ذهنیت مثبت نسبت به چیزی که داری یا کاری که میخواین انجام بدین بی تاثیر نیست (البته این بحث ربطی به این تاپیک نداره)نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ذهنیت مثبت نسبت به چیزی که داری یا کاری که میخواین انجام بدین بی تاثیر نیست (البته این بحث ربطی به این تاپیک نداره)نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
مرسی دوست من . اره دقیقا هیچ ربطی نداره ! تنظیمام همه سر جاشن! من از این می ترسم نکنه گوشیم خراب شده که این طوری شده؟!:41: ممکنه گوشی طوری ایراد پیدا کنه که نتونه کانکت شه؟ تو شهر شمام حرف G رفته بود؟
من نگفتم( هیتمن) ولی کیبوردم عربیه. در هر هال منظورمو میفهمونم یه مثل داریم که میگن... شنونده باید عاقل باشد.نقل قول:
من امروز تو منطقه که آنتن نمیداد بودم ولی بعد اینکه امدم تو شهر 15 اس ام اس و ام ام اس داشتم و همینطور 7 میسکال و پیقام صوتی داشتم و اینم از امکانات جدید ایرانسل که خیلی کارمو راه انداخت( ایرانسل متشکرم)
نقل قول:
بابا این حرفا کدومه که هر کی ایرانسل زودتر خریده هواشو بیشتر دارن ، منم دو ماه قبل از عید خریدم ولی چند روزه اس ام اساش به هم ریخته ، به قول دوستمون قاتی کرده حالا کی درست میشه خدا میدونه؟!
در ضمن غرب تهران هم فقط استادیوم آزادی و اتوبان کرج نیست: صادقیه ، اشرفی اصفهانی ، پونک ، سردار جنگل ، جنت آباد ، آیت الله کاشانی ، شهرزیبا ، دهکده ، شهران ، کوهسار و .... و اونایی که زیرشونو خط دار کردم واقعا بد آنتن میدن !!!!!!! کی درست میشه الله اعلم .
بچه ها راستی کسی میدونه واسه gprs و mms ایرانسل گوشیمون حتما باید سیستم EDGE رو داشته باشه ؟
چون گوشی من 3650 هست وسرعت اینترنتش خیلی پایینه و همچنین دانلودش و از بعضی کسایی که گوشیشون مدل بالاتر بود پرسیدم میگفتن که سرعتش خیلی بالا بوده و بالای 200- 300 مگ هم دانلود کرده بودن !
ممکنه برای EDGE باشه ؟ خودم هم یکماه پیش از مدیر ایرانسل شنیدم که گفت به زودی همین EDGE رو فعال می کنیم تا سرعت اینترنتش بالا بره . حالا میخوام ببینم کسی میدونه و تجربه اش کرده ؟ آیا فعال شده ؟ و اگه جواب مثبته چه گوشی رو پیشنهاد می کنید ؟ ممنون می شم راهنمایی کنید .
:20:
نقل قول:
کسی نبود جواب من رو بده ؟
سلام
یه چیز عجیب
من اصلا تو خود سایت ایرانسل هم ندیدم ولی صحت داره
برای پسر عمو بنده یک اس ام اس اومد حاوی این که شما برنده 6 روز مکالمه رایگان شدید
یه کد هم توش بود که این کدو زدیم امروز 1:46 دقیقه وراجی کردیم
یک تومان هم ازش کم نشد
خیلییی عجیبه
کسی اگه چیزی میدونه مارو هم بی خبر نذاره
يعني 140 اونجا هنوز كار نمي كنه. اگه مشكلي داشتيد به 130 زنگ بزنيد اگر هم گفتند به ما مربوط نيست بپرسيد كه به كجا زنگ بزنم.نقل قول:
نوشته شده توسط arash n
وقتی به 140 زنگ میزنم میگه:
please try again later...............................
