به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....نقل قول:
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
Printable View
به جای این خدمات کارهای مهم دیگه ای هست.........مثلا اینترنت شبانه استانها...الان 7 ماه شده که سرعت شبانه اهواز 7 کیلو بایته!!!!! خیلی مسخرس ...واسه ثبته نام گفتن عالیه.....نقل قول:
خواهشا یکی رسیدگی کنه!!!! این حق مردمه......
سلام دوستان.
الام دو سه هفته اي هست كه از ساعت 7:15 ديسكانكت ميكنه( وقتي سر 6:45 ديسكانتكت ميكنيم كه اضافه دان كنيم)
ميخواستم بپرسم مال شما هم همينطور شده؟
الان یک سال هست که سرعت شبانه قم اینطوریه ، ما هم منتظریم رسیدگی بشه ،نقل قول:
بازم بابا خطت نویز داره ، 60تارو باید راحت بره ، یه زنگم به 117 بزن بگو خطم نوبز داره :46:نقل قول:
بروبچ عزیز چندتا سؤال :
1- دیگه شبانه تو جاهایی که از ساعت 2 وصل میشن ، هر 1 ساعت دیسی ندارن ؟
2- تکنینی که از ساعت 7 بیشتر وصل باشیم برای شبانه دیگه کار نمی کنه ؟
یه مشکل جدید....تازگی تورنت روی صبانت کار نمیکنه.....!!!! دیگه بلایی هست که سرمون نیارن......
کار من یه عمره فقط تورنته. تا حالا مشکلی نداشتم و ندارم. برای شما هم ممکنه موقتی باشه. کدوم شهری شما؟؟نقل قول:
دوستان شبانه چند هفته ای هست که خیلی خرابه .. (15-20)
کی قصد درست شدن دارند ایشون؟ (دیشب 2.5 سیستم روشن بود فقط 100 مگ گرفت)
من اهوازم.....قبلا مشکلی نداشت...الان هر فایلی که میگیرم حتی یک کیلو بایت دریافت و سند نداره..:41:نقل قول:
..به تنظیماتشم دست نمیزدم......
الان تنطیمات خاصی داره؟؟؟
ولی فکر کنم بسته باشنش..جون دوستمم همینو گفت
به صبانت زنگ زدم گفتند اگه ختت رو آزاد کردیم هیچ شرکتی تا 2 ماه حق دادن اینترنت به شما نداره زنگ زدم بازرسی و مخابرات و دیدم دروغه و مخابرات گفت همه سرکت ها رو بهتون می دیم و هزینه مخابرات با صبا یکی هست .نقل قول:
ماهی 10 هست و با مالیات و آبونمان میشه 11 یا 12 آره ؟
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------
خیلی هم خوش برخورد هستند دوستان مخابراتی و و دیروز گفتم جمع کنید گفت وقت ندارم فعلآ ثبت کنم شنبه زنگ بزن ای نم برخورد و پی چوندن افراد توسط صبانت خطم رو آزاد نکنید باز می رم بازرسی