دوست عزيز راهنماي تاپيك در پست اول همين تاپيك قرار داده شده است و تقريبا شامل تمامي مسايل و پرسشهاي احتمالي در خصوص اين محصول ميباشد.راهنماي پرسش شما نيز در پست اول قرار دارد.مطالعه بفرماييد و اگر ابهامي بود مطرح نماييد.نقل قول:
Printable View
دوست عزيز راهنماي تاپيك در پست اول همين تاپيك قرار داده شده است و تقريبا شامل تمامي مسايل و پرسشهاي احتمالي در خصوص اين محصول ميباشد.راهنماي پرسش شما نيز در پست اول قرار دارد.مطالعه بفرماييد و اگر ابهامي بود مطرح نماييد.نقل قول:
hamilton عزيز ،
من مطلب مربوط به سؤالم رو كه در اين تاپيك بود مطالعه كردم . ولي سؤال من اين هستش كه من بعد از گذشت دو ماه از نصب و آپديت شدن كاسپر ميخوام از آپديتهاش بكاپ بگيرم ! در اين حالت تكليف آپديتهاي قبلي چي ميشه؟ چون وقتي دوباره نصبش بكنم اون آپديتها رو هم ميخواد ؟
متشكرم
انتی ویروس ورژن6.0.0.299نقل قول:
برنامه ی امنیتی دیگه یه اسپای بوت دارم فقط.دوباره هم اپدیت کردم فایده نداشت.بازم همون بود.
اره(بله!)یه روز جلو بود.درستش کردم.
واقعا تشکر:11:
اگه ورژن8 این مشکلاتو نداشته باشه فکنم 8 بگیرم بهتره نه؟
اول اینکه نسخه ای که استفاده میکنید نسخه چندان مناسب هم نیستنقل قول:
در بین نسخه های 6 بهترین نسخه ورژن 6.0.2.621 می باشد
با این اوصاف توصیه میکنم اصلا از نسخه 6 استفاده نکنید
( نه بدلیل مشکل آپدیت شما بلکه بخاطر افزایش ضریب امنیت سیستم )
اگر قصد دارید از محصول آنتی ویروس استفاده کنید ، از نسخه 7.0.1.325 استفاده کنید
( هرچند نسخه 7.0.0.125 هم نسخه خوبی محسوب میشه )
اگر هم قصد استفاده از اینترنت سکیوریتی دارید ، نسخه 8.0.0.454 یا 7.0.1.325 توصیه میشه
اما در زمینه مشکل آپدیت
1- به مسیر زیر رفته و با انتخاب گزینه Repair اقدام به تعمیر کسپرسکی کنید
Start --> All Programs --> Kaspersky ... --> Modify, Repair or Remove
2- سرورهای کسپرسکی رو به حالت پیش فرض قرار دهید
3- به مسیر زیر رفته و تیک گزینه Enable Self-Defense را بردارید و Ok کنید
Settings --> Service --> Self- Defense
کسپرسکی غیرفعال کرده و از تسکبار خارج کرده و سپس در مسیر زیر فایلهای مزبور رو پاک کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Data\u0607g.xml
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP6\Data\updcfg.xml
4- مجددا کسپرسکی را فعال نموده و تنظیمات را به حالت اولیه برگردانده و آپدیت کنید
پس از تشکیل دادن پوشه نگهداری آپدیت ها ، در اولین آپدیت ... آپدیت های جدید و هم آپدیت های قبلی به پوشه مزبور منتقل میشودنقل قول:
سلام:
من 2009 Kis 8.0.0.357 دارم نمیدونم کجاش رو دست زدم ولی هر برنامه ای که باز میکنم یک صفحه زرد رنگ برام بازمیکنه که یکسری گزینه داره که ازم اجازه یک کاری میگیره منم برای اینکه برنامه مورد نظرم باز شه مجبورم اجازه بدم حالا چیکار کنم که برای هرچیزی ازم اجازه نگیره چون فقط اینکار وقتم رو میگیره.
ممنون
اگه بخواهید تنظیمات بر روی حالت خودکار باشه باید گزینه زیر تیک دار باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال : ایا با هر بار پیغام برای اپدیت شدن( یعنی تقریبا هر 48 ساعت یک بار ) باید اپدیت کرد یا اگر مثلا هفته ای انجام بشه خطرش زیاده؟ (نسخه 2009 )
شما سعی کنید حداقل هر روز یک بار آپدیت کنید
چون مثلا امروز ویروس خطرناکی در وب منتشر شد که سریعا وارد دیتابیس کسپرسکی شده
خب کسانییکه کسپرسکی را همواره به روز میشود مصون هستند
ولی کسانیکه که دیر به دیر کسپرسکی را آپدیت میکنند، چون در دیتابیس نیست ممکنه آلوده شوند
آن هشدار کسپرسکی پس از 48 ساعت هم بخاطر اینه که کسپرسکی بیش از این مدت را صلاح نمیدونه که شما آپدیت نکنید
من نسخه 2009 رو باید چجوری آپدیت کنم .. یعنی حتما باید همزمان به اینترنت وصل باشم نمیشه از کافی نت اون Kay رو بگیرم و بیام تو خانه آپدیت کنم..
بعد جدیدترین Key ها رو باید از کجا دانلود کنم..؟