فایده نداشت . به product key گیر میده .نقل قول:
Printable View
فایده نداشت . به product key گیر میده .نقل قول:
با سلام خدمت همه ی دوستان و گیمر های عزیز
من یه راهنمایی از اساتید می خواستم، موقع اجرای FABLE III زمانی که Windows Live به من میگه باید وارد پروفایل بشی، من وارد میشم بعد از من product key می خواد. آخه من که product key ندارم، یعنی اینا نمی دونن. :31:
قبلا ها هم می گفت باید وارد شی ولی اجبار نبود، ولی بی وجدان این سری میگه باید وارد شی ، هیچ لینکی هم برای وارد شدن آفلاین وجود نداره. به جان خودم، گشتم نبود، نگردید نیست.
از اساتید بزرگوار میخوام منو راهنمایی کنن. آخه من چیکار باید بکنم.
بچه ها من الان بازی harvest moon رو از میهن دانلود
دانلودش کردم
اما الان نمیدونم باید چه طور اجراش کنم
اگه میشه منو راهنمای کنید ممنون میشم
نقل قول:
نوشته شده توسط nima_7121 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
تو بازی lost planet 2
من هر چی بازی ميکنم ميام بيرون دوباره بايد از اول بازی کنم تو ويندوز لايو هم اکانت دارم
اما اونم cd-key ميخواد.
راهی نيست بشه کاری کرد؟
شما احتمالا بازی رو یا اصلا یه به طور صیح کرک نکردی!
اقا من هم همین مشکل رو دارم اگه میشه بگید چه جوری باید کرک بشه یا حداقل یکی ساختن پروفایل آفلاین رو بهم بگه یا اگه جایی هست آدرس بده. ممنون میشم
سلام من با نصب Witcher 1 مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟
اصلا کسی Witcher 1 بازی کرده؟
من خودم معمولا بازی دانلود نمیکنم ولی یه بار که اینکارو کردم بعد از انزیپ کردن کل فایل های دانلود یه فایل ایمیج بهم داد که میشد این ایمیج رو بر روی یک دیسک رایت یا درایو مجازی باهاش ساخت که برای این دو تا کار میتونی از نرم افزار های nero , daemon tools , alchohl , ... استفاده کردنقل قول:
سلام دوستان من تو این بازی ALICE : Madness Returns بعد از کلیک روی ایکون بازی با پیغام زیر روبرو می شوم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مشکل در بازی Undercover
سلام
من بازی NFS undercover نسخه اصلاح شده توسط شرکت اربطان بیست پویا رو خریدم . این بازی در یکی از مراحل بازی به اسم The Trap مشکل داره و بدون ارور خاصی از بازی بیرون میاد .من از ویندوز 7 استفاده می کنم و directx 11 و آخرین نسخه درایور nvidia رو هم نصب کردم . به نظر می رسه مشکل از کرک یا اشکال در برخی فایل ها باشه . چون من حدود یک سال پیش نسخه ی اصلی ( بدون اصلاح ) رو ازیکی از دوستام گرفتم که هیچ مشکلی نداشت .
عنوان ارور : Need For Speed Undercover has stopped working .
( در واقع همون ارور های not responding در ویندوز xp که در ویندوز 7 با این عنوان معرفی میشن. )
ممنون می شم اگر سریعتر پاسخ من رو مشخص کنید.
مشکل در بازی witcher 1
سلام من با نصب Witcher 1 مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟
اصلا کسی Witcher 1 بازی کرده؟
سلام من کارت گرافیکم GT 9400 و CPU DUAL CORE 2.5 و RAM 2 دارم در نصب بازی mothern warefare 2 و farcry 2 دچارمشکل
شدم بازی کامل نصب میشود و به راحتی اجرا میشود ومیتوانم بازی کنم ولی بسیار کیفیت پایین و پیکسلی دارد.لطفا کمکم کنید .
farcry 2 بازی نکردم ولی در مورد moder warfare 2 باید بری تو تنظیمات گرافیک بازی درستش کنی.نقل قول:
احتمالا رزولیشن رو 800x600 هست . تغییرش بده درست میشه:46:نقل قول:
کجای بازی باید برم تنظیمات ریزولیشنش را تنظیم کنم آخه مثل بازی pes 2011 که توی start کامپیوتر تنظیماتش ونقل قول:
کیفیتشو درست میکردی آپشن ندارن . ممکنه اشکال از driver کارت گرافیکیم باشه؟ آخه اصلا نرم افزار گرافیک
invidia را نصب نکرد .لطفا کمکم کنید 'گیر کردم.
ممنون درست شد رزولوشنس رو 480 .640 بود .تشکرنقل قول:
اقا مشکل من هنوز حل نشده نمیدونم چرا و قتی farcry 2 و modern warfare 2 رو نصب کردم خودشون اتوماتیک همه تنظیماتش رو روی low گذاشتند . وقتی هم که high کرم در modern warfare صفحه کوچکتر از مانیتور و مربعینقل قول:
بود و در هر دو سرعت اجرا بسیار کند و گوشه های اجزای داخل بازی زده زده و طبقه طبقه است گرافیکمم 9400 gt
و cpu dual core 2.5 و ram 2 gig. آیا مشکل از درایور کارت گرافیکی است که نصب نکردم؟
سلام به همگی
من یه مشکلی با بازی Red Faction Armageddon دارم
چکار کنم رزولیشن این بازی بهتر بشه فقط 3 تا گزینه انتخاب داره که اینها با مانیتور فلت من سازگار نیست
لینک عکس میزارم که متوجه منظورم بشین
فقط شرمنده فتوشاپ رو سیستم نداشتم حجمش رو کم کنم
کد:http://www.irupload.ir/images/fms12tlfaq97gvwydn.jpg
ببین دوست من گاهی این مشکل به خاطر شناسایی نشدن درست کارت گرافیک یا مانتیور توسط سیستم پیش میاد برا اینکار بهت پیشنهاد میکنم از نصب درست درایور گرافیک و مانیتورت اطمینان حاصل کنی....ضمنا DX همراه بازی رو هم حتما نصب کن.نقل قول:
مانیتورم LG smartFlat هست
گرافیکم آپیدیت هست
توی این قضیه درست نصب شدن درایور مانیتور مهمتر هست...از اون اطمینان حاصل کن.نقل قول:
سلام
ویندوزم رو عوض کردم (7 ultimate) .....اکثر بازیهایی که داشتم ارور میده که یه سری فایل dll رو از دست داده ....رفتم تو اینترنت و اون فایلی که ارور داده بود رو دانلود کردم و ریختم ولی بازم یه dll جدید رو ارور میده .......نرم افزاری نیست که خودش اتومات تمام این فایلها رو تعمیر کنه و من دونه دونه دانلود نکنم!؟!؟؟!!!
دوستان وقتی وارد بازی Brothers In Arms Earned in Blood میشم بعد از چند دقیقه کامپیوتر رو خاموش میکنه:37::37::37::37:
شما نمیدونین مشکلش چیه؟!
سلام
من بازی Darksiders رو نصب کردم ولی وقتی وارد بازی می شم فقط آسمون رو نشون می ده یه زمینه ی آبی صداهای بازی هست حتی می تونم حرکت کنم ولی محیط بازی رو نشون نمیده البته این مشکل رو با Mafia 2 هم دارم ، لطفا راهنماییم کنید.
مشخصات سیستمم:
Ram:6Gig
کارت گرافیک: Radeon HD 6850
CPU:AMD phenom II X4 965 3.41 GHz
سلام دوستان.
COD blackops رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه و این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکته اینجاست که readme نداره بازی اصلا!
چی میگه این ارور؟ چیکا کنم؟
یک DirecX جدید نصب کن...شاید از این باشه.نقل قول:
حذف شود.......
با سلام من بازی evil 4که توسط گروه نرم افزاری مدبا کرک شده را دارم وقتی بازی را نصب می کنم وقتی اجرا می شه فیلمهای اولش که تمام می شه وارد بازی می شه فقط یه تصویر سیاه می یاد اگه می شه یه راهنمای بکنید متشکر می شوم
کسی نیست به من بگه چطوری بازی Witcher 1 و نصب کنم؟
اول درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن اگه جواب نداد کرک زیر رو نصب کن:نقل قول:
کد:http://d02.gamecopyworld.com/?r=pc_resident_evil_4&c=725495341&d=2007&f=ns-bio4e!rar
من تو بازی street fighter IV مشکل دارم کیبوردم توبازی اصلا کار نمیکنه.
یه سوال داشتم ؟
سرعت بازی به هارد هم بستگی داره یعنی اگه هارد سرعت بالاتری داشته باشه بازی روونتر انجام میشه !!!!!
لطفا یه کرک خوب واسه fifa 11 لطف کنید
در این تاپیک:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
اقا یکی جواب بده!نقل قول:
کمک فوری فوری
با سلام من بازی گرشاسب ایرانی رو نصب کردم البته همون نسخه ای که توی اینترنت هست رو دانلود و نصب کردم. نصب بدون مشکل انجام می شه ولی موقع اجرای فایل بازی این پیغام ظاهر می شه که هر بلایی هم سرش اوردم درست نشد که نشد البته هیچ کدام از بازی های دیگم این ارور رو نمیده نمی دونم مشکل از بازی هست یا سیستم من ولی به هرحال هرکمکی بکنید ممنون می شم
The application failed to initialize properly (0xC0150002). Click on Ok to terminate the application
من چرا نمیتونم فارکرای رو اجرا کنم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
تا میرم توش منو پرت میکنه بیرون
فارکرای چند هستنقل قول:
دوستان من میخوام بازی قدیمی Age of empires rise of the rome رو در ویندوز 7 اجرا کنم با خطای زیر مواجه میشم:
لازم به ذکره که این رو روی ویندوز xp به راحتی اجرا میکنم.بازی های دیگه رو هم اجرا میکنم
ممنون میشم کمکم کنید
سلام من این بازی رو نصب کردم اما هنگام اجرا وقتی که مرحله داره لود میشه یه دفعه از بازی میاد بیرون و یه پنجره میاد که روش دوتا گزینه است یکیش close the program دومیش
check soulution online
یا یه چیزی شبیه به اینه میتونید راهنماییم کنید؟
بازی قدیمیست حتما باید در ویندوز XPنصب بشهنقل قول:
این directdraw قضیه اش چیه.شاید بشه درستش کرد نمیشه؟:41:نقل قول: