آسیا تک فعلا بهترین گزینه برای نامحدودهنقل قول:
الیته حواستون باشه که فعلا آسیا تک قانون ممنوعیت استفاده زیاد رو اعمال نکرده (البته از یکی شنیدم که آسیا تک می خواد نامحدودش رو بر داره باید از نمایندگی پرسید )
Printable View
آسیا تک فعلا بهترین گزینه برای نامحدودهنقل قول:
الیته حواستون باشه که فعلا آسیا تک قانون ممنوعیت استفاده زیاد رو اعمال نکرده (البته از یکی شنیدم که آسیا تک می خواد نامحدودش رو بر داره باید از نمایندگی پرسید )
ای کاش درخواست 1 به 10 را میدادید تا هم ارزانتر میشد و هم مشخص میشد سرعت 256 در چه حدیهنقل قول:
شیفت شب می گفت می شه شارژ کردنقل قول:
شیفت صبح می گفت نمی شه
خلاصه همش پاس کاری
خلاصه فعلا این ماه بگذره ببینم قیمتاشون ثبات پیدا می کنه یا نه
دوستان! من امروز 128 محدود 3 ماه >>>>>>با باند تضمین شده<<<<< گرفتم خیر سرم!!!!!
سرعتش 64 کیلو max ولی حدود 30 بود......
نقل قول:
موافقم.... اما من که این اشتراک 3 ماهم تموم شه اکانت صبا نت مو دوباره شارژ میکنم و اکانت مخابراتو نگه میدارم .... به امید اینکه روزی...... نه بابا مطمئنا بهتر نمیشه :دی
این مخابرات با این کاراش تمام شرکتهای دیگه رو هم گند میزنه.
وقتی مخابرات داره اینجوری میکنه حتما تمام شرکتهای دیگه هم سرویسهارو عوض میکنن.
مگه شرکتهای دیگه مغزخر خوردن 128نامحدود روی 1گیگ ببندن و 7ساعتم دانلود رایگان بزارن قیمتشم بزارن 14تومن یا 512 نامحدود بدن 27تومن.
کاش فقط مثل ادم بیان قیمتشونو ببرن بالا دیگه این مسخره بازیا نمیدونم چیه سر ملت در اوردن..........یارو برمیگیره میگه 256 سرعت دانلوش میشه 50 واسه همین گرون شده!!!!!!!!!!!!
((احتمالا این نظر هم توست تراش محترم تراشیده بشه))
این مخابرات با این کاراش تمام شرکتهای دیگه رو هم گند میزنه.
وقتی مخابرات داره اینجوری میکنه حتما تمام شرکتهای دیگه هم سرویسهارو عوض میکنن.
مگه شرکتهای دیگه مغزخر خوردن 128نامحدود روی 1گیگ ببندن و 7ساعتم دانلود رایگان بزارن قیمتشم بزارن 14تومن یا 512 نامحدود بدن 27تومن.
کاش فقط مثل ادم بیان قیمتشونو ببرن بالا دیگه این مسخره بازیا نمیدونم چیه سر ملت در اوردن..........یارو برمیگیره میگه 256 سرعت دانلوش میشه 50 واسه همین گرون شده!!!!!!!!!!!!
((احتمالا این نظر هم توست تراش محترم تراشیده بشه))
خاک توی سر مخابرات ...
کیفیت اینترنت 0
قیمت سرویسا تا دلت بخواد بالا ...
جالب تر از این ندیدم توی عمرم !
صحبت مهدی تایید میشه....
برای منم که هفته پیش 512 نامحدود (27 تومنی) ثبت نام کردم الان زدن 512 با اشتراک 1 به 5 و این یعنی دقیقاً همون سرویس قبلیه که اسم و قیمتش رو فقط عوض کردن...
معلوم نیست که این سرویس یک به 10 اصلاً وجود خارجی داره یا نه؟!!
کسی چیزی نشنیده ازش هنوز؟
کسی 1 به 10 شارژ کرده ؟ سرعت چطوره ؟
چند روز دیگه شارژم تموم میشه نمی دونم کدوم پنل رو انتخاب کنم! همیشه 256 شارژ می کیردم 17 تومن با ریت 30 الان کلا قاطی پاتی شده!