آپدیتش تا اواخر مرداد به صورت رسمی توسط سونی اریکسون منتشر میشه طبق اعلام سایت رسمی خیالتون راحت
Printable View
آپدیتش تا اواخر مرداد به صورت رسمی توسط سونی اریکسون منتشر میشه طبق اعلام سایت رسمی خیالتون راحت
رام 2.3 که بیاد اسمش فقط از 2.1 به 2.3 تغیر میکنه و سرعت افزایش و تغییرات کوچیک.......من بیصبرانه منتظر کاستوم رامهای بعد از رام2.3 اصلی هستم فرض کنید رامmiui بر اساس 2.3 جووووووووووووووووونمی:40:نقل قول:
راستی بچه ها trip رو که میشناسید کوکر بهترین رامهای ایکس10 گفته بعد از 2.3 miui رو بر روی اون پورت میکنه و همینطور براویا انجین
[QUOTE=ted1996;6243719]در بازار ایران 2 سری X10 وجود داره نسخه ساخت شرکت سونی و نسخه های تحت لیسانس شرکت سونی سری اول هیچ مشکلی ندارند ولی سری دوم مشاهده شده بعد از مدتی مشکل سی پی یو پیدا میکنند
روش تشخیص : به لنز دوربین گوشی X10 خودتون توجه کنید لنز گوشی های اصلی به رنگ بنفش و خیلی خیلی کم متمایل به سمت راست میباشند به طوری که در نگاه اول متوجه این قرار نداشتن لنز در مرکز دوربین نمیشوید ولی نسخه تحت لیسانس دارای لنز به رنگ سبز و کاملا متمایل به یک سمت میباشد و این تمایل به طور محسوسی قابل مشاهده میباشد
دوست عزیز حتما منظورتون کپی های چینی هست وگرنه اصلی ها اصلا این جور که شما میفرمایید نیستن و
همگی لنزشون وسطه.
سلامنقل قول:
لنز مال من کمی متمایل به راست و پائین هست
البته یه کمی فقط
پس اصله ؟
مموری 16 موردی نداره
اینو از زمان ویواز دارمش
ویواز --->ساتیو----->و حالا اکس 10
در مورد رام میتونی بیشتر توضیح بدی ؟
مثلا چه مزیتهایی نسبت به رام اصلی داره ؟
اگه خوبه لینکش هم بده من تازه خریدم فعلا کار خاصی نکرده ام
گوشی باید روت بشه درسته
این مدیا سنتر گوشی واقعا خوبه
برای پخش فیلمها خیلی جالبه
این قسمت اینروزها بیشترین کاربرد را واسه من داره
که خوشباختانه عالیه
ميشه بگيد از كجا فهميديد اين چيزا رو؟نقل قول:
در بازار ایران 2 سری X10 وجود داره نسخه ساخت شرکت سونی و نسخه های تحت لیسانس شرکت سونی سری اول هیچ مشکلی ندارند ولی سری دوم مشاهده شده بعد از مدتی مشکل سی پی یو پیدا میکنند
روش تشخیص : به لنز دوربین گوشی X10 خودتون توجه کنید لنز گوشی های اصلی به رنگ بنفش و خیلی خیلی کم متمایل به سمت راست میباشند به طوری که در نگاه اول متوجه این قرار نداشتن لنز در مرکز دوربین نمیشوید ولی نسخه تحت لیسانس دارای لنز به رنگ سبز و کاملا متمایل به یک سمت میباشد و این تمایل به طور محسوسی قابل مشاهده میباشد
منبع حرفتون چيه؟
راستي اين رام miui براي همه گوشي ها هست؟
ایکس10 خدا بیامرز من بنفش بود ! ولی ماله رفیقم که 1 ماه بعد از ورودش به قیمت 700 تومن خریده بود سبزه ! الانم مثه مرد کار میکنه !
اتفاقاً من همیشه برام سوال بود که چرا لنزش سبزه ! نگووو سری اول اینجوری بوده !
دوستان X10 هنوزم تولید میشه یا تمام شده؟
از کی دیگه متوقف میشه تولیدش؟
چون از سال 2009 تا الان هست اگر اشتباه نکنم.
رنگش چیه؟نقل قول:
رام اصلی رو عوض کن پشیمون نمیشی بعد با خودت میگی چی بود اون 2.1 مسخره مزیتاش اینه که سرعت فوق العاده ای داره(بنچمارک1600)زیبایی اجرای بازیهای سنگین برنامه های اضافی نداره.....کلا هیچ عیبی که نداره کلی خوبی داره..........شما یه کاستوم رام توپ میریزی بعدش هر بلایی خواستی در میاری(بازی نرم افزار و....)
نصبش یه خورده سخته باید بری انجمن تخصصی م و ب ای ل
مدیا اسکپ رو میگی:27::27::27::27::27::27: miui galery رو ببینی چی میگی...........
این نسخه های تحت لیسانس از بهمن89 به اینور وارد شدندنقل قول:
---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------
از اوایل 2010 هست و مثل شیر هنوز تولید میشود:5:نقل قول:
همچین تعریف کردی دهنمون اب افتادنقل قول:
لینکشو داری بده چون من سرچ کنم چند تا میاره نمیدونم کدومشه
میتونی تو پ خ بهم بدی لینکو هیچ موردی نداره
گوشی روت هم باید بشه درسته ؟
بعد از روت میشه آپدیت از طریق اپدیتر سونی اریکسون کرد ؟
قدیما خیلی رام ویندوز موبایل عوض کرده بودم به اینکارا عادت داشتم
این رنگ لنز هم ول کن
اینا نمیتونه دلیل بر اصل بودن یا نبودن گوشی دخالت کنه