این تستهای مودم B612 که میبینیم جالب نیستا...حالا نمیدونم چرا به این میگویند عالی... اینکه SINR حداقل نزدیک 30 باشه و سرعت بالای 150 مگابیت هم نرود باید به این مودم شک کرد ...
Printable View
این تستهای مودم B612 که میبینیم جالب نیستا...حالا نمیدونم چرا به این میگویند عالی... اینکه SINR حداقل نزدیک 30 باشه و سرعت بالای 150 مگابیت هم نرود باید به این مودم شک کرد ...
MCI [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
کجا؟Sent from my SM-J710F using Tapatalkنقل قول:
من ۴ روزه این پست را زدم حالا میگی کجا ؟:n02:نقل قول:
به هر حال فارس- داراب.
[emoji106]،من امروز دیدمنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
ok ... :n11:نقل قول:
تک باند 150 مگ ؟نقل قول:
با 15 مگاهرتز که نمیشه 150 مگ گرفت ! نهایتش حول و حوش 115 مگ میشه گرفت ! دوستان درست میگم ؟
شهریار شبانه همراه اول شهریار
تجمیع باند ۳ و ۷ با پهنای ۳۰ مگاهرتز
گوشی از طریق usb به مودم وصل شده و بر روی باند ۵ گیگاهرتز کامپیوتر به مودم متصل است
دیواس s8+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشبحالتون ، اینترنت رو شما دارین ، ما که از نظر اینترنت تو عصر بوق موندیم ، فعلا با 150 کیلوبایت همراه آخر داریم میسازیم. ایرانسل هم که 2 جیه و به درد عمه اش میخوره :n02::n02: بلوچستان-شهرستان سرباز-شهر پارودنقل قول:
از این روتر تست سرعت اینجا گزاشتی ؟نرمافزار Netgear Mobile نصب کن روی موبایلنقل قول:
بنظرم اگر با انتن mimo 4 سرعتش بالای 50 مگابایت نرود فعلا ارزش خرید ندارد
نقل قول:
این مودم cat16 هست .. ولی 4 جی پلاس نداره ! یعنی Cat16 رو 4 جی معمولی ... !
بله متوجه ام......منظورم تست سرعت عادی و کیفیت انتن دهی یا حداقل چند تا عکس از خودت و روتر با لبخند:n09: و... خودم اطلاع دارم سرویس به اصطلاح MIMO همراه اول هنوز نهایی نشده و تعداد کمی از دکلهابه انتنهای MIMO 4x4 مجهز میشوند...
میدونید که سرویس همراه اول با 4 باند carrier aggregation کامل با سرعت 1 گیگابیت تست شد همان cat 16 است
حالا شما یا عجله کردی برای خرید یا کلا شخص اینده نگری هستی:n02: ولی کم قیمتی نداره ها صحبت از 1/5 میلیون واسه یک مودم کم نیس.....بعدن یادم بنداز دعا کنم دکلهای نزدیک خونه شوما هم مجهز کنند:n09:
نقل قول:
البته نظر بنده اینه که چون این همون آتلاک شده تلسترا استرالیا هست 4 جی پلاس نداره رو این کریر ..یعنی اگه اونی رو تهیه کنید که نت گیر برا تلسترا و ای تی اند تی امریکا نزده ... اون احتمالا 4 جی پلاس داره !
برای MIMO2×2 و 64QAM:نقل قول:
هر کریر 20 مگاهرتزی 150 مگابیت
هر کریر 15 مگاهرتزی 112.5 مگابیت
برای تجمیع این دوتا میشه 262.5
برای MIMO4×4 و 256QAM:
هر کریر 20 مگاهرتزی 400 مگابیت
هر کریر 15 مگاهرتزی 300 مگابیت
داره فورجي پلاس ايرانسلم کامل پشتيباني ميکنه. از باند 700 هم پشتيباني ميکنه که ما نداريمنقل قول:
مودم عالي ايه باهاش سر کنيد و راهشو پيدا کنيد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هنوز mimo 4 نيومده خونقل قول:
دوست عزیز شما که واردی چرا رایتل که به 4 جی همراه اول وصل میشه از خود همراه اول سریع تره؟ حتی اگه مودمش cat4 باشهنقل قول:
مطلع نيستم عزيزنقل قول:
شهریار دقیقا با همین شرایط سیگنالی با s8+ درجا قپونی خرگوشی میزنه اپل به سامسونگ
جالبیش اینجاس سامسونگ اصلا قابل مقایسه با چیپ های کوالکام نیست و حرفی برای گفتن نداره :n09: و حدود ۱ سوم این سرعت رو من شاهدش بودم گرفت
هرچقدر هم تعریف کنیم از چیپهای کوالکام و حتی اگه شرکت هواوی بیاد روی مودم همراه 5788 خودش مثل Netgear MR1100 از چیپ :n24:mdm9250استفاده کند خیلی سخت راضی بخرید این مودمها میشویم دلیلش هم بعضیها میدونن/
ویرایش فرمویر این چیپها و تست کردنشون نسبت به چیپهای هواوی واقعا سخت و خسته کنندس:n03:
مودم انلاک شده tf-i60 ایرانسل(هواویb612)
سرعت با اینترنت همراه اول (دانلود شبانه3تا7)
ایرانسل و سیم کارتFDD
چون نوع نامعلومی از بسته TDD دارم حتما بعدا از سرعت اون هم عکس قرار میدم
همین سرعت با سرور های هلند هم میده با چند میلی پینگ بیشتر
تایم شبانه
کیفیت اینترنت نیست رو دست همراه ایرانسل حالا حالا کار داره ...
نوترینو باکانکشن L2TP/IPSec (از سرور مجازی ویندوز 2008) تست میکنم سرعت در بعضی ساعتها دوبرابره
قرار داد نصب و نگهداری سایت های اپراتور ها بصورت استانی بسته میشود. شرکت اریکسون جنوب پیمانکار سایت های ایرانسل در سه استان فارس، بوشهر و هرمزگان است و تمام سایت های که ارتقا داده شده و یا نصب شده اریکسون بوده و فرقی بین مراکز و بقیه شهر ها نبوده است.نقل قول:
تجهیزات جدیدی که برای همراه اول در استان فارس در حال نصب میباشد برای نوکیا بوده و تمام سایت ها به نوکیا سوایپ میشود. همچنین برای استان هرمزگان تجهیزات هواوی در نظر گرفته شده و سایت های قدیمی زیمنس به مرور جمع اوری شده و سایت های جدید هواوی نصب میشوند.
پلاس ايرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
17.5MB
تست مال ۱ ماه قبل هست
دکل فیبر پهنای ۳۰ مگاهرتز شهریار سر ظهر هم بوده
سلام
یکی خواهشا کمک کنه ، داخل تنظیمات مودم 3جی huawei e5330 نمیشه کانال رو تغییر داد ، یه نرم افزاری یا راهی معرفی کنید تا کانال رو تغییر بدم... منتظر راهنمایی و راه حل های شما هستم
اینترنت نامحدود 4G ایرانسل با تبلت ایسوس
سلام ، میشه من رو هم راهنمایی کنید من از همین مودم رو ایرانسل رو دارم اما سرعتم به زور به 4 مگ میرسه ، آنتنمم پره
سلام میشه من رو هم راهنمایی کنید من همین مودم رو دارم و رو سیم ایرانسل سرعتم نهایتا به 4 مگ میرسه
سلام دوستان
دوستانی که از مودم جیبی وای فای دار استفاده میکنند و سرعت شون پایین هست حتما نرم افزار network cell info رو از گوگل پلی دانلود کنند و روی گوشی نصب کنند ، و بهترین نقطه از نظر آنتن دهی رو پیدا کنن و مودم رو در همون نقطه بذارن ، قدرت سیگنال در فضای بسته هم میتونه بالا باشه ، اما بدون این نرم افزار نمیشه جاش رو پیدا کرد...خودم قبل از اینکه از این نرم افزار استفاده کنم سرعتم در بهترین حالت و سر صبح با 3جی 400 کیلوبایت بود ، اما با این نرم افزار بهترین مکان با سیگنال قوی رو پیدا کردم ( فضای بسته ) و الان سر صبح سرعتم بالای 1.300 هست و در طول روز بالای 500 کیلوبایت ( بین جایی که هستم و دکلی که بهش وصلم چند ساختمان وجود داره و دید مستقیم ندارم ) .....مودم رو دقیقا در جایی که سیگنال قوی تر هست بذارید ، 2 سانت جابجایی هم روی سرعت تاثیر داره.... امیدوارم برای شما هم مفید باشه
4G همراه اول با مودم E3372
شبانه رایگان :n15:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ایرانسل روستای ازنا خرم اباد 3g
سلام،منطقه تون شلوغه و ایرانسل پهنای باند بیشتر باید اختصاص بده،یا اینکه نویز بالاست منظورم sinr هست ,بالای ۲۰باید باشه اگه سرعت خوب میخایننقل قول:
اینترنت TD-LTE ایرانسل، مودم فضای بیرون، شهر کرمانشاه، شهرک شهید نجفی
البته سرعت ثابت 4 مگابیت رو خریداری کردم و راضی هستم.
نقل قول:
چقد حجم داره این به اصطلاح نامحدود 4 مگابیت ؟
- - - Updated - - -
نقل قول:
چقد حجم داره این به اصطلاح نامحدود 4 مگابیت ؟
تو سایتش نوشته حجم منصفانه سی گیگابایت ولی تو ایرانسل من زده 112 گیگابایت که در صورت استفاده از محتوای داخلی میشه 215 گیگابایت.نقل قول:
راضی هستی در کل ؟ پینگ چطور ؟نقل قول:
یه تست با ایرانسل بعد از مدتها
اینم تک کانکش البته با وی - پی داخلی