نقل قول:
با تشكر فراوان
آپديت شد
ممنون
Printable View
نقل قول:
با تشكر فراوان
آپديت شد
ممنون
مرسي
ممنون و تشكر
سلام دوستان
من نرم افزار Notification For Android TV را دانلود کردم و آن را هم در گوشی و هم تو تی وی نصب کردم بعد از آن تمامی اس ام اس ها و Note های گوشی و حتی موقعی که گوشی زنگ می خورد تو تی وی نمایش داده می شود.
مشابه نرم افزار Notify BRAVIA می باشد.
صرفا جهت اطلاع
گند زد با این اپدیت جدیدش شبکه های اچ دی شده مثل شبکه های ایران...
سلام دوستان من 50اینچ سامسونگ مدل7970 رو الان یه هفتست خریدم اوردم خونه تا بدم سام سرویس واسم نصب کنه حالام پشیمونم که چرا خریدمش واسه هرتز پایینش..حالا به نظرتون پسش بدم اینو بگیرم؟اخه هنوز کو تا محتویات فورکی..تازه یه جا خوندم تلویزیونهای fulhd فیلمهای fulhd رو بهتر نشون میدن تا تلویزیونهای فورکی!!درسته؟:n36:
1-دوست عزیز 60 هرتز برا دیدن یک تصویر بی عیب کافیه(نه لزوما با کیفیت بالا).اگه مشکلی داری از جای دیگه هست.
2-اگه منتظری برا نصب پس چطور تصویرش رو دیدی ؟
راستش فروشنده از آشناهامون بود بهم گفت بردی خونه میتونی بازش کنی تا ایراد فیزیکی نداشته باشه منم از کارتون درش آوردم یهو وسوسه شدم روشنش کنم وبا فلش واسه چند لحظه با یه فیلم فول اچدی تستش کنم که تو ذوقم خورد...نقل قول:
با فروشنده هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست میتونی بیاریش.
سلام
این تلویزیون w800 قابلیت ارتقا تصویر هم داره؟؟؟
منظورت شبكه هاي HD صدا و سيما هست؟نقل قول:
سلام دوست گرامینقل قول:
از usb هم میشه استفاده کرد برای ضبط برنامه های تلویزیون؟
فرستاده شده از HUAWEI NXT-L29ِ من با Tapatalk
بله میشه. باید فلش 32 گیگ به بالا باشه. من خودم از فلش64 گیگ استفاده میکنم
سلام
پس از راه اندازی tv آیا امکان دسترسی به تعوض کشور به استرالیا یا نیوزیلند امکان داره؟
ممنونم میشم راهنمائی کنید.
فلش 32 قبول نمیکنه 64 یا بیشتر باید باشهنقل قول:
سلام دوستان
من فلش 32 خریدم برای ضبط قبول نکرد تازه هر فایلی توش می ریختم انگار ریستش میکرد و هیچی نشون نمی داد دوستانی که فلش 64 استفاده کردن چه مارکی بوده چون فک کنم هر فلشی رو قبول نکنه و آیا usb3 رو پشتیبانی میکنه؟
ممنونم
فلش پایین hdd usb باید 64 به بالا باشه فقط هم برای ضبط برنامه های دیجیتال استفاده میشه کرد نمیتونید توش فایل بریزید چون فرمت میکنه من 64 gig توشیبا usb3 بهش زدم
سلام اساتید، از رو فلش چطوری میشه برنامه روی تی وی نصب کرد، اصلا میشه؟
برنامه ES FILE XPLORER از پلی استور نصب کن بعذش هر برنامه ای رو میتونی از فلش نصب کنینقل قول:
سلام و ممنوننقل قول:
اگه مودم بیسیم نداشته باشیم با روش دیگه نمیشه وصل شد؟ ممنون میشم راهنمایی کامل کنید
كسي آپديت جديد رو نصب كرده ببينه چطوريه؟
سلام. اين مشكل انتقال فايل هنوز كسي راه حلي براش بدست نيوورده ؟ خيلي رو اعصابه.
آپدیت 11 May ساخت مالزی W800C
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات مشهود:
+پنجره ولوم (صدا) رفته گوشه تلوزیون.
+ سرعت منوها زیادتر و روان تر شده
+منوی Discovery ظاهرش تغییر کرده
+تو منوی Discovery بخشی به عنوان کانال های برتر اضافه شده
+ اندروید بروز شده و برای برنامه ها Permission میخواد
+ برنامه Video خود تی وی خیلی سریع تر شده و سریع تر فلش رو میخونه
من فعلا اینا رو متوجه شدم. در کل تغییرات ظاهری زیاد بوده
كيفيت نمايش شبكه ها تغيير كرده؟نقل قول:
اينكه گفتن كيفيت شبكه هاي HD پايين اومده درسته؟
چک میکنم اطلاع میدمنقل قول:
ولی اینکه دوستان میگن کیفیت شبکه HD تغییر کرده، اگه منظور ----- ماهواره هست که خوب در این حالت تی وی اصلا تیونر نیست که بخواد روی کیفیت شبکه دریافتی تاثیر بذاره یا نذاره، فقط یه تصویر رو به عنوان Input از HDMI میگیره. در این حالت فقط افت کلی کیفیت تصویر تلویزیون میتونه تاثیر گذار باشه.
در حالتی هم که با تیونر خود تی وی شبکه های داخلی یا ماهواره رو بگیریم این مورد فرق میکنه و احتمال اثرگذاری رو داره.
من منظورم شبكه هاي داخلي صدا و سيما هست. شبكه هاي HD و شبكه هاي معمولي آيا بعد از آپديت افت كيفيت داشته؟نقل قول:
کیفیت شبکه های داخلی فرقی نکرده وخوبهنقل قول:
والا چیزی که صدا و سیما به عنوان HD قالب میکنه ، کل تولیدات شبکه نیست حتی فوتبال هم به اندازه کیفیت HD شبکه های خارجی نیست.نقل قول:
ولی باز من شبکه مستند اچ دی رو تست کردم تفاوت خاصی ندیدم.
اگه امکانش هست در مورد اجازه دسترسی برنامه ها به فایلهای یو اس بی هم توضیح بدید مثلا هرکار کردم نتونستم با mx یا xplore و... فایلها رو حذف یا تغییرنام بدم تو منوها هم چیزی در این مورد نبود.فایل های یو اس بی بطور کلی بذای من فقط خواندنی شدن. البته هنوز با es چک نکردم.نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
برنامه mx را وقتی باز میکنم فایلهای ویدئوئی را نمیخونه و باید حتما از طریق فایل منجیر وارد و بخوام فیلم را مثلا با mx پخش کنه.
کسی جدیدا با این مشکل برخورد کرده ،در صورتیکه قبلا اینطور نبود و وقتی خوده برنامه mx را باز میکردم فایلها ئی را که روی usb بود را میخوند و از همون جای فیلم را شروع میکردم
ممنون میشم راهنمائی کنید
با تشکر
Mx روپاک کن و دوباره نصب کننقل قول:
با یک فلش دیگه امتحان کن اگه مشکلی نبود فلش رو فرمت کننقل قول:
اینکاروکردم نشدنقل قول:
با فلش دیگه هم امتحان کردمنقل قول:
موفق نشدم
سلام.اگه منظورتون mx plyer هستنقل قول:
ماشالا این پلیر همه فن حریف هست
یه نگاه به تنظیمات خود پلیر بکنید. شاید مشکل از اونجا باشه
من باهاش مشکلی ندارم و فیلم اهنگ رو از فلش برام پخش کرد.
اجازه دسترسی هنگام اجرای برنامه درخواست میشه.نقل قول:
این مشکل بعد از آپدیت جدید براتون بوجود اومده؟
من با es کار میکنم. مشکلی نیست. فقط هنگام باز کردن فلش یه سوال مبنی بر دسترسی میپرسه.
بله . بعد از آپدیت هست و الان با es هم چک کردم میشه فایل ها رو خوند ولی دسترسی برای حذف کردن و تغییر نام ندارمنقل قول:
البته همه برنامه ها اجازه دسترسی رو میگیرن ولی بعدش متاسف میشن...
سلام دوستان
میشه دیجیتال تلویزیون رو فعال کرد؟
لینک دانلود آپدیت نرم افزار سونی ۴۳w800c لطفا یکنفر قرار بده . من دوبار ازاین سایت گرفتم فایلش خراب بود و باز نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تلوزیونم برای مالزی نیست.
بله تغییر کرده، مدل تلویزیون من W805C هست و گیرنده دیجیتال و رسی.ور داخلی داره از وقتی آپدیت 3.865نقل قول:
رو نصب کردم هم کیفیت افت کرده و هم قدرت گیرندگی رسی.ور و دیجیتال، البته تاثیرش رو دیجیتال کمتر بود.
روی رسی.ور کانالهای HD مرتب پیکسلی میشن، مثل حالتی که دیش تنظیم نیست،
قبلاً تصاویر من خیلی شارپ و تمیز بود در حدی که هر کس تلویزیون رو میدید از کیفیت تصویر تعجب میکرد و
میگفت کیفیت در حد تلویزیون با این قیمت نیست و خیلی عالی و شفافه، اما ظاهراً چشمشون شور بود :blink:
و کیفیت تصویر خراب شده، واقعاً اشتباه کردم آپدیتش کردم
ورژن شما الان چیه و چه مدلی دارید؟
من که w800c دارم با اپدیت تصویرش فرقی نکرده مثل قبل عالی فقط همانطور که دوستان گفتند ویرایش فایهای فلش دیگه ممکن نیست