سلام.ايكس باكس به نظر شما روي پلاسما 42 پاناسونيك كيفيت بهتري ميده يا روي LCD؟
سلام.ايكس باكس به نظر شما روي پلاسما 42 پاناسونيك كيفيت بهتري ميده يا روي LCD؟
کلا این کار شدنی نیست.........نقل قول:
شما می تونید cd ادیو توش بذارید دستگاه rip کنهنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
قيمت و يه كمي بهتون گرون گفته چند وقت پيش من همينو با قيمت 435 تومان گرفتم قيمت بالاي اون هم به علت هارد 250 و دو دسته بازي و يك عدد بازي ارجينال call of duty mw2 و نزديك شدن به ايام تابستونه .:10:
داداش فلش رو با خوده x360 فرمت کنید درست میشه نه pc ....نقل قول:
فرقی نمیکنه ، فقط کافیه تلویزیون Full HD باشه . کیفیتش توپه .نقل قول:
پلاسما خیلی تصویر صاف و شفاف تری نسبت به LCD داره ، ولی گویا اگر کج بشه خراب میشه . یعنی باید جاش صاف صاف باشه .
بابا زودتر میگفتی. من اینهمه خرج کردم تلویزون گرفتم.:41:
ببینم بهترین کیفیت فقط ازپرت HDMI هست؟ پرتای دیگه جواب خوبی نمیده یعنی؟؟
کلا علی جان Plasma برای بازی بهترهنقل قول:
مخصوصا اگه پلاسمای تراز اولی مثل G10 یا V10 از برند Panasonic باشه (مخصوصا G10)
به خاطر کیفیت تاریکی فوق العاده.از طرفی کیفیت رنگ هم خیلی بهتره
با توجه به اینکه ما در خانه از یک نور معمولی استفاده می کنم بدون شک کیفیت رنگ بسیار بهتری رو از Plasma شاهد هستیم.از طرفی در برند های جدید پلاسما مخصوصا پاناسونیک بزرگ ترین مشکل یعنی مصرف برق بسیار پایین اومده و به هیچ عنوان جای نگرانی نیست
در LCD تنها وجه برتری شفافیت بیشتره البته این به معنی نیست که شفافیت در پلاسما کمه.از طرفی یه مشکل بزرگ هم داره که جا موندن تصاویره که در آینده به احتمال زیاد به مشکل بر می خوری باهاش
بعضی از گیمر ها این رو افت فریم فرض می کنن ولی در اصل جا موندن تصاویر هست که افت فریم به نظر میاد
شک نداشته باش که برای بازی Plasma فوق العادس مخصوصا پلاسما های فوق العاده ی پاناسونیک
LCD من HD نیستنقل قول:
منم خودم در به در دنبال خرید یه LCD HD TV هستم چون از وقتی کیفیتش رو خونه رفیقم دیدم کاملا دپرس شدم
فلش ها حتما باید با file system fat32 فرمت شده باشن:21:نقل قول:
بهترین کیفیت رو پرت HDMI میدهنقل قول:
پرتای دیگه به HDMI نمیرسه اما ممکنه برای شما جواب خوبی بده (بستگی داره خوب از نظر شما چیه؟ به نظر من HDMI حرف نداره)
به به بابا عجب گل بل بلیه یه ما پیش میخواستم LCD بخرم همه گفتن 2261VP خداست نمیدونم مرگ نداره مخصوصا اگه بخوای کنسول بخری حالا میگید به درد نمیخوره !!!!!! اقا من الان بخوام یه چیز بخرم ک مادر کیفیت باشه واسه کنسول چی پیشنهاد میکنید ؟واسه خونمون نمیخواموا واسه اتاقم پس TV 2 ملیونی پیشنهاد ندید !!!
یه LED TV که Full HD باشه به دردتون میخوره ، قیمتش هم زیاد نیست ، فکر کنم یه 36 اینچش 400-500 یورو باشه ، که توی ایران باید بشه 700-800 تومن .نقل قول:
عجبا خوب من مبگم LED هم یه نوعی از LCD دیگه یعنی فقط چون TV هم هست کیفیتش بهتر میشه !!! ماله خودم الان FULL HD هست :41:راستی 900 هزار تومن زیاد نیست بابا بچه مایه :8:نقل قول:
دوستان من کنسول هامو به 2261 وصل می کنم مشکلی ندارم
فرقی هم با led 46 سامسونگ نداره ! بلکه بهتر هم هست ! نمی دونم چرا میگید TV بهتره
خودم دیدم از نزدیک دیگه
تلویزیون اگه 1080p باشه رزولوشنش چه فرقی با مانیتور داره ؟ :دی که دوستان میگن تکسچر فرق می کنه من نمی دونم چه ربطی به تکسچر داره !
خدا خیرت بده من فقط تو GTA لا مذهب مشکل دارم !!!!تر زده به اعصابم !!!!:41:نقل قول:
نقل قول:
LCD یعنی : Liquid Cristal Display
ولی LED ترکیبیه از LCD و نور پشت زمینه که توسط دیود ها تامین میشه ، در نتیجه کیفیت زمین تا آسمون فرق میکنه با یک LCD معمولی .کد:http://en.wikipedia.org/wiki/LCD_TV
شما گفتی 2 میلیون نباشه :31: نگفتی نصفش هم نباشه که :31: تازه این نصف کمتر هم هست :46:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/LED_television
اگر همین الان Full HD هست خوب مشکلی ندارید که !
عجب داستانی شده ها باز ما یک چیزی گفتیم همه افتادن به هم :31:
دوستان با بلندگو اعلام میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر و تجربه من و دوستان ( 10 نفر ) بیرون از نت اونی بوده که گفتم
دلیل نمیشه شما هم انطوری ببینید که همه اومدید میگید 2261 فلان شده
من بازی های 360 رو تاحالا رو بیشتر از 11 مدل tv و monitor دیدم و تست کردم
ولی هیچ کدومشون این زیبایی و واقعی بودن و عمق رنگ و کیفیتی که panasonic 42اینچ خودم که تو اتاقه داره رو نداده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من انسان موجودیست ازاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرکی با هر چی حال میکنه بازی کنه
شما مدل و قیمتشو میتونی بگی ؟نقل قول:
با توجه به بودجتون بهتره همون مانیتور LCD رو بگیرید. من هم تو اتاقم از مانیتور LCD برای نمایش بازی های XBOX360 استفاده می کنم. کیفیتش هم خیلی خوبه. نمی دونم کیفیت HD TV بهتره یا نه. ولی مطمئن باشید با توجه به بودجتون، با خرید مانیتور هیچ ضرری نمی کنید.نقل قول:
عجبا خوب من مبگم LED هم یه نوعی از LCD دیگه یعنی فقط چون TV هم هست کیفیتش بهتر میشه !!! ماله خودم الان FULL HD هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی 900 هزار تومن زیاد نیست بابا بچه مایه
مشکل اصلی تون در این بازی چیه؟نقل قول:
خدا خیرت بده من فقط تو GTA لا مذهب مشکل دارم !!!!تر زده به اعصابم !!!!
این ادعا نادرسته و متاسفانه خیلی ها هم بهش باور دارند!نقل قول:
بهترین کیفیت رو پرت HDMI میده
پرتای دیگه به HDMI نمیرسه اما ممکنه برای شما جواب خوبی بده (بستگی داره خوب از نظر شما چیه؟ به نظر من HDMI حرف نداره)
تنها تفاوت مهم و عمدهی DVI با HDMI اینه که DVI فقط توانایی انتقال تصاویر High Quality به صورت Digital رو داره. در حالی که HDMI علاوه بر انتقال تصاویر High Quality به صورت Digital،می تونه صداهای چند کاناله ی Dolby و DTS رو هم منتقل کنه.به عبارت دیگه، HDMI می تونه Video و Audio رو منتقل کنه. ولی DVI فقط Video رو منتقل می کنه. در کیفیت تصویر، این دو هیچ فرقی ندارند. چون هر دو به صورت Digital و یه یک شکل، data رو منتقل می کنند که امکان از دست رفتن اطلاعات در مسیر کابل خیلی کمه برخلاف Analog .
کد:Like HDMI, DVI can also carry uncompressed digital video data from the source to the display. In fact, the image quality is exactly the same as HDMI. The only disadvantage DVI has over HDMI is the fact the it doesn’t carry audio
کد:There are two big differences:
HDMI incorporates content protection called High Definition Content Protection (HDCP).
