برای من و یکی از دوستان که الان چک کردم نزدندنقل قول:
ولی یک نکته جالب بود تا ساعت 8:46 صبح دانلود کردیم جز ترافیک رایگان محسوب شده
Printable View
برای من و یکی از دوستان که الان چک کردم نزدندنقل قول:
يه كارهايي كه ميكنن مرغ پخته رو به خنده وادار ميكنن.نقل قول:
الان من ديگه بدون تعهد نميتونم 128 هم بگيرم.
شماها يه همچين چيزي ديده بوديد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینجوری بریم بالا دیدی یک وقتی تا کلا رایگان شد :دینقل قول:
سلام خدمت دوستان.اولین باری هست که توی تاپیک پارس انلاین میآم و پست میدم.
از دوستان میخوام که واقعا نظر خودشون رو در مورد سرویس پارس آنلاین بگن. یه راهنمایی کلی بکنن.
خودم 1.5 سال شاتل داشتم.متاسفانه توی این یک هفته سرعت من رو که اکو 512 هستم محدود کردن.
میخوام بیام از پارس آنلاین سرویس بگیرم نظرتون چیه؟
در اصل هم باید همون بشهنقل قول:
شما وقتی از دانلود لذت میبری که هر وقت احساس کردی چیزی رو نیاز داری بزنی برای دانلود نه اینکه منتظر باشی ساعت 1 بشه که دانلود رو انجام بدیم
سلام دوستان من حدود دوهفته ای هست که با دانلود مشکل دارم.
مشکلم اینه که هر فایلی رو که میزارم برای دانلود (لینک مستقیم) از سرورهای متفاوت با شروع دانلود یه مقداری از فایل رو دانلود میکنه و بعد از حدود 7 الی 8 دقیقه سرعت دانلودم صفر میشه و دیگه دانلود رو ادامه نمیده مگر اینکه دانلود رو متوقف کنم و بعد از حدود 20 دقیقه دوباره دانلود رو ادامه بدم البته باز هم بعد از چند دقیقه دوباره صفر میشه.
دانلود منیجرم رو هم عوض کردم ولی جواب نداد. حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.
سرویسم رو از پارس آنلاین گرفتم
حالا میخواستم ببینم آیا بقیه دوستانی هم که از سرویس های پارس آنلاین استفاده میکنن همین مشکل رو دارن یا فقط من این مشکل رو دارم و شاید یکی از دوستان راه حلی برای این مشکل داشته باشه.
راستی دانلود منیجرم هم idm 6.04 هست و یه چیز دیگه اینکه من بیشتر در هنگام دانلود شبانه با این مشکل روبرو میشم.
من هم چند روزه این مشکل رو دارم..البته من بیشتر وقتی از راپیدباز دانلود میکنم اینطوری میشه بخاطر همین دیشب لینکهای راپیدباز رو کشیدم رو یک سرور دیگه دانلود کردم ..سرعتم هم بالاتر رفت .نقل قول:
نقل قول:
ولی من همچین مشکلی ندارم
ولی من با اکثر سایتها همین مشکل رو دارمنقل قول:
واجب شد امشب بشینیم یه تستی بکنیم آخه به شکم انداختی من دیشب از میهن دانلود،دانلود کردم هی قطع میشد گفتم حتما سرورش مشکل داره پس شایدم مشکل از پارسه حالا امشب سرورم یه چیز دیگست معلوم میشه عیب از سرور بوده یا پارسنقل قول: