در مورد کیفیت چی؟ افت سرعت چی؟ نگفتی اینارو؟؟نقل قول:
Printable View
در مورد کیفیت چی؟ افت سرعت چی؟ نگفتی اینارو؟؟نقل قول:
مشکل ما مبین نت نیست ... مشکل ما ایرانهنقل قول:
مبین نت لطف میکنه به ما اینترنت بین المللی میده وگر نه ما فقط سایت پیوندها را باید ببینیم .
نه ترسیدم مونیتور کنن دیتامو...آخه مثکه این سازمانه به اطلاعات وصله یه جوری. اون اول ازم فامیلمو پرسید بعد اطلاعات شخصیمو تا خشتک در آورد: اسمم، آدرس خونمون، شناسه کاربریم تو میبن نت، بعدم بدون هیچ مشکلی لاگین کرد تو e-care ام (حتی رمز هم نپرسید) و سرویس هایی که استفاده کردمو نگاه کرد. البته نه اینکه چیزی واسه قایم کردن ازشون داشتم باشم اما طبق قوانین اینها استفاده از فیلتر شکن هم جرمه. ترجیح دادم ریسک نکنم...نقل قول:
این مبین نت یک کلکی که به ما زده اینه که هیچ قرارداد درست حسابی ای نداده دستمون واسه امضا. یادمه 2 سال پیش برای 1 ماه از داتک سرویس وایرلس گرفتم یه قرار داد 2 صفحه آ4 پر گذاشت جلوم گفت بخون امضا کن. اما اینجا فقط ازمون یه سری اطلاعات اولیه می گیرن سرویس میدن. واسه همین هر بامبولی بخوان سرمون در میارن و چون وضعیت سرویس جایی مکتوب نشده، تغییر واسشون تخلف محسوب نمی شه. مثل همین نصف کردن سرعت آپلود و غیره...
آره والانقل قول:
مشکل ما مبین نت نیست ... مشکل ما ایرانه
مبین نت لطف میکنه به ما اینترنت بین المللی میده وگر نه ما فقط سایت پیوندها را باید ببینیم .
ای کاش نصف بودن سرعت آپلود بدون اشاره در تعرفه ها رو هم میگفتی.نقل قول:
رفیق واسه اونم یک دلیل میاوردش خوب!! فکر کردی واسش کاری داره؟؟ بابا مبین نت از خودشونه..فکر کردی شاتله یا پارس آنلاین.نقل قول:
خداییش پشتیبانی شاتل یا پارس آنلاینو برو ببین!!. کیف میکنی. بهشون ایمیل زدم اینقدر قشنگ کارمو پیگیری کردند که همینطوری خشکم زده بود. مبین نت قانونش و کلا هزینه سرویساشو همه چیش سوای از سایر شرکت های ارائه دهندست. با خودش میگه 512 با این قیمت میدم ولی در عوض تو سرشون هم بزنم حق شکایت ندارند. بخواین هم شکایت کنید باید به کجا بکنید؟؟ و چه جوابی میشنوید؟؟؟
امروز رسما 1 مگ من در حد 128 مخابرات از یک کانکشن دانلود داشت. این نامردیه ولی قانونا همینیه که هست ... قانون مبین نت = میدونیم که سرویسمون بده و زیر حرفمون هم میزنیم ولی همینیه که هست چی میخوای بگی!!
دیگه نمیشه یوتوپ نگاه کرد ... شما هم همین مشکل رو دارید ؟؟ اونایی که ۱ مگ دارن ؟!؟
سرعتش خیلی اومده پایین
من که ۱ مگ دارم چرا اینجا نوشته
نقل قول:
کد:http://10.47.22.5/myTraffic.php
در ضمننقل قول:
مشترک گرامی شما در حال حاضر از 0% پهنای باند 512 kbps خود استفاده می کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چند بار تست گرفتم بالاتر از این هم نمی ره
برای منم همینو نوشته.نقل قول:
مبین نت دیگه فقط برای دانلود مستقیم با تعداد کانکشن بالا خوبه.
کاملا درسته از هر سایتی که بخوام دانلود کنم دیگه بالاتر از ۲۰ سرعتم نمی رهنقل قول:
مبین نت دیگه فقط برای دانلود مستقیم با تعداد کانکشن بالا خوبه.
با سلام
ببخشید من تهران م.رسالت - خ. نیرو دریایی می شینم کسی هست این طرفا وایمکس نگرفته ؟؟؟
من 1مگ سفارش دادم از شاتل خسته شدم با این نوسان هایی که داره پینگ برای من مهم هست که پینگ اینجا 300 هست . دوستان با سرور های مختلف تست می گیرن نمیشه با یه سرور 3 تا تست بگیرید!!!
و اینکه دوستانی که فکر می کنند پینگ 300 برا بازی خوب نیست یه تست از سی.ام.دی با ای.پی 87.107.120.115 بگیرن و نتیجه رو بگن . TNQ:40:
سرویس 512
کد:http://www.speedtest.net/result/1401707967.png