سلام S A M جان از شما بسیار ممنونم و همچنین از ebru_gundes_206 تشکّر فراوان می کنم البتّه خودم دو روز با قرار دادن زیر نویس ها روی بازی مشکل داشتم ولی مشکلم برطرف شد . اگر کسی کمک خواست بگوید.نقل قول:
Printable View
سلام S A M جان از شما بسیار ممنونم و همچنین از ebru_gundes_206 تشکّر فراوان می کنم البتّه خودم دو روز با قرار دادن زیر نویس ها روی بازی مشکل داشتم ولی مشکلم برطرف شد . اگر کسی کمک خواست بگوید.نقل قول:
دوست من از ما گذشته ديگه اين دوستان كه ميبيني همشون اويلو 60 بار تموم كردن نشستن دارن در مورد جزئيات بحثنقل قول:
ميكنن تا ورژن 5 بازي برسه وقتي رسيد كوچ ميكنيم اونجا كمكم خواستي در خدمتيم :10:
آره منم جدیدا از وقتی که کد ورونیکا رو رفتم از وسکر خوشم اومده ! :دینقل قول:
دوست دارم کرازر هم توی شماره ی 5 باشه:21::27:
چطور تفاوتی حس نکردیدنقل قول:
توی ایزی لئون از اولش شات گان داره مهمات بیشتری پیدا میکنه دشمنا راحت تر میمیرن و همین طور ایزی کوتاهتر هم هستش مثلا توی ایزی لئون وارد ماز یا همون مارپیچ نمیشه
خلاصه من با این بازی خیلی حال کردم و منتظر سری جدیدش هستم.........
ولی این تفاوت هایی که شما میگید رو برای من نداشت:18:نقل قول:
فقط آدماش سریعتر میمردن:13:
يه سوال شماره پنج اين باز ي براي كنسول x360 هم اومده يانه؟
شماره 5 قراره سال 2009 بیادنقل قول:
البته هم برای ps3 میاد و هم برای x360
تو شخصیاتهای بازی من با لوییس خیلی حال کردم، کاش اینم مثل بقیه دوباره زنده بشه، کراوزر که 20 با زنده شد یه بام لوییس بشه
اسماعیل جون هنوزم دیر نشده ها برو دانلود کن بازیو حالشو ببر واقعا هنوز هم بازی یک شاهکاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته من نمیدونم چرا اویل اومد من 1 سال بعد شروع به بازی کردم ( البته معمولا همه اینکارو میکنن ) اخه اون موقع وقتی اویل 4 اومده بود سیستم غولی میخواست ولی الان سیستم بالایی نمیخواد برای اویل 5 رو هم باید همین کلکو بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]