عیوبw710s5 بجزکیفیت عکس در شب ونداشتن زوم دیگه چیه و s500و s700
عیوبw710s5 بجزکیفیت عکس در شب ونداشتن زوم دیگه چیه و s500و s700
سلام
من یه مشکلی امروز برام پیش اومد!
همه ی عکس های توی گوشیم خود به خود پاک شده!!!!!!چه اونایی که با دوربینش گرفتم چه اونایی که با بلوتوث
ریختم تو گوشی پاک شدن!نمی دونم چرا!هرچی می گردم نیستن!دلیلش چیه؟ممنون می شم بگین!
شاید مموریت ایراد پیدا کرده؟نقل قول:
سلام
من یه مشکلی امروز برام پیش اومد!
همه ی عکس های توی گوشیم خود به خود پاک شده!!!!!!چه اونایی که با دوربینش گرفتم چه اونایی که با بلوتوث
ریختم تو گوشی پاک شدن!نمی دونم چرا!هرچی می گردم نیستن!دلیلش چیه؟ممنون می شم بگین!
توی یه گوشی دیگه تستش کن شاید ایراد از اون باشه
سلام به همه گی
باتری k750 چی باشه خوبه(ساخت کدوم کشور)؟
مموری رو در بیارم بندارم تو یه گوشی دیگه یا سیم کارتم رو در بیارم تو یه گوشی دیگه امتحان کنم؟نقل قول:
ممن مموریمو در آوردم انداختم تو رم ریدر بعد که انداختم تو گوشی دیگه عکسی نبود به جز دو سه تا عکس متحرک و دو سه تا عکس که ماله خود گوشیه!!! الانم موندم مشکل چیه؟به نظرتون کاملا پاک شده یا راهی برای برگشتشون هست؟
آیا صدای دبلیو 610 از این بلندتر هم میشه ؟
مموریت رو بزار رو یه گوشی دیگه ببین فایلاشو میخونه یا نهنقل قول:
مموری رو در بیارم بندارم تو یه گوشی دیگه یا سیم کارتم رو در بیارم تو یه گوشی دیگه امتحان کنم؟
ممن مموریمو در آوردم انداختم تو رم ریدر بعد که انداختم تو گوشی دیگه عکسی نبود به جز دو سه تا عکس متحرک و دو سه تا عکس که ماله خود گوشیه!!! الانم موندم مشکل چیه؟به نظرتون کاملا پاک شده یا راهی برای برگشتشون هست؟
یا با رم ریدر رو مموریت چیزی بریز وصل کن به گوشیت ببین فایلا رو میخونه یا نه
در پاین اگه دیدی هیچ رقم گوشیت مموری رو نمیشناسه با رم ریدر مموریت رو فرمت کن انشالله حل میشه مشکلت!
من نمی تونم گوشیم رو با کابل ارتباطی با کامپیوتر شارژ کنم.
یعنی علامت شارژ می یاد اما درصد باطری زیاد نمی شه!!!!!
مدل : k750
made in china finshed in china اگه این روش نوشته باشه باتری ردیفیهنقل قول:
با آکوستیک بلند تر میشهنقل قول:
سلام
گوشی z550i هر چی رو که با بلوتوث می گیره همون لحظه پاک می شه !یعنی میاد تو گوشی ولی وقتی می ری توی قسمت مربوطش می بینی که نیست !علتش چیه؟
نقل قول:از دوستان کسی نيست جواب مارو بده؟!نقل قول:
Edited by alex_pk
تبلیغات در انجمن ها ممنوع است
سلام
من یه چند تا سوال داشتم اگه لطف کنید و جواب بدید ممنون می شم
1- w950 برای اس ام اس زدن خوش دست هست ؟
2- می شه روی w950 تم تنظیم کرد ؟
3 -کیفیت پخش صدای بلند w950 چه جوریه؟
4- یه w800 دارم دوربینش خرابه اونو به عنوان دست دوم چند می خرن؟
1- فایلهای کاستوم رو در فولدر own_custpack بریز و موقع انتخاب CDA گزینه Owen Custom Pack (آخری) رو انتخاب کن.نقل قول:
2- بله کافیه فایلهای پچ رو در قسمت MISC File قرار بدی و دکمه Write Script رو بزنی. همانند Setool2lite.
با سلام خدمت دوستان
از دوستان مي خواستم بونم كسي ميدونه چه طوري ميتونم درايور صداي فابريك گوشي هاي سوني اريكسون رو پيدا كرد كرد ؟
مثلا درايور صداي فابريك w200
من یه مموری 2 گیگ انداختم رو گوشیم .بعد از خاموش روشن کردن کار کرد .امروز با برنامه setool2lite یه اکوستیک ریختم توش.مموری داخل گوشی
بود بعد از روشن کردن گوشی دیگه مموری رو نمیشناخت هر کاری کردم نشد حتی کامپیوتر هم نشناخت .جالب اینجاست که با 512 خودش با همین برنامه هکش کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و گوشی مموری رو میشناخت .
حالا چیکار کنم دوباره بشناتسش .یعنی مموری سوخت.
خواهش میکنم کمک کنید
سلام دوستان
واقعا تاپیک پربار و جالبی هست بخصصوص مصطفی عزیز که فعالیت خوبی دارن
چند تا سوال داشتم
1- من یه گوشی k750 دارم میخوام دوربین اون رو با یه k750 دیگه عوض کنم چون k750 دوستم قدیمی هست و کیفیت
دوربینش خیلی بالاست میخواستم بدونم میشه این کار رو کرد
1- دیروز داداشم گوشی خودش رو که w700 هست تمیز کرده بود و لنز دوربینشم چون کثیف بود با دستمال کاغذی
که یه ذره خیس کرده بود نیز تمیز کرده چون قصد فروششو داشت موقع فروش فروشنده متوجه شده بود که در حین فیلمبرداری رنگها واضح نیستند یه جوری شده بود که مثل نگاتیوی که فیلم میگیرند اونجوری بود. باید عرض کنم که قبل از تمیز کردن سالم بود و خیلی هم خوب فیلمبرداری میکرد. فروشنده گفت آب دیده به هر حال رفتم برای تعمیر کردنش و گفتند که اشکال از فلتشه - فلتشو هم که عوض کره بود باز هم همون طوری بود بعد کلا دوربینو عوض کرد
متاسفانه بدتر شد ولی بهتر نشد . چند جای دیگه هم بردم درست نشد . حالا موندم چی کار کنم و می خواستم بدونم گوشی درست میشه یا نه اگه درست نشد چند قیمت میشه .( راستی صفحه LCD هم هیچ مشکلی نداره اون لکه ها فقط موقع فیلمبرداری دیده میشند.) منتظر جوابتونم
ممنونم
سلام
گوشیم کا750 و هر یکی دو ساعت عکس ها رو نشون نمیده وباید گوشیمو خاموش و روشن کنم تا نشون بده
نمیدونم مشکلش چیه؟
کسی می تونه کمک کنه؟
در ضمن بعد از این که گوشیمو فلش کرده و منو عوض کرده بودم اینطوری شده
:41::41::41::41:
من 310 دارم و با my phone explorer کار میکنم.ولی نمیتونم با نرم افزار اس ام اس فارسی بزنم.چیکار کنم.گوشی منم فارسی نداره ولی فک نکنم به اون ربطی داشته باشه مرسی.کمکم کنین
با سلام من گوشی سونی اریکسون K750i دارم که متاسفانه لاک کد آن را فراموش کردم لطفا مرا راهنمایی کنید
سلام . میخواستم بدونم ایا گوشی های سونی اریکسون موقعی که شارژ کامل میشن پیغامی چیزی میدن یا نه.من k750 دارم ولی پیغامی نمیده میخواستم بدون راهی هست که بشه اینکارو کرد.
1- با برنامه Setool2lite:نقل قول:
با سلام من گوشی سونی اریکسون K750i دارم که متاسفانه لاک کد آن را فراموش کردم لطفا مرا راهنمایی کنید
برنامه رو اجرا کن و دکمه Identify رو بزن و گوشی رو وصل کن(طبق دستورالعملهای برنامه.یعنی گوشی خاموش باشه و هنگام وصل کردن کابل دکمه C روی گوشی رو نگه دار) در سمت چپ کد گوشی رو نشون میده.
2- با برنامه XS:
برنامه رو اجرا کن.گوشی رو وصل کن. از سمت راست گزینه GDFS رو انتخاب کن و دکمه Phone Lock رو بزن.در سمت چپ کد رو نشون میده.
راست میگه پسر!!!!!!!!
سلام ببخشید که می خوام یک سوال ابتدائی بپرسم. خواهش می کنم یه راهنمائی بکنید
آیا کاور گوشی مدل z550 به طور کامل عوض میشه یا اینکه فقط درب باطری و قسمت جلوی گوشی کاور یدکی داره و همچنین آیا این مدل منوی فارسی داره یا نه؟
خیلی ممنون از اینکه جواب میدید!
بله یه لحظه یه پیغام میده بعدش علامت باطری ثابت میشهنقل قول:
سلام . رم گوشی 1 گیگ w810i من مشکل داره . مشکل اینه که من هر فایل یا آهنگی که تو رم اون میریزم بعد از قطع کابل USB فایل یا آهنگی که ریختم اجرا نمیشه ولی تو حافظه داخلی گوشی اجرا میشه . در ضمن وقتی یه پوشه تو رم گوشی درست میکنم یه سری فایل ناشناخته توش هست -وقتی هم از کامپیوتر یه پوشه درست میکنم وقتی تو گوشی میرم اون پوشه نیست ولی حافظه پر میشه.رم رو یه بار فرمت کردم ولی نشد که...
منم این مشکل رو دارم به نظر من ایراد از نوع مموریه
با یه مموری دیگه امتحان کن ببین درست میشه
موفق باشید
سلام
من گوش ام رو فلش کردم ولی بعد از فلش مو قع ارسال فایل با بلوتوس سرعت ارسالش خیلی کم شده و شبیه انفراد شده
فکر کنم اشکال از gdfs باشه
لطفا کمکم کنید واجبه
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم
10 -15 تا برنامه جاوا نصب کردم که گوشیم هنگ کرد البته فکر کنم یکی از برنامه ها ویرووس داشت .
بعد هرکاری کردم که اونارو پاک کنم نشد .مستر ریست کردم .حالا روشن میشه اما عکس دسکتاپ گوشیرو ناقص نشون میده منو هاروهم هیچ کدوم رو نشون نمیده درهمه حالات همون عکس ناقص رو نشون میده .
یه بامرام پیدا میشه راهنماییم کنه؟
فوری لطفا
سلام دوستان لطفا كمك كنيد
من W810 دارم
زده بودمش به كامپيوتر و بدونه self remove درش آوردم . بعد گوشيم فقط يه صفحه ي سفيد رو كه چشمك ميزد نشون ميداد بعد دادم بيرون فلشش كنه گفت IC فلشش خرابه ما هم IC فلش رو عوض كرديم و فلشش شد و گوشي بالا اومد ... بعد از يكي دو روز وقتي يكي از اشنا ها چند تا اس ام اس پشت سره هم فرستاد كوشي هنگ كرد و بعد خاموش شد . دوباره روشنش كردم . رفتم توي Walkman آهنگ گوش بدم ديدم دوباره هنگ مينه
خلا صه سرتونو درد نيارم دوباره بردمش كه فلشش كنن . اينبار با باكس UN فلشش كرد بعد ديگه كلا روشن نشد
بعد دوباره كه خواست با باكس قبليه كه گوشي با اون روشن شد بزنه تا 99 در صد رفت و error ميداد
گفت ماله منبع تغذيشه .....
حالا واقعا سر در گم شدم بايد چي كار كنم؟؟؟؟
سلام دوستان لطفا كمك كنيد
من W810 دارم
زده بودمش به كامپيوتر و بدونه self remove درش آوردم . بعد گوشيم فقط يه صفحه ي سفيد رو كه چشمك ميزد نشون ميداد بعد دادم بيرون فلشش كنه گفت IC فلشش خرابه ما هم IC فلش رو عوض كرديم و فلشش شد و گوشي بالا اومد ... بعد از يكي دو روز وقتي يكي از اشنا ها چند تا اس ام اس پشت سره هم فرستاد كوشي هنگ كرد و بعد خاموش شد . دوباره روشنش كردم . رفتم توي Walkman آهنگ گوش بدم ديدم دوباره هنگ مينه
خلا صه سرتونو درد نيارم دوباره بردمش كه فلشش كنن . اينبار با باكس UN فلشش كرد بعد ديگه كلا روشن نشد
بعد دوباره كه خواست با باكس قبليه كه گوشي با اون روشن شد بزنه تا 99 در صد رفت و error ميداد
گفت ماله منبع تغذيشه .....
حالا واقعا سر در گم شدم بايد چي كار كنم؟؟؟؟
من گوش ام رو فلش کردم ولی بعد از فلش مو قع ارسال فایل با بلوتوس سرعت ارسالش خیلی کم شده و شبیه انفراد شده
لطفا کمکم کنید واجبه
نبود یه فردین به ما کمک کنه
لطفا کمکم کنید واجبه
نبود یه فردین به ما کمک کنه
سلام
من به دنبال برنامه ای هستم که
1- لغت را تلفظ کند (یا همان talk it)
2- گوشی من K800 است، برنامه ای هم برای اجرای فایلهای صوتی و تصویری می خواستم که مانند media player باشد و امکانات آن را داشته باشد.
3- یک برنامه منشی هم می خواستم، شنیده بودم که گوشی K800 خودش منشی دارد، در این صورت طرز استفاده از آن را توضیح دهید.
4- گوشی نوکیا امکانی دارد که وقتی lock می شود برای unlock کردن آن باید یک پسورد وارد کرد، چگونه می توان با گوشی sony ericsson هم همین کار را کرد؟ اگر چنین امکانی وجود ندارد برنامه ای برای این کار می خواستم.
یک سئوال هم داشتم: آیا امکانی وجود دارد که صدای گوشی K800 را بالا ببرم؟ می توان اسپیکرهایش را تغییر داد؟ یا نرم افزاری برای انجام این کار وجود دارد؟
ممنون
سلام.
من k800i خریدم بعد از یک روز تو پیدا کردن شبکه مشکل پیدا کرد و بعد از چند ساعت هم در عرض چند ثانیه شارژ خالی می کنه.مشکل شد دو تا.
فروشنده می گه ضربه خورده ولی نخورده!
فلش هم کردم جواب نداد.
به نظر شما مشکلش چیه؟
شاید خیس شده؟نقل قول:
سلام.
من k800i خریدم بعد از یک روز تو پیدا کردن شبکه مشکل پیدا کرد و بعد از چند ساعت هم در عرض چند ثانیه شارژ خالی می کنه.مشکل شد دو تا.
فروشنده می گه ضربه خورده ولی نخورده!
فلش هم کردم جواب نداد.
به نظر شما مشکلش چیه؟
یکی از دوستای من با w810 وقتی خیس شده بود همچین مشکلی داشت (پیدا نکردن شبکه)
نه مطمئنم خیس نشده.مطمئنم چون تا خراب شدن کمتر از 48 ساعت طول کشید.
سلام دوستان
گوشی من w950 هست.چند وقت پیش برنامه فارسی کردن sms روش ریختم و این برنامه باید حتما روی مموری کارت یا هارد گوشی نصب بشه تا قابل اجرا باشه.بعد از ریختن این برنامه روی هارد دیسک گوشیم, چند تا از فونت های این برنامه را تغییر دادم و سپس گوشی را ریستارت کردم.بعد از اون هر چی گوشی را روشن میکنم قبل از اینکه بالا بیاد خاموش میشه و دوباره روشن میشه و دوباره ریست میشه.در کل دیگه بالا نمیاد(پشت سر هم ریست میشه)
گفتم شاید با آپدیت مشکل حل بشه.آپدیتش کردم ولی درست نشد.بردم بیرون به چند جا دادم فلش کردن ولی درست نشد.مشکل اینجاست که این برنامه رو هارد ذخیره شده و حالا هر چقدر من گوشی را فلش کنم تاثیری نداره.چون فلش دست به محتویات هارد دیسک نمیزنهحالا به نظر شما دوستان چه کار باید کنم و چطور میشه به هارد گوشی دسترسی پیدا کنم تا برنامه را پاک کنم یا هارد را فورمت کنم.
لطفا کمک کنید که خیلی حالم گرفته:41:
من نمیدونم:41:.ولی از دوستام میپرسن که اگه میدونستن بیان تو این تاپیک بهت بگن:11:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان می خوام بدونم آیا با این ویژگی ها میشه فایل ریستی برای K750 موجود هست
چون فایل ریستی که من می خوام تو setool 2lite1.7 نیست
به همین خاطر وقتی داشتم ازش بک آپ می گرفتم خاموش شد و دگه روشن نمیشه
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:*********** CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
MAPP CXC article: R1AA008 prgCXC125954_CHINA_CL
MAPP CXC version: R1AA008
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA102295/7
CDA version: R2A
Default article: cxc125953