نقل قول:
چون من فوتبال رو به صورت جدّی از همين pes2009 شروع کردم! قبلاً نديده بودم، ممنون به خاطر ياد آوری.
Printable View
نقل قول:
چون من فوتبال رو به صورت جدّی از همين pes2009 شروع کردم! قبلاً نديده بودم، ممنون به خاطر ياد آوری.
آره تو سری های قبلی هم بود ولی این عکسه یه جوریه انگار دستش از تو تیرک دروازه رد شده ... یه کم فکر کردم فهمیدم نه دستش رو اونوری گرفته :31:
نقل قول:
هه هه!!
خوب بورو پاساژ رضا یه cpu مدل بالا بخر ، نصب کن روی کامپیوترت. بعد کامپیوتر رو روشن کن ، برو تو ستینگ بازی ، جلوی cpu میزنه ok یا good
به همین سادگی!!!!:31:
سلام من کلا بازیهایی مثل cod world at war یا دمو ساکر 10 رو خیلی خوب بازی نمیتونم کنم مثلا افت فریم پیدا کردم
vga 9400
cpu 3.4
ram 2 gig
سلام
من هر چی بشتر بازی می کنم بیشتر به افتضاح بودن بازی پی می برم. از داوری که بگم که توپ مستقیم که از پای حریف در میارم رو خطا میگیره کارت هم میده بعد تکل دوپای حریف رو نادیده میگیره . همین که داوری خیلی بدتر از 2009 شده. بازیکن ها هم که شاسکول به تمام معنا . وقتی به یه بازیکن پاس میدم اما اتفاقی به یکی دیگه میرسه فقط توپ به پاش برخورد میکنه و اونم بی تفاوت از کنارش میگذره. این خیلی اعصاب خوردی داره. من دقیقا 15 ساله دارم فوتبال بازی می کنم اینطوری اعصابم بهم نریخته بود. بگمم من PES باز متعصب هستم و نمی خوام به طرفداری بازیه دیگه ای از این بازی انتقاد کنم فقط نظرم رو و چیزی که برام اتفاق افتاده رو گفتم.
با تشکر...
CPU و کارتت ضعیفه !نقل قول:
ببخشید اگه کارت من ضعیفه میشه کارت قوی رو معرفی کنینقل قول:
1gIG بالاترم داریم مگه
بچه ها يکی لطف ميکنه لينک اين پچ تغيير زمان بازيرو بذاره؟ البته اميدوارم مشکل ايجاد نکنه مثل مشکلاتی که چند تا از دوستان ذکر کرده بودن
نقل قول:کارت من 7950 هست و ساکر 10 رو بخوبی اجرا میکنه و همینطور خیلی از بازی های به روز دیگه رو...نقل قول:
مشکل شما بعید میدونم از کارت گرافیکتون باشه....
تو تنظیمات ساکر گزینه ی Wait For Vsync رو تیک زدی؟
بله بالاتر هم داریم. مثل 1.7 گیگ برای GTX 295 یا 2 گیگ برای 4870 X2 .نقل قول:
ببخشید اگه کارت من ضعیفه میشه کارت قوی رو معرفی کنی
1gIG بالاترم داریم مگه
اما مسئله ی مهم برای ارزیابی کارت گرافیک، GPU یا واحد پردازش گرافیکیه نه مموری. به عبارت دیگه باید ببینید مدل یا اسم کارت گرافیکتون چیه که برای شما میشه 9400 GT . یک گیگ یا 100000 گیگ بودن مهم نیست. مهم مدله. به این خاطره که 9400 GT یا قیمت کمتر از 50 تومن با رم 1 گیگ و GTX 285 با رم 1 گیگ با قیمت نزدیک حدود 400 هزار تومن بفروش میرسه.
کارت 7950 از کارت 9400 قویتره. تعداد سایه زن های 9400 شانزده و تعداد سایه زنهای 7950 بیست و چهار تاست. 7950 ، 256 بیت و 9400 ، 128 بیته. پهنای باند مموری 7950 ، 44.2 GB/S درحالی که پهنای باند مموری 9400 ، 12.8 GB/S هست.نقل قول:
کارت من 7950 هست و ساکر 10 رو بخوبی اجرا میکنه و همینطور خیلی از بازی های به روز دیگه رو...