نقل قول:
lcd ش حرف نداره. صداش هم تقویت میشه. سیستم عاملش هم که لینوکس. کلا یه دنیای دیگس!!
Printable View
نقل قول:
lcd ش حرف نداره. صداش هم تقویت میشه. سیستم عاملش هم که لینوکس. کلا یه دنیای دیگس!!
فلا که انگار تو بازار گوشی قهدی شده
کسی نمی دونه دلیلش چیه؟
دوستان سلامنقل قول:
- بین نوع معمولیش و نوع موزیکش دقیقا چه تفاوتهایی وجود داره ؟
- فقط و فقط در قابلیت پخش موزیک هست یا خیر ؟
- قیمت هر دو چقدره و این تفاوت قیمت دلیلش چیه؟
- در کل کدوم مدل رو بهتر می دونین و دلیلش چیه؟
1-تفاوت خاصی وجود نداره به جز اینکه ورژن موزیک در قاب به جای دکمه چهار جهته دکمه پخش موزیک داره و در گالری آلبوم آرت داره و قاب مشکی هست و گوشی با تم سبز رنگ بالا میاد که این تم به نظر من قشنگ تر از معمولی هست و یه سری چیز های جزئی دیگه
2- اختلاف قیمت بین 20 تا 30 تومن هست
3- مدل موزیک بهتره زیرا با رم دوگیگ عرضه میشه که قیمتش حدودا 30 تومن هست قشنگ تره در حالی که معمولی بدون رم عرضه میشه قاب موزیک بهتر و گرونتره
يه گوشي سيمبين ميخوام كه كيفيت صداش خوب باشه و از 340 هزار تومن بيشتر نباشه. چي بخرم؟
راستي ,يه بنده خدايي گوشي N73ساخت فنلاند 330 هزارتومن ميده. بخرم يا نه؟
درود
آقا من ميخوام يه k800 بگيرم. گفتم با گارانتي باشه چون تقلب ماشالا زياد شده. اينترنتو مي گشتم خوردم به آدرس زير. قيمتي كه ميده 4-5 تومن از مشهد يعني جاي ما گرونتره. البته اينجا بدون گارانتيه. به نظرتون بگيرم همينو ؟
کد:http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Details.asp?PId=Mo-Son-K800
بهترین گزینه همین N73 هستشنقل قول:
سلام
يه گوشي مي خام
1- سقف قيمت 300000 تومن
2- دوربين حداقل 2 مگا
3- داشتن فلاش
4- شكل گوشي ساده
5- سوني هم نباشه
6- بقيه مشخصات هم مثل صدا و غيره در حد قابل قبول باشه
ممنون
سلام
بین گوشیهای w580 و w850 سونی اریکسون کدوم یکی از لحاظ امکانات بهتره ؟
اصلا از لحاظ امکانات فرقی باهم دارن ؟
خرید کدوم یکیشون رو توصیه می کنید ؟
سلام.
از لحاظ فیلم برداری بین n73 و n80 موندم.
لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟
با تشکر...
كسي جواب ما رو نميده ؟
;نقل قول:
من خودم این دو تا گوشی رو نداشتم ولی فیلم برداری هاشون رو دیدم از نظر فیلم بهت پیشنهاد N73 رو میدم ولی از نظر عکس نمی دونم :8::8::46::46::31::31:نقل قول:
دست دومه؟نقل قول:
اگه اكه همين رو بخري خوبه.
به نظر من از اين سايته بگيري بهتره.احتمالا 4-5 تومن تفاوت قيمت گارانتيشه.نقل قول:
N70 و N72نقل قول:
N70
مشخصات كلي :
فرم ساده - نسل سوم - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد 35*41 ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS ـ DV - كارت حافظه همراه گوشي 64 مگابايت - حافظه داخلي 35 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1a , Series 60 UI - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - ابعاد گوشي 108.8*53*21.8 ميليمتر - وزن 126 گرم
N72
مشخصات كلي :
فرم ساده - دوربين 2.0 مگاپيكسل - داراي فلاش - صفحه نمايش 256000 رنگ TFT با ابعاد - ميليمتر - مجهز به كارت حافظه RS-DV-MMC - كارت حافظه همراه گوشي 128 مگابايت - حافظه داخلي 20 مگابايت - مجهز به درگاه بلوتوث - مجهز به درگاه USB - داراي سيستم عامل Symbian OS 8.1, Series 60 UI 2.8 - قابليت نصب نرم افزارهاي جاوا - نمايش فايلهاي PDF - ابعاد گوشي 109*53*21.8 ميليمتر - وزن 124 گرم
تفاوت دارن اما خيلي كم. مثلا W850 دوربين VGA داره اما W580 دوربين نداره.نقل قول:
به نظر من W850 از لحاظ امكانات بهتره اما W580 گوشيه خوشگليه.
فكر نكنم از لحاظ فيلم برداري اصلا تفاوت داشته باشن.اما به نظر من در كل N80 بهتره.نقل قول:
دوستان سلام
نقل قول:
يه گوشي سيمبين ميخوام كه كيفيت صداش خوب باشه و از 340 هزار تومن بيشتر نباشه. چي بخرم؟
راستي ,يه بنده خدايي گوشي N73ساخت فنلاند 330 هزارتومن ميده. بخرم يا نه؟
همینی که می گی خوبه ولی باید ببینی کسی کهبهت میده مشکل نداشته باشه که بهت بده سریw سونی و3250 و 5700 به شما پیشنهاد میشن
نقل قول:
آقا من ميخوام يه k800 بگيرم. گفتم با گارانتي باشه چون تقلب ماشالا زياد شده. اينترنتو مي گشتم خوردم به آدرس زير. قيمتي كه ميده 4-5 تومن از مشهد يعني جاي ما گرونتره. البته اينجا بدون گارانتيه. به نظرتون بگيرم همينو ؟
من در مورد این سایت چیزی نمی دونم ولی فکر هم نکنم که مال گارانتی ها هم اصلی باشه با گارانتی فقط پول زیادی میدی
نقل قول:
يه گوشي مي خام
1- سقف قيمت 300000 تومن
2- دوربين حداقل 2 مگا
3- داشتن فلاش
4- شكل گوشي ساده
5- سوني هم نباشه
6- بقيه مشخصات هم مثل صدا و غيره در حد قابل قبول باشه
5700 و p990 خیلی خوبن و w810 هم خوبهبیشتر بگو تا بهتر کمکت کنیم
[QUOTE] [از لحاظ فیلم برداری بین n73 و n80 موندم.
لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟/QUOTE]
به طور کلی در دوربین n73 بهتره هم در عکاسی و هم در فیلم
ممنوننقل قول:
گارانتيهاش اصلي نيس ولي فك ميكنم از هيچي بهتر باشه تو اين اوضاع قاچاق. منم خودم وارد نيستم ميترسم كلا بره سرم. الان مشهد بدون گارانتي اون هفته 270 بود.اين ميگه هزينه ارسالش به مشهد نهايتش با تيپاكس 3 تومنه. خوبه؟ صرف ميكنه ديگه نه؟
نقل قول:
سلام.
از لحاظ فیلم برداری بین n73 و n80 موندم.
لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره؟
با تشکر...
از نظر عکاسی که n80 در برابر n73 حرفی برای گفتن نداره.نقل قول:
اتفاقا اگه در کل بخوایم حساب کنیم n73 به مراتب بهتره.نقل قول:
آقا من در مرحله آخر انتخاب گوشی بین N73 معمولی و موزیکالش موندم. لطفا یکی کمک کنه.
از 50 تا مغازه ای که رفتم 25 تاش گفت معمولی 25 تاش گفت موزیکال. تفاوت قیمت حدود 20 تومن بود و می گفتن که چونکه نوع موزیکالش رم 2 گیگ داره به صرفه تره چونکه هیچی از مدل معمولیش کم نداره.
حالا می خواستم ببینم که واقعا نوع موزیکالش از نوع معمولیش هیچی کم نداره (بلکه یک رم 2 گیگ و یک هندزفری بیشتر داره)؟؟؟؟
من ميخوام گوشيم N73 نباشه . چون اولا خيلي خوشكل نيست ثانيا كيفيت صدا و تصويرش آن چنان تعريفي نداره.5700 خوبه يا نه؟ قيمت موزيكالش چنده؟
در باره ي رم2 گيگ راست گفتن و به همين خاطر كم تر هنگ ميكنه . ولي به نظر من معموليش رو بگيري بهتره . چون ارزش 20 هزار تومن بيشتر رو نداره. در ضمن فكر كنم بعدا اگه خواستي بتوني موزيكالش كني.البته با تقريبا 20 هزار تومننقل قول:
آقا من در مرحله آخر انتخاب گوشی بین N73 معمولی و موزیکالش موندم. لطفا یکی کمک کنه.
از 50 تا مغازه ای که رفتم 25 تاش گفت معمولی 25 تاش گفت موزیکال. تفاوت قیمت حدود 20 تومن بود و می گفتن که چونکه نوع موزیکالش رم 2 گیگ داره به صرفه تره چونکه هیچی از مدل معمولیش کم نداره.
حالا می خواستم ببینم که واقعا نوع موزیکالش از نوع معمولیش هیچی کم نداره (بلکه یک رم 2 گیگ و یک هندزفری بیشتر داره)؟؟؟؟
از لحاظ اون 20 تومن تفاوت قیمت مشکلی ندارم فقط می خواستم دقیقا مطمئن بشم یه وقت با خرید (با احتمال 99% ) نوع موزیکالش در برابر نوع معمولیش چیزی رو از دست ندم.نقل قول:
قيافه سليقه ايهنقل قول:
ولي
كيفيت صدا و تعريفش خوبه
ولي
عمرا به 5700 نميرسه
.
.
شما بگو چي ميخواي از گوشي تا بهتر كمكت كنيم
نه فكر نكنم اينطوري باشه.چون تو سايتش زده ارسال به تمام نقاط كشور رايگانه. يعني هزينه تيپاكس رو خود سايت ديجي كالا ميده .نقل قول:
اينطور كه شما گفتين از نظر قيمت مشكلي ندارين پس بهتره موزيكالش رو بگيري چون هيچي كمتر از معموليش نداره در ضمن هدست بهتر و كارت حافظه دو گيگ هم داره.نقل قول:
ممنون دوست عزیز، می شه بگید موقع خرید چه چیزایی رو باید چک کنم توی مغازه؟؟؟
اگه لینکی در این مورد هست (که حتما هست) هم در اختیارم بذارید لطفا.
سلام.
ماشاله به اعضای این فروم!!!!!
من قبلا تو یه فروم دیگه(بهتره اسم نیارم) پست میزدم.اگه یه سوال میپرسیدی حداقل 2 روز طول میکشید تا یکی بهت جواب بده ولی اینجا تو 1 روز 4 صفحه رفته جلو!!!!!!!!!!!!اولش فکر کردم پستم پاک شده!
یه سوال دارم....qvga در فیلم برداری یعنی چی؟
من گوشیمو برای فیلم برداری میخواهم چون برای عکس با گوشی خودم(6630) مشکلی ندارم ولی فیلم برداریش افتضاحه.
کیفیت فیلم برداری این 5700 چطوریه؟ارزش داره بیشتر پول بدم و N73 بگیرم؟ اختلاف (1.2mp) رو میگم.
ارسال تو تهران رايگانه اما براي شهرستانها همون هزينه پستي رو داره. مرددم. به اين سايتا اعتمادي هست؟نقل قول:
واسه اینه که اینجا 120 هزار عضو داره.....نقل قول:
qvga در فیلمبرداری یعنی با رزولوشن 320 در 240 فیلمبرداری میکنه که یه چیزی تو مایه های vcd ...
فیلمبرداری 5700 نمیتونه کارت رو راه بندازه. در مورد n73 هم فیلمبرداریش بد نیست ولی بازم نمیتونی زیاد روش حساب کنی مخصوصا تو نور کم... گوشی برای فیلمبرداری فقط n93 و n93i و n95 .... اما اگه بین n73 و 5700 میخوای انتخاب کنی شک نکن n73 بهتره.
بجز چيزايي كه معمولا هست مثل دفترچه راهنماو اصل جنس و باتري و ... بايد رم دو گيگ و هندزفري اينجور چيزا رو چك كني. فكر نكنم لينكي در اين مورد باشه.نقل قول:
قيمت موزيك اديشن و معموليش تو اونجايي كه ميخواي بخري دقيقا چنده؟
5700 بد نيست اما من باشم N73 ميگيرم.ارزششو داره.نقل قول:
اینجا (مشهد) دیروز که قیمت گرفتم ، معمولیش (با گارانتی متفرقه و یا بدون گارانتی) از 395 بود تا 347 و موزیکالش هم از 420 بود تا 365نقل قول:
نوشته شده توسط mobiler
سلام :20:
من 1 گوشی میخوام بخرم تا 160 170 تومن پول دارم و امکاناتی که مد نظرم اینه :
کیفیت خوب پخش کوزیک:8:
راحتی استفاده:11:
ظاهر زیبا:18:
کفیت دوربین
و چیز هایی که پیدا کردم
LG kg-300
sony ericson k750 w700
motorola k1
نظرتون در مورد ای گوشی ها چیه ؟
کدوم ها بهترند؟
اگه گوشی دیگه ای به نظرتون میرسه بگید
نقل قول:
5700 و p990 خیلی خوبن و w810 هم خوبهبیشتر بگو تا بهتر کمکت کنیم
همين مشخصاتنقل قول:
يه گوشي مي خام
1- سقف قيمت 300000 تومن
2- دوربين حداقل 2 مگا
3- داشتن فلاش
4- شكل گوشي ساده
5- سوني هم نباشه-
6-بقيه مشخصات هم مثل صدا و غيره در حد قابل قبول باشه
ممنون
تو این رنج k750 از همه بهتره.نقل قول:
بقیه ی گوشی ها چطور؟
راستش برای من دوربین زیاد اهمیت نداره
آقا من بالاخره خریدمش. N73 معمولی 345 تومن. طبق همون مشخصات و اطلاعاتی که بیشتر از توی این فروم پیدا کردم و راهنماییهای شما دوستان عزیز :12: نکات زیادی رو پیدا کرده بودم و همه رو سرجمع کردم و توی یه چیزی نوشتم. بعد با یکی از دوستان رفتم و آخرین مغازه که دیگه می خواستم بخرم ، اتفاقا آشنای دوستم در اومد:31: (چه بسیار که همین آشنایان بدتر از غریبه ها .........:21:) ، در هر صورت منم اون لیستم رو در آوردم و (فروشنده هول کرد:18:) تک تک مسائل رو بررسی کردم. خوشبختانه اونجا تقریبا تمام مسائل درست بود. رنگ برد سبز پررنگ ، Made in Finland هم نوشته بود! ، همه جا سریال یکسان نوشته بود ، و البته رقمای 7 و 8 اش 01 بود ، الان هم سریالش رو زدم تو سایت و درست بود . اینم قسمتی از اطلاعاتی که اون سایت داد برای من :
Est. Date of Range Issuance Around Q3 2006
Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT)
Primary Market Europe
Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
می خواستم ببینم Europe که زده دقیقا منظورش چیه ؟؟؟؟ یعنی کشور سازندش از اتحادیه اروپا هست؟؟؟
از تمام دوستان این فروم راهنماییم کردن ممنونم.امیدوارم برای هر کسی که گوشی می خره و از جمله خود من مشکلی پیش نیاد.
یه چیز دیگه. تمام گوشی های نو باطری هاشون Full هست. این یکی رو که الان می خواستم بذارم برای بار اول 10 ساعت زیر شارژ باطریش Full هست تقریبا!!!