دوستان ظاهرا بالاخره ايرانسل آتيش خود را سوزاند و اولين خورده حساب بازي خود را با gprs بازان عزيز شروع کرد
ديروز 31 فروردين ساعت 12 شب حساب قبوض فروردين ماه بسته شد ، ولي با اينکه دو سه ساعتي قبل از 12 حسابم را در سايت چک کردم همه چي معقول و عادي بود ، ولي امروز صبح حتي بدون زدن يک sms ،از شب گذشته ، رقم بالاتر فاحشي از قبل برايم آمده . آيا معني به غير از احتساب gprs يا mms معني ديگري ميدهد
اين موضوع را يکي ديگر از دوستام نيز مانند من تائيد کرد .اين در حالي است که دو سه روز قبل با شماره کذائي 130 تماس گرفته بودم وآنها وعده مجاني بودن gprs را براي سيم کارتهاي دائمي تا اول ارديبهشت را داده بودند و mms تا 10 ارديبهشت ، وخدا ميداند که واقعا از چه زماني احتساب کرده اند و وعده مجاني بودن ميدهند . حالا ميخوام دوباره با 130 تماس بگيرم .
واقعا داره حالم بهم ميخوره از اين مثلا تمهيدات مشتري پسند :21:
بابا ای ول این دوست شما چیکار کرده 6 روز جایزه گرفته.:18: نکنه پارتی بازیه؟؟ به دوستت بگو دست مارم بگیره....نقل قول:
جی پی ار اس دیگه پولی شد
من که امروز هر چی رفتم تو اینترنت با تعرفه ی کیلوبایتی 3 تومن از اعتبارم کم کرد..
تا الان هیچی کم نکرده بود ولی الان هر چی میرم دیگه کم میکنه...
ا پولی شد؟ با همون نرخ 3 تومن؟ واقعا زیاده ! مام که 2 روزه G از رو صفحه پریده و بخوامم کانکت شم همین جور در حالت connecting می مونه ! ببینم مال شماها هم که بعضی موقع ها قطع می شد همین طور بود؟
مهمونی تمام شد یک ایمیل چک کردن 100 تومان .
دیشب تو تلویزیون تبلیغات خطی پایین صفحه اسامی جند شهر جدیدو نوشته بود که تحت پوشش ایرانسل شدند اما تو سایتش هنوز خبری نیست
سلام
به خدا این مطلب و راس میگم :
ساعت 3 شب رفتم از قسمت کنترل حساب اینترنتی مبلغ و چک کردم 118548 از دیروز ساعت 9 شب اینا اصلا با موبایل نه س ام س زدم نه زنگ .
صبح ساعت 11 بازم مبلغ و چک کردم شده 131151 واقعا خجالت آوره .
Gprs هم که تو اکثر نقاط تبریز قطعه . فقط علامت هست و کانکت ارور میده .
لعنت به من که ایرانسل خریدم لعنت به من اگه سنگ ایرانسل و به سینم زدم .
اره دوست من شما هم درد من و دارین لعنت به ایرانسل .نقل قول:
جالب اینجاس که من اصلا با GPRS هم کار نکردم - واقعا حالم به هم خورد از این مفت خوری تابلو ایرانسل . الان اعصابم خیلی خرابه فقط میتونم بگم ---- به ایرانسل .
خبر خبر خبر
در قسمت کنترل حساب اینترنتی طرح تعرفه رو میشه تغییر داد فقط همشون به انگلیسیه . مثله اینکه ثا نییه ای هم هست.
با کلیک بر ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه طرح تعرفه رو تغییر داد .
نظر شما چیه به ترتیب هر کدومشون چی هستن ؟
اره نمیدونم واقا ولی شانس داره چرا به اون دادن فقط؟؟؟؟:41:نقل قول:
آقا من هرچی sms می دم به 130 برا کنترل حساب اینترنتی هیچی جواب نمی دن فقط می گن تا یه هفته میاد بعدم انگار نه انگار! چی کار کنم؟راه دیگه ای نیست؟
باید توی اس ام اس اینو بنویسی e-care اگه نشد با 130 تماس بگیر:46:نقل قول:
بعضی از دوستان با ایرانسل بد جوری مشکل دارن خوب این احتمال هست که چند ساعت بعد به مبلغ اضافه بشه. . . هر چی فکر میکنم میبینم ایرانسل بهتر از تی سی ای یا تالیاست
منظور طرح تعرفه از پس پرداخت(ماهیانه) به پیش پرداخت(شارژی) هست نه چیز دیگهنقل قول:
این سرویس فقط برای سیم کارت های دایم هست .نقل قول:
دو تا سؤال از دوستان داشتم:
1چرا ميل باكس و هو كالد راه نيفتاد؟
2 اين قسمت خدمات سيم كارت كه تو منو مياد به چه درد ميخوره؟
با سلام خدمت تمام دوستان عزيز
چندين مطلب رو ميخوام در مورد GPRS ايرانسل بنويسم به شرطي كه در پايان بر اعصاب خودتون مسلط باشين:
خب همه ما ديگه ميدونيم كه GPRS ايرانسل پولي شده
من ديشب تا ساعت12:30 شب استفاده ميكردم تا اون موقع كم نكرد ولي صبح كه بيدار شدم و حسابم رو چك كردم
ديدم 1200 تومن از حسابم كم شده
حالا اين به جهنم
نرخش كه حساب كردم اصلا كيلوبايتي 3 توم نيس و متفاوته
بعضي وقتا تا كيلوبايتي 10 تومن هم حساب ميكنن
اصلا نرخ مشخصي نداره
مثلا وقتي صفحه اول گوگل(5 كيلوبايت) رو باز ميكنم يه دفه 24 تومن, يه دفه 150 تومن و يه دفه 74 تومن كم كرد.
چون MMS هم از سرويس GPRS استفاده ميكنه بالطبع پولي شد
تازه قرار بود MMS تا 10 ارديبهشت رايگان باشه
اين قدر اينا بي عرضن بلد نبودن GPRS رو پولي كنن و طبق گفته خودشون فعلا MMS رو رايگان بذارن
تعرفه MMS هم مثل GPRS ديمي كم ميكنه
من يه عكسو سه بار ارسال كردم ولي هر سه بار مبلغش فرق كرد
تازه اگه حجم MMS تون فرق داشته باشه مبلغش هم فرق ميكنه
مثلا اگه شما يه حرف A رو ارسال كنين يا يه عكس 200 كيلوبايتي رو ارسال كنين مثل SMS يه جور كم نميكنه
در ضمن شما بايد براي دريافت MMS هم پول بپردازيد
چون دريافت MMS هم به منزله دانلود به حساب مي ياد(افتضاح بزرگ)
و با توجه به حجم MMS از حساب شما كم ميشه
به طور كلي هر دفه كه عكس كره زمين بياد روي گوشيتون از حساب شما كم ميشه
حالا چه در حال استفاده از اينترنت باشين, چه در حال ارسال MMS و چه در حال دريافت MMS باشين
يه نكته ديگه هم كه بد نيس بگم اينه كه ايرانسل ميزان مصرف كاربرانش رو از GPRS رند ميكنه
مثلا اگه شما 5015 بايت استفاده كنين ايرانسل اونو تقسيم بر 1024 ميكنه كه ميشه 89/4 كيلوبايت كه اونو به 5 كيلوبايت رند ميكنه و مبلغ 5 كيلوبايت رو محاسبه ميكنه
يه بارم كه صبحي از اينترنتش استفاده كردم 200 تومن كم كرد بعد دوباره كه 2 دقيقه بعد چك كردم ديدم 100 تومن زياد
شد (يعني در واقع 100 تومن حساب كرد)
بعضي وقتا هم به ميزان يك ريال حسابو كه چك ميكني ميبيني كم و زياد ميشه كه جاي سؤال داره
از اين رو به همه ايرانسل دارها از اينجا اعلام ميكنم كه حداقل اگر قصد استفاده از اين سيستم را داريد تا 4 - 5 روز ديگر دست نگه دارين چون سيستم تعرفه ها تازه راه اندازي شده و ممكنه مبلغي به اشتباه و بيشتر از استفاده شما از حساب شما كم بشه و ديگه قابل جبران نباشه.
فقط خواهشا به اعصابتون مسلط باشين
خودم كه خيلي اعصابم خورده
خدمت ساير دوستان هم عرض كنم كه E-care فقط براي دارندگان سيم كارت پرداخت ماهيانه است.
براساس آخرين تصميمات اتخاذشده در جلسه مشترك ميان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با اپراتور دوم تلفنهمراه (ايرانسل) تعرفه هر دقيقه مكالمه سيمكارتهاي دايمي ايرانسل حدود 560 ريال تعيين شد.
شنيدهها حاكي است پس از مباحث مطرح شده طي چند هفته گذشته درباره روش محاسبه تعرفه مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه در اين زمينه با شركت ايرانسل توافق شده است.يك مقام آگاه كه خواست نامش فاش نشود، در گفتوگو با خبرنگار فناوران، ضمن تاييد اين مطلب گفت: بحث ثانيهاي محاسبهشدن مكالمات مشتركان اپراتور دوم تلفنهمراه، از جمله مسايلي بود كه در جلسه مشترك ميان مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و ايرانسل مطرح و به اجراييشدن آن توافق شد.وي افزود: بر همين اساس مقرر شد تا تعرفه مكالمات سيمكارت ثابت ايرانسل به ازاي هر دقيقه در حدود 560 ريال محاسبه شود.لازم به ذكر است كه تا لحظه تنظيم خبر، مسوولان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي از ارايه اطلاعات بيشتر درخصوص جزييات توافقهاي بهعمل آمده خودداري كردند و آن را به انتشار اطلاعيه مشترك سازمان تنظيم مقررات و اپراتور دوم تلفنهمراه موكول كردند. اين اطلاعيه قرار است امروز (شنبه) منتشر شود.
نقل قول:
بعید می دونم این عیب درست شده ! به خاطر این که تمام این حساب ها توسط کامپیوتر انجام می شه و دستی نیست که اشتباهی داشته باشه !
به نظر منم جای هیچ تعجبی نباید باشه از این کارا ! کسی که معنای ایرانی متمدن را درک کنه با همه وجودش می سوزه که چرا حتی کشور هایی مثل هند و افغانستان و ترکیه و عرب ها و......... که چندین سال پیش در مقابل ایران هیچ بودند الان با چه سرعتی از ما پیشی گرفتن ... ما خودمون احمقیم ! مظلومیم ! ( البته اگه صدا مونم در بیاد که هیچی !) فعلا که مردم ما سرگرم جریانات هسته ای شدنا و دعوا با همه دنیا ! بقیه کشورهام با همکاری و دوستی با هم راه پیشرفت و فناوریا پیش گرفتن ....ما هم کماکان می گیم مرگ بر فلان و .... می دونم جا این بحث نه تنها این جا بلکه هیج جا نیست اما خوب با یاداو ری این ها شاید این قدر به ایرانسل فحش ندیما و کلی نگر تر شویم ....
مثل اینکه قرار شده تعرفه مکالمات ایرانسل ثانیه ای بشه و هر دقیقه هم 56 تومان محاسبه کنند برای سیم کارت دایمی و برای اعتباری هم مشخص نیست ولی فکر کنم همان 76 تومان باشه .
ببینم اگه E-care مال ماهیانس پس چرا توش قسمتی برای تبدیل اعتباری به ماهیانه هست ؟!؟!؟!
بر خلاف گفته ایرانسل که تا 10 اردیبهشت mms مجانیه ولی از امروز پولی شد ،
ولی خدایی mms اش می ارزه چون من دو تا 0.5 کیلوبایتی فرستادم (متن خالی ) فقط 4 تومان ازم کم کرد و این نسبت به sms اش خیلی می ارزه و به صرفه تره (3 تا sms برابر 1 کیلو بایت mms هست که اولی 48 تومان می افته ولی دومی فقط 2-3 تومان خیلی عالیه نــــــــــــــــــــــــ ــــه .):20:
ولی gprs اش رو دیگه نگو جرات نمی کنم دیگه کانکت شم چون یک کلمه با ایمیج با گوگل سرچ کردم و کلا 6 تا عکس به من نشون داد 47-48 تومان ازم کم کرد!!!فاجعه است حالا فکر کن بخوای یه چیزی رو دانلود کنی با ید یک کارت شارژ زاپاس داشته باشــــــــــــــــــــــ ی!!!:18:
نقل قول:
نه عزیز همچین چیزی نیست . این قسمت و جدید گذاشته و ثانیه ای هم هست توش .
الان دیدم ، یه چیز دیگه اضافه کردن، تعداد زیادی طرح تعرفه هست، که میشه به اونها تغییر دادنقل قول:
یه چیزهایی هست که همش به انگلیسی هست
اخبار 21 اعلام کرد که کاهش 20 درصدی مکالمات ارتباطات سیار تصویب شده و تا دو ماه دیگه به اجرا گذاشته
می شه :41:
حالا ما ایرانسلیهای بیچاره باید 40 درصد شایدم بیشتر از این باید مکالماتمون محاسبه بشه آخه چراااااااااااااااا؟:41:
چی کار باید کرد ؟ بابا برید تو سایت ایرانسل اینو بگید ( ایمیل بزنید) شاید دلشون به حال ما بسوزه یه کاری بکنن:19:
آقا امشب 20:30 اعلام كرد كه تا الان نرخ مكالمه براي ايرانسلي ها حدود 80 تومان در دقيقه افتاده....
ضمنا فكر كنم از امروز اينترنت هم پولي شد.... درسته؟ ( چون مال من اعتباريه و اعتبار كم كرد!)
اخبار 21 اعلام کرد که کاهش 20 درصدی مکالمات ارتباطات سیار تصویب شده و تا دو ماه دیگه به اجرا گذاشته
می شه :41:
حالا ما ایرانسلیهای بیچاره باید 40 درصد شایدم بیشتر از این باید مکالماتمون محاسبه بشه آخه چراااااااااااااااا؟:41:
چی کار باید کرد ؟ بابا برید تو سایت ایرانسل اینو بگید ( ایمیل بزنید) شاید دلشون به حال ما بسوزه یه کاری بکنن :19:
ّاین GPRS چرا هم چینی پول کم میکنه !!!؟؟؟ برای 15 ( sent and recieved ( کیلو یهو 109 تومن کم کرد! بابا بیاین یه اعتراض رسمی چیزی کنیم! این یعنی برای هر کیلو 7 تومن !
دوستان سرویس های پیامگیر صوتی و ذخيره شماره تماس گيرنده چه جوریه؟راضی هستین ؟ من که هرچی کدهای*140*3*1*1# یا *140*3*1*3# می زنم میگه incorrect recharge data syntax ! باید چیکار کنم؟
سرویس های پیامگیر صوتی و ذخيره شماره تماس گيرنده هم مثل بقیه سرویس هاش مطمنا دیر را میفته .
یعنی من که خودم شخصا و فکر کنم شما هم انتظار نداشتیم که 1 اردیبهشت را بیفته .
تو تبریز هم این سرویس امروز راه نیفتاده وقتی میزنی Network Problem میده .
اه من که دیگه دارم نا امید میشم تصمیم گرفتم حرف هم کم بزنم و س ام س هم کم بفرستم که هزینه اضافی پرداخت نکنم .
]چی قکر میکردیم چی شد . فکر میکردیم حامی کاربراش هس اگه اپراتو اول تعرفه رو ببره پایین اینم میبره ولی نگو این حامی جیبش و فقط میخواد پول بزنه به جیب .
زنگ بزن 130 بگو 2 - 3 هفته هس س ام س زدم ولی پسورد نیومدهنقل قول:
همونجا برات یه پسورد میفرسته . با ای کار زدن اصلا نمیفرسته
بررسي ريز مكالمات يكي از مشتركان دائمي شركت ايرانسل نشان ميدهد هر دقيقه مكالمه تلفني اين مشترك در يك دوره يك ماهه حدود 812 ريال محاسبه شده است.
بررسي صورت حساب اين مشترك اپراتور دوم تلفن همراه همچنين نشان ميدهد وي مجبور شده براي هر يك از تماسهاي يك تا سه ثانيه اي كه به دليل اختلالات و پوشش ناكامل شبكه نا موفق بوده است نيز مبلغ يك دقيقه بپردازد.
و...
منبع: جهت صحت خبر به صفحه 245 به تاريخ 1/2/85 از شبكه تلتكست فارسي مراجعه كنيد.
اين هم خدمت آقاي vahooli كه ميفرمايند:
<<< بعيد مي دونم اين عيب درست شده ! به خاطر اين که تمام اين حساب ها توسط کامپيوتر انجام مي شه و دستي نيست که اشتباهي داشته باشه ! >>>