من همون روز اومدن اومدن البوم گفتم زود قضاوت نکنید این البوم کم کم جا میفته و همینطورم شد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4687705&postcount=3371
Printable View
من همون روز اومدن اومدن البوم گفتم زود قضاوت نکنید این البوم کم کم جا میفته و همینطورم شد :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4687705&postcount=3371
کد: ٣٣١١٠١٠نقل قول:
من لينك ميخوام حوصله گشتنم ندارم لطفالينك بذارين :31:نقل قول:
پشتیه محمد رضا آهاریه؟
بله... :46:نقل قول:
از بابت آلبوم ژاکت براتون متاسف شدم دوستان عزیز
چرا..؟! :13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری به آلبومش و این حرفا اصلا ندارم ..
موهاشو دقت کنید چقدر ساده گذاشته .. حتی ژست گرفتنش هم سادست! انصافا خیلی خوشم اومدش
فقط از دوستان خواهش میکنم برند به عکسهای بقیه خوانندگان درون مرزی یه نگاه بندازند متوجه میشند من چی میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال کنید تریپش رو !!! :5::laughing::laughing:
اصل آبادانی زده ها ...
بچه ها جنوب مخصوصا خوزستان همشون اینجوری تریپ میگیرن موقع عکس گرفتن ! ازجمله خودم ! :31: :31:
حال میکنم که اکثر خواننده هامون جنوبی ان !
محسن چاوشی = خرمشهر
ناصر عبدالهی = بندرعباس
رضا صادقی = بندرعباس
بهنام صفوی = این که دیگه همسایه خودمون بود تا 8-9 سال پیش ! داداشم میگه با همیشه با هم فوتبال بازی میکردیم ! هنوزم بعضی مواقع ( البته خیلی کم ) باهاش در ارتباطه ! همشهری و همسایه خودمون بود ! مادرم عکسش رو داره وقتی که رفته بودن ختنش کنن ! مادرم با مادرش رفته بوده !
آرش ( لس آنجلس ) = خوزستانی
سندی = آبادان
مسعود فردمنش = خوزستان
حال میکنی کوکا !!! :31: :31: :31:
ایول بچه ها جنوب !!!
ایول داش محسن !!!
پاییز که می شد ! دلم میگرفت ! میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسی هایم رو پوشیده باشم !!!
هر روز با آهنگ بندری بازار خرمشهر فاز میگیریم با بچه ها !! خیلی باحال با لهجه اصلیش خونده ! :31: :31:
پيشاپيش از همه ي دوستداران چاووشي عزيز عذر خواهي ميكنم اما بايد به هر حال به اين بحث كاذب خاتمه داد .نقل قول:
دوست عزيز شادمهر زمانيكه از ايران رفت كارش به مراتب مشكل تر شد زيرا يه خواننده ي جهاني بايد همه نوع
طيف مردم رو با آهنگاش ارضا كنه ( چه داخل كشور و چه خارج از كشور ) پس مجبور بود كه آهنگهايي مثل حالا بيا
اينجا رو هم به ملودي هاش اضافه كنه . به اين دليل كه سبك موسيقي كه در غرب رواج داره به مراتب متفاوت تر از
داخل كشورمونه . بالاخره شادمهر پس از يه دوره آزمون و خطا و مشكلات فراواني كه در سر راهش قرار داشت
تونست به يك نگاه خوبي برسه كه مشمول آهنگهاي جديدش ميشه . يكاري كن - سبب - ترس - عادت - تقدير و
... همگي نشعت گرفته از نگرش صحيح و تجربه ي كسب شده از شادمهر در اين 9 سال دوري از وطنه .
شادمهر زمانيكه حالا بيا اينجا رو خوند آلبومي براي مهستي تنظيم و آهنگسازي و نوازندگي كرد كه به جرات
ميشه گفت مرحوم مهستي رو دوباره به اوج برد .
پس من مشكلي به كار شادمهر نميگيرم چون هر وقت حتي يك تك آهنگ هم كه بيرون ميده به اندازه ي چهار تا
آلبوم موسيقي سر و صدا ميكنه . فكر نميكنم كسي تو ايران و خارج از ايران به جز معدودي اين قدرت رو داشته
باشن .
در مورد كاور كردن هم شادمهر مجموعا از حدود 90 ترانه اي كه خونده 4 تاشو كاور كرده كه تنظيم ها و ملودي ها رو با زيركي خاصي عوض كرده و همين باعث شده همون اهنگهاي كاور جزو پرطرفدارترين كارها به شمار بيان
در هر صورت من بحث رو تموم شده مي بينم و از اينكه سرتون رو درد آوردم عذر ميخوام
موفق باشيد