HDMI supports audio in addition to digital video. (DVI only supports digital video
اطلاعات بیشتر :
کد:http://hdmivsdvi.com
کد:http://ezinearticles.com/?HDMI-vs-DVI&id=394968
کد:http://forum.ecoustics.com/bbs/messages/34579/122868.html
کد:http://www.ehow.com/facts_4903057_comparing-hdmi-vs-dvi.html
کیفیت تصویر LED با LCD تفاوتی نداره. بیشتر ادعاها فقط تبلیغات خود شرکت های سازنده است.نقل قول:
ولی LED ترکیبیه از LCD و نور پشت زمینه که توسط دیود ها تامین میشه ، در نتیجه کیفیت زمین تا آسمون فرق میکنه با یک LCD معمولی .
اون LED نیست که کیفیتش بسیار بالاتره. بلکه OLED ایه که کیفیت خیلی بالاتری ارائه میده و فعلا به خاطر مشکلاتی، به صورت عمده تولید نمی شه و محدود شده به صفحه های نمایش های کوچیک.
برای اطلاعات بیشتر، تایپیک های زیر رو مطالعه کنید :
LED یا LCD ؟ تفاوت ها و شباهت ها
نسل آینده صفحه های نمایش اا Organic Light Emitting Diodsکد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=388933
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258888
سایز رو اشتباه زدم 42 بود زدم 32نقل قول:
با این که به تاپیک زیاد ارتباط پیدا نمیکنه ولی این لینکش:
Plasma-TX-P42G10L
بین PC و Online نقطه رو بردارکد:http://shop.pc.online.ir/Products/Product_television_panasonic_plasma_tx_p42g10l-2815.aspx
مشکلم اینه که فوقوالعاده گرافیکش پایینه !!! دون دونه !! بعد مثلا یه ادم تو پیاده رو وقتی از فاصله 2 سانتی نگاش میکنی صورتش محو !!! دقیقا شما فرض کن بزاری تو LOW تو PC بازی کنی !!!!:41: دوستان گفتن تو اون قسمت دومش خوب میشه که بازم نشد !!!بعد تکسچر که فکر کنم کلا تعریف نشده واسش !!!نقل قول:
جالبه اینی که شما میگی من خودم این بازی رو تمام کردم اتفاقا از بازی هایی بوده که به شدت از گرافیکش لذت بردمنقل قول:
و این مشکل رو دقیقا رو lcd monitor هایی که تست کردم یعنی 2284f و یک مدل 19 از aoc دیدم
عجیبه که فقط این کوفتی رو LCD lن اینط.ری اجرا میشه !!! alan wake بازی مینکم اینه !!! split second اینه !!! gears of war 2 اینه !! dante inferno اینه !!! GTA تر !!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
من تو XBOX360 و با مانیتور Full HD LCD کیفیتی که دیدم پایین تر از PC بود ولی بهش نمی شد گفت بد و آزاردهنده.نقل قول:
مشکلم اینه که فوقوالعاده گرافیکش پایینه !!! دون دونه !! بعد مثلا یه ادم تو پیاده رو وقتی از فاصله 2 سانتی نگاش میکنی صورتش محو !!! دقیقا شما فرض کن بزاری تو LOW تو PC بازی کنی !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان گفتن تو اون قسمت دومش خوب میشه که بازم نشد !!!بعد تکسچر که فکر کنم کلا تعریف نشده واسش !!!
اگه کیفیتش برای شما بده، چرا فقط تو این بازی بده و بازی های دیگه مشکل خاصی با مانیتور شما ندارند؟ پس مشکل از جای دیگریست.
آیا GTA IV رو قبلا در PC در تنظیمات بالا تجربه کردید؟ آیا GTA IV رو در XBOX360 در مانیتور یا HD TV دیگه ای تجربه کردید؟
شما درست متوجه نشدین داداش ! این مشکل فقط تو مانیتورهای full hd هست اما تو tv full hd کلا گرافیک و بافت ها 100 درجه فرق میکنن ! من همین امروز که پست هارو دیدم هم تو مانیتور هم تو tv تست کردم که شاخ در اوردم !!!نقل قول:
من تو XBOX360 و با مانیتور Full HD LCD کیفیتی که دیدم پایین تر از PC بود ولی بهش نمی شد گفت بد و آزاردهنده.
اگه کیفیتش برای شما بده، چرا فقط تو این بازی بده و بازی های دیگه مشکل خاصی با مانیتور شما ندارند؟
آیا GTA IV رو قبلا در PC در تنظیمات بالا تجربه کردید؟ آیا GTA IV رو در XBOX360 در مانیتور دیگه ای تجربه کردید؟
من خودم وقت اینکه در مورد تفاوت این دوتا پرت تحقیق کنم رو ندارم. فقط اینو میدونستم که HDMI صدا و تصویره.
چون من یه مونیتور 20 اینچ دارم داشتم فکر میکردم که روی این اجرا کنم. مدلش هم 2043 سامسونگه!
ولی این که تفاوت بین TVو مانیتور هست رو من یه بار دیدم .شاید هم بخاطر مثلا کنتراست بالاست یا بزرگی صفحه که اینطوری احساس بهتری داریم!!
یک سوال
من شنیدم که روی هارد 120 گیگ، میشه فقط 16 گیگ بازی ریخت. درسته؟
جلل خالق :18: نه عزیز هرکی گفته **** زده :دینقل قول:
من شنیدم که روی هارد 120 گیگ، میشه فقط 16 گیگ بازی ریخت. درسته؟
هارد external که اونم تا 32 هستنقل قول:
اما رو خود هارد 120 کنسول میتونی تا 98 گیگ بازی بریزی
اقا جریان این hdmi to dvi که رو مانیتور های lg مشکل داشتن به کجا رسید
مشکل صدا
؟؟؟؟؟؟
البته دیروز یکی از دوستایه گیجم رفت از همین هاردا [ha@ck] شده 120 gig گرفت که امروز با کلی فحش از سمت بکسمون مواجه شد :دینقل قول:
هارد external که اونم تا 32 هست
پس چه قدر جالبه که تو ازیهای دیگه این تفاوت اصلا محسوس نیست اما تو GTA تفاوتش زمین تا اسمونه واقعا عجیبه !!!:13::18:نقل قول:
سلام به دوستان من یه مانیتور LCD دارم HD نیست کابل VGA میخوره چیکار کنم HDMI بهش وصل کنم لطفا کاملا راهنماییم کنید؟؟!!!!
سلام. اگه HDMI میخوره حتما HDMI وصل کنیدنقل قول:
سلام به دوستان من یه مانیتور LCD دارم HD نیست کابل VGA میخوره چیکار کنم HDMI بهش وصل کنم لطفا کاملا راهنماییم کنید؟؟!!!!
یه نگاه به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بنداز کاملا متوجه میشی که اساتید زحمت کشیدن تاپیک رو هم مهم کردننقل قول:
راستش من از مانیتور ها زیاد سر در نمیارم ، و این رو قبلا گفتم .نقل قول:
ولی آنچیزی که دیدم رو هم نمیتونم منکرش بشم ، زاتورن طبقه 4 ام بخش مربوط به تلویزیون ها و سینما های خانگیشه .
اونجایی که تلویزیون ها رو چیدند اگر بگم هزار تا دروغ نگفتم ، تلویزیونها در آن واحد دارند یک تصویر رو پخش میکنند و تصویری که LED ها میدن واقعا یک چیز دیگست ، بعدش پلاسماهاست و بعد از اون LCD ها . سه بعدی ها هم که اصلا یک دنیای دیگست ولی من نمیتونم بهشون زیاد نگاه کنم سر درد میگیرم .
1- منظور از IXtreme چیه؟
2- کسی میدونه که چرا بین دسته ی اصل و تقلبی فقط 5 هزار تومان فرق هست؟
IXtreme در حقیقت سیستم عامل درایو کنسول شماست که به درایو این امکان رو میده که بازی کپی رو پاچه دستگاه کنه و هستش هم همون کرنل لینوکس هست .نقل قول:
2 - چون دسته اصلی اندازه 5 هزار تومان بیشتر کیفیت و تکنولوژی داره :31:
راستی تا سر بحث باز شده سر مانیتور یه چیزی بگم من!
امروز متوجه شدم که مانیتور من که 2043 هست و 16.9 هم هست روی 360 این رزولوشن ها رو جواب میده!
848x480
1280x720
1360x768
1920x1080
حالا مانیتور من که حد اکثر رزولوشینی که ساپورت میکنه 1440 *900 هست پس چطوری میتونم با حداکثر رزولوشن بازی کنم؟ باید روی 1360*768 تنظیم بشه. درسته؟