سری30نیومده تو بازار؟
Printable View
سری30نیومده تو بازار؟
این مجموعه مگه چند قسمته؟هنوز دارن نشون میدن؟
به نظرم دیگه الکی کشش میدن
سری 29 همین 5 روز پیش اومد سری30 زوده هنوز بیادنقل قول:
اینقدر که با سری 29حال کردم که نمیتونم صبر کنم.نقل قول:
هر جاش یادم میاد خندم میگیره..همکارهام فکر میکنن بخاطر تورم وگرونی زده بسرم:31:...
120 قسمتی هست فکر کنمنقل قول:
مستند کافه سینما از پشت صحنه قهوه تلخ / کیفت مطلوب / 100 مگابايت / --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <--
مستند کافه سینما از پشت صحنه قهوه تلخ / کیفت پایین / 23 مگابايت / --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <--
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در بخشهایی از این ویدیو خواهید دید:
- جواد عزتی (بابا اتی، بتی) از تکه کلامها و بداهه گویی و اضافه شدن همسرش به مجموعه میگوید...
- الیکا عبدالرزاقی (فخرالتاج) از سکوی پرتاب بودن این نقش در زندگی کاریاش و تندیس حافظ میگوید...
- هادی کاظمی (باباشاه) از مدت زمان نقشش و نوع خاص حرف زدنش میگوید...
- ماندانا سوری (قیصر السلطنه) از پیشینه کاریاش و چگونگی انتخابش میگوید...
- عارف لرستانی (بلدالملک) از کار نکردن چند سالهاش، نقشش و عصبیتهایش میگوید...
- ساعد هدایتی (دواء الملک) از کوتاهی نقش و آشناییاش با مهران مدیری در سال ۷۸ میگوید...
- آرش نوذری (پرنیان) از انتخابش و نوع بازیاش در مجموعه میگوید...
- شادی احدیفر (ضعیف السلطنه) از پیشینه کاریاش و اینکه چگونه به قهوه تلخ آمد میگوید...
جواد عزتی با این بازی کردنش حقوق بالا هم میخواد؟ وسط دیالوگ گفتن , پیرمرد بودنشو یادش میره ادعا هم داره!! خدا بده اعتماد بنفس:39:
فکر کنم منظورش از حقوق بالا سریالی بود که توی عید پخش شد!لیاقتش همونه!:27:
سجاد جان شما همین سریالو نگاه کردی دیگه؟!به نظرم اگه جواد عزتی نبود سریال دیگه واقعا هیچ بود.به خاطر بازی و نقش اونه که من هنوزم نگاهش میکنم.اون تیکه ی اگه من نگم کی بگه رو شما دیدی چه قدر خوب بازی کرد؟!به نظرم از خیلیاشون بهتره!