با اين كار اول درست درست شد، ولي وقتي ساعت رو كه تنظيمش بهم ريخته بود درست كردم باز برگشت به حال اولش.نقل قول:
خلاصه نشششششششششششششششد.
Printable View
با اين كار اول درست درست شد، ولي وقتي ساعت رو كه تنظيمش بهم ريخته بود درست كردم باز برگشت به حال اولش.نقل قول:
خلاصه نشششششششششششششششد.
یک پیشنهاد می کنم که این رو از یکی از User ها شنیده بودم در یک فارم دیگه
نمی دونم شاید اینجا هم گفته باشند ولی باز هم می گم واسه کسانی که مثل خودم تازه اومدن تو این فارم
در p990 برای پیامک هاتون دسته بندی درست کنید مثلا یک پرونده به نام جوک و یکی دیگه به هر نامی که خواستید
بعد هر پیامی که یراتون میاد رو move کنید به پرونده خودش اینطوری همیشه inbox شما خالی هست و هر پیامک جدیدی بیاد متوجه می شید و بعد از مدتی هم یک دسته بندی توپ از پیامک ها دارید
من که با این روش خیلی حال کردم و دارم استفاده می کنم
موفق باشید
امین
سلام.
چطوري مي شه فونت كل گوشي رو يكم زياد كرد آخه خيلي فونت گوشيم كوچيكه.
مي خواستم ببينم كه چطوري مي شه به قسمت shortcut ها چيزي اضافه كرد؟
تو رو خدا نگين كه اينم نمي شه:13:
البته اين كه بخواهي آيتمي رو به قسمت ميانبر ها اضافي كني رو ياد دارم ولي چيز هايي رو ميشه اضافه كرد كه پيش فرض خودشن.
ممنون
نه عزیزم هیچ ضررز نداره و اونقدر مصرف شارزژ چراغ سرویس کمه که به حساب نمیاد. در حد صفره. تو دو راه داری یا اینکه گوشیتو بزنی توی شارژو بذاری یک هفته بمونه این طوری صدمه ای وارد نمیکنه چون وقتی شارژ فول بشه دیگه خود به خود قطع میشه.نقل قول:
راه دوم که تنها راه برای حفظ شارژه ( چون توی این مدت هیچ کس دست به گوشی نمیزنه ) اینه که گوشی رو جایی بذاری که فول آنتن بده. اصولا با کم شدن سیگنال گوشی تلاش بیشتری برای ارتباط با شبکه مبکنه و منجر میشه به مصرف شارژ. این خیلی نکته مهمیه.
فکر نکنم بتونی خودت چیزی اضافه کنی فقط از پیش فرض ها می تونی استفاده کنینقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بابا کسی نظری نداشت؟؟نقل قول:
سلام يك مشكل دارم وقتي گوشي رو با usb به كامپيوتر وصل ميكنم رو حالت file transfer مشكل نداره ولي رو حالت phone mode كامپيوتر گوشي رو نمي شناسه:41:
كمممممك:37::37::37:
سلام من 1ماه قبل یه p990 با گارانتی اصلی خریدم ولی بعد از 3 روز تاچ اسکرین گوشیم بهم ریخت یعنی اگر می خواستم یه آیکن ریز رو لمس کنم ایکن بالاییش فعال می شد واسه همین گوشی رو فرستادم گارانتی که دیروز بعد 25 روز اومد ولی امروز دوباره همون جوری شد
من شنیدم یه سری از p990ها اگر به USB وصل بشن اینطوری میشن لطفا کمکم کنین
کسی می دونه چه جوری گوشی رو فلش می کنن
در ضمن گوشی من فرانسویه