سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها
Printable View
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها
سلام دوربین جلو برفک داره کیفیت عکس خوب با دوربین اصلی ولی کیفیت ویدو پایین است چه باید کرد.تظیمها درست است.
بله تقریبا طبیعیه دوربین جلو فقط واسه تماس ویدوئي هستش و ضعیفه و به نور هم خیلی حساسه اگه محیط رو عوض کنین (یه محیط با نور مناسب) مقدار اون نویزها هم کم میشه .........به نظر من مشکلی ندارین
یه ای دی دیگه بساز بهم پی ام بده...نقل قول:
GnuHDL متشکرم
من تازه N73 خریدم از اونجایی که تعداد صفحات تاپیک زیاده نتونستم همشو بخونم در کل اگه سوالم تکراری هست ببخشید .
میخواستم بدونم صدای دوربین N73 و فلاش اون رو به طور کامل میشه قطع کرد یا نه و اگه نمیشه نرم افزاری را معرفی کنید که این کار رو بتونه انجام بده . :20:
صداش رو اگه سایلنت کنی قطع میشه. ولی فلش رو حتی اگه خاموش کنی. یه فلش کوچیک میزنه...
سلام بچه ها
بالاخره من n73 گرفتم....اونم از نوع اتصالات با قیمت 420....خوبه نه؟؟....از همون سری قبلیشون مونده بود
البته تو علائالدین 450 بود ولی من از نمایدگیه اصلیش گرفتم:31:
اما یه سوال ....تورو خدا دقیق جواب بدید
من وقتی تو یه جای ساکت باهاش فیلم برداری میکنم موقع پخش فیلم یه صدایی مثل جارو برقی تو فیلم زوزه میکشه....:18:
آیا این طبیعیه؟
تورو خدا زود جواب بدید:40:
نه دوست من طبیعی نیست ..... من که تا حالا همچین صدایی رو نشنیدم شایدم دقت نکردم ....نقل قول:
مطمینی مثل جاروبرقی زوزه میکشه ...؟:18:
یه صدایی مثل وقتی آدم تو هواپیما نشسته باشه...تو کابین خلبان....البته موقع پخشنقل قول:
جون من یکی امتحان کنه
ورژن گوشیت چنده ....؟
با سایلنت کردن صدا قطع نمیشه اگه میشه یه راه دیگه بگید.:18:نقل قول:
چجوری بفهمم ورژنشو؟:41:نقل قول:
#0000#* اینو بزن خط اول ورژن گوشی رو مینویسه ....
اخرين قيمت گوشي چند شده ؟:18:
فکر کنم گوشی شما مجهز به جاروبرقی باشه...نقل قول:
ورژن گوشیت چنده ؟نقل قول:
v 3.0704.1.0.1نقل قول:
برم گوشیمو عوض کنم؟
من شنیدم صدای نویز صفحه نمایشه که طبیعیه
نکنه اتصالات هم ریمارکش اومده ! من گوشیمو چسبوندم به گوشم ، صدایی در کار نیست .نقل قول:
] چند تا مشکل دیگه هم دارمنقل قول:
اول اینکه صدای هسپیکرش خیلی زیره....گوش آدمو سوراخ میکنه....با اکولایزر هم فرقی نمیکنه
دوم اینکه صدای آهنگ از توی هندزفریش یه کم هوا داره...یه کم....اینا طبیعیه؟؟
میشه عکس برد n73 اصل فنلاند و بذارین؟:27:
یه چیز دیگه
فریم ور جدید اومده؟
تایید میشه،نباید هیچ صدای اضافی داشته باشهنقل قول:
نقل قول:
کلا اسپیکر n73 یه کم ممکنه گوش رو اذیت کنه من خودم تا حالا با چندتا n73 کار کردم متوجه تیزی نسبی اون شدم اما دیگه بستگی به بلندی صداش و نزدیکیش به گوش هم داره! تا یه حدیش طبیعیه اما دیگه نمیدونم ماله شما چقدر بلنده و تیزه
هندزفری های دیگه رو هم امتحان کن،من امتحان کردم هندزفری 5300 خیلی بهتر از این n73 هست،البته خود گوشی مشکلی نداره تقصیر هندزفریشه
البته اینا به نظر من بود،اساتید بیشتر راهنمایی میکنند
درضمن تو سایت نوکیا بری تو قسمت software update یه جاش هست کد گوشیت رو میزنی میگه برای گوشی تو update وجود داره یا نه
راستی دوستان موقع update کردن گوشی تون از طریق اینترنت مواظب باشید،اگه ارتباط اینترنت قطع بشه ممکنه مشکلاتی برا گوشی پیش بیاد که مجبور شید ببریدش فلشش کنن،دوستانی که سرعت اینترنتشون پایین هست سعی کنن ببرن نمایندگی یا پیش دوستانی که وارد هستن
نقل قول:
بله میتونید برید دانلود و نصب کنید .....
این اکولایزر رو امتحان کن : ( میله ها از چپ هستن )نقل قول:
ميله اول : از پايين پنجمي
ميله دوم : تا آخر
ميله سوم : از بالا بين دومي و سومي
ميله چهارم : از پايين چهارمي
ميله پنجم : از پايين دومي
موقع آپدیت کردن تا اون مرحله ای که داره فایل رو از اینترنت دریافت میکنه اگه ارتباط قطع بشه هیچ اتفاقی نمیفته.فقط باید دوباره از اول دانلود رو شروع کنید.بعد از اتمام دانلود حدود 5 تا 10 دقیقه طول میکشه که اون فریمور رو روی گوشی نصب کنه خطرناکترین بخش همون قسمته. تو این مرحله نباید کسی زنگ بزنه بهتون یا اس ام اس بده و شارژ گوشی نباید تموم بشه و اتصال به اینترنت هم نباید به هیچ وجه قطع بشه.نقل قول:
مرسی مرسی خیلی بهتر شد:11:نقل قول:
ولی کلا صدای با کیفیتی نداره اسپیکرش ...من یه کم نویز حس میکنم توش
بعدشم انقدر که ازش تعریف شد من فکر کردم باس قوی و ساب بوفر داره:19:
البته من صدای گوشیایه دیگرو نشنیدم ....شاید در مقابل اونا همینم شاه باشه
مرس از راهنمییتنقل قول:
منظورت از کد گوشی جیه؟؟....همون imei number??
نه دوست من Code گوشی پشت گوشی و زیر باتری نوشته شده ......
کد رو وارد کردم....یه آپدیت جدید معرفی میکنه برام
بچه ها آپدیت تاثیر محسوسی رو گوشی میگذاره؟؟؟؟.....یعنی کیفیت صدای گوشیم میره بالا مثلا؟؟؟؟!!!!!!!
چرا اتفاقا خیلی با کیفیته... یادت باشه گوشی خریدی . رو ماشینت که سیستم نبستی... در ضمن به آهنگ هم بستگی داره باید با کیفیت باشه.نقل قول:
:46: صداش خوبه ولی دیگه نه تا اون حد ( ساب و .... ):18:نقل قول:
بعدشم انقدر که ازش تعریف شد من فکر کردم باس قوی و ساب بوفر داره:19:
همین الان رفتم اتصالات ....گفتم چرا موقع فیلم برداری نویز میوفته رو صداش.....گفت طبیعیه
گفتم اگه آپدیتش کنم بهتر میشه؟....گفت آره
بعدش پرسیدم خودم میتونم آپدیتش کنم....گفت آره ولی دیگه از گارانتی ساقط میشه:18:
منم 2 دستی تقدیم خودشون کردم که مجانی برام آپدیت کنن:31:
ولی گفت 3 روز دیگه بیا بگیرش....می گفت فقط 1 روز باید تو تست بمونه بعد از آپدیت:41:
یه یارو هم اونجا بود گفت اگه خودت آپ میکردی احتمالا خاموش میشد گوشیت:2:
مثل اینکه آپ کردن خیلی حساسه.......شما هم حتما مواظب باشید
من تا حالا دو بار آپدیت کردم. صدای نویزش طبیعی نیست. البته من چندین مورد دیدم که این مشکل رو داشتن. فکر کنم اینها گوشی های هستن که از مرحله تست کارخونه نتونستن رد بشن.
با سایلنت کردن صدای دوربین N73 قطع نمیشه اگه میشه یه راه دیگه بگید.
ورژن گوشیم : 3.0705.1.0.31
در ضمن N73 موزیک ادیتیشن هست.
بله متاسفانه تو اون ورژن me حتی با سایلنت هم صداش قطع نمیشه. من خودم یکی از فایلهای صوتی که واسه صدای دوربین تو سیستم گوشی بود رو با یه فایل بدون صدا عوض کرده بودم مثلا صدا رو روی camera4 میزاشتم صدا قطع میشد. این کار نیاز به یه فایل منیجر قوی مثل x-plore داره و یه کم مشکله. با آپدیت به ورژن 4.0726 این مشکل برطرف میشه و با سایلنت کردن صدای دوربین قطع میشه.
دوستان لطف کنید بگید که حجم فایل واسه Update گوشی چقدره؟
من با Dial Up میتونم Update کنم؟
ممنون
راستی متالیکای عزیز من گوشیم از اون سری قبلی اتصالات که براشون مونده....چون تاریخ گوشی مال 3 ماهه دوم 2006.....بعید میدونم گوشیم خراب باشه...شاید انتظاراتم زیاده :46:
حالا من اگه بخوام یه هندزفریه خفن براش بگیرم که نه هوا داشته باشه نه نویز و موقع عوض کردن آهنگ خش نکنه (البته یه تیک کوچولو فقط) چی بگیرم؟.......بهترینش چیه
آیا accessory دیگه ای هم هست که به دردم بخوره؟...میخام تو این چند روز که گوشی دشستم نیست برم دنبال accessory
نقل قول:
اگه ممکنه مسیر فایل صدا و طریقه این عمل را توضیح بده ؟؟؟؟!!!!
محمد جان ، من هم مثل Arian11 درخواست آموزششو دارم .نقل قول: