درودنقل قول:
نظردوستان نظربنده هم هست هرطور صلاح میدونید همون کاررو انجام بدید.:n16:
درودنقل قول:
نظردوستان نظربنده هم هست هرطور صلاح میدونید همون کاررو انجام بدید.:n16:
با سلامنقل قول:
بنده هم موافقم.
و اگر بتونم کاری انجام بدم خوشحال میشم.
با تشکر
با سلام @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی تاپیک Eset یه بحثی مطرح شد در ارتباط با بسته شدن آنتی ویروس توسط یک نرم افزار دیگر . نکته ای که جالب بود اینه که جز Avast سایر محصولات بسته شدند . حال هرکدوم تحت یه شرایطی بسته شدند. برخی در سطح دسترسی پایین. برخی در سطح دسترسی بالا . comodo هم که پروسه رو sandbox کرد و از بسته شدن خودش در حالت sandbox جلوگیری کرد . اما چیزی که بود اینه که نهایتا همشون بسته شدند جز Avast . و شاید جای سوال بود که چرا چنین اتفاقی نیفتاد . اون زمان بررسی کردم و به نظر پروسه در Avast سندباکس نشده بود . قرار بود تست های بیشتری انجام بدم که متاسفانه دیگه حالا حالاها به سیستم خودم دسترسی ندارم و تست ها متوقف شد .
اما چند روز پیش به مورد جالبی برخورد کردم . در دانشگاه ما روی سیستم ها Kaspersky Endpoint Security نصب هستش در تمامی آنها Policy یکسان تعریف شده . سعی کردم این محصول رو با متد Wm_quit ببندم که نا موفق بود و مشابه Avast پیغام عدم دسترسی میداد . نه تنها این متد ، بلکه هیچ متدی در هیچ سطح دسترسی نتونست Kaspersky Endpoint security رو ببنده . یکی از احتمالات ممکنی که این دو محصول بسته نشدن احتمالا همین policy های تعریف شده هستش . اگر دوستان بتونند یه سری تست بیشتر انجام بدند ، احتمالا میشه نتیجه ی بهتری گرفت که جریان چی بوده
سلام مسعود جاننقل قول:
آقا بنده هم موافقم .خیلی اینجا سوت و کور شده .
دوستان هم اکثرا موافق هستند.
فقط توضیح بدین .ما در خدمت دوستان هستیم
موفق باشید:n16:
بنده هم کاملا با AV challenge موافقم . البته متاسفانه نمیتونم شخصا شرکت کنم . برخی دوستان که سیستم قوی تری دارند می تونند چندین ماشین مجازی رو راه اندازی کنند.
در ارتباط با محصولات : حتما آنتی ویروس ایرانی پادویش رو هم در لیست قرار بدین . متاسفانه فرصت مناسبی وجود نداشته که این آنتی ویروس بومی تست بشه ، سایت های معتبر تست آنتی ویروس هم به علت تحریم ها از تست محصولات ایرانی سر باز می زنند .
قرار دادن این محصول در لیست محصولات جهت تست می تونه یه محک برای این محصول باشه تا بتونیم ببینیم این محصول چقدر می تونه پا به پای محصولات روز دنیا جلو بره
سلام.
نظر من در مورد آنتی ویروس ها خلاصه توضیح بدم.:
یا آنتی ویروس خریداری کنید.
یا از آنتی ویروس رایگان استفاده کنید.
یعنی در کل با کرک برای نرم افزار های امنیتی مخالفم.
پس نوع نظر سنجی تغییر میکنه.
کدام آنتی ویروس رایگان.
کدام آنتی ویروس غیر رایگان.
و آنتی ویروس غیر رایگان امکان تستش برای من فعلا نیست.
و در مورد آنتی ویروس های رایگان.
و بستگی به کاربر و سخت افزار هم داره و نوع کاربری هم داره.
اما در کل فعلا
بهترین رو کومودو میدونم.
البته با تنظیمات صحیح و فایروال و ...
برنامه processhacker (و البته برنامه های مشابه) که میتونه براحتی این اختلالات رو بوجود بیاره چرا امضای دیجیتالی داره و یک برنامه امن به حساب میاد؟نقل قول:
هنگام تست ها،وضعیت شناسایی برنامه برای آنتی ویروس ها در چه حد بوده؟یعنی با امضای ددیجیتتالی تایید شده مورد تست قرار میگرفتند یا به عنوان برنامه ناشناخته؟
با سلام . مسلما خود process hacker صرفا برای بستن آنتی ویروس ها ساخته نشده . یک ابزار برای بررسی و عیب یابی پروسه ها هستش که امکانات بسیاری داره . لذا مسئولیت سوء استفاده از امکانات این ابزار بر عهده ی سازنده نیست .نقل قول:
برای تست ها هم از دو ابزار استفاده کردم . یکی Advanced Process Terminator که jadda در تست هاش استفاده بود ، ابزار دوم هم processhacker نسخه ی فاقد گواهینامه ی دیجیتالی بود . در هر دو تست شرایط مشابه بود . یعنی آنتی ویروس ها اقدامی برای جلوگیری از بستن خودشون نکردن .
در این ارتباط میشه مفصل بحث کرد و نیاز به نمونه هایی هستش که در شرایط مشابه و بدون دریافت دستور از سمت کاربر ، اقدام به بستن پروسه ها کنند .
نقل قول:
با تشکر از پست مفیدتون و ذکر نکات کاربردی و کلید ی من مدتها از انتی ویروس کسپر استفاده میکردم وهمیشه کرکش میکردم که خسته شدم الان از کمودو استفاده میکنم اما روش تنظیماتی انجام ندادم واصولا نمیدونم که تنظیماتی هم داره یا نه
لطفا یه آنتی ویروس فری که نیاز به اکتیو کردن نداشته باشه و راحت آپدیت بشه بهم معرفی کنید قدرتش در حد متوسط هم باشه اشکال نداره
یا اگر آنتی ویروسی می شناسید که اکتیو کردنش دردسر زیاید نداره اون هم بگید
می خوام بر روی تعدا زیادی سیستم که کاربراش از اکتیو کردن و آپدیت آنتی ویروس سر در نمی یارن نصب کنم
با تشکر