من داشتم منطقمون خوب نبود انداختمش کنا 2ماهه
Printable View
من داشتم منطقمون خوب نبود انداختمش کنا 2ماهه
اره روزانه ات میشه 500 کلیوبایت بر ثانیه و شبانه 120نقل قول:
بالاترین سرعتی که گرفتم 2.5 مگابایت در ثانیه بوده که میشه چیزی حدود 20 مگ
تنها ایرادی هم که می تونم بگیرم همینه که تا حالا 40 مگ حداکثر سرعت رو که میشه 5 مگابایت در ثانیه نگرفتم
حالت عادی و ثابتش حداقل بین 1.3 مگابایت - 1.8 مگابایت میگیرم ایده ال ترینشم که گفتم 2.5 بوده
اگه ویدیو انلاین می بینی 100 % تاثیر داره
برای دانلود شبانه هم که کلی تفاوتش هست 1 تا 4 مگ 4ساعت شبانه داره که با کف سرعت 1 گیگ 700 - دو گیگ دانلود کنی
ولی تو 40 تا 4 از 2 هست تا 7 که 5 ساعته و با 500 کیلوبایت 8 گیگ 700 - 9 گیگ می تونی دانلود کنی
به نظر من اگر میخاهی اون بسته 180گیگ و بگیری اول یه بسته 1ماهه تو اون پایه سرعت بگیر اگر راضی بودی بعد 6ماهه رو فعال کننقل قول:
اون بسته های 1تا4 الان دیدم سرعت شبانه و روزانش یکیه. ولی به هر حال باید امتحان کرد
من سرویس رو نداشتمنقل قول:
اما دانلود شبانه اش زده UP to 1 یعنی رو 1 مگ محدودش می کنن حول و حوش 120 کیلو بایت
توی روز تا 4 مگ باید بره 500 کیلوبایت
مقدار ساعت رایگانش هم کمتره 3 تا 7
انقد سرعت پایینه که اگه الان برای نصب میومدن با سری پایین و اندوهگین بر میگشتن!!
کجایی شما سرعتت چنده الان؟نقل قول:
كمتر از ٤ مگابيت هست؟نقل قول:
قراره برای من بیان برای نصب باید چه چیز هایی رو چک کنم
بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE بر اساس حجم مصرفی تا نیمه دوم سال جاری خبر داد.
وب سایت کلیک - مهدی فوقی: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE بر اساس حجم مصرفی تا نیمه دوم سال جاری خبر داد.
بازنگری در تعرفه اینترنت TD-LTE
صادق عباسی شاهکوه معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به ساماندهی و ایجاد مدل سرویس دهی جدید برای استفاده بیشتر کاربران با هزینه پایینتر از اینترنت نسل چهارم ثابت یا همان TD-LTE گفت: قرار است در تعرفه اینترنت TD-LTE بازنگری انجام شود تا کاربران در مدل جدیدی سرویس داشته باشند.
عباسی شاهکوه با بیان اینکه تعرفه گذاری اینترنت نسل چهارم ثابت در تمام دنیا بر اساس سرویس حجمی است، عنوان کرد: فناوری اینترنت نسل چهار ثابت یا همان TD-LTE در تمام دنیا بر اساس سرویس حجمی محاسبه میشود. این شبکه اتصال محور است و در شبکههای بدون سیم محدودیت آنتن و فرکانس دارد به همین دلیل نمیتوان مدل تعرفه گذاری حجمی را متوقف و سرعت را جایگزین کنیم.
وی افزود: در فناوری TD-LTE به دلیل سرعت ۴۰ تا ۵۰ مگابیت بر ثانیه با بهترین حالت آنتندهی و فرکانس، امکان داد تا حجم بسته اینترنت مشترک سریعتر از تصورش به مقصد برسد. از طرفی نرخهای فعلی از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال بازبینی است که به احتمال زیاد در نیمه دوم سال جاری به نتیجه نهایی برای تعرفه اینترنت نسل چهارم ثابت می رسیم.
معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه تکنولوژی وایمکس در حال منسوخ شدن است، گفت: سازمان تنظیم مقررات به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنت بیسیم وایمکس اجازه میدهد که سرویس خود را به سمت اینترنت پرسرعت ثابت نسل چهارم TD-LTE ببرند.
گفتنی است؛ مدتی قبل بود که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از بازبینی در فروش حجمی اینترنت ثابت خانگی ADSL و اینترنت موبایل ۳G و ۴G که وزیر ارتباطات بر روی آن تاکید بسیار زیادی دارد، خبر داده بود که طبق آخرین آمار، نتایج آن به زودی منتشر خواهد شد و قیمت این دسته از سرویسها کاهش پیدا خواهد کرد.
سرعت 4مگابیت در روز که فحشه چه برسه به پایینتر !
امروز دانلود که میکردم حدود 1 مگابایت بود ، تست سرعت هم که میگرفتم بیشتر از سرعت دانلودم بود ولی خب بازم پایین بود اونم .
همین الانشم وضعیت اینجوریه .
دو ماه پیش این حوالی یادمه سرعت راحت بالای 4 مگابایت می رسید ...
دوستان
با توجه به اینکه طرح ۱۰۰ گیگ ۷۰ تومن تا پایان تابستون بیشتر نیست و با ایت وضعیت افت سرعت فجیع و قطع شدن های پی در پی و پاسخگو نبودن پشتیبانی،
من اخرین ماهی هست که مبین نت رو تمدید کردم. با نخریدن از همچین شرکتهایی که فقط به فکر فروشن و پهنای باند رو زیاد نمیکنن فقط ادعای سرعت ۴۰ مگ رو دارن، مجبورشون میکنیم سرویس بهتری رو ارایه بدن.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
تست سرعت میگیرن اگه زیر 20 مگابیت نباشه میتونه بهت تحویل بده ...نقل قول:
ولی سعی کن سیگنال زیر 95 باشه ( هر چی کمتر بهتر) ، کوالیتی حوالی 10(هر چی بالاتر بهتر .)
اگه دیدی سیگنال مناسب نیست مجبورش کن چند جای خونه مودم و بچرخونه شاید جای بهتری باشه براش. اینجوری بهتر میتونی تصمیم بگیری بخری یا نه .
اینترنت LTE مبین نت کدوم شهرها پوشش داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اینجا چک کنید
تست های ساعت 10:30 صبح (ارتباط کابلی با مودم)
سرور آلمان با آی پی آمریکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون سرور آلمان با آی پی ایران
همون سرور با داغ اس_پات
سرور مبین نت با آی پی ایران
کسی سر از کار نتورکینگ و روتینگ مبین نت درآورد به ما هم بگه!
شما درست میگید 4 مگ سرعتی نیست مخصوصا برای وضعیت فعلی که با کمتر از 10 مگ وبگردی خوبی نمیشه داشت حجم سایت ها زیاده ، حجم نرم افزارها برای دانلود بیشتر شده و ...نقل قول:
ولی یادتون باشه که خود شرکت گفته 4 تا 40 و هیچ تضمینی نداده که در روز سرعت بالا باشه چون پهنای باند اشتراکی هست نه اختصاصی اون هم با این دکل های کمی که شرکت داره،حالا خودشون موقع نصب میگن بالای 20 مگ باید باشه ولی ملاک اون چیزی هست که شما خریداری میکنید 4 تا 40 .
دوستان امروز برای نضب اومدن سرعت دانلود بالا27بود تحویل دادن فقط یه سوال مودم من مدل wltxfsr_104GN هست می خواستم بدونم کسی تنظیم WPS و قطع کردنشو میدونه کجاست هرچی گشتم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا نداره اسم وای فای تو مخفی کننقل قول:
سلام ممنون بابت جواب عزیز شمام همین مودم دارید ممنون میشم آی دی تلگرام تو لطف کنی چند تا سوال مزاحمتون بشمنقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2نقل قول:
این درسته
اینترنت من خیلی داغون شده. 10 دقیقه وصل 2 دقیقه قطع.
چند بار هم زنگ هم زدم پشتیبانی قراره یک نفر رو بفرستند ولی تا حالا که نفرستادند.
اصلا قابل استفاده نیست . یک فایل 400 مگی که میخوام دانلود کنم 3 - 4 بار قطع و وصل میشه
لطفا اگر دوستان دیگه هم این مشکلات رو دارن اطلاع بدن چون من تا 6-5 روز آینده میخوام از مبین نت سرویس بگیرمنقل قول:
این جور مشکلات معمولا مقطعی است و مربوط به منطقه میشهنقل قول:
یعنی اینکه ممکنه یه منطقه از شهر این مشکل رو داشته باشه و منطقه ای دیگه با کیفیت بسیار بالاتری باشه
در کل مثل شبکه موبایل هست که یه منطقه خوب آنتن میده و یه جا اصلا آنتن نمیده
و ترجیحا یا مودم کسی رو بگیرید و قبلش امتحان بکنید یا موقع تحویل مودم چندین تست بگیرین تا از سرعت و کیفیت مطمئن بشید
سلام من ای دی اس ال صبانت داشتم طرح هاش بد نبود ولی چون شبانه نداشت و طرح تخفیفی روزانه هم نداشت که مناسب من باشه من مصرفم خیلی زیاده حد اقل ماهی 50 گیگ تا 400 گیگ!! جمع آوری کردم از صبا و مودم وایمکس مبین نت داشتم از قبلا . که اون موقع 128 داشت م از مبین که خیلی افتضاح بود سرعتش!! 15 تا 30 کیلو دانلودش!! بود
الان یک هفته اش دوباره امدم وایمکس مبین گرفتم با سرعت 4 مگ که تا 600 کیلو هم سرعت دانلودشه و خیلی بهتره شده ولی قطعی و وصلی کمی داره و در وبی گردی هم سرعت بارگذاری صفحات کم و زیاد میشه ... اینهاش برطرف بشه خوبه .
** فقط برام سواله که ساعت شبانه اش از چند شروع میشه از 1 تا 7 ؟؟ محد ودیت شبانه داره الان؟ قبلا که از 3 تا 7 بود!!
نقل قول:نقل قول:
مشکل من تا حالا حل شده برای اینکه بقیه دوستان هم استفاده کنند :
فرم ور مودم رو یک نسخه به عقب برگردوند و مشکل کامل حل شد.
نکته اینکه سرعتم هم بهتر شد و پایداری 100% شد.
چطوری یه نسخه برگردیم عقب؟نقل قول:
شبانه 1 تا7 هست و محدودیت هم نداره:n02:نقل قول:
البته این تاپیک TD lte هست و باس تو بخش وایمکسش مطرح میکردی:n01:
ما نمی تونیمنقل قول:
به پشتیبانی زنگ زدم و خودشون پیشنهاد دادند و خودشون هم اجرا کردند
1 تا 7 یا 2 تا 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
وایمکس1-7نقل قول:
تی دی2-7
آقا 2 3 روزه پینگ من نوسان شدید داره . یعنی مثلا هر 5دقیقه یهو پینگ از 110 میشه 400 300 200 300 200 (مثلا برای 10 ثانیه ) بد دوباره میاد پایین و به همین ترتیب برای کل روز . میخواستم بدونم کسی این مشکل رو نداره؟ خیلی رو مخه اصلا نمیشه بازی آنلاین کرد اینجوری:n28:
ممنون اوضاع و کیفیت TD Lte چطوره ؟ سرعتش چند مگابیت و سرعت دانلودش چقدره؟؟ اندازه نسل 4 ایرانسل سرعت داره؟؟نقل قول:
دوستان از طرف پشتیبانی مودم من دانگرید شد به ورژن ۱۰۳۷ و فعلا مشکلات قطعی و افت سرعت حل شده
مبین نت حداکثر سرعت رو روی ۴۰ مگ میبنده ولی ایرانسل بسته به منطقه سرعتای متفاوتی ارایه میده بودن بچه هایی که ۸۰ مگ هم گرفتن. باید در صورت امکان ایرانسل رو در منطقه تون تست کنید اگر سرعت خوبی داد ایرانسل بگیر در غیر این صورت مبین نت از لحاظ باز کردن صفحات و پینگ و پاسخگویی پشتیبانی نت تایپ اوضاع بهتری داره و ایرانسل پشتیبانیش فقط برات فرم پیگیری پر میکنه بعد باید بشینی تا زیر پات علف سبز شه و یکی از لولای بالاتر کارتو پیگیری کنه ولی وقتی لول بالاتر کار رو بدست میگیره معمولا خوب پیگیری میکنه. از لحاظ سرعت هم کفه ترازو به سمت ایرانسل سنگین هست چون هرچقدر پهنای باندش بکشه (تا سقف توان مودم که ۱۲۰ مگابیت هست) اجازه استفاده میده.نقل قول:
درودنقل قول:
چجوری یعنی زنگ بزنم بگم دانگرید کنید اوکی می کنن؟
سلام
دوستان گرامي اگه امكان داره لطفا تست تك كانكشن از سرور المان(testmy.net)قرار بدين.
همچنين اگه امكانش باشه يه تست كيفيت هم از طريق سايت sourceforge.net لطف كنين خيلي ممنون ميشم.
با تشكر
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
اگر مشکلی دارید زنگ بزنید و یگید با ورژن قبلی مشکل کمتر بود یا نداشتمنقل قول:
براتون دانگرید میکنند
برای من که عالی شد