ببخشید، تنها جهت بالابردن اطلاعاتم میپرسم. چرا نباید هارد رو Quick Format کرد؟نقل قول:
از این لحاظ که در حالت Quick Format ، بدسکتورها بررسی نمیشن؟
Printable View
ببخشید، تنها جهت بالابردن اطلاعاتم میپرسم. چرا نباید هارد رو Quick Format کرد؟نقل قول:
از این لحاظ که در حالت Quick Format ، بدسکتورها بررسی نمیشن؟
خواهش میکنم.نقل قول:
Quick Format رو تنها باید زمانی به کار برد که درایو اجازه دسترسی بهتون نمیده. با این فرمت میشه اطلاعات رو راحتر
برگردوند.این نوع فرمت به شدت به سکتورهای هارد آسیب میزنه و در دراز مدت میتونه باعث ایجاد بدسکتورهایی در
هارد بشن که باید اونها رو سخت افزاری حذف کرد. Quick Format به دلیل سرعت بالاش خطاهای هارد و مشکلات
سکتوری رو از بین نمیبره و در عوض باعث بروز مشکلاتی هم خواهد شد. میتونه روی استحکام پارتیشنها هم اثر
بگذاره. و دچار حذف پارتیشن در درایوها بشین.
با سلام خدمت دوستان
قبلا در همین تاپیک در مورد مشکلات هارداکسترنال وسترن خودم پرسیده بودم که با راهنمایی دوستان تعدادی نرم افزار نصب کردم و فهمیدم که بدسکتور دارد .هارد را برای رفع بدسکتور به گارانتی سازگار بردم که تعمیر کنند .(گارانتی هارد تمام شده بود)
گارنتی به من مسیج داده که هارد غیر قابل تعمیر هست و برای دریافت آن به گارانتی مراجعه کنم.
حالا به نظر دوستان آیا ارزش داره برم و هارد را تحویل بگیرم و اصولا با هارد معیوب چه باید کرد ایا قطعات داخل آن ارزشی دارد ...
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در صورتی که بدسکتور داشته باشه میتوانید با نرم افزار های مانند hdd regenarator سکتور اسیب دیده را ترمیم نمائید.
و در صورتی که سکتور های اسیب دیده مشکلشان جدی باشد.{مخصوصا اوایل هارد} که ارزش وقت گذاشتن رو نداشته باشد یا ترمیم نشود.
باید هارد دیگری را جایگزین کنید.
البته در صورتی که خودتان با نرم افزار چک نکردید توصیه میکنم هارد را تححویل بگیرید و با نرم افزار ان را تست کنید.
البته این رو بگم با توجه به بالا رفتن قیمت هاردیسک {در صورتی که تعمیر نشه} میتوانید برد هارد را بفروشید.
اگر از جمله مدل های پرفروش باشد حدود 40 هزار تومان ارزش دارد برای مشتری.
موفق باشید.
کسی راه حلی برای این مشکل نداره؟؟؟نقل قول:
اگه دوستانی که میدونن جواب بدن ممنون میشم:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6673098&posted=1#post6673098
سلام.نقل قول:
هارد رو از روی سیستم باز کنید.
اگر اطلاعات مهمی ندارین، هارد رو به صورت کامل حذف پارتیشن کنید. بعد از این کار اون رو پارتیشن بندی کنید.بهتره
توی داس انجام بشه یا اگر مقدور نیست میتونید از ویندوز ایکس پی هم استفاده کنید. بعد از این کار همه درایوها رو
فرمت سطح پایین کنید. بعد یه بدسکتور گیری از تک تک درایوها بگیرین.
سلام آقا حامدنقل قول:
خواستم بگم که با نرم افزاری که معرفی کردين (پست شماره 3443) تونستم تمام فيلمهای بلوری ام رو برگردونم بدون کم و کاستی!عجب برنامه ايی بودgetdata recover my file)
18 ساعت طول کشيد،اما ارزش رو داشت!
ممنون که راهنمايی کردی.اگه خواستی تو پيام خصوصی بگو که برای تشکر يه جوری بهت برسونم فيلم هارو
شاد باشی دوست خوبم:40::11:
ممنون از لطفتوننقل قول:
من هارد را HDD Regenerator تست کردم و فهمیدم که بدسکتور زیادی دارد و برای همین به گارانتی بردم
با راهنمایی شما هارد را تحویل میگیرم تا ببینم چه میشود...
سلام دوست عزیز.نقل قول:
رم رو تست کردید؟
میتونه از خرابی رم هم باشد.
تعویض رم {و همچنین شستن اسلت رم}
هارد رو با نرم افزار hdd regenerator از لحاظ بدسکتور تست کنید.
و بعد از این که حل نشد {البته این و هم بگم hdd regenerator گاهی ویروس را جای بدسکتور هم میشناسد.}
ویندوز را تعویض کنید و درایو ها رو باز نکنید و با انتی ویروس avira اپدیت شده سیستم را اسکن کنید و اطلاع دهید.
موفق باشید.
مشکل از رم نیستنقل قول:
با تست لپتاپ رفتم مشکلی نداشت
اما الان بوت نمیشه که با این نرم افزار چکش کنم
و وقتی با نرم افزار ویندوز هم برای چک گذاشته بودم بلو اسکرین داد
اگر مشکل از هارد باشه عوض کردن ویندوز مشکل رو بیشتر نمیکنه؟؟؟