کدوم برنامه؟ معرفی میکنین؟نقل قول:
Printable View
کدوم برنامه؟ معرفی میکنین؟نقل قول:
سلام بروی ماهتنقل قول:
اره راس میگی اون موقع تو انجمنم که پست گذاشتم گفتم که کلن خلوت شده اینروزا! الان دوباره نیرو اووردیم نزدیک چهل نفریم رک نداده پر میشه :n02: کلن هم لول چهار شد دو سه روزه!
والا نمیدونم من از این برنامه استفاده نکردم! اما یبار از اپ بونتی استفاده کردم واسه هفت پشتم بسته! کلی حجمم رفت! کلی وقتم رفت! اخرشم ضدحال ضد!
سلامنقل قول:
لولت چنده؟
معمولا رنج کاپ 1200 و 1300 خوبه برا لوت! ولی بعضی ساعات کلا لوت نمیاره و بیشتر بگردی!
لولت رو به این جهت پرسیدم که تان هال هشت و هفت این کاپی که گفتم خوبه اما تان هال نه باید بین 1600 تا 1800 باشی تا هم دارک و هم لوت پیدا کنی!
موفق باشی
پخ شد ایشالله که ج بگیرینقل قول:
کسی خبر نداره ورژن جدید بازی کی میخواد بیاد ؟؟؟؟
سلامنقل قول:
قراره بیاد؟؟؟
سلامنقل قول:
تان هال من 8 هست
الان دارم کاپ رو می برم بالا
+
ترکیب واسه حمله چی سراغ دارید؟
هدف: نگرفتن کاپ منفی (اگر منابع زیاد باشه موردی نیست ) + جمع آوری منابع
برا تان هال هشت بهترین کاپ بین 1300 و 1400 هستش من روزی حداقل 5-6 میلیون جمع میکردم!نقل قول:
کاپ برا چی بالا میبری؟ میخای بری کریستال؟
ترکیب فقط ارچر و بربر! چرا؟ چون هم سریع تره هم هزینه ش کمتره! مهم تر از همه تو این کاپ معدنای پر خیلی زیادن!
برای اینکه منفی هم نگیری همه ی معدنا و وسایل بیرون رو بزنی راحت پنجاه درصد میشه و منفی نمیگیری!
البته برای دارک اکسیر کاپ بین 1600 تا 1800 خیلی خوبه!
جایی فعلا خبری نذاشتن اما من حدسم اینه که فوقش تا دو هفته بیاد!:n39:نقل قول:
اره دیگه دوره دو ماهش سر اومده کم کم میخواد بیادنقل قول:
نقل قول:
والا من خودم لول 83 هستم تاون هال 9 غول و بربر لول 6
من موقع حمله 8 تا غول 8 تا دیوار شکن و به تعداد مساوی آرچ بربر و گوبلین میبرم
بعضی وقتا یه دهکده هایی بهت میخوره که منابعش مفت گیرت میاد از اون دهکده هایی که معادنش پره و راحت با ارچ یا بربر میتونی بگیری
بعضی وقتا هم معادن پر نیست ولی انبار غنی و خوبی داره واسه همین اینجا غول به کار میاد به غول آرچ بربر راهتو تا انبارا باز میکنی بعدم گوبلین ها رو میفرستی تو این ترکیب نیرو اکسیر کمی مصرف میشه و میتونی همه جور دهکده ایی رو بزنی به قول معروف نه سیخ میسوزه نه کباب :n02::n02:
نقل قول:
google opinion reward
چون نظر سنجی برای آمریکا هست باید مهاجرت کنید امریکا البته با وی پی ان :n02:
توی نصب هم زبان اسپانیا و امریکا رو با هم بزنید تا سوالات بیشتر باشه
بچه ها من لول 65 هستم و تان هال 7، به نظرتون موقش هست ارتقا بدم تان هالو؟
تمام دفاع و حمله آپ شدن فقط مخزن ها موندن
اره بزن حتمانقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
تشکرنقل قول:
نحوه ی کارش چجوریه و چجوری میشه امتیاز جمع کرد؟ البته من هنوز سرچ نکردم و احتمالا اونجایی که میخام دانلود کنم اموزش هم داده :n02:
دوستانی که مثل من روی کامپیوتر بازی میکنن اگه با Bluestacks بازی ها رو اجرا میکنن به جاش Droid4X رو هم امتحان کنن... Bluestacks اصلا قابل مقایسه نیست با Droid4X از نظر سرعت... مسخره بازی های Bluestacks مثل تحریم و کرش برنامه ها رو هم نداره.
هیچ کاری نداره هر 24 ساعت یه بار با وی پی ان باز میکنی برنامه رو اگر چیزی باشه میگه که نظر بدی اگر نباشه که هیچینقل قول:
همون اول یه دلار میده :n02: الان نزدیک 3.5$ گرفتم خوبیش هم اینه که حساب گوگل رو مستقیم شارژ میکنه یعنی به محض جواب دادن یه مقداری اضافه میکنه
بعضی نظرسنجی هاشم امتیازی نداره همون اولش میگه که مایل هستی یا نه که شرکت کنی
عالیه برنامه ش
متاسفانه آخرین نسخه Droid4X نسخه بتا هستش که تو سیستم من خیلی باگ داشتنقل قول:
ولی دوستان دیگه خیلی تعریف می کنن از این نرم افزار منم منتظر نسخه نهایی هستم
الان من یه دلار دارم :n02:نقل قول:
یکی دوتا سوال بود که الکی گزینه هارو انتخاب کردم و یه دلار داد اخرش!
هر نظرسنجی چقد امتیاز میده؟ نظر سنجی یا سوال نمیدونم بهرحال ...
عه چه خوب شده من ایمیل اصلیمو که به بازی سینکه زدم تو برنامه :n02: ینی برای خرید جم هم مستقیم میشه از داخل بازی خرید ؟ ینی بسته های جم رو که بزنیم میشه گرفت بدون زدن گیفت کارتو اینا؟ میدونی یا امتحان نکردی هنوز؟
بچه ها یه سری مپ باحال گذاشتم تو این صفحه ببینید بد نیست
اگه دوست داشتید بگید تا بیشتر بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من آرچرم هنوز لول3 هست و تازه آپدیت کردمنقل قول:
ترکیب آرچر و بربر خوبه؟؟؟
چه شما تاون هال يك باشي چه ده براي لوت زدن ارچر و بربر جواب ميده.من تا الان كه تاونم نه هست بدون ارچر و بربر با چيزي لوت نزدم.
Sent from my iPad using Tapatalk
گوبلین چی؟؟؟؟؟نقل قول:
استراتژی شما نوع اتک شمارو مشخص میکنه
همگی نیرو ها کار امد هستن اما در لول و سطح و استراتژی مشخص خودشون
همین گابلین که خیلی ها حتی روی سطح 1 نگه داشتن جزو نیرویی هایی بود که من اول آپ میکردم و عامل پیشرفت من بود .
ببین هر نیرویی تو یه جا کاربرد داره! و همشونم یه نقطه ضعف و قوت هایی دارن!نقل قول:
مثلا گوبلین واسه معدنای بیرون خیلی خوبه! واسه معدنای داخل هم اگه اسپل هیلر ببری و لول گوبلین حداقل پنج باشه خیلی خوبه! چون با مورتار و اینا نمیره روشون اسپل هیل بزنی جونشون پر میشه و میترکونن! ولی پایین باشه باید با جاینت ات بدی و جاینت کتک بخوره و پشت سرش گوبلین بفرستی!
من خودم بشخصه اتک جاینت هم میزدم اما ارچر و بربر رو ترجیه میدم به همه!
