4 روزه زنگ میزنم کسی جواب نمیده:sad:نقل قول:
Printable View
4 روزه زنگ میزنم کسی جواب نمیده:sad:نقل قول:
مودم شما دقیقا همون utel هستنقل قول:
این لینک تنظیمات و راه اندازیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه تست بزن ببین میتونی فریمور utel v304f رو بریزی روش
ها کاکو شما خواستی باید بری مرکز مخابراتی محلتون بخش امور مشترکین اونجا معمولا یک کارمند مسول اینترنت هست. فکر میکنم فاصله تا مرکز هم مهم باشه چون اولین چیزی که پرسید آدرس بود و گفت فاصلتون تا اینجا حدودا چقدرهنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
در حالی که سرعت اینترنت در دنیا به واسطه تلاش اپراتورها برای ارتقای خدمات در دوران قرنطینه بهبود پیدا کرده، بر اساس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میانگین سرعت اینترنت ثابت در ایران در بازه ۳ ماهه با حدود ۶ مگابیت بر ثانیه کاهش همراه بوده. این افت ۳۰ درصدی باعث سقوط ۱۸ پلهای کشور در رده بندی جهانی شده است.
کد:https://digiato.com/article/2020/05/17/%d8%b3%d8%b1%d8%b9%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%aa%d8%b1%d9%86%d8%aa-%d8%ab%d8%a7%d8%a8%d8%aa-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86/
اگه اینطور بود پس چرا سرویس های استریم نظیر فت فلیکس و یوتیوب کیفیت محتواهاشون رو کم کردند؟ بعد هم در نظر بگیر متاسفانه مردم و مسئولین ما در مقابل پیشرفت ولو محدود مقاومت می کنند. اگر سرویس تانوما رشد بیشتری داشته باشد، اگر تعداد کاربران VDSL بیشتر شود البته دست به جیب شوند و مودم VDSL هم بخرند و اگر صداوسیما مثل بختک سر فرکانس های بلااستفاده نشیند و اجازه دهد اپراتورها از ان استفاده کنند متوسط اینترنت بهتر خواهد بود ولی مردم دست در دست مسئولین باعث این دست آمارهای افتخارآمیز می شوند!!نقل قول:
مردم اگه تو هر دولت ارزش پولشون یک پنجم نشه مگه از پیشرفت بدشون میاد
کرونا رو اینترنت تمام کشورا تاثیر گذاشته ولی خیلی فرق داره کشوری که میانگیین سرعتش 100 مگه با کشوری که مدیرعامل شاتلش میاد میگه میانگین سرعت اینترنت ما تو کشور 5 مگه
اگه وارد کردن پهنای باند انحصاری نبود، اگه هر لحظه دلشون میخواست اینترنت کل کشور رو واسه 10 روز قطع نمیکردن، اگه فیلترینگ نبود، اگه گسترش اینترنتی به جای امنیتی شدن تحت اولویت بود و...
به اگه اگه نیست
ببین نتفیلکس یه سرویسه ! یوتیوب هم همینطور تو همه جاها پیش میاد ن فقط بخاطر کرونا بلکه بخاطر حملات اصلا این سرویس ها ممکنه down شه دلیل بر این نیست که بگی کیفیت محتواشون رو کم کردن چون اینترنتشون افت کرده اینترنت فقط دو تا سرویس نیست کهنقل قول:
این رو در نظر بگیر که اینقد کیفیت اینترنت زیرساخت بالاس سرور ها کشش این همه ترافیک دریافتی و خروجی رو نداشتن که جواب بدن و این طبیعی هست و این سندیه برای اینکه کیفیت بالاس
بعد درضمن یوتیوب تو زمان کرونا و اون تایم ک تو ایران و خارج تشیدید شده بود قرطنیه ها شدید بود من داشتم ۱۰۸۰ میدیدم :jealous:
اما تو ایران زیرساخت خیلی خیلی ضعیف تر از اون چیزیه که تو اروپا و امریکا بوده حتی سرویس های داخلی(ن خارجی) من بانک سامان رو نمیتونسم باز کنم بانکی ک خدمات اینترنتیش و موبایلتش یکی از بهترین هاست و اپش بالا نمیومد که مشکل سرور داشت سرورشم داخلی بود (مشکل پهنای باند خارجی نداشت) حالا بخاطر فشار هایی ک بود رو سرور های بانک ولی دلیل بر این نبود کلا اینترنت خراب باشه
اگر سرویس تانوما رشد بیشتری داشته باشد، اگر تعداد کاربران VDSL بیشتر شود البته دست به جیب شوند و مودم VDSL هم بخرند
خب ببین تانوما عین پولی میمونه ک پشتوانه میخواد پشتش باشه پول بدون پشتوانه ی کاغذ بیشتر نیست! برای این تانوما درگاه بین الملل باید خیلی بیشتر از چیزی که هست بشه خیلی در نتیجه باید خیلی پول خرج بشه
شما به فرض ی گیگابیت سرعت تانوما بدن بهت بگن بیا از سایت مخابرات فقط دانلود کن این اینترنت نیست که دیگ شما میخواید خودتون برید از سرویس های گوگلو ... استفاده کنید یه اپ تو گوشیتون بریزید
اینا پهنا باند خارجی نیاز داره که باید پول خرج شه
تو خارج مثل ایران نیست مثلا گوگل سرورشو اورده گذاشته تو کره داره توزیع محتوا میکنه تو کشورش ی جورایی داره از گوگل که دیتاسنتر به فرض داره داره از اینترنت داخلی خود کشور گردش میکنه و استفاده میکنن مردمش
اما تو ایران نمیتونن دلایلشم کاملا واضح نمیتونن امریکایا و ... سرور بیارن نت گردش کنه مجبورن پهنا بگیرن بذارن ایران تلگرام اومد گذاشت برید نتیجه اشو سرچ کنید خودتون سفر پاول و ...
اگر صداوسیما مثل بختک سر فرکانس های بلااستفاده نشیند و اجازه دهد اپراتورها از ان استفاده کنند متوسط اینترنت بهتر خواهد بود ولی مردم دست در دست مسئولین باعث این دست آمارهای افتخارآمیز می شوند!!
و اینم بهتون بگم که صدا سیما شاید ی محدوده فرکانسی دستشه ! محدوده پاین تا ۸۰۰ فک کنم ۸۰۰ هم الان دست های وبه ی مقداریش
ولی فرکانس های بالاتر ۹۰۰ و .... اینا که الان همراه داره رو ۲ جی سرویس میده بلا استفاده اس کی الان دیگ شما میبنیید گوشی هوشمند نداشته باشه که قابلیت فورجین داشته باشه؟ این فرکانس ها شدیدا بیخود اشغال ان
و صداسیمایی ها ی حرف جالب زدن و واقعیت رو گفتن که با این بحث فرکانسی الان میشه دو تا اپراتور دیگ تو کشور راه انداخت همین الانش ایرانسل به سه کریر رو اورده
و فرکانس ازاد داره دم دستش
ولی منتهی چیزی که هست فرکانس های پاین تر قدرت نفوذ پذیری بیشتر و ظرفیت کمتری دارن اگر راه بیافته من بهتون این قول رو میدم اگر راه بیافته همین فرکانس های پایین هیچ تاثیری تو کیفیت نداره چون فرکانس های پاین قدرت بیشتری داره گوشی های زیادی کانکت میشن
و فرکانس پیک میشه ظرفیتش میمونه مثلا فرکانسه ای ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ خلوت تر میشه یخورده بار از روشون تاثیر خیلی کمی داره با توجه به وضعیت سیگنالی و انتن هایی ک نصب شده اونی که تو خونس به خاطر همین پیک بودن فرکانس های پاین سرعت خارق العاده ای رو تجربه نمیکنه و فقط پوشش بالاتره
اینها همراه اول و ... این فرکانس رو برای پوشش بهتر میخوان و هزینه هاشون کمتر شه ن برای کیفیت چون مثلا یه دکل میزنن حتی فرکانس های پاین ی دکل میزنن راحت پوشش تا بفرض ۱۰ کیلومتر میرسه دیگ نیازی ب دکل ندارن اضافه بزنن تو هزینه هاشون شدیدا صرفه جویی میشه و همین ۱۸۰۰ و ۲۶۰۰ بقیه ارو جواب میده با این وضعیت میصرفه براشون اما کیفیت تغیری معجزه طور نمیکنه
بعدم اصلا فرکانس کلا صداسیما از ----T خلاص دمشو گذاشت رو کولش و فرکانسا ازاد دو دستی تحویل اپراتورا مشکل باز پهنا خارجی و ... اینا باز پیش میاد
مشکل ما فرکانس و دعوای بخور بخوریشون نیست
ترکیه کشور همسایه شما نگاه کنید به شهرهاشون کلا رو ما هواره داره تلویزون ارایه میده دولتی و خصوصیشون
اپراتورها هم فرکانس ازاد زیاد دارن ترکسل با جدید ترین فناوری داره تو استانبول سرویس میده فرکانس اینقد ازاد داره سرعت گیگابیتی ارایه میده
ولی شما برید قیمت هاشو با سالانه در امد مردمشون ببیند همینطور سایت اسپید تست با ایران شبکه همراهش مو نمیزنه!
بیاین روراست باشیم. مردم ما دنبال چیز مفت هستند ولی وقتی جنسی گرون بشه همه خریدار میشن ولو نیازی نداشته باشند. همین خودرو واقعا چه تعداد نیازمند واقعی بودند؟ گفتند بخریم تا گرون تر بفروشیم حتی همان هایی که میگن ما به پول یارانه زنده ایم!!نقل قول:
باور کنید اگر قیمت ها تغییری نمی کرد باز هم کسی دنبال VDSL و مودم آن نمی رفت. همین الانشم هم خیلی ها میگن ما به همین ADSL راضی هستیم. ما مردمی هستیم که دنبال "آه و ناله کردن و غر زدن و .." هستیم. ولی وقتی به عمل می رسد ببینیم چند نفر سر حرفشون هستند.
شما حرفای مدیر عامل شاتل و ... رو محل نده. بحث گسترش فیبر نوری واسه همه ازاد بود ولی این اقایان روی خوش نشون ندادند. اینا می خواستند مخابرات همه کارها را انجام دهد و اینا فقط سرویس بدن مثل ADSL. این کار هم کمکی به گسترش فیبر نوری نمی کرد. مخابرات هم دست و پا شکسته ادامه داد. پهنای باند انحصاری هم بهانه است. شرکت ها که قرار نیست اینترنت ارزون تر به کاربر بدن که ضرر کنند. اینا دلشون واسه کاربر نسوخته. اینا فقط فکر جیب خود هستند.
من با فیلترینگ هم موافقم و هم مخالف. خیلی جاها باید فیلتر باشد و خیلی سایت ها هم نیازی نیست. بحث امنیت حقیقته چه باور کنیم و چه نکنیم. چون افسار اینترنت دست کشورهایی هست که وقتی به ایران باشه از هیچ کاری کوتاهی نمی کنند. کلی سایت رایگان است که برای کاربر ایرانی ممنوع است. حتی نت فلیکسی که ازاد هم باشد در ایران فیلتر خواهد بود. ولی فیسبوک و اینستاگرام و ... واسه ایران ازاد است. شما یه سر به اینستاگرام بزنید. واسه خودش یه پا آشغالدونی شده. خیلی ها که میان نظر بدن پیجشون رو که می بینید یا اصلا هیچ پستی ندارند یا فقط بصورت راندوم چند تا تصویر بی ربط اپلود شده. حتی تصویر پروفایل ها کپی صفحات بقیه کاربران است.
من با شاتل صحبت کردم گفتن که فقط پیشثبتنام انجام میدن
گفتن زمان ارائه سرویس تقریباً 6 ماه تا یک سال دیگهست
متاسفانه تو این مقایسه ها جای ایراد دارد. مثلا ایران رو با یک کشور عربی خلیج فارس مقایسه می کنند که شاید جمعیت و وسعتش به اندازه یه شهر ایران نباشد. همین وسعت ترکیه رو ببینید. بیشتر از اون پراکندگی جغرافیایی و جمعیتی رو ببینید. الان در همین ایران هر که از خانه قهر کرده است و رفته برای خودش روستا زده است. و گاها اینها شهر شده است. نگاه می کنید که اصلا نزدیکی به جاده های اصلی ندارند. هیچ توجیه اقتصادی و امنیتی و تولیدی و ... هم ندارند. ولی همین ها فقط بار اقتصادی برای کشور و البته اپراتورها دارند. بعضی هم مناطق جغرافیایی قرار گرفته اند که برای اپراتورها سرویس دهی به اینها اصلا منفعت ندارد چون اینها بنگاه خیریه راه نینداخته اند ولی بسبب فشار نمایندگان و دولت باید هزینه کنند. ولی ترکیه انقدر مشکلات این چنینی ندارد.نقل قول:
فیلتر چیز بدی هست مگر برای دلایل واقعی اجتماعی مثل بچه ازاری و...نقل قول:
به روایت خودت, مردم چیزی که لازم ندارن دنبال میکنن, اگر زورکی بگی این چیز ممنوعه بشتر دنبالش میرن
سایتی که فیلتر شده بیشتر مورد توجه قرار میگیره, مردم بیشتر میخوان بازش کنن, همون سایت آزاد باشه کمتر خبرساز و عادی میشه
فیلتر سایتهای مثل youtube و ebay و amazon و ... واقعاً مسخرس
یه الاغ یه فیلم روی youtube پخش میکنه دلیلی نیس بزرگترین منبع فیلم و آموزشی جهان ممنوع و فیلتر بشه
یک خر یه کتاب آشغال رو amazon بفروشه دلیل نیست بززگترین منبع کتاب دنیا فیلتر بشه
همینکه معتقدید بعضی جاها باید فیلتر بشه نمایانگر طرز فکرتون هست!!! میخوام بدونم آیا امنیت و این بهانه هایی که برای توجیه فیلترینگ میارید فقط مختص ایران هست؟ چون بقیه دنیا که فیلترینگی ندارند امنیتشون هم در خطر نیست.ضمنا از قدیم گفتند آدم عاقل و بالغ وکیل وصی نمیخواد خودش تشخیص میده چی ببینه یا چی نبینه. اینستاگرام بابت چهارتا کلیپ که چندتا جوون از سر بیکاری و سرگرمی میگذارند اشغال دونی نیست شما دوست نداری خوب استفاده نکن اما نمیتونی برای دیگران هم تعیین تکلیف کنی که باید فیلتر بشه تا استفاده نکنند. هر کجای دنیا مردم بدونند یه ماشین یا خونه رو امروز بخرن فردا گرونتر میفروشند حتما میخرند این ایراد متوجه اون سیستمی هست که قیمت و اقتصاد رو نمیتونه کنترل کنه نه اون مردم.نقل قول:
نقل قول:
بار اقتصادی رو من نمیدونم ولی بیشتر الان ارز اوری تو ایران بیشتر از همین شهر های پراکنده ایرانه ! هرچی بند و شهر منطقه ازاد و ...
و اپراتور ها سود خودشون رو میکنن حتی یادمه این حاج ممد جواد یا ی مسولی نمیدونم کدومشون میتونی بری سرچ کنی بخاطر سود به اسم بد خوابی جوانان و ....یه نونی هم به اون برسه فشار اوردن که بسه های شبانه ک قیمت ارزونی داره حذف شه!اما بازم اپراتور ها دارن شبانه رو سرویسشون رو میدن و سود میکنن :laughing:
نمیدونم شاید من بد برداشت کردم ولی میگید هرجا ک تراکم بالاتر باشه منفعت بیشتر داره ولی شما اشتباه فکر میکنید
اینکه روز به روز پول مملکت و اقتصاد داره سقوط میکنه مشکلش مردم نیستن !
والا کشوری مثل امریکا با استفاده از فرکانس های پاین و .... حتی هزینه (بیخود بیخووود) برای ظاهر های دکل هاشون تو بیابون هم 4g کردن که مردم میان رد شن با فورجی وصل باشن (یه اپراتور ی جا تبلیغشو نمیدونم کجا بود دیدم با اومدن فایو جی کل کشور رو حتی بیابون هارو تحت پوشش برده بودش) :biggrin: حتما فشار دولتمردای امریکایه که به همه جا فشار اوردن
ایول دمت گرمنقل قول:
باید جلوی گردش ازاد رو نگیرن مگ شعار این مملکت استقال ازادی نبود؟ازادیش کجاس؟!مردم الان ازادن؟ مردم خودشون حق انتخاب دارند؟
الان تو کشورهای همین اسلامی و شیعه مثل عراق سایت های خاک برسری ازادن
اما اگر یک خونواده بخواد ... راحت میتونه دسترسی رو با dns ببنده ! واقعا فیلترینگ دور از اینکه امنیتی هست توجیه دیگ ای نداره!
که الان هم همین بخاطر امنیتی ک اومدن ایجاد کنند با فیلترینگ دیتای مردم و ... خود مردم به خطر بیشتر انداختند
خیلی از قندشکن های ک انتشار پیدا میکن به رت و .. الوده ان
اگر این هزینه ها برای فرهنگسازی تو کشور شکل میگرفت نتیجه بهتری میداد
امان از ...
برگردیم به بحث vdsl، فیلتر باعث کندی اینترنت, افزایش پینگ و هزینه های زیادی می شود و تأثیر متضاد دارد
MMDFULLHD درست میگه, اکثر vpn ها در حال جاسوسی در همه داده های ما، به خصوص داده های شخصی و کلمه عبور هستند. خوش شانس ما در ایران, هکرهای بینالمللی هیچ علاقه ای به حساب های بانکی ریالی ما ندارند
استفاده از vpn را فقط از طریق افزودن add-on vpn مرورگر firefox و chrome روی PC توصیه می کنم، نه vpnهای سیستمی مثل touchvpn, betternet, speedify , privatix و غیره
vpn در مرورگر، نشت داده ها را به گشت و گذار در مرورگر محدود میکند, فقط هنگامی که vpn در مرورگر فعال است به سایت بانکها و email مراجعه نکنید
منم با فیلتر تیوتیوب خیلی موافق نیستم ولی چه کنم چوب همون "الاغ" هایی رو می خوریم که ویدئوهای مشکل دار اپلود می کنند.نقل قول:
ولی امازون و ای بی فیلتر نیست. بعضی وقت ها ای بی مسدود میشه ولی اون فیلترینگ ایران نیست و بخاطر تحریم های آمریکا مسدود میشه. ولی باز اینجا آمریکا سنگ اندازی می کنه. همین امروز خبر دستگیری یکی از مدیران پیمنت ۲۴ منتشر شد چون تحریم های ایران را دور زده است اونم بواسطه شارژ پی پال، ثبت نام امتحانات نظیر آیلتس و خریدهای بین المللی!! الان مثلا خرید از امازون چه ضرری واسه امریکا داره یا مثلا ایران چه سوء استفاده ای از امتحانات آیلتس و خرید از آمازون میتونه داشته باشه؟
لطفا حذف شود.
این قسمت اخر حرفاتون زیاد نمیشه جدی گرفت. بیشتر خوراک فیلم و سریال های هالیوودی ست. جایی هم ممکنه مسیر ترانزیتی باشه ولی نه دیگه در حد این حرفا. واسه 5G هم می گفتن فلان شهر راه اندازی شد. بعد معلوم میشد فقط یک خیابون و محله بوده. می گفتند اینقدر سرعت دانلود 5G فلان سرویس دهنده بوده. بعد معلوم می شد تو شرایط آزمایشگاهی و کنترل شده بوده.نقل قول:
اشتباه گرفتی پوینت حرف من با اومدن 5G شبکه 4G سراسری شده تو امریکا بود ن فایو جی فایو جی هنوز بطور کلی گوشی های تعداد کمی در دسترس هستندنقل قول:
برای اثبات حرفام هم شما رو
ارجا میدم به این لینک
اگر هم باور چ بکنید چ نکنید این یک حقیقتهکد:https://www.google.nl/search?q=4g+coverage+map+in+us&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk03nqEB4GDYIoqTEIT2r0euPd0UmNQ:1589902123633&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwja27n6nsDpAhVYQd4KHVOlB-8Q_AUoAXoECBMQAw&biw=1920&bih=966#imgrc=9O4plU095NB1lM
طرز تفکر شما هم نشوندهنده سطح سواد و علایقتون هست که البته دلیلی برای سرکوفت یا این مسایل نیست (احتیاجی نمیبینم تا چند تا علامت سوال بذارم مثل خودتون)نقل قول:
آیا جنابعالی خیلی دوست دارین فیلترینگ نباشه و آزادی آرمانی وجود داشته باشه تا مثلا داعش و القاعده و پژاک و امثالشون هم آزادی خودشون رو داشته باشن تا سایت و شبکه اجتماعی و تلویزیون اینترنتی و فایل شرینگ و مسنجر راه بندازن و باقی قضایا مثل هماهنگی برای عملیات تروریستی و جمع کردن طرفدار و گمراه کردن آدمای مریض و عقدهای و تبهکار و عادیسازی اینجور چیزا و شما احساس امنیت بهت دست بده (بازم علامت سوال نمیذارم)
من طرفدار و پشتیبان ملت هستم، نه خاطر خواه حاکم و سیاستکار(نمیگم سیاستمدار) و امثالشون و به سادگی و روشنی میگم که امنیت در همهی زمینه ها از قبیل سیاسی و اجتماعی و فرهنگی و علمی و ورزشی و هر چیزی که منافع ملت باشه، دغدغهی منه.
بقیه دنیا هم فیلترینگ با سبک خودشون دارن، شاید ندونی که کشورهای اروپای غربی و کانادا و آمریکا هم با سیستم خاص و قوانین روشن همونجا دارن، البته اوگاندا و اتیوپی و گواتمالا و جزایر فارو و مغولستان رو نمیدونم، شما بهتر میدونین، چون اونا هم بقیه دنیا هستن، ولی مطمئنا باید بگی که عربستان و قطر و بحرین و ... دارن و اگه بگی ندارن یعنی اونا جزو بقیه دنیا نیستن.
اتفاقا آدم عاقل و بالغ هم وکیل میگیره هم وصی و اونی که نگیره یا تواناییش (مالی-اجتماعی-قانونی-زمانی ...)رو نداره یا یه جای کارش میلنگه ، این مثل هم جاش اینجا نیست، قضیه این موضوع در مورد مشاوره و همفکری و انتقال دانش و تجربه هست.
اینستاگرام هم چهار تا کلیپ ازون جوونا که میگی نداره، اون عدد رو باید ضرب در چند ده هزار کنی تا تخمینت درست بشه مهندس، اون جوونا هم همشون بیکار نیستن، خیلیاشون کار تخصصیشون همین گند و کثافتاست برای مخاطب خودشون؛ اینستاگرام هم صاحب محتوا و دارای مسوولیت هست و یه سطل زباله نیست که برای سهامداراش مثل قلک پول جمع کنه و کاملا اهدافش مشخصه.
هر سایتی حالا هر چیزی که سرویس بده و اسمش رو بزارن وظیفه و مسوولیت مستقیم داره روی محتواش و نمیتونه شونه خالی کنه، اگه نه که هرکی بیاد یه آپلود سنتر راه بندازه و پر بشه از کوفت و زهر مار و ... مثلا یکی در مورد خودت چیزایی نادرست و توهینآمیز بنویسه یا کلیپ بسازه و شما احساس خوبی داشته باشین که نمیشه، حتی توی شرایطی هم بگین که اهمیت نمیدین و محل نمیزارین باز هم این کار درست نیست.
هر حکومت و دولتی، هم باید اراده و هم قدرت کنترل فضای عمومی جامعه و ارتباطات رو با توجه به ارزشهای اون جامعه داشته باشه، چون حکومت از مردم میاد، اگه قانونی یا شرعی یا مردمی نباشه هم مردم باید عوضش کنن، اگه نمیکنن یا نمیخوان یا مهم نیست براشون و اینترنت هم مکان خصوصی نیست، مثل خیابون هست و این حق ذاتی هر حکومتیه که اون رو توی فضای ملی کنترل کنه و نباید اینترنت رو بی صاحب و بستری برای هر ارتباط و عملیات دونست.
من خودم خیلی با فیلترینگ ایران مشکل داشتم و دارم، خیلی از محتوا و مراجع علمی و آموزشی رو پیدا میکنم که دسترسی بهشون بسته ست یا خیلی سخت میشه بهش رسید و حتی سرویسهایی هم که 99% هیچ مشکلی ندارن به خاطر مسایلی که من نمیدونم و بی خبرم از دست دادم ولی نمیگم فیلترینگ نباشه، باید باشه و با روش و استراتژی و تکنیک درست و مصلحت کلی جامعه منطبق و میزون بشه.
شما نه اخبار شبکه خبر ببین، نه بیست و سی و نه گفتگوی خبری، نه صدای آمریکا و نه بی بی سی، از عقل خودتون استفاده کنین و نظر بقیه هم با صبر و اشتیاق جویا بشین حتی اگه فکر میکنین مخالف یا نا متناسب باشه؛ همهی شبکههای سیاسی دولتی-حکومتی دنبال اهداف برای تبلیغ حکومت بالا سرشون و تنبیه مخالفای خودشون هستن و نه چیزی جز این.
شاید نوشتههام کمی تند باشه ولی شما هم از مردم و خود ما هستین و دوست دارم که با هم به نتیجه و روش درست و تفاهم برسیم و لجبازی و رو کم کنی و عقده و کلکل در بین نباشه که اینا چیزی هست که بدخواهان مردم میخوان و همینطور کسایی که جدایی و دشمنی یا عدم همبستگی مردم براشون فرصت و قدرت و ثروته.
در هر صورت این تاپیک مبحثش چیزی به جر فیلترینگ هست و من این بحث قدیمی در مورد فیلترینگ رو ادامه نمیدم.
دوستدارتونم (هر چند توی دنیای مجازی ولی از صمیم قلب میگم)
ویرایش 1: درست کردن اشتباه تایپی :sad:
حالا فیلترینگ بچه آزاری, داعش و القاعده و فلان جای خودش
ولی youtube و ebay و amazon و telegram و ... و... دیگه چرا :blink:
متضادی است, فیلترینگ شدیدن سرعت و پینگ را خراب میکنه
از یه طرف سرعت اینترنت را با زحمت 4G و vdsl میکنیم, از اون طرف با دست خودمون ترمزش میزنم, منطقی نیست
تلگرام به دستور ی بابای فیلتر شد بازم همون یارو خودش دستگیر شدنقل قول:
تلگرام به خاطر مسایل اقتصادی و اومدن شبکه بلاک و گرمش هم ک کلا منهدم شد
تلگرام حتی دیگ cdn اشو میخواست بیاره ایران
نسخه های داخلی هم ک کپی از خود همین تلگرام ولی بازم جوابگو نیست مردم اشتیاقی ندارن ! من خیلیارو هنوز تو تلگرام دارم
اگر هم که میگن داعش و ... اینا املیات (نمیدونم واقعا نمیتونم درک کنم یا این کشور تو خیلی تو امینت:laughing: هست همه قصد ترورشو دارن یا اینکه از چیز های ساده میترسه ... ) چون داعش و ... اینا بخوان کار خودشونو میکنن حتی بدون اینترنت!
همین اعتراض های اخیر از همین تلگرام فیلترشده جون گرفت:biggrin:
تو اینکه دولت های کشور های دیگ کنترل دارن رو هیچکس منکر نیست! حداقل من نیستم ولی کشور های دیگ مثل ایران نیستن ! دیگ نیومدن ی سرویس رو فیلتر کنن برای همه بعد همه هم باز توش با قندشکن (عملا با ی نت خارجی)باشن! بستن روش خوبی برای کنترل و ... نیست
برا همه مشخصه ... دیگ فیلترینگ چرا برا چیه
خدا رو شکر دوستان همه آگاه هستند میدونند چی به چیه. بله چیزهای مانند تروریسم خشونت بچه آزاری در همه دنیا محکوم هست و فیلتر و کنترل میشه باید هم بشه این اصلا مورد بحث ما نبود . وقتی از فیلترینگ صحبت میکنیم منظور اون فیلترینگی هست که در ایران اعمال میشه و هیچ کجای دنیا هم مانندی نداره. اخه کجای دنیا یوتیوب یا تلگرام فیلتره! فرق ما ایرانیها با بقیه مردم دنیا چیه عقلمون ناقص هست یا خوب و بد رو نمیفهمیم؟
مسئله این هست که مردم نباید آگاه بشوند به خیلی از مسایل راحت ترین کار هم فیلتر کردن هست.
هر چه مردم مطلع تر بشوند . مطالبه گر میشوند و این اصلا زیبنده نیست......
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
چرا پیش ثبت نام هایی که توسط شرکت های غیر از مخابرات و شاتل برای VDSL انجام می شود باز هم فقط برای تهران و قم است؟ یعنی قرار نیست دیگر شهرستان ها هم سرویس بگیرند؟
پیش ثبت نام ها رو من دیده امنقل قول:
هیچ کدوم نزدن برای کجا هستن
شرکتای ثالث احتمالا بیان از تجهیزات مخابرات یا شاتل برای دادن VDSL استفاده کنندنقل قول:
نقل قول:کد:https://0-1.ir/register-vdsl/
بعید میدونم شاتل این اجازه رو بده. اگر هم قرار است از تجهیزات مخابرات باشه خوب شهرهای دیگر هم ممکن است تجهیزات نصب شده باشد. می توانند در شهرهای دیگر هم فعالیت کنند.نقل قول:
مدیر عامل شاتل تو مصاحبه اش با دیجیاتو گفت ک شرکت های دیگ میتونن پورت از شاتل بگیرننقل قول:
بعد هم مفت که نمیخواد بده حتما یه مبلغی از شرکت متقاضی میگیره. ازونور هم اون شرکت از کاربر میگیره. در کل یوزر ضرر میکنه نه اون دو طرف :Dنقل قول:
خوب شانل به اینها با تخفیف میده و گرنه کاربر یک مقایسه بکنه، نمیاد از شرکت گرون تر خدمات بگیره. اون شرکت های دیگه هم حتما حساب اینو می کنند. مثل همین کاری که مخابرات در ADSL با شرکت های دیگه انجام میده. زیرساخت از مخابرات و فروش سرویس از اینها. ولی عیب کار اینه که این شرکت های دیگر کمکی به گسترش سرویس های جدید در دیگر شهرها نمی کنند. اگه مثلا در یک شهر دیگر از زیرساخت های مخابرات و ... استفاده می کردند خیلی بهتر بود.نقل قول:
خب این یه شرکته که من اصلا ندیدم و اینجا هم سرویس نمیده فکر کنمنقل قول:
اما اسیاتک و پیشگامان جایی رو اصلا نزدن
آسیات تک قراردادشو با مخابرات بستهنقل قول:
متاسفانه ما داریم اینجا با کلی امیدواری سالها بحث میکنیم در حالی که این شرکتا دارن به ریش و پول ما میخندن و خدا میدونه چند سال دیگه با چه کیفیتی به ما برسه و با چقدر گرون تر انداختننقل قول:
و با نت حجمی! به اسم غیر حجمی
همین الانش هم شرکت های مثل دیده بان و....نقل قول:
دارن این حرکت رو میزنن یوزری ضرر کرده؟
مطمئنن همین شرکته دیده بان اوایلش که مناطق تحت پوشش کمتر بود میمود طرحای وسوسه انگیز میداد و جشنواره های جورواجور. حالا با کیفیتش کاری نداریم ولی الان اگه دقت کرده باشید از وقتی که اومد با پیشگامان و اسیاتک همکاری کرد که از پورتای اونا استفاده کنه همین طرح های عادیشم حجمش کمتر به نسبت بقیه جاها و قیمتاش بالاتره.نقل قول:
مثلا همین طرح 60 گیگش که میده 80 نشون میده. از اونطرف بازم برا پر مصرفا طرح گذاشته 120 تومن دو ترابایت. ولی اگه یادت باشه یه کاربری بود اوایل تو تاپیک دیده بان فعال بود همیشه اسپید تست هاش داخلی 1.5 مگ(بایت) میگرفت ولی خارجی حدود 2 مگ(بیت).
به هر صورت vdsl داره میاد و adsl تدریجی میره,
عین adsl که جایگزین dsl شد و dsl بجای analog
فقط 6 یا 7 سال پشت سر کشورهای پیشرفته :)
به VDSL هم امید چندانی نیست.نقل قول:
تو قم که فقط مرکز شهر و بالاشهر اون هم اغلب سر خیابون ها دارن تجهیزات نصب میکنن(کافوهای داخل کوچه ها FTTC نیاوردن)
من یکساله دارم, خیلی خوبه, سرعت و ثبات بدون قطعینقل قول:
در قم مثل تهران تو شهرکهای طراحی شده جدید فیبرنوری کشیدن و چندی بعد کافونوری گذاشتن, اولین نقاط کشور با vdsl
تازگی در قائم کافونوری میذارن و عمار یاسر و بافت قدیمی فیبر میکشن
شما فکر کنم سمت آذر و گلزار باشی درسته؟نقل قول:
اون سمتا مخابرات و شاتل سنگ تموم گذاشتن
تا الان عطاران/15خرداد/زنبیل آباد/صفاشهر/آذر/گلزار/باجک/پردیسان/بلوارامین/عماریاسر دست پا شکسته تجهیز شدن ولی اون سمت رودخونه(امام/ازادگان/انصار/نواب/مدرس و....) هنوز هیچ خبری نیست و بعید میدونم این سمتا بیان!