دوستان EDGE برای ایرانسل فعاله
دوستم W300 داره اون کنار گوشه آنتن یه حرفه e داره
Printable View
دوستان EDGE برای ایرانسل فعاله
دوستم W300 داره اون کنار گوشه آنتن یه حرفه e داره
سلام
دوستان من تعدادی گوشی K800 i سونی اریکسون عموی من از سوئد آورده ایران
پشت گوشی نوشته : Made in Sweden و رنگ گوشی ها به رنگ مشکی مخملی هست و داخل پکیج اون با پکیج بازار های آسیا فرق داره وتوش یک هدست بلوتوث DS970 وجود داره قیمتش 400 یورو هست در صورت خرید پیغام بدید.
كسي نيست جواب منو بده فارسي ساز براي k800 همچين چيزي وجود داره؟اگه داره برام بذارين.ممنون ميشم
فارسی ساز برای کجاش؟ خودش که فارسی داره. هم منوش هم برای نوشتن
ويندوز نيس كه فارسي ساز ميخواينقل قول:
بايد بدي فلش كنن برات هزينه ش هم 3-4 تومنه. خيالت راحت هيچ راه ديگه اي هم نداره.
memory micro sd 1gb چنده .
به k800 micro sd میخوره
دوست عزیز مموری این گوشی microm2 هست و با MicroSD فرق داره ...نقل قول:
در ضمن قیمت Micro SD 1 گیگ الان حدود 25 تومن هست اما micro m2 رو نمیدونم :41:
نه خیر فقط ام2 میخورهنقل قول:
به k800 micro sd میخوره
درسته !!!!نقل قول:
دوست عزیز مموری این گوشی microm2 هست و با MicroSD فرق داره ...
دوست مننقل قول:
با یه گوشی دیگه اشتباه گرفتم ...
ویرایش شد...
لطفا شما هم ویرایش کن تا اسم ما بد نشه :31:
مموري m2 micro 512 هفده تومنه
به هر حال ممنون و اگر ام 2 میخوره اگر کسی قیمتشو فهمید به من بگه ممنون میشم
یه خبر بد murizaki_2000 گفت که به کلی صداش قعت شده و برای هیچ چیز صداش نمییاد
یه خبر بد Murizaki_2000 گفت که K800 که داره بعد از سه روز کاملا صداش قعت شده
در حال حاضر قیمت K800 در شهریور ماه چند است
اقا من امروز به هوا خرید w810رفتم علاالدین اخرسر با k800امدم خونه:31: الیته ریسک کردم بی گارانتی گرفتم:41: البته اونجا چکش کردم ولی چون قرار نبود k800 بخرم نتونستم درست از نظر سخت افرازی:5: چکش کنم
حالا می ترسم مثه .... بعد از 3 روز صداش درنیاد:18: هر چند که از اشنا خریدم:27:
راستی257000تومنم خریدم حالا چقدر رفته تو پاچم نمی دونم ولی از یه مغازه که قیمت گرفتم 265000 گفت؟؟؟؟؟:8:
راستی می خوام یه رم 2 گیگ بگیرم فی چقدره؟؟؟؟؟:10:
دوست من اصلا اشتباه نکن و با گارانتی نگیر ...اصلا به درد نمیخوره ...هر طوری بشه میگن شامل گارانتی نیست !!نقل قول:
در مورد قیمت هم فکر کنم متاسفانه یه کم رفته تو پاچت ...البته تو شیراز فکر کنم کمتر از اونی که شما گفی باشه
اقایه mr.k2 اخر کا 800 micro m2 میخوره یا micro sd
دوست من پست اول ویرایش شد !!!نقل قول:
فقط مموری ام2 میخوره ..
اون microSD رو بیخیال شو
گفتن كه:نقل قول:
Memory Stick M2 Micro
ميخوره و لاغير. يك گيگشم دورو بر 28 تومنه.
K800 ديشب تو مشهد 265 تومن بود.
البته من خودم مرددم بين 800 و 850 كه قراره بياد!
بابا 255 خوبه دیگه. مگه تو شیراز الان چنده؟نقل قول:
اگه پولش مهم نیست برات صبر کن 850 بگیر.نقل قول:
آخه ميدوني!! يه رويو از mobile review رو كه خوندم حرف كليش اين بود كه 850 چيزي به اونصورت بيشتر و به درد بخور تر از 800 نداره جز يه استيل وبرا ما كلاس و دوربيني كه با عكسايي كه ازش ديدم (هر چيم بگي طبيعيه )ولي انصافا n95 خيلي تميزتره.فيلمبرداريش هم كه مث قبلياس يعني بهتر بگيم اصلا نداره. فقط فلاش زنونشه وبس كه رو بورس دوربينا ميره.
فیلمبرداریش QVGA 30fps است. درسته نسبت به n95 ضعیفتره فیلمبرداریش. با k800 اصلا نمیتونی تو شب فیلم بگیری ولی k850 3LED داره که راحت میتونی تو شب فیلمبرداری کنی. بازم میل خودته.
سه تا؟ من كه يكي بيشتر نديدم. به هر حال همچين فيلمي نيست كه ارزش همون لامپارم داشته باشه. البته من تويه سايت خوندم كه يكي از كسايي كه اينو تست ميكرده مي گفت كه mp4 فيلم ميگيره. حالا نميدونم ولي خب ميگن چيزي كه الان از k850 گفته ميشه مربوط به نسخه آزمايشيشه و هنوز جاي پيشرفت داره. نميدونم فعلا بايد صبر كرد.نقل قول:
سلام
بچه ها من شیراز هستم گوشی K800 i سونی اریکسون شیراز اصلی چین رو میدن 245000 تومن در صورت خرید اگر دوست دارید از شیراز براتون بخرم ارسالش کنم پی ام بدید
:32:عجب ! جالب بود. اگه mp4 باشه اين led ها حلالش ياشه.نقل قول:
ولی اگه نور led کا850 شبیه w810 باشه بدرد نمیخوره.
w810 كه سه تايي نيست
Karesh Doroste.Azash Raziam . Vali Ye Moshkeli ke Dare Az Roozzaye Aval Ke Kharidamesh Safhe Kelidesh( Dokmeye Paeino Rastesh) Moshkel Dasht.Mikhastam Bedoonam Hamashoon Injoorian Ya Faghat Male Mane ?
Harki Mitoone Komakam kone Behem E_Mail Bezane
E_Mail: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Yahoo Id: Edin3m
مشکلی نیس پسر همه چی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چون با ناخن دکمه ها رو میزنی این مشکل برات پیش اومده.
از این به بعد فارسی تایپ کن
منم n95 رو ترجیح میدو به k850
ولی در کل k800 نسبت به قیمت و کیفیت عکس و سرعتش واقعا ارزش خریدن داره
همین باعث خز شدن گوشیها میشه دیگه.
جدا حالم گرفته شد وقتی دیدم بچه داهاتی چهار راه زند شیراز این گوشی رو دستشون گرفتن
خوب اون بدبختا هم دل دارن.
دوست مننقل قول:
اصلا خز شدن گوشی رو مد نظر نگیر ...
به کارایی گوشی فکر کن...
اینروزا همه جواد ها گوشی ها رو خراب کردن ...
منم ان95 رو توی دست یه کسایی دیدم که حالم گرفته شد...
الان ديگه پولداري لزوما مساوات با با كلاسي و فهم و شعور نداره. خيلي همين آدمايي كه وجودشون براي هستي هيچ فرقي نمي كنه درآمدشون 50 برابر من و شماس. يعني ديگه نميشه رو اين حساب گوشي رو خريد يا نخريد. آدم خودش بايد شان داشته باشه. تكبير!
آقا جون من فارسي تايپ كنين چشم ما درومد!نقل قول:
دارم عصبانی میشم ها:
زنده باد گوشیK800 i سونی اریکسون به رنگ مشکی مخملی و رنگ قاب محافظ لنز دوربین اون به رنگ سورمه ای غلیظ
راستی بچه ها من میخوام این گوشی رو بخرم لطف مکنید یک عکس از جعبه گوشی برام اینجا بذارید
k800silver با رنگ مشکی تفاوت قیمت هم داره