اگه بازيكني كه بادوم بازي ميكنه اگه از پشته سر enchantrez بياد چشم باز نكرده ميقولتونه.:3:نقل قول:
Printable View
اگه بازيكني كه بادوم بازي ميكنه اگه از پشته سر enchantrez بياد چشم باز نكرده ميقولتونه.:3:نقل قول:
آقا مپ 300 بازی نکنین این توهین مستقیم به ایران و تاریخ ماست :18: دقیقا مث فیلمشه توهین آمیزه:19: نامردیه
تاسف آوره ما با اتحاد خودمون میتونیم از اصالت ونژاد آریاییمون میتوانیم دفاع کنیم:10: و به جرات میتونیم بگیم که سرآغاز
تمدن بعد از مصر ایران است:27: آیا میدونستین اولین خرپا تو دنیا در ایران درست شده و.......:11:
لول3 هر پنج تا اتك يه بار ميكوبه و 75 تا دميج ميزنه.نقل قول:
درسته:10: :10: :10:نقل قول:
لول 6 هيرويه جديدي كه اومده (warior) چيه؟
اقا لینک 300 رو که نذاشتین حداقل لینک version جدید dota را بگذارید
صفحه 139 hitler:31:نقل قول:
من که نتونستم با لول 6 کیپر خنثی کنم میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟
با پرچ گرگان هم نمیشه خنثی بشه.
با لول های enhantrees هم نتونستم.
ولی با لول 2 تدهانتر میشه اثرشو کم کرد.
در مورد پرچ ترول های مپ هم میشه توضیح بدین.کدوم ترول ها منظورتونه؟؟؟
در ضمن با ایتم گلابی(شرمنده اسم خارجی شو نمیدونم-سولبوستر+2900 ) میشه مدت زمان 6 دووم رو که روی طرف میندازی بیشتر کرد.
اگه اطلاعات دیگری راجب 6 دووم دارید ما رو بی نصیب نگذارید.
شنیدم اعضای تیم 2 اگر شب حمله کنن لول هاشون قویتره و اعضای تیم 1 اگر روز حمله کنن لول هاشون قویتره. به نظر شما راسته؟؟؟
نه بابا کی گفته:27:نقل قول:
ترول نيست همونااي كه همشكل steel assasin (گربه) هستند.:31:نقل قول:
من يه مشكل توي ريپلي هاي كه توي سايتهاي ديگه دانلود ميكونم دارم:
وقتي كه ميخواي اجراش كني نوشتها سياه شده.لطفا كمك كنيد.
با تشكر
امضا"
برای دانلود Dota 6.44b AI به وب لاگ زیر وارد شوید.
نظر یادتون نره
www.Dota-center.blogfa.com
:5: :5: :5: :5: :5: :5:
برای دانلود Dota 6.44b AI به وب لاگ زیر وارد شوید.
نظر یادتون نره
www.Dota-center.blogfa.com
errorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:13: :13: :13: :13:نقل قول:
به نظر من مرورگری که باهاش کار میکنی خرابه
از Internet Explorer یا Fire Fox استفاده کن
یا حق
از همه عذر خواهی می کنم مشکل از لینک بود
لینک رو درست کردم حالا دانلود کنین
www.dota-center.blogfa.com
از کجا میشه چند تا مپ جدید واسه بای پیدا کرد ! البته نمیخوام اینترنتی بازی کنم.
یه مپ هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کردم (6.44b) ولی ظاهرا اینترنت میخواد.
از بس مپ های قدیمی رو بازی کردم دیگه ...
لطفا F1 کنید ... ممنون
چه مپی میخوای بگو تا لینک شو بذارمنقل قول:
لطفا بيشتر توضيح بده:11:نقل قول:
مپ های خود بازی واسم تکراری شده !نقل قول:
چند تا مپ خوب بذار ! محیطش بزرگ باشه :46: !
راستی هیرو های جدید هم میشه وارد بازی کرد ؟ اگر میشه چند تا هم هیرو بذار !
ممنون دوست عزیز !
در کنار این چیزهایی که گفتین یه سری مطالب جالب هم مجود داره1-item های باگ(که میشه از اونها استفاده غیر عادی کرد)وجود داره..مثلا flameبرای آنتی میج.ترال(هر دو در تیم یک)و blue dagonبرای doom bringerکه که با داشتن این آیتم ها باختن با این هیر ها واقعا غیر ممکن است2-بهترین هیروها:تیم دو:venomanser.doom bringer.sand king.lord of avernus.mediusa.brooth mather.تایت هانتر و گرگ...تیم یک:anti mage.venjeful.thral.raasta.orge magi ,و چند هیرو دیگه که الان یادم نیست.3-یه نکته جالب دیگه اینکه هر آیتم ترکیبی به نوعی یکی از levelهای یک هیرو دیگه است
اینای که گفتی قبول ولی 10درصد از بازی وابسته به هیرو 90درصد مربوط به مج بودن بازیکنا و نحوه بازیشونه مثلا روگه نایت قویه ولی اگه کسی باهاش بلد نباشه بازی کنه راحت میمیره یا ویچ داکتر و...:10:نقل قول:
ایراد از لینکش بود درستش کرد راستی بازی دیشبو داشتیم میباختیم ولی ییههو بردیم:19:نقل قول:
راستی نظرتون در مورد این آیتما برای بریستل بک چیه وانگارد آنخ سنگویاشا آواتور:27: :21:
لطفا اینگونه اسم ها را انگلیسی تایپ نمایید.نقل قول:
لينكو نميگم. مشكلي كه توي اجراي ريپليها دارمو ميگم. (واسه اينكه سه چهار بار lvl6 من گرفت و مهمتر هيروي تو خيلي قوي شده بود)نقل قول:
راستی نظرتون در مورد این آیتما برایBrestelback چیه Vengard -َAng- Sanga and yasha-ا avatarنقل قول:
مشكلت همين بود؟Agha Mohsen:3:
من يه مشكل توي ريپلي هاي كه توي سايتهاي ديگه دانلود ميكونم دارم:
وقتي كه ميخواي اجراش كني نوشتها سياه شده.لطفا كمك كنيد.
با تشكر
امضا" جواب جواب
خوب دوستان یه قسمت از فورم راه اندازی شد
بیاید عضو شید و نظر بدید
لینک فورم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی :)
چرا کسی واسه من مپ نمیذاره ؟ :37:
اگر میدونستم کجا میشه مپ های جدید پیدا کرد اینجا پست نمیدادم ! :45:
لطف کن بیشتر توضیح بده و اسم ایتما رو واسه هر هیرو بگو ممنوننقل قول:
ما فارسی زبانیم و به زبان فارسی افتخار میکنیم پس نگارش زبان پارسی را پاس بداریم
ممنون :10:
بفرما عزیز از سایتی که لینکشو پایین میزارم میتونی کلی مپ دانلود کنی !! :10: :8:نقل قول:
کد:http://epicwar.com/maps
مرسی ! :11:نقل قول:
اینها رو بدون اینترنت هم میشه بازی کرد یا ... ؟
اره Offline میشه بازی کرد .
پیشنهاد میکنم Map Moo Moo 1.6 رو Search کنی و دانلود کنی.:5:
با سلام
بچه ها اگر کسی دوست این بک گراند وار کرفت رو به دلخواه خودش تعقیر بده
اگر مایلید تا توضیع بدم
یا حق
سلام به بازی خور های عزیز.
نمیدونم تو این 140 تا صفحه درباره ترکیب کردن Item ها چیزی گفته شده یا نه ! خواستم از دوستان WarCraft باز درخواست کنم که چند تا ترکیب بسیار خوب را معرفی کنند . اگه معرفی نشده معرفی کنید اگه هم شده که آدرس صفحه را لطف کنید.
من این ترکیب هارو نیاز دادم : شمشیر طلا ، گل قرمز ، کله خرگوشی و ....
ممنون ( میثم :40: )
متاسفانه ما اين اتمهااي كه نوشتي نميدونيم چيه:لطفا اسم خود ايتمو بگو.:3:نقل قول:
دوست عزیز من منظورتونو نمی فهمم . شما در درست کردن این ایتم ها مشکل دارید یا می خوای بدونی وقتی این ایتم هارو داری چه چیز دیگری جمع کنی خوبه یا اینکه برای کدوم هیروها جمع کنی یا ......
لطفا منظورتو صریح بگو:21: