سلام
لطفا بگید که آیا تلویزیون های جی وی سی هم دارای چنین قابلیتی هستن یا نه؟ اگر هستند لطفا مدل هم ذکر شود
ممنون
Printable View
سلام
لطفا بگید که آیا تلویزیون های جی وی سی هم دارای چنین قابلیتی هستن یا نه؟ اگر هستند لطفا مدل هم ذکر شود
ممنون
لطفا منبع خبر را هم مشخص کنید و الا شائبه برخی مسائل هم میره و شاید منشر کنندگان خبر بدنبال اهداف خاصی بوده اندنقل قول:
ببین توی دفترچه یا جایی از تلویزیون کلمه ----T نوشته؟نقل قول:
اگه هست که داره ولی اگه نیست نداره! به همین راحتی
منبعش را به دلائل حفاظتی برات پیام خصوصی میدم تا مطمئن بشی برادرنقل قول:
محض اطلاع همه دوستان این را چند روز پیش یکی از مشتریام بهم گفت که من رفتم سراغ نمایندگی X.VISION تا دستگاه بخرم ولی مدل 131 و 333 که می خواستم نداشت
مدل 101 خریده بود و آمد بره خانه، دید مغازه من باز است اومد در مورد نصبش سوال کنه، چون فقط دستگاه را بهش فروخته بودند، بدون هیچگونه راهنمایی!
دنبالش بودم که چرا توی بازار نیست که ناگهان .... (توی پ.خ برات می نویسم برادر ارجمند)
کامپیوتر که فرکانس نداره. تی وی فرکانس داره. من لیست کانالها رو میخواستم که تو برنامه تو کامپیوتر باشه. یه گزینه Export هست اونو بزنی لیست رو سیو میکنه و من هم میتونم تو یه جا دیگه بازش کنم.نقل قول:
نقل قول:آره. استان گلستان که تا یک ماه و خورده ای دیگه! :31::27:من منتظرشم.نقل قول:
با سپاس از شمانقل قول:
چرا ؟مگه گیرنده دیجیتال غیر از اینه؟
چند سوال:
کیفیت پخش شبکه ها الان HD هست یا نه؟
کسی Resolution دقیق شبکه ها رو داره ؟ اصلا وضوح شبکه ها با هم فرق میکنن یا نه؟
آخه داشتم مختار میدیدم کیفیت خیلی فرق داشت با برنامه بررسی بعدش.گفتم شاید HD بوده.
راستی اصلا قابلیت HD رو دارن (یعنی حالا نباشه بعدا ممکنه یه شبکه HD بالاخره ببینیم تو ایران ؟ :31: )
دیجیتال یعنی hd دیگه. منظور شما رو که من درست متوجه نشدم.نقل قول:
الان فکر کنم باید همه شبکه ها تو گیرنده دیجیتال hd باید باشه.
فکر نکنم کیفیت HD باشه.یادمه یکجا به طور دقیق نوشته بود کیفیت و رزولوشن کانالهای ایران چنده ولی یادمه HD نبود.
نه واقعا بعضی شبکه ها HD که چه عرض کنم به زور SD هستن.البته فکر نکنم به شبکه مربوط بشه فکر کنم مربوط به برنامش باشه.مثلا مختار از شبکه 1 پخش میشه کیفیتش خیلی خوبه (فکر کنم HD ) ولی شما برنامه تحلیل بعدش که بازم از شبکه 1 پخش میشه رو تگاه کنی به زور SD .نقل قول:
حالا نمیدونم شاید Bitrate بیشتر باعث میشه مختار قشنگ تر به نظر بیاد.
دوستان اگه کسی اطلاعات کاملتری داره لطف کنه بذاره.