یه روز ترکه در خونشو قفل میکنه واسه اینکه کلید رو گم نکنه از زیر در میندازه تو !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ye roz torke dare khonash ro ghofl mikone vase inke kilid ro gom nakone az zire dar mindaze to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Printable View
یه روز ترکه در خونشو قفل میکنه واسه اینکه کلید رو گم نکنه از زیر در میندازه تو !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ye roz torke dare khonash ro ghofl mikone vase inke kilid ro gom nakone az zire dar mindaze to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اون چیه که همه مردها دارن، سه حرف داره ، حرف اولش (ک) و حرف آخرش هم (ر) و مال بعضیها باریکه و مال بعضیها کلفته؟.......... جواب آن کمر است
پسره از باباش میپرسه بابا فرق حادثه با بدبختی چیه ؟ میگه پسرم فکر کن ما رفتیم شمال یه موج بزرگ میاد مادرتو میبره تو دریا، به این میگن حادثه. حالا اگه یکی پیدا شه مادرتو نجات بده بهش میگن بدبختی
به ترکه میگن بچت رکورد شکسته میگه گه خورده من که پولشو نمیدم
من نميدونم اينجا تالار جوكه يا اس ام اس
دوست خوبم خوب بعضي ها در اس ام اسهاشون براي هم جوك ميفرستن !
age gofti axe zir male kiye :
khoob negah kon nemishnasish:
ye bar dige negah kon
to hichi namafahmi
khob in axe khorzoo khan bid diga!
my dear friend :
winter comes again
spring cames again
but you dont come again
because god dont make the same mistake again !
foot -fot -fooooot foot -fooooot fot fooot
.
.
.
.
.
mozahem smsi
ديشب خابتو ديدم با يك لباس نارنجي خوش رنگ
امدي در خونمون زنگ زدي منم هرچي
اسرار كردم نيومدي تو فقط بااصبانيت گفتي بودو ديرم شده
.
.
.
.
.
.
اشغالاتو بيار
تكراري بود و خيلي قديمي
اين آخري ها خيلي باحال بود
منم با سوسو ی عزیز موافقم
این آخری خیلی جالب بود
Avali: be nazare to moghe tashi jenaze joloye tabot bashi behtare ya posht on dovomi: fargh nemikone faghat bayad say koni toush nabashi
age mikhai dastemehraboneto azam begir,age mikhai cheshaye zibato azam begir,age mikhai ghalbeto azam begiri begir vali gitare aghaye shamaizadaro azash nagir!!
:cool:
بسيجيه از يه زنه خوشش مياد ميره بهش ميگه: خانم ببخشيد ميشه باهم چند رکعت نماز بخونيم؟
یکروز یه قزوینی یه پیرمرد رو میبره مهدکودک و میگه : لطفا این پیرمرد رو برام خرد کنید
به اندازه تموم موهاي سرم دوستت دارم.
به اندازه تموم موهام بهت وفادارم
هر بار كه موهامو شونه مي كنم يادت مي افتم
شناختي؟
منم ديگه! حسن كچل!!!
تو اين زمونه سيستم گرونه
همه ميخوان كانكت بشن اما چگونه؟
رفته محبت، هك شده عادت، كجا gf كجا bf كجا يه همدم؟
گلي تو دنيا login نميشه
دنيا رو سرچش بكني پيدا نميشه
رئیس خجالت نمی کشی توی اداره جدول حل می کنی ؟ کارمند : چی کار کنم با این سروصدا که نمی شه خوابید !!!
يه خودكار قرمز باباش ميميره تا چهل روز مشكي مي نويسه
دو اس ام اس جديد برام رسيده اگه اينو نزنم ميترکم
بااينکه ممکنه بن بشم اما مي نويسم
هر چه باداباد
مشترک گرامی این اس ام اس یرای بیدار کردن شما بود لطفا لبخند بزنید و سعی کنید دوباره بخوابید
این اس ام اس رو بین ساعت 3 تا 4 صبح بفرستید جواب میده حتما
nefrine jadid :elahi beri ghazvin bande kafshet baz beshe . elahi nokhod bokhori natooni .... . elahi jishet begire kamarbandet baz nashe . elahi beri hamoom moo bar bezani ab ghat beshe . elahi har kanali ke mizani ahmadi nejad ro neshoon bede
شوخي شوخي با مقدسات هم شوخي ؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
salam chetori? dirooz az sobh ta shab faghat be U fekr mikardam. tamame fekro zekram mashghoole U bood !!! emrooz va farda ham mikham be V,W,X,Y,Z fekr konam
ye torke mibare kharesho befroshe ,ye lahze gheflat mikone
mibine khare dare pool mishmore
يه رشتی زنش را کادو ميکنه ميفرسته برای مردم بم و رو کارتن مينويسه <<کمکهای جنسی>>
يه بار يه نفر ميره ساندويچی ميگه آقا خيار شور داريد ميگه بله.
ميگه لطفا اين خيار های ما رو هم بشوريد
از یک دکتر می پرسن خط وسط قرص برای چیه؟میگه که اگر قرص با آب پایین نرفت با پیشگوشتی پایین کنند!!!
يه هواپيما با ۱۰ تا سرنشين سقوط ميکنه رو قبرستونی تو تبريز بعد که ارتباط مستقيم باهاشون برقرار ميکنن واسه خبر گزارشگره ميگه الحمدلله تا حالا نزديک ۹۰ جسد کشف شده و اين به خاطر وجود نيروهای ماهر و کارکشته س.
بادکنک فروشه برشکست می شه ميدونيد چرا؟
چون بادکنک هاشو به شرط چاقو می فروخته!!!
يه روز پليس يه تركه رو جريمه ميکنه و می گه:کارت ماشين، گواهينامه، بيمه . تركه مي گه: چيه ؟ بااين هاجمله بسازم.
واي چه زشت؟؟؟؟!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط reyhaneh_63
اخه واسه اينا كه بن نميشي :tongue:
ریحانه جون !من این رو چندین صفحه ی قبل نوشته بودم !
midoonin age cheshme khar ham mese cheshme gorbe to shab bargh mizad chi mishod??? ardebil shaba mishod las vegas
too ghazvin zelzele miad, ye bache az saghf miofte paeen, ghazvinie mige: bah zelzele tamoom nashode komakhaye mardomi resid!
be torke migan kore khar mige ee yani enghadr javoonam?!
torke axe goorekhar be divaresh zade bood, porsidan in kie? gof babame moghei ke too Yuventus bazi mikarde!
خب اين نه کهنقل قول:
نوشته شده توسط EHS@N
اون يکي که نفرينه هستش :tongue:
بهترين sms
I am at home.please come
midoi cheh jori zesht tarin bachieh donia beh donia miad??...........namidoni? bazam fekr kon......bazam namidoni?...az babat bepors