نقل قول:
دوست عزیز نطرت در مورد رمزینه مولف : ونکاله چیه؟؟؟
فيزيك پيش 2 اش رو گرفتم اما اونجور كه بايد مفهومي توضيح نداده ! يعني يه جورايي سمبل كرده بره (البته بعضي قسمتاش روونه اما انتظار منو برآورده نكرد ! شايدم انتظارم زياد با هست !!!) فيزيك پيش 1 رو نديدم !
ولي هنوزم حسرت ميخورم كه چرا از همون اول كتابهاي فيزيك فار رو نگرفتم ! حتي مفهوم زمان رو هم بخوبي توضيح داده .
[QUOTE]دیفرانسیل 2 انرژی اتمی چجوریه تسته یا آموزش....
من تو فکر تهیه این کتابم یعنی هیچ نقطه قوت نداره...
یه توضیح بدین...[/QUOTE
نقل قول:
سلام خدمت دوستان
میخواستم بهتون بگم که من با آقای مهربان تماس گرفتم و ایشون گفتن که تست دیفرانسیل 2 چند روز دیگه چاپ میشه.
]
نقل قول:
من که خودمو الاف این کتاب نکردم ولی فکر کنم کار از مزاح گذشته و مسخره فرمودن
اگرم اینبار به قولش عمل کرد امیدوارم کسانی که منتظر موندن بدردشون بخوره و ارزش انتظارشونو داشته باشه...
هيچ كتابي تو جهان به پاي ديفرانسيل و انتگرال مهندس مهربان نميرسه ! :40:چند روزي كه داشتم مباحث ديف 1 رو دوباره ميخوندم به اين نتيجه ي مهم رسيدم(خب البته براي اينكه مفهومي ياد بگيريم يه يك سال ديگه وقت لازم داريم ، حالا وقت زياده چه عجليه بايد با كوله باري از علم رفت دانشگاه!!!:31:)
ولي بي شوخي هيچ كتابي تو بازار ديفرانسيل رو مثل مهندس مهربان توضيح نداده ! حيفه اگه چاپ نكنه ... قرار بود تا آخر اسفند بياد نميدونم ! خدا كنه سركاري نباشه.
فعلاً از روي خوشخوان بخونين بد نيست من رياضيات پايشو دوست دارم كل رياضيات رو تو جلد 2 جمع كرده.
نقل قول:
این کتاب با فیزیک انتشارات فار چه فرقی داره؟؟
اين قديمي تره بعد مولفاش 3 تا هستن ولي چاپ 87 يعني انتشارات فار 5 تا مولف داره (البته عملاً فكر نميكنم فرقي داشته باشن ) حالا چرا 87 رو سفارش نميدي (فار؟)