منم ساعت 8 و خورده ای یک گیگ ازم کم شده درحالی که سیستم خاموش بوده .پارس انلاین مثل همه خدمتگزاران خدوم ید طولایی در دزدی داره !
Printable View
منم ساعت 8 و خورده ای یک گیگ ازم کم شده درحالی که سیستم خاموش بوده .پارس انلاین مثل همه خدمتگزاران خدوم ید طولایی در دزدی داره !
مال منم 1 گیگ و خورده ای کم کرده بودن زنگ زدم پشتیبانی گفت برمیگردونیم
یه بار هم همچین اتفاقی افتاده بود که بعد از 3 روز کاری برگردوندند
اگه برگردوندن درسته . درضمن من هربار زنگ می زنم باید یک ساعت اهنگ گوش بدم تا نوبتم بشه . من زنگ نمی زنم وقتشو ندارم پارس انلاین هم دزده .نقل قول:
من تازه دوباره برگشتم
وضعيت افتضاح تر از قبله
نظرتون راجع به كوچ كردن به پيشگامان چيه؟
سلام
دوستان برا من هم 5شنبه حدود 700 مگ ازم کرده بود که امروز صبح زنگ زدم و قبول کردن سیستمشون مشکل داشته و گفت برمیگرده...
الان هم نگاه کردم دیدم 1 گیگ اضافه کردن
پیگیر بشید حتما برمیگردونن
باید به کجا زنگ زد؟
از من 3 4 بار کم کردن
ولی یکبارش رو میتونم بگیرم چون تا 6 دان کرده ولی 8 زده باقیش تا 7 بوده و... چرا ب ایمیل جواب نمیدن اخه؟ حتما باید زنگ زد؟؟
من به 82201 زنگ زدمنقل قول:
دوستان من با خوندن نظرات شما پشیمون شدم از گرفتن adsl از پارس، همین داتک خودم 512 نامحدود رو نگه دارم پس بنظرتون؟ یوزر قدیمی هم هستم ماهی 47 تومان بهشون میدم .. تازه اگر 3 ماهه شارژ کنم 45 تومان واسم میفته هر ماه .. دی سی شدن و افت سرعت هم تو کارش نیست .. همیشه 50 - 60 کیلوبایت دانلود رو میده .. پارس رو واسه دانلود شبانش میخواستم که 150 کیلوبایت بود واسه بعضی ها ..
من كه زدم بعد از 6 ماه سرويس 512 سرويسمو 256 كردم و الان راضيم از اين كارم. اگه شما هم از دانلود شبانتون راضي نيستين سرويستون رو كم كنيد چون روزانه اصلا احساس نميشه.
چند دقیقه قطع بود و فعلا بهتر شده
دو سه شب که افتضاح شده بود
واسه منم از صبح گند زده بود.....
اما الان سرعت به روال قبلیش برگشته و راضی کنندس
دوستان شما با یاهو مسنجر مشکلی ندارین ؟
واسه چند روزه که باز نمیشه !!!
واسه من همچنان داغونه... پینگ نوسانی بین 600 700 تا 1200 1300 و سرعت هم همونطور خراب
شبانه که میشه دایالاپ! شبی 200 300 مگ واقعا خجالت اوره! من دیگه فردا پیگیرش میشم
یاهو مسنجر الان دو ساعته که باز نمیشه
نه با کامپیوتر و نه با موبایل
منم مشکل دارم باز میشه ولی به سختینقل قول:
واسه منم همینه... با آیپاد راحت باز شد ولی کامپیوتر حتی با ساکس هم ساین این نمیشه... یه بار شد اونم به بدبختی که سریع پرید بیرون...
دوستان اگه ترافیک بخرم انتهای دورم برسه چیزیش باقی بمونه ، به دوره بعد انتقال میدن یا صفر میشه ؟؟؟؟؟؟؟
بله 100%نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 512
:5::5:
نقل قول:
داغه داغه الان تست گرفتم :5:
256
بازم خواستی بگو برات پ.خ میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو که دیگه .... یدی انگار خیلی دلت میخواد یه خودی نشون بدی آره پسرم:27:نقل قول:
شرط این نیست که با تهران تست بگیری با لندن بگیر ببینم چیکار میکنه
عشق است خودم هنوز 12:30 هم نشده دیالاپ!
سرعت امشب نزدیک 40 هست
ای خدا 22 بهمن نزدیکه:19:
و دیال اپی که در این نزدیکیست ( و خدایی که در این نزدیکیست و شاهد ستم قوم ظالمین بر ما است ):2::41:
سرعت الان 3:36 دقیقه صبح سرعتم 13 :41: آی لاو یو پی ام سی:18::31:
و دیال اپی که در این نزدیکیست ( و خدایی که در این نزدیکیست و شاهد ستم قوم ظالمین بر ما است ):2::41:
سرعت الان 3:36 دقیقه صبح سرعتم 13 :41: آی لاو یو پی ام سی:18::31:
---------- Post added at 05:46 AM ---------- Previous post was at 05:43 AM ----------
ایمیل اصلی شرکت پارس آنلاین چی هست ؟
همونیکه باید بهشون بگم سرعت شب کم شده و از این حرفا
صفحه اصلی رو سایت پارس آنلاین اونجا رو میگم
یا ایمیل خاصی داره یار هردو
هرچی هست بدید
اعصابم داره خورد میشه
فردا بلند شدم میخوام ایمیل بزنم
ممنون
نقل قول:
02182208000
زنگ بزنی بهتره.البته میگن همون موقع که سرعتت پایینه زنگ بزن.من دو بار ساعت 2 شب بهشون زنگ زدم.
پارس آنلاین به مناسبت هایی که در پیش رو داریم خبری نیست از ترافیک رایگان که بده ؟ : دی
ترافیک ما بدججوری ته کشیده اگر نمیده بریم حداقل یک گیگ بخریم که نیاز مبرم داریم
نقل قول:
دوست عزیز شما که سرویس 256 نداری چرا هی می نویس تست با سرویس 256؟
ساعت 2 شب زنگ زدی ؟ کسی برداشت ؟نقل قول:
دوستان تو شهر ما هم اين پارس انلاين تازه اومده يا شايد هم قبلا بود نميدونم :31:
اس ام اس زدن ماهي 8 تومن
شبانه هم دانلود رايگان.
تا الان هم از مخابرات 128 ميگرفتم 6 ماهه 60 تومن + 1 ماه رايگان
24 ساعته هم روي دو سيستم روي دانلوده.
حوصله خريد حجم هم ندارم.
ميخاستم بدونم اين 8 تومن چند گيگ ميشه دانلود کرد؟سرعت روزانه ـش چنده؟سرعت شبانه ـش چنده؟
چند تومن بايد داد تا حجم بخريم؟
راستی یاهو مسنجر برا منم باز نمیشد که با سوسک باز شد :31:
256 دارم اینم مدرک :20:نقل قول:
آره.پشتیبانی 24 ساعته دارن.فامیلش رحیمی بود.تازه یه ربع هم منتظر بودم چون نفر هفتم بودم.یعنی اون موقع شب شش نفر دیگه هم زنگ زده بودن.نقل قول:
پس چرا سرعت آپلود شما به اندازه سرویس ا مگ هست؟چون همه جا سرویس 256 پارس آپش 27 تا 32 هست.:46:نقل قول:
سلام/برای نصب مودم حتما بباید شبکت وصل شده باشه؟ وقتی سی دی نصبو میزارم وسط نصب این پیغامو میده،همه کابلارو هم چک کردم/مدل مودمم d-link2730u
پیغام:please check teh dsl cable is securely conected and teh modem is fully operatinal
اقا ایمیل نززززززنننننن ! من زدم یارو بدترش کرد! مثل اینکه بهش گفتم سرعتم بالای 70 80 بود ساعت 1 برخورده بهش!نقل قول:
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
والا من با 128 256 512 سرعت اپلودم بالای 10کیلوبایت نمیره! پشتیبانی میگه اپلود برای چیته!؟ بگی سرعت هم داغونه میگه واقعی شما همینقدره! پینگ 500 هم که متوسط هست!نقل قول:
خدااااااااا
اپلودم روی 512 بستن و دانلودم روی 2048.نقل قول:
چند نفر تو دوست و اشنا سوال کردم به همین ترتیب بود.
بستگی به مرکز مخابراتی داره که هرچقد خلوت باشه اوضاع دانلود و اپلود بهتر میشه.
مثلا یه رفیق دارم تو یه مرکز دیگه با همین سرویس 256 اپلودش تا 60 هم میره حالا اگه بتونم یه تست ازش میگیرم میزارم اینجا.
من دیشب بازم به پارس ایمیل دادم
امروز بهم زنگ زدن وگفتن حق با شماست ما 500 مگابایت حجم که ازتون کم شده را بهتون بر می گردونیم
فعلا که خبری نشده:41:
سلام . من تازه ثبت نام کردم (هفته ی پیش ) مودم هم که خودشون گرفتم (79 تومن وایرلس 4 پورت) سرویسم هم 512 با ترافیک 2g هست. میخواستم بدونم سرعت دانلود دوستانی که همین سرویس رو دارند چقدر هست؟ شبانه چطور ؟:31:
درودنقل قول:
خوش امدید
شما از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سرعتتون تست بگیرید و اینجا بذارید
ممنون
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
یادش بخیر 56 کیلوبایتی دیال آپ :41:
256 - 2گیگ