چرا جوابم را نميديد مگه هيجكي بلد نيست :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
Printable View
چرا جوابم را نميديد مگه هيجكي بلد نيست :evil:نقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
شايد دليلش اين باشه كه اين سوال بارها و بارها در اين انجمن پرسيده شده و شايد هم دليلش اينه كه هيچ راه حل بدرد بخوري وجود نداره. ترجمه VCD يعني چيزي كه در دستگاههاي پخش خونگي استفاده ميشه و شما هر كاري با VCD انجام بدي كه در VCD Player پخش نشه يعني اينكه ديگه چيزي كه توليد كردي VCD نيست.نقل قول:
نوشته شده توسط arash2006
پيشنهادم اينه كه VCD رو با اين روشهاي مجازي موجود قفل گذاري نكني چون يك جورايي همشون Fake Protection هستند.
دوستان عزيز
CDR-Win 4.0c رو از دست ندين. اخيرا Release شده!
لطفا يكي بگه مفهوم بيت چيه؟
دو مصراع پشت سر هم يك بيت را تشكيل ميدهد.نقل قول:
نوشته شده توسط niyazmande javab
ممنون .ولي منظورم بيت در كامپيوتر بود؟
شما بايد به يك كتاب مباني كامپيوتر مراجعه كنيد . توصيه مي كنم كتاب مباني كامپيوتر نوشته محمد حسن آجيگل را تهيه بفرماييد و از صفحه اول تا آخر آن را بخوانيد. به طور خلاصه بيت كوچكترين واحد حافظه است كه مقدار صفر يا يك در آن ذخيره مي شود .نقل قول:
نوشته شده توسط niyazmande javab
مشكل پست شما اين است كه در يك جاي نامربوط آن را ارسال كرده ايد, لطفا قبل از ارسال موضوع بعدي به عنوان بالاي صفحه : بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل) توجه بفرماييد.
سلام من کلون ایکس ایکس ال رو نصب کردم ونرم افزار بلیند ورژن3.0.2.0 بهش معرفی کردم با کلونی ایکس سی دی رو چک کردم بعد با بیلیند قفلش رو برداشتمنقل قول:
نوشته شده توسط soda
سلام کلون ایکس ایکس ال تمامی قفلهای نگهبان رو میشناسه بعد بابیلیند 3.0.2.0 میشه امیج گرفت
از طرف Saeed_x27 سلام دوستان برای شکستن قفل نگهبان نرم افزار کلونی ایکس ایکس ال 2.0.1.5 رانصب کنید ونرم افزار بلیند 3.0.2.0 را براش معرفی کنید بعد با کلونی ایکس سی دی رو چک کنید تا قفلشو بشناسه بعد از قسمتی که بیلند رو معرفی کردین روی بلیند کلیک کنید تا فعال شود حالا اماده امیج برداری میباشد از امیج گرفته شده اگه چند بار امیج بگیرید قفل کاملا" ازبین میره
سلام ...
من دوباره از soda و دوستان ديگه درخواست مي كنم كه اين ASPI را يك راهنمايي بكنيد ديگه ...
يه مدت صبر كردم . انگار فايده اي نداره . دوباره درخواست مي دم ...
راستي persiankitty جان ما اگه بخواهيم كه مفاهيم مربوط به قفل سي دي و در كل عملكرد سي دي كه رابطه نزديكي به قفل سي دي داره ، بايد چي كار كنيم ؟! يعني منظورم اين هست كه كتابي چيزي سراغ نداري !
و اما لطفا TOC را توضيح بدهيد و بگيد كه چه طوري اون را دستكاري مي كنند ؟!
خيلي ناراحت مي شم اگه دوباره سر كارم بذاريد ;)
با تشكر ـ مهدي :)
با سلام دوباره ...
جناب saeed_x27 جان !
اول اينكه به پي سي ورلد خوش آمديد !
نكته بعد اينكه ايني كه شما گفتيد را آقايون ديگه اگه تست كنيد ، خيلي خوب هست ...
در ضمن اگه مطمئني كه جواب ميده ، به صورت آموزش كاملي در قالب pdf بذار تا بقيه هم استفاده كنند !
نكته بعد اينكه لازم نيست براي يك ترفند 3 تا پست بدي ، از اين به بعد سعي كن كه در يك پست همه را خلاصه كني . راستي خوشحال شدم كه 3 تا پستت را اينجا دادي :)
================================نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
خوب پس چي كار كنيم كه درست رايت بشه ??!!
با استفاده از نرم افزار WINISO فايلي به نام NEGAHBAN.VDF كه در داخل پوشه LOCK در سي دي اصلي وجود دارد به داخل ايميج انتقال مي دهيم !! همين
=================================================
ورودتون رو به P30WORLD خوش آمد مي گوييمنقل قول:
از طرف Saeed_x27 سلام دوستان برای شکستن قفل نگهبان نرم افزار کلونی ایکس ایکس ال 2.0.1.5 رانصب کنید ونرم افزار بلیند 3.0.2.0 را براش معرفی کنید بعد با کلونی ایکس سی دی رو چک کنید تا قفلشو بشناسه بعد از قسمتی که بیلند رو معرفی کردین روی بلیند کلیک کنید تا فعال شود حالا اماده امیج برداری میباشد از امیج گرفته شده اگه چند بار امیج بگیرید قفل کاملا" ازبین میره
در مورد پست هاي شما بايد بگم كه شما بايد اين روش رو به قول آقا مهدي بصورت آموزش كامل در قالب PDF درست كنيد تا همه استفاده كنند !! البته اگه جواب بده ! كه اون هم معلوم نيست ؟؟
چطور ميشه اين فيلم ها رو در اون برنامه انتخاب كرد . من هر كاري كردم نشدنقل قول:
mahdi1535 جان گل !
نقل قول:
mehdi_7070 من پوشه محتويات فيلمهاي سي دي نسل جوان را ديدم . ولي چطور با اون برنامه AviChopاون فايلها را استخراج كنم . چون اين برنامه فايل Avi را ازما ميخواد . و پوشه حاوي فيلمها هم كه مخفيه .پس از كجا من فايلها Avi را بهش بدم .
ببين در آدرس بايد به طور مثال تايپ كني : J:\Nj\Video\ خوب حالا پوشه مخفي را داريش و فايل Avi را انتخاب كن
يعني با كليك و انتخاب اونها انتخاب كه نشد !! يكم توضيح بده ببينم ! البته با خود برنامه كه انتخاب نمي شه چون فايل ها كه معلوم نيستن !
ميترسم كه ناراحت بشيد. اما راه درستش اينه كه انگليسي ياد بگيريد. بعدش ميتونيد از هزاران منبع موجود براي فهميدن اين مطالب استفاده كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
شما اگر يك ASPI كامل رو دانلود كنيد همراهش چند تا مثال هم هست كه ميتونيد ازش استفاده كنيد. بعدش ميرسيد به اينكه مفهوم CDB چيه و دستورات SCSI چه جوري كار مي كنند. در حقيقت يك سوالي رو راحت مي پرسيد اما جواب كامل دادن بهش خيلي پيچيده و بيخوده ... چون همه جا در موردش توضيح هست.
TOC مخفف Table Of Content است و محتويات سي دي رو در اون مي نويسند. براي دستكاريش معمولا يك Image از Data ميگيرند و با فايل اديتور تغييرش ميدهند. سايز بلاكهاي Data Only فقط 2048 بايته و بعد از دستكاري خود رايتر CRC بلاك رو محاسبه ميكنه و رايت ميكنه. اما ايميج RAW يك كمي پيچيده تره و بعد از دستكاري بايد CRC و SUB P,Q رو محاسبه كرده و تغيير بدين .
جواب سوال شما رو فقط ميتونم اينجوري بدم در غير اينصورت مجبور ميشم كه يك T10 رو اينجا براتون ترجمه كنم و بنويسم.
با سلام ...
در مورد استفاده از برنامه AviChop براي نسل جوان !
مي دونيد كه اون فايلها مخفي هست ! پس نميشه فايل را انتخاب كرد.
راهش اين هست كه آدرس فايل را تايپ كنيد . يعني ما بايد آدرس را به برنامه بديم . همون جوري كه توي run ويندوز آدرس را تايپ مي كرديم ، اينجا هم آدرس تايپ مي كنيم . مثال هم زدم : J:\nj\video\1\1-1.avi ... فكر نكنم ديگه مشكلي باشه ! من خودم تست كردم
persiankitty جان !
خيلي ممنون كه هنوز مثل بعضي ها ما را فراموش نكردين ...
راستش من از اينها كه شما نوشتيد هيچي نفهميدم !
گفتم كه خيلي از اصطلاحات را بلد نيستم . اگه شما كمك كنيد خيلي ممنون ميشم .
بعدش اينكه اگه ميشه اين ASPI و TOC و دستكاري اون را كامل توضيح بدهيد . يعني اگه مي تونيد با مثال و حتي راه حل و مثلا استفاده از ASPI را در قالب يك pdf آموزش بدهيد خيلي ممنون مي شم !
واقعا ببخشيد ... اما باور كن كه خيلي علاقه مندم ياد بگيرم ..
راستي يادم رفت .. اگه منبع خوبي مي شناسيد معرفي كنيد !
اگه تونستيد فارسي گير بياريد كه خيلي عالي هست !
فقط لطفا توضيح بده كه من بايد از كجا شروع كنم ؟!
با سلام
كسي ميدونه كه فيلمهاي سي دي هاي شركت مانا كه قفل تلفني داره را چطوري بايد استخراج كرد .
اصلا امكانش هست يا نه ؟
mahdi1535 جان !
شما بيشتر توضيح بده ! چه طور آخه روي فيلم قفل تلفني گذاشتند ؟!
در ضمن مشكل شما قفل تلفني هست يا كپي اون !
من يه پروفايل براي bline گذاشتم ... شما اون را امتحان كرده ايد ؟
mahdi1535 جان !
شما پستت را ويرايش كردي ... پس مي خواي استخراج كني .
شما مقاله مربوط به قفل نسل جوان را بخوان و مثل اون پيش برو ... حالا اگه مشكلي داشتي بگو تا ببينيم چي ميشه .
در ضمن اول از همه با ISO-Buster اون را ببين ، شايد همين خيلي كمك كنه !
نكته آخر اينكه اين كار امكان پذير هست ... چون خود سي دي هم نياز به فيلم درست و در دسترس داره !
با سلام
اينم يه برنامه رايت StarBurn SDK ( Writer CD/DVD Component )
لينك دانلود برنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك دانلود كرك
اميدوارم به درد بخوره
با تشكر پيمان
با سلام
Mehdi_7070 يا شما درست متوجه نشدي يا من درست توضح ندادم
سي دي هاي آموزشي شركت مانا كه الان ديگه داراي قفل تلفني هست را ميگم . من مثل سي دي هاي نسل جوان كه شما گفتيدچطوري ميشه فيلمهاي آموزشي اونو در آورد . ميخواستم ببينم راهي هست كه بشه كه خود فيلمهاي سي دي را حالا چه فلش باشه وچه چيز ديگه از تو سي دي درآورد .
با سلام خدمت دوستان
-------------------------------
persiankitty جان !
شما قصد نداريد كه نسخه جديدتري ازنرم افزارPregap باامكانات بيشتر و با رفع مشكلات نسخه هاي قبلي درست كنيد
و قدرت آن را در خواندن بد سكتور و خطاها بيشتر كنيد !!
[QUOTE=peyman khatar]================================
خوب پس چي كار كنيم كه درست رايت بشه ??!!
با استفاده از نرم افزار WINISO فايلي به نام NEGAHBAN.VDF كه در داخل پوشه LOCK در سي دي اصلي وجود دارد به داخل ايميج انتقال مي دهيم !! همين
اون فايلي كه افزايش حجم دادن يعنيNEGGLP.LCKكه 1.5گيگا ميباشد حجم ايميج رو بالا ميبرد[/QUOTE
نرم افزار PreGap ديگر بروزرساني نمي شود. نسخه هاي بعدي با نام ديگري و با پشتيباني 98 و ME و XP و ويستا در آينده نزديك ( 6 تا 8 ماه ) با قابليت Read/Write خواهد بود. فعلا در حال نوشتن كتابخانه هاي لازم براي انجام اين كار هستم اما متاسفانه وقت زيادي براي پرداختن به اين مطلب ندارم.نقل قول:
نوشته شده توسط peyman khatar
سلام دوستاننقل قول:
نوشته شده توسط soda
اقای soda جان اگه زودتر این کرک را بگذاری خیلی ممنون می شیم از شما.
[QUOTE=IRANI118]دوست عزيزنقل قول:
شما چرا پست ها رو به دقت نمي خونيد و بعد جواب رو بديد :angry: :evil:
من نوشتم فايل NEGAHBAN.VDF كه حجم اون 53 كيلوبايت است اون رو به داخل پوشه Lock انتقال داده و جايگزين فايل اصلي كنيد !!!! :blush: :rolleye:
حال گرفتيد چي شد
================================================
آيا شما اشكالات نسخه هاي قبلي رابرطرف مي كنيد ؟؟نقل قول:
persiankitty :
نرم افزار PreGap ديگر بروزرساني نمي شود. نسخه هاي بعدي با نام ديگري و با پشتيباني 98 و ME و XP و ويستا در آينده نزديك ( 6 تا 8 ماه ) با قابليت Read/Write خواهد بود. فعلا در حال نوشتن كتابخانه هاي لازم براي انجام اين كار هستم اما متاسفانه وقت زيادي براي پرداختن به اين مطلب ندارم.
توانايي خواندن قفل هاي ديگر ي را به آن اضافه مي كنيد ؟؟
====================================
اشكالات :
سي دي هايي كه داراي دو سكشن هستند كه در سكشن اول قفل وجود دارد را نمي تواند بخواند ( مثال سي دي هاي لوح و قلم )!
2- بعد از رد كردن بد سكتورها حجم ايميج را زياد مي كند!
3- هنگام خواندن فايلهاي كه نام آنها غير مجاز است abort مي شود!
و غيره ...
در هر صورت واقعاً نرم افزار عالي و قدرتمندي است !! :)
خداییش خوندن این همه مطلب خیلی سخته ، یکی از بچه ها که در جریان کار هست
در کل بگه چه بر نامه هایی برای قفل cd بهتر از همه هست با لینک و جزئیات کامل
ممنون می شم
اگه امکان داره کل این مطالب رو یکی در قالب پی دی اف بذاره . تا کار دسترسی بهه مطالب راحت تر بشه .
[QUOTE=peyman khatar]از توجه شما سپاسگزارم . منتظر برنامه جديدي باشيد.نقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
همانطور كه گفتم PreGap ديگر بروزرساني نخواهد شد.
در مورد سوال دوم فعلا نمي توانم چيزي را پيش بيني كنم.
Copy killer 4 alpha1 build 20
User: power Password: wzcom
اينم سريالش
User-ID : 1285
License Number: 47981
* Note : Enter 2 SPACE Character ( ) before numbers & Enter nubmbers manually , Don't use Copy / Paste !
آقا بايد جشن گفت مهدي تو صفحه 147 پست نداده حتي يكي
سلام من یه مشکل دیگه با tz copy دارم.
من تونستم قفل ها رو روی ایمیجم بزارم ولی وقتی رایتش میکنم فایلهای exe رو نه میشه کپی کردشون و نه اجر.
ممنون میشم اگه کسی کمک کنه
[QUOTE=peyman khatar]ببين دوست عزيز با winisoكه باز ميكني فايل رو انتقال ميدي چون اون1.5گيگايي نه اون 53 كيلو بايتي وجود داره توپوشهlockcdباعث افزايش حجم ميشه نه 53كيلوبايتينقل قول:
نوشته شده توسط IRANI118
كسي پيدا نشد ايميج يا كرك مترجم پارس 2.1 نسخه تخصصي شو داشته باشه؟
دوستان من یک مطلب اینجا بنویسم سوالی شد در مورد چجوری قفل سیدی ها رو باید شکست.
ببینید دوستان تا جایی که من اطلاع دارم رایتر هایی است که قادر به شکستن هر قفلی می باشد.یعنی اگه اونو بگیرید کار تمومه و دیگه نیازی به ایمیجو فلان و از این مزخرافات نیست.در واقع این یک نوع جواب کلی است وسلام این تور که من اطلاع دارم.
سلام :wub:
من ميخوام يك سي دي رايت كنم نميتونم لطفا راهنمايي كنيد :question:
هروقت كه اميج ميگيرم (با clone cd ) خيلي سريع اميج ميگسره حدود 5ثانيه واميج خراب است
ميگين چكار كنم :weird:
ميدونم روانجمن هست ولي وقت نميكنم 148 صفحه رو بگردم :puke: :blush: :goatee: :worried:
معذرت :blush:
از دوستان که تونستن یا میدون چطور میشه قفل گاردین را کپی کرد خواهش دارم من را را هنمایی کنم
قفل گاردین یا cd guardian قفلی از نوع حجمی است
من از nero , clone cd , cd roller , isobuster هم استفاده کردم که بی فایده بود
یکی از دوستان به نام double_n برای کپی این قفل یک برنامه به نام cdc از گروه امنیتی سیمرغ معرفی کرده که من نتونستم لینکی برای دانلودش پیدا کنم
اگر کسی لینک این برنامه راداره لطفا بزاره
تو صفحات قبل كامل توضيح داده شده در مورد كپي اين قفل
پیمان جان من یک cd دارم که قفلش گاردین هستنقل قول:
از blindwrite 4.5..7.49 هم استفاده کردم وقتی میخواد ایمیج بگیره زمان این کار را 9 ساعت نشون میده و خلاصه نمیشه کاری کرد
درضمن هر چی گشتم clonecd v2.5 را گیر نیوردم از clonece 3.3.4.1 استفاده کردم که ایمیجی که میگیره خرابه
راه دیگه ای به نظرت میرسه من را راهنمایی کن
من ان مقاله را خواندم و از cdroller هم استفاده کردم اما بعد از تنظیم فایلهایی که قفل گذاری شده و قبلا حجمشون 2 گیگ بود را 45 بیت نشون میده و همون 45 بیت را ریکاوری میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_7070
اگر راه حلی برای کپی این قفل به نظرت میرسه من را هنمایی کن
CD Guardian روش کپی
برای این کار با استفاده از ISOBUSTER تمامی فایلها و پوشه ها غیر از پوشه LOCK و فایل CDG1Root را در هارد استخراج کنید و بعد آنها را با هر نرم افزاری دلتون خواست تبدیل به ایمیج نمایید.