خب دلایل من برای اینکه ات جاینت ندم یکی اینه که اگه اسپل هیل نداشته باشی جاینتات کاره چندانی نمیتونن بکنن!حتی لول شیش! واسه همین باید هیلر هم کنارش بسازی که اونم یه رب وقت میبره! جدای از این حساب که بکنی ات جاینت هزینه ش بیشتر از ارچر و بربر میشه! بعد از اون تایم پر شدن کمپ هم بیشتر از ارچر و بربره!
بنظرم اتک جاینت فقط برا دارک خیلی خوبه! وگرنه واسه منی که روزی 5-6 میلیون باید جمع کنم اتک جاینت بدردم نمیخوره چون هم تایمش زیاد تره هم به اسپل و هیلر متکیه !
ولی ارچر و بربر هم هزینه ش کمتره! هم تایمش کمتره! خیلی هم کاربردیه! ولی ضعفش اینه که باید دنبال معدنای پر بگردی که پیدا بشه ! البته مخزن پر هم با ارچر و بربر و اسپل هیل خیلی راحت در دسترسه!
حالا شما میتونین همه ی ترکیبارو امتحان کنین!
ولی از نظر من و خیلیا ارچر و بربر بهترین ترکیب برای لوته! البته ممکنه برا بعضیا ترکیبای دیگه مفید تر باشه! بستگی به خودت داره!
اره . ولی نمیتونی دهکده های قوی رو بزنی ، هر وقت دیدی تاون هال 8 داره و دیفنساش آپدیته در صورتی اتک بده که معدناش پر باشه ، چون رسیدن به مخزن منابع که معمولا توی مرکز دهکده قرار داره کار مشکلیه -نقل قول:
میدونی چه وقتایی معادن طرف پره و چه وقت خالی؟؟
دادا من ثبت نام که کردم این ایمیل اومد برام از گوگل والتنقل قول:
hi
you're receiving this email because we're been unable to verify the information on your google account, during either your recent sign-up or update of your account information. As a result, your account has been temporarily suspended and you're currenly unable to place orders using google wallet.
google wallet powers payments across google services,including google play,youtube and google drive,as well as great care in the protection of our customers' informations and the security of google wallet.
to remove this suspension fill out this form :
to ensure the safety and security of your account and avoid, plase provide the requested documentation.
thank you ............
انگلیسیم بد نیست ... گفته که اطلاعاتم کامل نیست و حسابم رو معلق کردن و باید فرمی که یه لینک داده بهم رو پر کنم تا حسابم از حالت معلق بیرون بیاد!
خب من که شهروند امریکایی نیستم! شما خودت چه اطلاعاتی رو وارد کردین؟
استراژی و آموزش حمله با آرچ و بربر
من هیچ وقت نتونستم با بربر ارتباط خوبی برقرار کنم با اینکه همه ازش راضین تنها زمانی که ازش استفاده کردم زیاد وقتی بود که یک هفته ای روی بوست بود و قیمیت ارزون شده بود!
ترکیب همیشگیم 10 تا جاینت 5 + 5 تا جاینتم توی کلن کستل + 90 تا ارچر +6تا والبرکر+40 تا گوبلین و 3 تا هیل اسپل.
سیستمم اینجوریه که اول جاینتا میرن دیفنس رو خراب میکنن بعدش ارچر و کینگ و وقتی راه برای استوریج ها باز شد گوبلین رو میفرستم داخل با یکی هیل که برن خالی کنن!
اینجوری حتی اگه ایکس بو هم داشته باشه من لوت میکنم.
خیلی هم راضی ام
تو این سیستم خیلی هزینه میره بالا و باید از حتما از اسپل استفاده کنینقل قول:
10*2500 / 25000
90*200 / 18000
6*2500/ 15000
3*25000 / 75000
-------------------------
130000 اکسیر که زیاد به صرفه نیست باید دهکده هایی با لوت زیاد بزنی
جاینت 2250 و والبرک 3000 اکسیر میخواد.نقل قول:
وقتی میگیم لوت یعنی نباید زیر 200000 هزار گلدو اکسیر بزنیم و خیلی شده که من تا 500000 تا هم زدم! با اینکه الان 1 ساله از این سیستم استفاده میکنم ولی همیشه اکسیرم بیشتر از گلدمه و لابراتورم یه روزم خاموش نبوده!
نه تنها من بلکه اغلب هم کلنی ها توی تان هال 8 از این مدل استفاده میکنیم و همیشه ام راضی هستیم.
به هر حال هرکی سیستمی رو قبول داره من که حوصله صبر کردن ندارم واسه دهکده ایی که لوت 230000 اکسیر داشته باشه :n37::n37: واسه همین با اون ترکیب میتونم بالای 150تا رو بزنمنقل قول:
لوت 150هزارتایی به جایی نمیرسه اخه باید چند دهتا اتک بزنید تازه ایا بشه تمام استورج و کالکتورهارو زد یا نه!نقل قول:
با این خرج های زیاد برای دیوار های500000هزار گلدی و اپ 6 میلیونیه پکا با اکسیرو اپ کینگ تا لول 10 و ... وقت زیادی ازتون میگیره برای اپ.بهتره یکبار این ترکیب رو برید و ببینید به چه راحتی مپ هایی با دیفنس فول تان هان 8 رو میزنید و سیصد هزار چهارصد هزار گلد و اکسیر میگیرید!
به هر حال هرکی سیستمی رو قبول داره من که حوصله صبر کردن ندارم واسه دهکده ایی که لوت 230000 اکسیر داشته باشه :n37::n37: واسه همین با اون ترکیب میتونم بالای 150تا رو بزنمنقل قول:
عجب اینا چه گیرهایی هستننقل قول:
البته من از قبل کل اطلاعات رو آمریکایی کرده بودم حتما به خاطر اون بوده مشکلی پیش نیومده
شما با این سایت کمپلت خودتو آمریکایی جا بزن
البته الان دقیقا نمیدونم چی ازت خواسته تا قبول کنن
عاغا من یه اکانت لول 65 دارم با قیمت 110 تومن اگه کسی میخاد پیغام خصوصی بده
کلا همه اطلاعات از قبیل اسمو ادرسو شماره تلفن اینا! زدم اما ایمیل طرفو قبول نکرد! و اینکه اخرش دوتا عکس باید فک کنم اپلود کنم براش!نقل قول:
کلا من بیخیالش شدم ، من هیچ کارم به راحتی درست نمیشه که این بخواد درست بشه! میدونم اگه اینم درست کنم اخرش یه اتفاق دیگه میفته:n02:
من که پنجتا بیلدرم ازاده و نیاز به جم ندارم! بیخیال شدم ...
ایمیل طرف؟ با وان ایمیل کار نداریم فقط اطلاعات کافیهنقل قول:
برای لابراتور خوبه میزنی زودتر تموم میشه:n02:
اره این لینکی که دادی ایمیل اینا هم داد دیگه! تو مشخصاتی که گفتم ایمیل هم میخواست! اصلا همه چی میخواد :|نقل قول:
اون که اره ...! ولی خب کاره من درست نمیشه ... دفه ی قبلم با اپ بونتی پنج هزار امتیاز جمع کردم اخرشم گیفت کارتم رجکت شد ..اینهمه زحمت کشیده بودم ..
دوستان عزیز ! رفیق ما روی آیفون 4S بازی رو داره و لولش 113 هست.یه نفری میاد تو اکانتش بدون اجازه و خرابکاری می کنه.چه ایمیلی با چه متنی برای سوپرسل بفرستم که بگه اون رو لاگ اوت کنه یا بنش کنن و دیگه نتونه وارد بشه.
نوشتم براشون که یه نفر همچین کاری میکنه و بی زحمت بازی رو از روی گیم سنتر قبلی پاک کنید و بزارید روی یه جدید.نوشت که انجام شد و از این حرفا ولی بازم اون وارد میشه.
کمک کنید لطفا.
تشکر.
دوستان این مشکل علامت حل نمیشه؟
دوروزه نتونستم بازی کنم همش این علامت وای فای میاد.
دی ان اس عوض کردم تغییری نکرد.