مرسی Ar@m جان.چشم قول می دم کل داستان سری Resident Evil رو بنویسم،اما حالا خیلی کار دارم ولی تیکه تیکه مینویسم براتون از اول اول کل داستان Resident Evil.:46:نقل قول:
Printable View
مرسی Ar@m جان.چشم قول می دم کل داستان سری Resident Evil رو بنویسم،اما حالا خیلی کار دارم ولی تیکه تیکه مینویسم براتون از اول اول کل داستان Resident Evil.:46:نقل قول:
اونجا که وسط بازیهنقل قول:
اون زنه هم آن بیرکینه
داستان دوست من داستان!روایت داستان بازی این بود و تو Code Veronica بیشتر توضیح داد.نقل قول:
مثل اينكه من همه چيز رو با هم غاطي كردم بايد اويل 2 رو يه بار ديگه بازي كنم.نقل قول:
باشه مرسینقل قول:
فقط یه چیزی رو بهم بگو چون وقتی کد ورونیکا رو بازی می کردم انگلیسی شنیداریم !!!خوب نبود!
اونجا که آخر بازی وسکر و کریس با هم مبارزه می کنن وسکر درباره استیو یه چیزایی به کریس می گه ( شایدم من فکر کردم می گه) اما همونطور که گفتم چون فقط حرف بود و متن نوشتنی نبود نفهمیدم
اگه تو یادته بگو بهم
سلام.
اقا این بازی رو نصب گردم ولی نمیدونم چرا وقتی میخوام بازی رو بالا بیارم بعد از پخش کردن دموها اول بازی زمانی که بازی میخواد شروع بشه ناگهان صفحه کامپیوتر سیاه میشه و بازی نمیاد؟
بله من هم قبلا همين مشكل رو داشتم.احتمال 99% كارت گرافيكت ATI هستش.شما بايد كرك 7 مگابايتي رو دانلود و نصب كني.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست متوجه شدی Ar@m جان.منم دقیق یادم نیست ولی وسکر دنبال T-Veronica Virus بود که رشد یافته باشد و در صحنه پایانی وقتی کلر و گروگان گرفته بود گفت که هنوز می تواند ویروس را از بدن Steve بگیرد(چن استیو در نزدیک پایان بازی Mutate شد و به کلر حمله کرد ولی بعد مقداری از احساس انسانیش برگشت و کلر را با قطع tentacle به حالت انسانیش برگشت و مرد) که باعث شد کلر هم عصبانی شود و اون جنگ مختصرو بین کریس و وسکر رخ دادو اون انفجار و تهدید وسکرو فرار و اینا...نقل قول:
آها!نقل قول:
چه خوب!
امیدوار شدم استیو نمرده باشه
وقتی استیو اونطوری مرد خیلی ناراحت شدم
اصلا انتظارش رو نداشتم
امیدوارم برگرده
خب وسکر که زنده شد
و کراوزر
و ایدا
پس استیو هم مثل اینا!!!!
نقل قول:
حالا اون يارو كه با چرخ بال(فارسي را پاس بداريم) تو اويل 4 سقوط كرد زنده نشه بقيه اشكال ندارن.
بچها میشه از محیط باز چندتا عکس بذارید؟؟؟
کدوم قسمتش؟
توی اینترنت که ریخته!!!
نه بابا هر جا میرم ازش والپیپر هست از محیط بازی میخوام
هرجاش که باشهنقل قول:
کدوم قسمتش؟
بعیدم نیست که پریده باشه بیرون بالاخره هرچی باشه خلبان ارتش آمرکاست دیگه !!!!!!!!نقل قول:
راست می گی!!!نقل قول:
الان رفتم گشتم همه اش wallpaper بود!
استیو و کلر ( شماره کد ورونیکا):نقل قول:
این نفهمیدم چیه!!!:
صحنه مرگ ایدا توی شماره 2:
یه صحنه از شماره 1 اونم جیل والنتاینه:
اینجا هم می تونی screen shot های شماره 1 رو ببینی:
يه مومن پيدا ميشه داستان كد ورونيكا رو بزاره؟؟
خیلی ممنون ارام
خواهش می شود!نقل قول:
screenshot های شماره 4:
screenshot های شماره 2:
screenshot های شماره 3:
screenshot های شماره code veronica:
نه اقا توماج من کارت گرافیکم nvidia gs 7600 256mb هست و باید این بازی رو ساپورت کنه.
code veronica داستان کلر ردفیلده که بعد از شماره دوم برای پیدا کردن برادرش به پایگاه آمبرلا می ره اما دستگیرش می کنن و به پایگاهی در قطب شمال می فرستننقل قول:
در اونجا کلر با پسری به اسم استیو آشنا می شه و در ضمن می فهمه که وسکر زنده است ( من نفهمیدم وسکر از کجا کلر رو می شناخته!!!)
کریس برای نجات خواهرش به قطب می یاد و استیو و کلر درحالیکه سعی می کردن فرار کنن گرفتار می شن و استیو به ویروس آلوده می شه و سعی می کنه کلر رو بکشه اما در آخرین لحظات ناگهان به یاد می یاره که کلر کیه و نجاتش می ده اما خودش می میره.
کریس با وسکر مبارزه می کنه ولی نمی تونه شکستش بده و همراه کلر فرار می کنه.
همینقدر حوصله داشتم بنویسم وگرنه خیلی بیشترتر بود
سلام بچه ها. یه پچ اومده که می تونه گرافیک فیلم ها و دموها رو هم بالا ببره.
می تونین در این فروم سایت گیم اسپات ببینین که دارن در این مورد بحث می کنن:
اینجا هم می تونین تفاوت کیفیت دو عکس از movie های بازی رو ببینید:
تو اکثر سایت ها لینک دانلودش گذاشته شده. اگه می خواین دانلود کنین از این لینک تورنت بگیرین که سرعتش از بقیه بیشتره:
فعلا" روز به روز هی پچ میدن بیرون:20:
ممنون، ولي كيفيت movie رو جز با Render مجدد نميشه بالا برد. اين دو نمونه عكسي هم كه گذاشتين، بعد از پچ بدتر شده نه بهتر. يه جورايي مثل نقاشي آبرنگي شده. اين پچ بهنظر يك effect مياد كه رو نرمافزارهايي مثل Adobe Premiere هست منتها اينجا ديگه بهصورت Real time عمل ميكنه. در هر حال من دانلود ميكنم، ممنون از زحمتتون.نقل قول:
ممنون.ميشه يه نفر لينك مستقيم رو بده.نقل قول:
نقل قول:
از توضيحاتي كه دادي ممنونم.
من شنيدم كد ورونيكا از نظر گرافيك و سبك با سري هاي قبليش متفاوت هست درسته؟؟
نه اشتباه شنیدی!نقل قول:
منتها چون سبک بازی در رزیدنت اویل 3 نسبت به 2 یه نغییراتی کرد که البته بیشتر اویل بازها ازش ناراضی بودن ( من که نبودم!!!) در رزیدنت اویل کد ورونیکا این تغییرات حذف شدن و بازی دوباره شد عین شماره دوم و از نظر گرافیک هم باید بگم اونقدر که لازمه که بین یه بازی روی کنسول پلی 1 و پلی 2 تفاوت باشه این بازی نسبت به شماره قبل نداشت اما به هر حال خوب بود
شایدم برای همین چیزاست که بهش می گن شماره 3.5 و حتی خود سازندگان بازی هم این شماره رو آدم حساب نکردن که شماره بعدی شد رزیدنت اویل 4 !!!
بابا این بازی رو دیگه ول کنید .
بچسبید به Re5 .
میگم تاپیکش رو زدید ؟
نه خير هنوز.نقل قول:
خواهش می کنم. منم خودم دارم اون لینک 3 گیگ رو که مال نسخه آمریکایی بازی هست دانلود می کنم. بعد از دانلود خبرش رو می دم. شما هم خبرش رو بده وقتی این پچ رو دانلود کردی.نقل قول:
راستش وقتي ديدم 1.5 گيگابايت حجمشه بيخيال شدم، شاخهي Movie بازي نصب شده هم 1.85 گيگابايت حجم داره. احتمالا تمام Movieها با يك effect مخصوص render شدن و بهعنوان پچ روي Movieهاي قبلي overwrite ميشن. فكر نميكنم جز اين چيز ديگهاي باشه. به هر حال بازم ممنون.نقل قول:
کسی نمی دونه 5 کی میاد ، اصلا قراره Tuc اول بیاد یا 5 ، واسه Pc میاد یا نه ، داستانش چیه ؟
چقدر سوال پرسیدم.
شماره 5 یه زمانی قرار بود فوریه 2007 بیاد (دروغگوها)
اما حالا می گن زودتر از 2008 نمی یاد ( بازم دروغگوها)
فعلا دارن بحث می کنن واسه xbox بیاد یا نه دیگه pc که آخر صفه
داستانش هم معلوم نیست اما به احتمال قوی درباره کریس ردفیلده ولی تا حالا که هیچی ازش لو نرفته ( آخرین اخباری که من داشتم!!!)
مرسی ، همینم خوب بودنقل قول:
سلام بچه ها من مي خوام ببينم چقدر ديگه از بازيم مونده. من جايي هستم كه مايك ميميره! يعني اگه خدا بخواد و بميره!! (چون تو اويل معمولا كسي نمي ميره و همه ميرن و جاي ديگه بر مي گردن و به ما مي خندن كه ديديد اوسكولي تو بازي 2 كه سنم هم كم بود وقتي ايدا تير خورد و افتاد انقدر گريه كردم!!!!!!) چون هليكوپترش رو زدن و من اومدم پيش ايدا كه فكر كنم داشتم زامبي مي شد م و ايدا با چاقو زد تو پام(من گفتم اي وو چه خانوم با شخصيتي با مو ازدواج موكونوندي!؟) .
چیز زیادی تا آخرش نمونده ! اگر سریع بری کمتر از 30 دقیقه ...
ولی چون اولین باره میخوای تموم کنی کمتر از 1:30 دقیقه !
واي ددم واي...!نقل قول:
هيچي فشنگ ندارم كه...
اون مرتيكه كروزور رو با چك كشتم اما اين هونگ رو فكر نكنم بشه با اين چيزا كشت.
سيوو پر مهمات كسي داره؟
خيلي فشنگ كم دارم
آقا او جایی که یک زندان شناور روی پرتگاه هست و باید یک انسان غقرب مانند رو که زبون درازی هم داره رو باید چطوری رد کرد و بعدشم تا آخر بازی چقدر دیگه مونده ؟
راستش زياد يادم نيست اما فكر كنم بايد درها رو باز كني و ادامه بدي(اونجا اون رو نمي كشي)تا از اون زندان خارج بشي.فكر كنم با استفاده از چراغ هاي سبز مي توني درها رو باز كني(با شليك چراغها)نقل قول:
من این بازی 9 بار تا تهش رفتم خیلی قشنگه واقعا با سری رزیدنت اویل خیلی حال میکنم و پی اس 2 رو به خاطر این بازی گرفتم و پی اس 3 رو هم به خاطر همین میخوام بگیرم البته خوب فرقی نداره این دفه برای 360 هم میاد
یادش بخیر خیلی بازی با حالی بودنقل قول:
آره باید از اون قفس بیای بیرون بعد قفس پرت میشه پایین و تو فکر می کنی طرف مرده بعد یهو حالت گرفته میشه و یارو میاد بالا اونجام دیگه کشتنش آسونه به شرطی که شات گان داشته باشی