به به !نقل قول:
چه خوبه بچه های قدیمی دارن یواش یواش سر و کلشون پیدا میشه:31:
منم یادم نمیاد ، و اصلا هم دوست ندارم که یادم بیاد:31:
Printable View
به به !نقل قول:
چه خوبه بچه های قدیمی دارن یواش یواش سر و کلشون پیدا میشه:31:
منم یادم نمیاد ، و اصلا هم دوست ندارم که یادم بیاد:31:
من اين فرم پايين رو کامل پر نکردم مشکلی پيش ميآد؟
میگم تو چک میکنی جوابارو که 11 ام میاد ؟ :31:نقل قول:
محمد که میگه نمیکنه ...
منم دودلم ... یه جورایی میترسم یه جورای هم هیجان دارم ... نمیدونم والا :D
نه مشکلی پیش نمیاد به احتمال زیادنقل قول:
من اين فرم پايين رو کامل پر نکردم مشکلی پيش ميآد؟
اون فرم بیشتر جنبه ی اینو داره که بعدا نتونید یگید این برگه ی من نیست و کس دیگه پرش کرده
وگرنه تصحیح و اینا همه کامپیوتریه .
نه چک نمیکنم ، چون فرقی تو نتیجه که نداره ! بذا خوش باشیم این یه مدتو :31:نقل قول:
دوستان زودی راهنمایی کنید
رفیقم امروز کنکور داده یادش رفته پایین برگه مشخصاتو بنویسه و امضا کنه براش مشکلی پیش میاد؟
بنده خدا خیلی ریخته تو هم یه سال کلی زحمت کشیده
اون دو تا پست بالاتر نوشتمنقل قول:
دوستان زودی راهنمایی کنید
رفیقم امروز کنکور داده یادش رفته پایین برگه مشخصاتو بنویسه و امضا کنه براش مشکلی پیش میاد؟
بنده خدا خیلی ریخته تو هم یه سال کلی زحمت کشیده
نه مشکلی پیش نمیاد
کنکور خوبی بود؛ این درصدهای احتمالی من هست :
ادبیات 35 الی 50
عربی 5 الی 10
معارف 75 الی 100
زبان 90 الی 100
ریاضی 10 الی 20
فیزیک 50 الی 60
شیمی 70 الی 90
زیست 70 الی 90
البته حداکثر ها رو خیلی خوش بینانه گفتم؛ مخصوصا در مورد زیست و فیزیک امیدوارم درصدهای حداقلم رو بگیرم
منطقه دو هستم؛ امیدوارم رتبه زیر 2300-2200 بیارم بتونم برم پزشکی :41:
اگر بتونم پزشکی قبول بشم 20 میلیون تومن تا آخر امسال برای همه کارهای نیکوکاری هزینه میکنم
بچه ها برای من دعا کنین که فردا وقتی کلید سوالات میاد ببینم حداکثرهایی که پیش بینی میکنم رو زده باشم.
به حضرت ابولفضل قسم من امسال خیلی زحمت کشیدم و با اینکه از پدر بیمارم مراقبت کردم تا خوب شد؛ کلی از وقتم رو از دست دادم . به خاطر ناموس مردم رفتم سه روز بازداشتگاه بعدشم دادستان پرونده های سه سال پیشم رو نشون داد و گفت برات کیفرخواست محرومیت از تحصیل صادر میکنم و بهت اجازه دانشگاه رفتن نمیدم :41:
با اینهمه سختی که تحمل کردم و این همه کتاب که خوندم به خدا این حق من نیست که زیست و شیمی رو 70 بزنم :41: یا معارف که سرط به سطر کتاب ها رو حفظ کرده بودم زیر 90 بزنم :41:
تو فکرش نرو منم یه جورای مشکل شما را داشتم بیماری پدر انصراف دانشگاهو وسربازی تا معافی ولی توکلت به اون بالایی باشه همه چی حل میشه :10:نقل قول: