نقل قول:
وقت بخیر
داداش با یه دزد معامله کردی تمام برنامه هایی رو که نیاز داری همین جا و سایتایه همسایه هست حتی اموزش و فلان و رام های جدید که همه رو مجانی وبا راهنمایی کامل میتونی بگیری
موفق باشی
نقل قول:
وقت بخیر
داداش با یه دزد معامله کردی تمام برنامه هایی رو که نیاز داری همین جا و سایتایه همسایه هست حتی اموزش و فلان و رام های جدید که همه رو مجانی وبا راهنمایی کامل میتونی بگیری
موفق باشی
دوستان کیفیت دوربین گلکسی در چه حدی هست ؟ کیفیت عکسش در حد کدوم گوشی 5 مگاپیکسلی هست ؟ کلا فکر کنم عکس گرفتن تو شب با گلکسی رو باید بیخیال شد ، آره؟
متاسفانه گير بد ادمي افتادي . مگه قبل از خريد مطالب اين تابيك رو نخونده بودي ؟نقل قول:
بدجوري سرت كلاه گذاشته و هم واسه برنامه ها هم اون برچسب 15 تومني . صفحه اين گوشي ضد خشه نبازي به برچسب محافظ نداره
بهترين برنامه ها و بازي ها رو ميتوني به راحتي از اينترنت بگيري و نصب كني , بدون نياز به دانگل
خدایا ...........ریشه هر چی کلاه برداره از روی زمین بکن:41:
this is my Galaxy S
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماها هم یه عکس از home screen گوشیتون بذارید ...:31:
میگم به نظرتون گالاکسی اس تا کی واسه فروش هست؟
گالاکسی اس زیاد نیستنقل قول:
ولی فک کنم گالاکسی اس ال حالا حالا ها باشه
راستی رام ها و لگ فیکس های گالاکسی اس و اس ال به هم میخورن؟
نقل قول:
البته صفحش ضد خش نیست.اما خیلی مقاومه.واسه من 2 تا ریز افتاده.
اون چیزایی که اون فروشنده قبلی گفته به کل شر و وره.شما باید قبل خرید یه تحقیق میکردید.نا سلامتی عصر ارتباطاته.
حاجی از چه لانچری استفاده میکنی؟؟؟؟SPB??نقل قول:
با تشکر از جوابتون آره اشتباه کردم قبلش تو اینترنت فقط راجع به خوبیهاش و معایبش تحقیق کرم حالا 100 تومنش مونده امروز صبح بهش زنگ زدم گفتم که اینجوریه گفت من گوشی آکبند میارم که بلوتوث و اس ام اس اون غیر فعاله بعد گفت پشت گوشی نمیشه بیا اینجا ببینم چی شده حالا فردا میخوام برم شما بگید چکار کنم گوشی رو بدم نرم افزاراشو پاک کنه ؟
رام ها که مطمئن نمیخوره لگ فیکس رو نمیدونم ولی اینم به احتمال زیاد نمیخورهنقل قول:
------------------------------------------------------------
بچه نظرتون درباره خرید گلکسی s دسته دوم چیه ؟ میشه اعتماد کرد ؟