سلامنقل قول:
یه فریمور بریزین که این گزینه رو داشته باشه
در کل وجودش فرقی نمیکنه چون اصلا این مودم تجمیع فرکانس نداره فقط MIMO 4*4 رو ساپورت میکنه که اون هم در ایران راه اندازی نشده
Printable View
سلامنقل قول:
یه فریمور بریزین که این گزینه رو داشته باشه
در کل وجودش فرقی نمیکنه چون اصلا این مودم تجمیع فرکانس نداره فقط MIMO 4*4 رو ساپورت میکنه که اون هم در ایران راه اندازی نشده
راهي هست كه بشه فرموير طرح 360 مبين نت رو بريزيم رو مودماي بدون 360 تا اونا هم بتونن رومينگ همراه اول داشته باشن؟
تا جای من تست زدم و میدونم ربطی به مودم نداره خود طرح مهمهنقل قول:
شما 100% مطمئنيد؟؟نقل قول:
70درصد که تست زدمنقل قول:
دوستانی که 2مودم و 2اشتراک رو دارن تست کنن بیان بگن
من جقت مودم هارو دارم تست کردم
1- سیم کارت باید 360 بشه من سیم کارت 360 رو روی مودم آنلام میذارم باند رو 2600 میکنم حالت رومینگ رو روشن میکنم وصل میشه
2- سیم کارت مبین نت معمولی روی مودم 360 جواب نمیده به خاطر باند 2600 ولی سیم کارت 360 روی مودم معمولی جواب میده ولی رومینگ نمیشه
3- مشکلی که الان دارم اینکه سیم کارت 360 رو میندازم روی مودم آنلاک باندو 2600 میکنم مودم به همراه اول وصل میشه و همه جا آنتن میده ولی سرعتش مثل خود مودم 360 نیست!
گفته این دوستمون تایید میشهنقل قول:
فقط حواستون باشه که مشکلی برای سیمتون پیش نیاد این مودم اون مودم میزارید :n02: طرحش بپره بره:n09:
از من گفتن بود
سلام خدمت همه دوستان عزیز
مدتیه سایتی ب اسم بازیکن مدعیه ک سیمکارتی ارائه میده ک ای پی استاتیک داره و...
اما خب حرفاش با منطق جور در نمیاد
میخواستم از دوستانی ک این مودم رو دارن طبق مواردی ک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چک کنن ک واقعا این مورد ای پی استاتیک صحت داره یا خیر؟؟
سلام شما میتونید برای خرید ipثابت به نمایندگی ایرانسل مراجعه کنید وایپی بهتون میدن مدتی هست راه اندازی شدهنقل قول:
فریمورشو پیدا نکردم اگه دارید لطفا لینکشو بدید
دوستان اگه کسی فریمور انلاک b612s-25d با قابلیت mimo یا carrier aggregation داره لینکشو بزاره ممنون
از دوستان کسی فریمور ویرایش شده اگر داره که توش بشه تجمیع فرکانس یا همون carrier aggregation را برای ۲ باند ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ فعال کنه ممنون میشم یه جا آبلود کنه و لینک قرار بده
کسی تاحالا تونسته رو این مودم به هر روشی از این ۲ باند همزمان استفاده کنه و CA را رو این ۲ باند فعال کنه ؟
با سلام آیا دوستان لینک فریم ور مبین نت این مودم رو ندارند؟
دوستان اگه روی مودم انلاک یکی از فریموور های شرکتی مثل مبین نت بزاریم امکان داره دوباره لاک بشه
نه انلاک که میکنی دیگه با ریختن فریمور لاک نمیشهنقل قول:
برای تمام مودم های td lte این امکان فراهمه یا فقط همین مدل؟نقل قول:
تماس گزفتم و میگن ک فقط باید سیم کارت شرکتی باشه و ب شخص نمیدن
منتظریم یکی از دوستان تجمیع فریمور رو تست کنهنقل قول:
بفرستید برا من مودم با آنتن قوی دارم همه جوره رو همه سمت تست میزنم .نقل قول:
فقط مهم اینه که تو LTEwatch نشون بده که واقعا داره از 2 باند 1800 و 2600 هم زمان استفاده میکنه .دکل هم اطرافم چند تا هست میتونم رو جهتشون آنتن را افقی و عمودی تست کنم .
خیلی عجیب هست تو نت سرچ کردم فریم ور ایرانسل هست اما مبین نت نیست از بچه های انجمن هم ظاهرا کسی نداره واقعا مبین نت فریم ور رو هیچ جایی آپلود نکرده یعنی ؟نقل قول:
اینم فریم ور مبین نت خدمت شمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر از ارسال فایل فایل 99 درصد میره و گیره میکنه متاسفانه
فقط یک سوال :
الان اگر این رو استفاده کنم مجددا لاک میشه ؟ منطقا باید بشه به نظرم
سلام دوستان عزیز
من یک مودم مبین نت b612s خریدم که میخام انلاک ش بکنم
فریمور ش هست 11.192.05.00.1472
سیم ها رو به صورت صحیح به حای خودش لحیم کردم و جمپر رو هم گذاشتم و روشن کردم
ولی اصلا ویندوز 10 نشناخت
حتی صدای وصل شدن دستگاهی هم نیومد
ویندوز رو عوض کردم و ویندوز 7 نصب کردم
باز هم اصلا سیستم هیچ گونه دستگاهی رو نشناخت
بردم یه مغازه ای که مودم آنلاک می کنه
به سیستم اون هم که تمام درایورها نصب بود باز هم شناسایی نشد
کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه
اگه اتصال سیم هام ایراد داشته که دیگه مغازه که اینکاره بوده . چرا اونجا شناسایی نشد .
آخر مغازه داره گفت این ورژن اصلا قابل آنلاک شدن نیست . پورت یو اس بی ش بسته شده ؟
آیا درسته یا کار من اشکال خاصی نداشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. خیر بعد از فلش زدن این فریم ور مودم لاک نمیشه. با خیال راحت فلش بزنیدنقل قول:
توی مدیا فایر هم آپلود کردم. اینم لینک خدمت شما
سلام
من مودمTF-i60 انلاک کردم برنامه های وب ایا میتوانم برنامه تغییر بدهم
دوستان من با با multicast و کابل لن اپدیت میزنم جواب نمیده راه حلی به غیر از باز کردن مودم هست چون گارانتی داره
دانلود مود یا نرمافزار دیگه ای نداره
روی فریمور اپراتور ها multicast جواب نمیده و حتما قبلش باید فریمور اصلی هوآوی رو روی مودمتون فلش کنیننقل قول:
در حال حاضر تنها راه حل آنلاکی که منتشر شده از طریق باز کردن مودم هست و راه دیگه ای وجود نداره
اگر فریمور اصلی هوآوی روی مودم شما هست با کابل لن و با استفاده از نرم افزار multicast میتونین فریمور دلخواهتون رو روی مودم بریزیننقل قول:
در غیر اینصورت باید از طریق کابل usb و همون روش short pin که مودمو باهاش آنلاک کردین فریمور دلخواهتون رو فلش کنین
یا کابلتون مشکل داره یا سیم ها رو جا به جا لحیم کردیننقل قول:
و گرنه این روش جواب میده و خودم مودم مبین نت رو باهاش آنلاک کردم
مجددا با یه کابل دیگه تست کنین
سلام دوست عزیز
من یک فیش مادگی یو اس بی روی برد لحیم کردم و یک کابل یو اس بی A/A زدم داخلش ولی جواب نداد
مرتبه دوم یه کابل دیگه رو بریدم و چهار سیم ش رو طبق عکس به ترتیب سیاه سبز سفید و قرمز لحیم کردم
باز جواب نداد
یه مغازه هست که کار آنلاک مودم انجام می داد
بردم اون کابل من رو کند و کابل خودش رو لحیم کرد ولی باز هم به سیستم خودش که تمام درایورها روی اون نصب هست هم شناخته نشد
حالا از دوستان راهنمایی و کمک میخام
ضمنا فایل های فریمور و لودر رو هم ندارم
ااگه دوستان کسی لینک شون رو دارن برام بفرستید یا راهنمایی کنید .
ممنون
لینک فایلها تقدیم شما :نقل قول:
با نرم افزار huawei e5186 toolbox v0.9 برخی مودم ها رو میشه با کابل Lan عمل دانگرید و آپگرید رو انجام داد.نقل قول:
مودم b612 رو متأسفانه نتونستم در اون برنامه کانکت کنم و Error میده. از دوستان هم اگه کسی راه حلی برای کانکت شدن به این برنامه پیدا کرد اعلام کنه. علاوه بر این، این نرم افزار قابلیت تجمیع فرکانس ها رو هم داره.
سلام دوستان. من این مودم رو تازه گرفتم و ورژن نرم افزار اون 11.192.03.00.234 هستش
و اینکه من از سایت های خارجی ورژن 11.195.01.03.314 رو دانلود کردم
میخواستم بدونم اگه این فایل رو روی مودم آپدیت کنم مشکلی پیش میاد یا نه؟
نه مشکلی پیش نمیاد. اگه مودمتون رو هنوز آنلاک نکرده اید، اول بهتره با فریمور و روشی که دوستان قبلا گفته اند مودمتون رو آنلاک کنید بعد به این فریمور آپدیت کنید تا احیانا بعدها برای آنلاک مودم مشکلی نداشته باشید.نقل قول:
فریمور: 11.195.01.03.314
سلامنقل قول:
شما که تقریبا همه فریمور های این مودم رو نصب کردین میشه بگین کدومشون از همه بهتره؟
هم پایداریش بیشتر باشه و هم امکانات بیشتری داشته باشه
از لحاظ پایداری در سرعت نت، چون فاصله ام از دکل های 4G زیاده و آنتن دهی مناسبی ندارم، تفاوتی در سرعت و کشش اینترنت احساس نکرده ام و انگار همشون به یه اندازه اند. از جهت امکانات هم، هیچکدومشون رو تا به حال ندیدم که تمام امکانات رو یکجا داشته باشند. بیشترین تفاوتشون همون داشتن یا نداشتن گزینه USSD و گزینه VoLTE بوده. از جهت تنظیمات شبکه هم فعلا همون Hi Web که گزینه CA داره، بقیه اشون شکل ساده داشتند.نقل قول:
دوست عزیز این چه فریموریه که امکان انتخاب بین شبکه fdd و tdd رو داره ؟ میشه لطف کنید لینک دانلودش رو قرار بدید ؟؟نقل قول:
دوست گلم بی زحمت این ورژن رو قرار بدید که شات ازش گذاشتیدنقل قول:
یه فریمور اپراتوریه مال شرکت Orange. گزینه 4G TDD اش رو تست نکرده ام و دقیقا نمی دونم که روی همون فرکانس 3500 که ایرانسل استفاده می کنه میره یا نه.نقل قول:
سلام دوستان
بعد از فلش فریمور hi web میتونیم با کابل لن دوبار فریمور جرنال هوواوی رو دوباره فلش کرد؟
طبق تجربه دوستان خیر نمیشهنقل قول:
باید از اول با کابل USB برگردین به فریمور هوآوی