اره والا من خودم اینو دیدم خیلی مسخرست !نقل قول:
رسما به سخره گرفتن همه رو
مثلا میخواد تو مخ مردم فرو کنه که ما پول کیفیت رو داریم میدیم و اصلا هم ناراضی نیستیم !
Printable View
اره والا من خودم اینو دیدم خیلی مسخرست !نقل قول:
رسما به سخره گرفتن همه رو
مثلا میخواد تو مخ مردم فرو کنه که ما پول کیفیت رو داریم میدیم و اصلا هم ناراضی نیستیم !
دوستان من الان یک سیم کارت اعتباری ایرانسل اضافه دارم که افتاده یک گوشه داره خاک میخوره و هر از چندگاهی باهاش یک بسته اینترنت میگیرم، به همراه اول یا رایتل ترابردش کنم جایزه ای چیزی از توش درمیاد؟ :n02:
با افتخار یک پیامک "هیچ کس تنها نیست همراه اول" به شما به عنوان جایزه تقدیم میشود.نقل قول:
بسته خوش آمد ۱۰۰۰:از اول مرداد تا پایان مهر ماه ۱۳۹۶، ۱۰۰۰ دقیقه مکالمه داخل شبکه، ۱۰۰۰ عدد پیامک داخل شبکه و حجم نامحدود اینترنت به مدت اعتبار ۱ هفته به مشترکین دائمی و اعتباری جدید واجد شرایط هدیه داده می شود.واجدین شرایط:ب- مشترکین اعتباری جدید: هر مشترک جدید اعتباری ۱ ماه مهلت دارد تا با رساندن مجموع مبلغ اعمال شارژ (از همه درگاه ها) به ۱۰۰،۰۰۰ ریال از این طرح بهره مند گردد. پس از فعالسازی اتوماتیک بسته خوشامد، ۱ هفته فرصت دارد تا از بسته خوشامد خود استفاده نماید.ج- مشتریانی که به شبکه همراه اول ترابرد می کنند: مطابق بند های "الف" و "ب" مشمول بسته خوشامد ۱۰۰۰ می شوند.نقل قول:
باید 10000 تومن شارژ کنی تا این طرح مثلا تشویقی فعال بشه :n04::n04:نقل قول:
ایرانسل با اولین شارژ، حالا هر چقدر که باشه، طرح تشویقی رو فعال میکنه.
10000نقل قول:
تومن
برای یک هفته
خیلی آشغاله همراه اول :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n34::n34::n34::n34: :n34::n34:
اونایی که می گن همراه اول محدودیت سرعت نداره توجه کنن به سرور تهران و فرانکفورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوستان یک سیم دائمی همراه اخر دارم می خوام به دائمی ایرانسل ترابرد کنم. فقط ترسم از این هست که اس ام اس های بانک نیاد. ایا اس ام اس بانک میاد یا نمیاد دوستان ؟
و اینکه اگر میشه یه توضیح بدید بعد ترابرد چه اتفاقی می افته دقیقا و اینکه میگن یک بوق ترابرد هم همیشه زده میشه قبل تماس ها چطوری هست ؟ ایا اذیت میکنه این بوق ؟
من ترابرد کردم و اس ام اس میاد.نقل قول:
بله دو بوق پشت سر هم در یک ثانیه یا کمتر قبل تماس پخش میشه که زیاد مشخص نمیکنه
البته تو این تبلیغ می گه ماهم خدمات ارزون میدیم و کیفیت ش بالاس!نقل قول:
باز تو یه تبلیغ رادیویی همراه اول شنیدم می گفت بعضی ها فکر می کنن وقتی یک چیزی قیمتش خیلی میاد پایین باید ازش استفاده کنن اما فلان و بهمان، قشنگ ارزونی دائمی ایرانسل منظورش بود، بلد نیستن مشتری جذب کنن زیراب بقیه رو می زنن نکبتا:n08:
10تومنت که شارژه تو حسابت میمونه مدت مصرف نداره:n13:نقل قول:
این تبلیغه لینک نداره بریم ببینیم بخندیم ؟ ای روزا حمار اول خیلی خنده دار شده :n08::n19::n02::n08:نقل قول:
دوستان
تکلیف مدتی که باید از ارسال 1 به 667 تا ترادبرد صبر کرد چیه؟ نباید از خط استفاده کرد؟ الان بدهیش 1400 تومن شده، بازم باید 0 کنم؟
و اینکه ایا همراه ابتر بعد ترادبرد هزینه ای بابت تصفیه و از این چیزا میگیره؟
به نظر من صفرش کن از طریق همراه من و دیگه از این خط استفاده نکن تا ترابرد انجام بشه. همراه اول دنبال بهانه میگرده که ترابرد رو لغو کنه و ضد حال بزنه.نقل قول:
حتما این کارو میکنمنقل قول:
اما
مثلا زیر بسته 2+2 نوشته اگه صصد ترک اپراتور داشته باشی باید به ازا هر ماه که خریدی 3 تومن بدی...
من که یادم نمیاد تو 2 سال گذشته خریده باشم
اما یه سری هدایا خودش داد، نمونشو همین بسته، بهمن پارسال با تعویض به 4 جی، یا یک روز مکالمه رایگان! اینا رو باهات حساب میکنه؟
خیرنقل قول:
نباید مشکلی باشه
ولی اون بدهی رو صفر کن تا ترابردت رد نشه
این 3 تومن رو اگه صدوقی مدیر عامل گدای همراه اول خواست بگیره بنداز جلوش :n35:نقل قول:
منظورم کلی بود
همراه اوله دیگه!
یهو یه حساب باحال بپیچه بگه پرداخت کن! قبلش میخواد یا بعدش؟
درخواست ترابرد شما به شبکه ايرانسل در تاريخ 1396-6-21 12:24 و به دليل عدم پاسخگويي به پيامک ارسال شده از سرشماره 667 در مدت 24 ساعت انجام نشد. براي ثبت مجدد درخواست، لطفا به Irancell.ir/tarabord مراجعه کنيد.
:n03::n04::n03::n04::n36:
حضوری مراجعه کننقل قول:
اگه 667 عدد 1 بفرستی یه پیام جواب تایید میاد اگه جواب نمی یاد یه مشکلی هست
میدونم یه جواب میاد
مشکل اینجاست که نیومد
بدهی هم 0 کرده بودم
مگه 1 رو نفرستادی؟ برو حضوری امتحان کن.نقل قول:
دوستانی که ترادبرد کردید ایرانسل
یه گزبنه تو لیست هست به اسم ریز مکالمات، با هزبنه مجزا، من اینو نخواستم اما دفتر خدماتی تیک زد و گفت اجباریه....
هزینه ماهیانش چقدره؟
پ.ن: با توجه به شماره ترادبرد ، فکر میکنم 550 هزارمین نفریم که از همراه اول رفته :n05:
سرعت بسته های هدیه شمابه 256kbps تغییر یافته است. شمامیتوانید باهمین سرعت از بسته ی هدیه خوداستفاده کنید.
هدیه ۲۰ گیگ ایرانسل
تچکر!!!!
این سامانه 667 رو هم همراه اول مگه بسته ... ؟ :n29:
ایرانسل چه گدا شده :n35:نقل قول:
منظورتون چیه که بسته؟نقل قول:
سرعت بسته های هدیه شمابه 256kbps تغییر یافته است. شمامیتوانید باهمین سرعت از بسته ی هدیه خوداستفاده کنیدواقعا خجالت اوره .پشیمونم از ترابرد .با این سرعت افتضاح چیکار میشه کرد
ایرانسل خسیس استنقل قول:
من که میرم رایتل، حالا که اومدم ، اخر ماهم میرمنقل قول:
تا 3 ماه دیگه نمیتونی دوباره ترابرد کنی فقط میتونی به اپراتور مبدا برگردی!نقل قول:
جدی؟ تو قوانین فقط گفته که ۲ بار در سال و دیگر هیچ!!!نقل قول:
مطمینی؟
این بوقای مسخره همراه اول رو نمی شه یه کاری کرد حذف بشه !؟
همیشه این همراه اول باید خاری باشه توی چشم یعنی ؟ :n34:
نه متاسفانهنقل قول:
هم 2 بوق خیلی روی اعصاب هست و هم تاخیری که بعد 2 بوق هست تا زنگ بخوره!
مشکل بعدی هم پیامک هست که از بعضی شماره ها نمیاد
همراه اول یک کاری میکنه که پشیمون بشی و برگردی به شبکه خودش:n27:
همراه اول و مخابرات یه اپراتور بسیار عقده ای هستننقل قول:
کاربر براش ارزشی نداره اصلا
تاخیر رو خوب اومدی :n09:نقل قول:
دوستان خوبه به اطلاعاتون برسونم از این به بعد اگر بیشتر از یک گیگ از بستتون در روز استفاده کنید تا ساعت ۱۲ شب سرعتتون میشه ۲۵۶ kbps(ایرانسل بزرگترین اپراتور دیتا)
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
نقل قول:
چیزی که نشده !
ایرانسل ماهیت واقعیش رو تشون داده
دیده همراه اول محدود کرده اون هم دیده در دیزی بازه و مملکت خرتو خره هرکاری میخاد میتونه بکنه :n30:
حالا هشت مگابیت قابل تامل هست ولی ۲۵۶ دیگه خیلی ضایستنقل قول:
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
محدودیت حجم و سرعت در کنار هم!!!!!!! خدایا این خوشی ها رو از ما نگیر:n19::n19::n20::n20:
عذر میخوام میتونم بپرسم منبع خبرتون کجاست؟نقل قول: