به نظرمن دینی تست نمیخواد اصلا اصلا فقط کتابو با آیه هاش بخورید همون وقتیو که رو تست میخواید بزارید رو آیه ها بزارید من بدون زدن یه تست تو خونه از دینی دینیه 88 که خیلی هم سخت بودو 82 زدم سوال الکی از تو متن درووردن فایده ای نداره
Printable View
به نظرمن دینی تست نمیخواد اصلا اصلا فقط کتابو با آیه هاش بخورید همون وقتیو که رو تست میخواید بزارید رو آیه ها بزارید من بدون زدن یه تست تو خونه از دینی دینیه 88 که خیلی هم سخت بودو 82 زدم سوال الکی از تو متن درووردن فایده ای نداره
حق با شماست . من سر جلسه همین کارو میکنم ولی این سری شاید یه بی دقتی کردم و اون این بود که بعد از زدن تستای راحت زیست و شیمی تستای مشکلش رو علامت زدم که طبق معمول بعد از زدن سوالای راحت این دو درس (زیست و شیمی) برگردم سروقتشون ولی وقتی تستای راحتشو زدم یه نگاه به فیزیک انداختم دیدم راحته وسوسه شدم بعد از فیزیک این کارو بکنم . بعد از فیزیکم رفتم سراغ ریاضی!! خلاصه آخر سر دیگه وقتی نموند برم سراغ تستای سخت زیست و شیمی. اینم بگم که امروز شیمی تست سخت نداشت ولی من تستای محاسباتی و چندتا تست که بد قلق بود رو گذاشتم آخر که اشتباه کردم. در کل حق با شماست . بهترین کار همین جدا کردن تستای سخت از راحته . البته چون ضریب زیست برای ما 12 و شیمی 9 هست زدن حتی یک تست درست از این درسا میتونه ترازو جابه جا کنه. خلاصه امروز واسم تجربه شد تا تستای آسون و سخت زیست و شیمی رو (توی وقت خودشون) نزدم نرم سراغ درسای دیگه:31:نقل قول:
به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردی!!!نقل قول:
لعنت به این انفولانزا که ما رو یک هفته از زندگی انداخت ...
من که هر روز میرم مدرسه و میبینم بس که بچه ها سرفه میکنن (چه از سرما خوردگی معمولی و چه از آنفولانزا) نمیشه به درس گوش داد! دیگه فکر کنم همه مریضن جز من! منم تیکه تیکه گرفتم!!! یه روز فقط سر درد، یه روز فقط چشم درد!!! مراحل بعدی هنوز نیومده!
توی به ریاضی دیگه، 15 نفر غایب بودن!!! یعنی نصفشون. اما تعطیلشون نکردن نمیدونم چرا؟ به نظر شما چرا مدرسه رو تعطیل نمیکنن؟ آخه خیلی نامردیه. اونایی که مریضن از ترس عقب افتادن از درسا، با مریضیشون پا میشن میان مدرسه اما بقیه رو مریض میکنن!!!
پس بگو چرا اینقدر به نظرم اضافی داره! فکر میکردم از دوم دبیرستانه!نقل قول:
کتاب عربی به زبان ساده اید فیلی رو بگیر اون این کار رو کرده از اول راهنمایی تا سوم دبیرستان رو گفته.
حالا من که فقط میخوام دوم و سوم دبیرستان رو از توش بخونم، باید ده ساعت دنبالشون بگردم؟ یا از روی مطالبی که بلدم تند بپرم؟ کدوم بهتره؟
راستی دوستان من یه مشکل بزرگ توی رمزینه دارم و نمیدونم شما داشتین یا نه. تا بهش میرسم نمیدونم چرا مخم خالی میشه! انگار بوق بوقم یا اون سخته؟ نمیدونم چه کنم. حسابان پارسالو خیلی خوب بلدم و دیف امسالم بدک نیس. اما نمیدونم چرا با رمزینه مشکل دارم. میشه راهنماییم کنین؟
ممنون
نقل قول:
آخه با عقل جور در نمیاد!! توی شریف حد اکثر IT تا 1200 قبولی داده ولی توی خواجه نصیر تا 23000 !!!!
من که حسابی گیج شدم...
فکر کنم آمار اشتباه باشه
سلام
آقایون بیاید بگید عمومیا رو چجور میخونین؟ بخوصوص ادب و دینی.
من بد جور اعصاب معصاب ندارم! خیلی عمو میا دارن میزننم زمین!!!
کلا توضیح بدید این 2 هفته عمو میا رو چکارش میکنین؟ ازکی شروع میکنین و چجوری میخونین و ...
ممنون
در ضمن مگه آزمایش کنید ها ی شیمی حذف نیست؟
نامردا چرا شیمی 3 سوال داده بودن؟ (کانون رو میگم سوال آخر)
در ضمن این آنفولانزا هم جزیی از زندگیه! البته دعا میکنم سراغ شما و هیچکس دیگه نره!!
سلامنقل قول:
من برای ادب و دینی همون کاری که شما گفتید رو کردم اما جواب نداد!
کلا من نمیدونم چجوری بخونم
اگه میشه شما کامل بگید چجوری میخوندید
ممنون
من نمیخوام کانونو 100 بزنم میخوام کنکور صد بزنم!!!! به خاطر همینم فکر کنم این اعتماد به نفس کاذب بده! اگه مولفش سوالا رو طرح کنه که معلومه میدونه چیکار کنه که کتابش ... . بعد اینکه من تست خط به خط نمیخوام تست سخت در حد کنکور که وقتمو الکی نگیره! مفهوم آیات و ... برام مهمتره تا متن کتابو حفظ شوم!نقل قول:
برای دین وزندگی اول کتابو خوب بخون دقیق بعد برای تست از کتاب نشر الگو استفاده کن تستاشو ببینی خندت میگیره از جایی که فکر نمیکنی تست داده بهترین کتاب دینی هست مولفش هم طراح سوال اصلی قلمچی هست(دینی). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسلم بهمن ابادی
ولی کلا اگه ویژگی خاص دیگه ای داره بگید. با تشکر از توجهتون
واسه معارف اول کتاب رو بخون و موقع خوندن آیه ها کد گذاری کن یعنی زیر کلماتی که فکر میکنی تابلوئه خط بکش که آیه رو دیدی بدونی مال کجا بوده و چی میگفته.واسش یه ذره بیشتر وقت بزار مثلن یه روز در میون نیم ساعت بخون.بعد این کتاب آیات و نکات گاج روبگیر وقتی داری میخونی پیام ها رو هم همزمان باهاش بخون انگار کن اینم یه کتابیه که از توش تو کنکور سوال میدن(مثل کتاب درسی بخونش) .نقل قول:
واسه ادبیات هم یا باید دبیر خوب داشته باشی یا کتاب خوب.تو ادبیات اول ببین کجا مشکل داری.اگه تو یه بحث خاص بود مثل آرایه یا قرابت و.. برو رو همون مبحث کار کن اول یه کتاب خوب پیدا کن بعد برو بخون تست بزن کار کن.کتاب درسی رو ابداً کنار نذار.اگه کلن اشکال داری اول از اون ساده هاش شروع کن مثلن لغت ها رو بخون و اعلام و درآمد ها رو حفظ کن.بشین کل کتاب رو معنی کن و .. خلاصه کار کن دیگه.بعد که تو اینا مشکلت حل شد برو سراغ سخت تر ها و ...
ادبیات رو نباید اصلن کنار بزاری باید مدام بخونی و کار کنی.تست بزنی.(در موردشما اینو میگم ها ممکنه یکی با دو روز ادبیات خوندن هم بتونه از پس تستاش بربیاد و یکی با 4 روز ... )
ممنون ازینکه کسی کمکم نکرد :دی
خودم یکاریش کردم .
فقط یک سوال داشتم . از کجا میشه فهمید که شهرمون منطقه چنده ؟
دقيقا به نكته ي خوبي اشاره كردين !نقل قول:
كتاب دين و زندگي رو بايد قورت داد !!!!
براي اين كار :
1. آيات رو كلاً حفظ كنيد.:20:
2.مفهوم آيات رو ياد بگيريد. بدونيد خطاب به كيه و ...
3.قرابت معنايي آيات با احاديث - احاديث با ابيات - ابيات با آيات و كلا شعر ها و احاديثي كه در كتاب اومده رو اينقدر تكرار كنيد تا حفظ شيد و بعد بريد سراغ مفهموشون !:27:
4.خط به خط كتاب درسي رو حفظ باشيد حتي ترتيب اومدن كلمات ! :18: بعد كلماتي مثل "متّقين" رو با "مومنون" و ... اشتباه نگيريد !
این ایات هم داستانی دارن واسه خودشون واقعا باید مفهومی یاد گرفت معلم ما که دیگه ترکونده بود مثلا کتاب پیش داشت درس میداد میگفت این ایه با ایه صفحه فلان کتاب سال دوم ارتباط داره..... :18:نقل قول: