول:
الان یه عده میان میگن بزار دوبرابر حجم روزانت دانلود کنی بعد بیا تعریف کن
منم 10مگ مخابرات دارم دقيقا سرعت دانلود شبانم 1مگابايت و 125كيلوبايته شب و روز هم فرقي ندارهنقل قول:
والا این مخابرات پدرسوخته قم شبانه که نمیده هیچ. برای گرفتن یه سرویس 10مگ بدون شبانه هم کلی مکافات داریم!نقل قول:
هفته پیش رفتم 10مگ بگیرم میگه حتما باید 1ساله بگیری تا بهت بدیم.
حالا یه سرویس پس پرداخت هم بود که روی قبض میومد 1ماهه 30 تومن. ولی اونم باز باید 1ساله قرارداد میبستی:n29:
بخدا ملت رو چطوری بازیچه خودش کرده این مخابرات قم! شکایت هم کشک:n21:
همشهری سرویست چیه؟نقل قول:
هزینه رانژه چقدر ازت گرفتن؟
مخابرات ماهم تقريبا 1هفته پيش شبانه 5و10مگ رو حذف كرد فعلا سرويس من تا 15 روز ديگه شبانه داره ولي وقتي خواستم تمديد كنم شبانش ميره ولي گفتن شبانش برميگرده حالا نميدونم راست ميگن يا ميخوان كلاه برداري كنننقل قول:
با سلام خدمت دوستاننقل قول:
واقعا کسی در خوزستان صبانت نداره؟!
لطفا راهنماییم کنید
بعد از چندین روز پیگیری من، ظاهرا معلوم شده پنل صبانت کلا مشکل نرم افزاری داره که پیشنهاد ویژه رو نمیتونه اجرا کنه
صبانت مرکزی میگه چند روز طول میکشه رفع بشه
گرچه شخصا یکم مشکوکم که نکنه زیر سر خودشون باشه و موقتا غیر فعالش کردن تا باز یک نقشه ی جدیدی رو روی صحنه ببرن
شایدم مهاجرت کاربران به فناوا و مخابرات باعث شده یک طرح جدیدی رو بخوان عملی کنن
خلاصه هر کی سر از کار اینا دراورد بگه
اینکارها دیگه فایده ای نداره من که حتی اگه سرعت دانلود شبانه اش دوباره باز بزاره از صبانت سرویس نمیگیرم چون هیچ اعتباری بهش نیست هر لحظه ممکنه دوباره فیتیله را پایین بکشه و به ریش مشتریهاش بخندهنقل قول:
نقل قول:
خوب یعنی اشتباهی اینطوری شده یا ... جزو برادران خاص تشریف دارید ؟!
همین همشهری خودت اینجا شکایت جمع کرد با وزیر کلی چک و چانه زد نشد که نشد آخرم مجبور به ترک صبانت شدن .
منم همینطور . در واقع از سرویس جدیدم خیلی رضایت بیشتری دارم . دیگه برگشت به صبا محاله ( مگر اینکه برای جبران یکسال رایگان بدن !)نقل قول:
شبانه کجا رفته؟!!!!!!!!!! خخنقل قول:
چند وقت که حجم مصرفی پیش از مقدار واقعی در پنل کاربری نشون میده ایا این مشکل همه گیره؟ راه حلش چیه؟
جدا دیگه از این شرکت مضخرف خسته شدم از ساعت ۱۱ تا ۶ صبح که به شکر خدا قطع میشه و بعد از کلی پیگری درست نشده، تازگی هم که در طول روز ۲ الی ۴ بار به مدت ۱ الی ۲ دقیقه قطع میشه.
دوستان مشهد
1.مخابرات روزانه و شبانش چطوره؟
2.هنوزم مثل سابق فقط روی فیبر نوری سرویس میده یا سیم پوسیده ی مسی ما رو هم قبول میکنه
هر چه بادا باد،اگه شرایط مخابرات مناسب باشه منم میخوام بزنم بیرون و این ماه دیگه صبانتو شارژ نکنم
فقط قبلش باید مطمئن بشم
3.امکانش هست مخابرات پورت خالی نداشته باشه؟
4. و در پایان چکار کنم که صبا زود پورت رو خالی کنه و مخابرات هم سریع راه بیاندازه؟
هر چی دوندگی کمتر بهتر. سال 85 که پارس آنلاین رو تلفنی طلاق دادم صبانت رو با یک تماس تلفنی گرفتم نه مراجعه ی حضوری
الانم خیلی حوصله ی چینگ چینگ با اینا رو ندارم:n02:
یک راهنمایی جامع پلیز
سلام. من خطم رو تخلیه کردم و رفتم از یک شرکت دیگه گرفتم . این مطلب رو هم اینجا گذاشتم که برخی می گند این ها الکی گفتند که خطمون رو خالی می کنیم . این هم مدرک . کلا یک هفته بی اینترنت موندم . مرکز آیت تهران .
با تعجب سه روزه خطم رانژه شد ! از صبانت که میخواستم بگیرم می گفت یک ماه طول میکشه . همین طور برای یکی از دوستان گرفته بودم .سرعتم رو هم گذاشتم : نوع یک مگ محدود