به به پرميوم كار زياد داريم:دي
منم از اين آيتما ميخوام:31:
Printable View
به به پرميوم كار زياد داريم:دي
منم از اين آيتما ميخوام:31:
بیا پیش خودم :دی
من فقط 3 بار پرمیوم Higher income را تا حالا فعال کردم یکی اون لول های پایین یکی لول 30 - 40 اینا بود برای رد کردن سریع چند تا کویست الانم فعال کردم شاید بتونم عصا را گیر بیارم
اینم از شانس توپ سعید اومد یوزرم داد کار پر لاک ببین چی پیدا کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ستم کامل شد
برو حالشو ببر:31:نقل قول:
من نمی دونم به هر چی دست می زنم اینطور می شه :5:
قبل از کار دعا می کنم فکر کنم به خاطر اونه :31:
میگم سعید خر شانسه میگین نه...
من serving army سال در سال بهم مدال میده اما سعید داد 4 ساعت کار کنه 3 تا داد اینم عکس یکیش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود بايد يك 3 ميزاشتي كنارش:31:نقل قول:
نه منظورم توی یک دوساعت یکی مدال داد.
توی دو ساعت دوم 2 تا مدال دیگه.
من عکس دو ساعت دوم رو گذاشتم..
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من لیست کوئست ها رو می خواستم
قبلا همین جا دیدیم اما هر چی الان می گردم نیست!
می خوام بدونم هر کوئستی دقیقا چه کاری رو لازم داره انجام بدی تا آیتم رو پیدا کنی.
مرسی
اون پارچه رو از جلوي چشمات بردار ميبيني توي سايت وست استتس هستش
اون رو که من نبستم که حالا بازش کنم! :41:نقل قول:
اما به هر حال! دفتم پیداش کردم مرسی
راستی از چه لولی می تونم skill ها رو با پول آزاد کنم و دوباره تخصیص بدم؟
يه كوئست هست كه انجام دادن اون ميتوني قابليت برگردوندن اسكيل رو فعال كني
Account banned
Do not complain in the forum!Reason for the ban: Account names: boosket,SMBB,dracula-killer,MortalWarrior,jiigar,jojok,M-Pro. Each player is allowed only one account per game world. Sharing your pass with another player is forbidden.(§1)The ban is permanent. It will not be automatically liftedکد:http://the-west.net/help.php?article=rules
خدا لعنتت كنه آرش !!
من باشم ديگه اكانت به شماها امانت ندم !
آبرو منو بردين ، از اين به بعد هر ورلدي برم ميگن تو بودي كه با تقلب رنك يك دوئل شدي ؟ :|
جمع کن کاسه کوستو.
من رنک 22 بودم .
رنک دوئل هم شد چیز.
در زمن بخاطر چیز دیگه بن شد......
من فقط يك اكانت ام-پرو داشتم ولي تو با اين همه مولتي ور ميرفتي بعدشم انقدر طمع كار بودي كه اومدي اكانتم رو كه باهاش بازي نميكردم رو گرفتي و همرو به دار فاني فرستادي
حتي اكانت پي سي ورلدم رو هم تو بن كردي
چرا من بايد اينهمه از دست تو عذاب بكشم
بابا کی گفته بود اکانت را بدی ؟؟!!
نمی دادی !!!
الان دیگه هممون بای بای شدیم
اي بابا چكار كرديد؟
شما كه زرنگ بوديد!!!!
چطور دستتونو خوندن:(
خوب چند باز همزمان با هم رفته بودیم به m-pro من به ممد گفتم که نرو توش
اونقدر اینطور شد که آخر سر ...
!!!!!نقل قول:
عجبا
!!!!!!!!
خودت نبودي ميگفتي اكانت ام-پرو ورلد 9 رو بده تو كه بازي نميكني بده من
آرش هم كه از اونور آويزون شده بود اكانت ورلد 10 رو بده
من ميخواستم پاك كنم ولي شما اومدين اين همه زجه زدين منم دادم بهتون
الانم كه .... :13:
شماها چيه ! من پاك بودم ! اين آرش با 8 تا دست بازي ميكرد !!!نقل قول:
خيلي پيش اومده كه من با سعيد آسمون تريبال وارز 2 نفره بازي كنيم ولي همين كه ميديديم يكي آنلاين ميشه اون يكي ميرفت و 20 دقيقه بعد ميومد ولي من همين كه با اكانتم آنلاين ميشدم درجا پي ام ميومد كه يه يوزر ديگه آنلاين شده !!!نقل قول:
من هفته اي يه بار ميومدم سر بزنم همون بار هم انقدر كرم ميريختين لوگين ميكردين كه بي خيال ميشدم يه وقتي ميومدم كه شماها نباشين !
حالا ممد اون اکانت بهم امشب حال داد منم میام :21:
یک روزم اکانت دووم بیاره خیلی خوب می شه :31:
میخواستی پاک کنی دیگه الان فکر کن پاک شدی....نقل قول:
من ميخواستم پاك كنم ولي شما اومدين اين همه زجه زدين منم دادم بهتون
اینا عمرا میتونستند بفهمن همه چی از یک ریپورت شروع شد که اینا همه ورلد ها رو سرچ کردن و بستندنقل قول:
اي بابا چكار كرديد؟
شما كه زرنگ بوديد!!!!
چطور دستتونو خوندن:(
كوفتو فكر كن پاك شده
اون مدت كه خودم بازي ميكردم روزي حد اقل 20 تا ميل اينور و اونور ميفرستادم و براي همين رنك يك بودم
همش شهر عوض ميكردم و بيشتر شهر هاي رنك بالا منو ميشناختن و برام دعوت نامه ميفرستادن ميرفتم يكيو ميزدم بعد ميرفتم يه جاي ديگه و كلي كاراي ديگه
حتي يه بار با شهر لاس وگاس متحد شديم ريختيم شهر چاقال و به خاك و خون كشيديم و كلا توي ورلد 10 معروف شديم حتي بعضيا اسم منو توي پروفايلشون نوشتن ( بعضيا فحش ميدادن بعضيا طرفداري ) ولي الان ميگن اين ام-پرو رو ببين حتما با مولتي رنك يك بوده
واقعا وقتي نميتونين امانت رو نگه دارين براي چي ميگيرين
آره تو این مدت که دست ما بود دیدیم چقدر میل اومد و از این حرفا....نقل قول:
كوفتو فكر كن پاك شده
اون مدت كه خودم بازي ميكردم روزي حد اقل 20 تا ميل اينور و اونور ميفرستادم و براي همين رنك يك بودم
همش شهر عوض ميكردم و بيشتر شهر هاي رنك بالا منو ميشناختن و برام دعوت نامه ميفرستادن ميرفتم يكيو ميزدم بعد ميرفتم يه جاي ديگه و كلي كاراي ديگه
حتي يه بار با شهر لاس وگاس متحد شديم ريختيم شهر چاقال و به خاك و خون كشيديم و كلا توي ورلد 10 معروف شديم حتي بعضيا اسم منو توي پروفايلشون نوشتن ( بعضيا فحش ميدادن بعضيا طرفداري ) ولي الان ميگن اين ام-پرو رو ببين حتما با مولتي رنك يك بوده
واقعا وقتي نميتونين امانت رو نگه دارين براي چي ميگيرين
ما که جز چوب خوری از یوزرت چیزه دیگه ندیدم.
دیگه نمیخوام ادامه بدم چون خودت میخواستی پاکش کنی الان یک هفته دیگه این پاک میشه...
بايد ميل بدي كه ميل بدننقل قول:
ميل ندي كه ميل نميدن
من تا يادمه جواب ميل هاي فارسي رو هم شماها نميدادين چه برسه به اينكه خودتون به مردم ميل بدين !!
پس وستو هك كردم همينجوري رنك يك مونده بودم نه ؟نقل قول:
ما که جز چوب خوری از یوزرت چیزه دیگه ندیدم.
خوب به این میگن ماله کشی.نقل قول:
بايد ميل بدي كه ميل بدن
ميل ندي كه ميل نميدم
من تا يادمه جواب ميل هاي فارسي رو هم شماها نميدادين چه برسه به اينكه خودتون به مردم ميل بدين !!
آره عمه من بود با بچه ها صحبت میکرد من زیاد با یوزر تو کار نداشتم فقط بیکار بود میدام کار یا خواب.
ای خدا اینا یوزرتو باز کنن من همه ریپورت ها رو بیارم ملت نگاه کنن که کسی که لولش از تو 10 تا کم تره میاد تورو چک و بکس میکنه میره ببینننقل قول:
پس وستو هك كردم همينجوري رنك يك مونده بودم نه ؟
ريپورت هاي قبل از مهرماه ( حدودا 1 ماه اول كه ورلد باز شده بود تا مهر ) رو بيار عمرا توش باخت پيدا كني !نقل قول:
ای خدا اینا یوزرتو باز کنن من همه ریپورت ها رو بیارم ملت نگاه کنن که کسی که لولش از تو 10 تا کم تره میاد تورو چک و بکس میکنه میره ببینن
عزیز اون موقعه اولا کی لباس و وسایل خوب داشت؟؟نقل قول:
ريپورت هاي قبل از مهرماه ( حدودا 1 ماه اول كه ورلد باز شده بود تا مهر ) رو بيار عمرا توش باخت پيدا كني !
برات بهترین لباس هارو سعید خرید بازم میبازی...
تا موقعي كه دست من بود با درايت و هوش و ذكاوتم يك پله هم پايين نيومدم ، اونم با آشغال ترين لباس ها رنك يك بودم
بقيش ديگه به شما برميگرده نه به من
پايه درست چيده شده بود كه يك ماه رنك يك بودم بقيش ديگه شما ميخواستين راهيو كه من شروع كردم ادامه بدين همين
بعدشم سعيد بيشتر اسكيل هارو براي كار ميذاشت و كمتر دوئل ، اولويتش كار بود
بخند تا دنيا بهت بخنده !
من از بن در امدم از رنکک 23 شدم 26 :(
ممد هر کار کردم مال تو رو باز نکرد....
محمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....
چاقال حسود نيست بلكه يكي از بهترين دوستهايي هست كه تا حالا باهاش برخورد كردم ، شايد اگه چاقال دوئل درست رو بهم ياد نميداد من هرگز رنك يك نميشدم ، بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت
لول . برادران تفرقه افکن :27:نقل قول:
محمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه :دی
اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...نقل قول:
بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن :27:
در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودمنقل قول:
حالت خوبه ؟؟ :31:
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل
خوب اون من بودم می گفتم اسکیلات چیه :31: چون اون موقع تازه کار بودم ولی الان نه دیگه تازه کار نیستم و الان من خیلی چیزا را تست کردم در بتا 4 گلد می دم اسکیلا رو کلا بر می گردونم و ببینم چی اسکیلایی بهتره الان من بتا لول 29 هستم براتون بخواهین عکس دوئلا را می زنم طرف لول 59 هست و سربازه خودشم ست لباسش به جز گردنبند تاکتیک داره و سلاحشم که نگو آخرین سلاح لول خودشه ولی دوئل را من می برم :31:نقل قول:
تو اسکیلات را گفتی اون موقع ولی من راه تو را نرفتم چون دیدم برم نمی تونم لول بالا بشم ولی الان هم لول بالا هستم و هم سوراخ کن :31:
ضمنا تو و حاجی و دیگر دوستان چراغ را برای من نشون دادند همان طور که به تمامی تازه وارد ها کمک می شه ولی من خودم ادامه دادم به راهم برای آموختن :31:
================================================== ==
من بازم بگم اگه اون اوایل که من هیچ چی بلد نبودم شماها به سوالاتم جواب نمی دادین من فکر می کردم بازی مسخره ای هست و ادامه نمی دادم ولی قبول کن من خودم ادامه دادم تو فقط راه را نشون دادی
دنيا دو روزه همينه !!نقل قول:
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه يك بار هم بهت حمله نكردم ، احترام به استاد واجبه :دي (البته دو بار حمله كردم كه به منظور هاي ديگه اي بود تا سر صحبتو باهات وا كنم !)نقل قول:
اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هنوز وسطاي تابستون يادمه كه با سوال هاي پيش پا افتاده ام وقت شمارو ميگرفتم و شما هم با صبر و حوصله اي بسيار و پايان ناپذير به سوالات اين بنده ي حقير جواب ميداديد :دي
البته سعيد هم خيلي بهم كمك كرد ...
من اولا روي جاخالي اسكيل ميزاشتم يكم جواب داد ولي بعد با مشكل رو به رو شدم بعد روي آيم گذاشتم و كلي تجربه گرفتم و آيم هم قديمي شد و استراژيم رو هر دفعه عوض ميكردم چون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...نقل قول:
در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودم
حالت خوبه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل
چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کنننقل قول:
چون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...
آره خیلی لاو میترکوندیم...نقل قول:
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه
نهایت هفته ای 4 تا پست میدادم لاومون کجا بود...