اون كارت گرافيكي كه گفتي با مينبورد ايسوز مچ هستش؟
كارت گرافيك Asus-en8600gts-256mb چطوره؟
ميگن تا 512 ساپورت مي كنه Real هم هستش
Printable View
اون كارت گرافيكي كه گفتي با مينبورد ايسوز مچ هستش؟
كارت گرافيك Asus-en8600gts-256mb چطوره؟
اين يه حرف كاملا بازاري هست و ربطي به قدرت كارت گرافيك نداره اين كارت از رده خارج هست چون با اين قيمت ميشه 9600GSO خريد.نقل قول:
اين كارته كه گفتي ايسوزه يا گيگا؟
قيمتش چنده؟
يعني Real هم نيست؟
قيمتش 160 هستش
اون 512 ، صدوبيست پنج هزار تومن بود
واي كل شهر رو دور زدم اينم نتيجش ، اصلا نميشه به حرف اين مغازه دارها اعتماد كرد:41:
يه ايسوز توپ در حد بين 150 تا 200 ميشه بگي :46:
ممنونم:11:
8600GT با برد ایسوز و از سری silent با گارانتی ویستا پخش: 165 تومننقل قول:
همین مدل بالا منتها از سری magic با همین گارانتی : 140 تومن
در ضمن موقع خرید سخت افزار بدترین حالت اون هست که به فروشنده اعتماد کنی و بهترین حالت اینه که بدونی چی داری میخری و بری مغازه و بگی من فلان قطعه رو میخوام !! داری بده و نداری خداحافظ !!!:31:
تا 200 تومن فقط 9600GT .نقل قول:
شما كارت خوب ميخواي يا گروننقل قول:
كارت گرون ميخواي ايسوزو گيگا هست همون كه گفتي اگه يه كارت خوب ميخواي با دو برابر قدرت 9600 بگير با هر برندي بود: پيلت - اكسپرت ويژن - جت وي و ...
سلام دوستان
من کارت گرافیک زیز 50 هزارتومان که dvi ساپورت کنه و رزولوشنش بالای 1600 در 1200 چی می تونم تهیه کنم
من مانیتور سامسونگ
LCD GW 2032 گرفتم و کارت کرافیکم fx 5200 که اخرین رزولوشنش 1600 در 1200 ولی خود تنظیمات مانیتور زده 1680 در 1050 برای همین فکر می کنم با تغییر کارت گرافیک بتونم بهترین کیفیت بگیرم
ممنون می شم یه خورده سریعتر پاسخ بدید
ممنون
کارت گرافیکی هست که ورودی تصویر و صدا داشته باشه و بچه باهاش capture کرد؟ مثلا این 4870 که قراره بیاد چه خصوصیات جالبی داره؟ البته منظورم قدرت و اینجور چیزاش نیستا! ببخشید که غیر حرفه ای سوال میکنم!
ورودي تصوير هست تا اونجا كه يادمه روي بعضي كارتهاي ATI سري 1000 بود با پسوند VIVO يعني Videon in video out كارتهاي ATI All in wonder هم داشتند كه اخرينشون اواخر سال 2005 ساخته شدند TV هم داشتند كه بسيار عالي بود من دنبال اونها ميگردم آخه خودم الان يكيشون رو دارم ولي AGP هست دنبال PCI-Expree ش ميگردم كه مادبردم رو عوض كنم.نقل قول:
جداي از اين شما ميتوني يه كارت TV بخري كپچر هم ميكنه و يا كارت كپچر خالي بخري.
4870 چيز خاصي نسبت به سري 3000 نداره هر دوشون DX10.1 هستند فقط قدرتش زياد شده.