داداش روشی که بالا گفتم رو امتحان کردی؟ من با روش بالا مشکلم حل شد.. البته این لپتاپ رو ندارم ولی کلا مشکل pes 2013 این مشکل رو داره و ربطی به این لپتاپ ندارهنقل قول:
Printable View
داداش روشی که بالا گفتم رو امتحان کردی؟ من با روش بالا مشکلم حل شد.. البته این لپتاپ رو ندارم ولی کلا مشکل pes 2013 این مشکل رو داره و ربطی به این لپتاپ ندارهنقل قول:
داداش رمت چند گیگه که این 2.3 گیگ نشون داده ؟ ویندوزت 32بیتی هست یا 64 بیتی ؟نقل قول:
لینک رو نتونستم باز کنم. من دقیقا همین ویندوز و همین Pes رو روی کامپیوترم نصب کردم. خیلی راحت همه رو Good زده و مثل هلو اجرا میشه. فکر کنم مشکل از گرافیک باشه که با ویندوز 8.1 ناسازگار هست. (عجب تحلیلی :n02:)نقل قول:
رمم 6 هست. قبلا خیلی روی ویندوز 64 بیتی آزمایشش کردم دیدیم نمیشه. الان ویندوز 32 زدم ولی بازم درست نشده.نقل قول:
کلا باید چه درایورهایی رو نصب کنم؟؟
با سلام
من سه روزه z510 خریدم. فروشنده ویندوز ۸٫۱ روش ریخت. موقع نصب بعضی درایورهاش چه از رو DVD خودش و چه درایورهایی که از سایت لنوو دانلود کردم تابحال حدود ۴ بار با پیغام خطای …your pc ran into a serious problem and مواجه شدم و مجبور شدم system restore انجام بدم تا ویندوز بالا بیاد. میخواستم بپرسم مشکل از ویندوزم هستش یا کلا با ۸٫۱ سازگار نیستش؟
آیا با نصب مجدد ۸٫۱ مشکل برطرف میشه؟
برخی درایورها برای 8.1 تو سایت نیست باید چیکار کنیم؟
ترتیب نصب درایورها بچه صورتی هست؟
کلا چه ویندوزی براش بهتره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان باید بازی رو نصب کنید... اخرین پچ که پچ 6 هم باشه رو نصب میکنید... از داخل پوشه برنامه وارد پوشه kitserver میشید... یه فایل هست به نام confiig این فایل رو باز میکنید... در کادر بالا نوشه screen resolution و اونو در حالت دستی قرار میدید و مقدار 1366*768 رو وارد میکنید....
زیر همین کادر نوشته image quality که اونو هم روش high قرار میدید....پنجره باز شدرو save میکنید . در همین پوشه kitserver دو برنامه اجرای دیگه هم هست یکی به نام fix که بازش میکنید و دوباره سیو . یک فایل اجرایی دیگه هم هست که اسمشو یادم رفته ولی وفتی بازش میکنید دو تا دکمه هست که باید یکی یکی روشون کلیک کنید و تمام... بعد از اینکارها دوباره میرید بازیرو اجرا کنید که میبینید بازم گرافیک intel رو میشناسه ...
یک ارور میده که شما اونو ignore میزنید... صفحه بصورت فول اسکرین بالا میاد و داخل بازی انگار دقیقا دارید با کارت گرافیک قدرتمند بازی میکنید... بازی روون هست و با fraps به 60 فریم فیکس رو مبینید...
یه سرچ ساده داخل گوگل برنیند میبینید که این ارور کلا مربوط به همین بازی هست که ربطی به درایور و ویندوز نداه!
من G510 خریدم و گرافیکم ati هست... درایورهام هم اپدیت هست. منتها با ویندوز 7 هم همین مشکل رو داره هم 8!!!!! کلا ربطی به گرافیک یا سیستم عامل نداره و من کلی صفحرو خوندم که ملت با کارتها و ویندوزهای مختلف همین مشکل رو دارن.... فقط هم همین یک بازی این مشکل رو داره... دوستان حتما روش بالا رو تست کنن...و مطمعن باشند که درست میشه
اشکال یو اس بی 3شما چی بود کلا کار نمیکرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم آقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود
ببخشیدالان چیکار کنم برم بخرم زد510 رو یا نه؟؟
دو دل هستم.......:n30::n28:
حاجی منظورم این بود که فقط این بازی میزان رم رو پایین نشون میده یا کلا وقتی روی مای کامپیوتر راست کلیک میکنی تو Properties هم میزان رم رو کم نشون میده ؟نقل قول:
داداش من گرافیکم AMD 8750 هست ، خود setting بازی گرافیک رو اینتل HD 4000 میزنه اما تو بازی سوییچ میکنه و روون اجرا میشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جالبه مال من رو vram هم میزنه 64 مگ !!!! البته کارت من 8750 نیست! کارت من R7m265 هست...شما چه نسخه ای از ویندوز رو داری؟ من home وصل کردم! sp1نقل قول:
دوستان این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد اعتماده؟ چون تو نت وبازار تنها این سایت فقط ssdh داره؟مجبورم از این بگیرم!
خواهشا جواببببببببببببب بدین دیگه..
چی کنم؟؟آخههههه:45:؟؟؟؟
داداش من... کلی درباره این مساله بالا صحبت کردیم. اگه از لپتاپ بیرون از خونه کار میکنی . مطمعنا انتخاب اولت هست... اگر هم بیشتر در خونه استفاده میکنی یا شرایط نوری کنترل شده باید به صفحه های براق فکر کنی... مثل g510 . acer v5نقل قول:
منظورم اینه که در ویندوز 7 وقتی مثلا از هاردم که اونم USB 3 هست فایل انتقال میدم، سرعت انتقال از 30m/b بیشتر نمیره در صورتی که در ویندوز 8.1 سرعت انتقال همون فایل از 70m/s پایین تر نمیاد.نقل قول:
روی کامپیوتر راست کلیک کردم. نوشته: 6GB بعد جلوش توی پرانتز نوشته 2.27GB قابل استفاده است.نقل قول:
کمکککککک:n03:نقل قول:
من 1 هفته 8.1 داشتم هیچ مشکلی حتی 1 بار هم نداشتم.شما بروزترین و مطمدن ترین نسخرو نصب کن و درایورراشم به روز تریناشو از سایت لنوو نصب کن انشالله حل میشهنقل قول:
ترتیب نصب درایورا رو تو دی وی دی همراه دستگاه در یک فایل html گفته
1 ماهه شایدم بیشتر 7 64 بیتی نسخه گردو 18 نصب کردم عالیه از هر لحاظ ،کاملا پایداره
خوب داداش ویندوزت رو عوض کن و درایورهای مهم مثل گرافیک و پردازنده رو از سایت لنوو بگیر. اکثر دوستان میگن که بهترین ویندوز 8.1 - 64 بیتی هست.نقل قول:
من Windows 8.1 Enterprise 64bit نصبیدم.نقل قول:
داداش به خاطر بازی ویندوز 32 بیتی نصبیدی ؟ ویندوز 32 بیتی نصب کردی فکر میکنم باید درایورهای 32 بیتی رو نصب کنی ها.. مخصوصا گرافیک اینتل و انویدیانقل قول:
شما هم دوباره بگیر ویندوز 64 بیتی بریز ، مطمئنا مشکل بازی از ویندوز نیست ، یا ایراد از درایور ها هست و یا اینکه خود بازیت ایراد داره ، تو نت بگرد یه کرک دیگه بریز شاید از کرکش باشه
کسی میدونه healthy که بغل درایوا تو پارتیشن بندی مینویسه چیه ؟
بله. این سایت جز نمایندگان فروش سازگار است و در سایت سازگار ارقام هم اسمش آمده است.نقل قول:
من هم ویندوز 8.1 x64 ریختم.نقل قول:
تمام درایورها را هم از سایت لنوو دانلود کردم.
هیچ خطایی موقع نصب درایورها ندیدم.
نقل قول:یک نکته ای را دوستان در نظر داشته باشند، سرعت کپی USB3 به خیلی موارد دیگر بغیر از لپ تاپ بستگی دارد.نقل قول:
مثلا فعال بودن یا نبودن ضدویروس.
من که MC Afee دارم، همیشه موقع کپی، ضدویروس را غیرفعال میکنم.
بعد اینکه هنگام کپی از لپ تاپ استفاده شود یا نه. چون فرآیند کپی رم بالایی را مصرف میکند و اگر مشغول کار دیگری باشید، سرعت کپی کمتر میشود.
نکته بعدی، اینکه Power management شما در چه وضعیتی باشد؟ High Performance یا Balanced یا power saver
مسلما سرعت کپی در حالت High Performance بیشتر است.
بعد هارد یا فلشی که از روی آن کپی میکنید
مثلا سرعت کپی هاردهای به اصطلاح پاسپورتی، از هارد های آداپتوری خیلی کمتره.
برند هارد اکسترنال هم تاثیر دارد.
خود فایل هم مهم است که یک فایل مثلا حجم بالا باشد یا چندین فایل
مثلا من با WD My Passport فایلهای 4 گیگی را با سرعت 90 کپی میکنم.
در حالیکه با هارد My Book سرعت کپی بیشتر است.
چرا دودل هستی؟نقل قول:
مدل دیگر چی مد نظرت هست؟
همه ی اینا درست. ولی من مثلا یک فیلم رو در ویندوز 7 از یک هارد اکسترنال وسترن از طریق پورت USB 3 انتقال میدم به لپتاپ، سرعت 30m/s هست. ویندوز رو عوض میکنم به 8.1 و همون فایل رو دوباره کپی میکنم سرعت از 70m/s پایین تر نمیاد. خوب این یعنی پورتهاش با ویندوز 7 کار نمیکنه و مثل پورت USB 2 عمل میکنن.نقل قول:
آخه جالبه من اول که این لپتاپ رو از دیجی کالا گرفتم، همه ی این مشکلات رو داشتم. ( عدم اجرای صحیح PES 2013 در ویندوز 8.1 و مشکل انرژی منیجر و پورتها در ویندوز 7). بخاطر همین مشکلات فکر کردم کلا لپتاپ مشکل داره و دقیقا بعد از 6 روز زنگ زدم براشون، گفتن لپتاپ رو بفرست. لپتاپ رو که فرستادم، برام عوضش کردن و یک لپتاپ دیگه فرستادن (دمشون گرم).حالا که این رو فرستادن دقیقا همین مشکلات رو دارم. که به نطر من 2 دلیل داره:
1. یا کلا این لپتاپ اینجوری هست. که احتمالش خیلی کمه.
2. یا یه جای کار از طرف من میلنگه. اینم احتمالش کمه.:n02:
نظر شما چیه؟؟؟
دوستان بلاخره بعد از گذشت حدود 20 روز از خرید این لپ تاپ و مشکل اجرای pes 2013 روی ویندوز 8.1 - 64 بیت بلاخره امشب به کمک یکی از اعضای فروم و روش ایشون مشکلم برطرف شد و تونستم این بازی رو روی این ویندوز با گرافیک بالا بازی کنم.
روشی که کاربر عزیز hasanooooooo بهم گفتن این بود
پس بعد از نصب بازی pes 2013 بایدکد:
سلام داداش منم با لپتاپ جدیدم برا pes همین مشکل رو داشتم ربطی به درایور و اینچیزا واقعا نداشت... پچ اخر که پچ 6 باشه رو باید نصب کنی از فولدر kitserver فایل kitserver رو باز میکنی
manual resolution رو انتخاب میکنی و 1366*768 رو وارد میکنی. بعدش زیر همین گزینه image quality رو میبری رو high
save میکنی میای بیرون ولی تو همون پوشه 2 تا گزینه داره که بایدبازشون کنی یکی fix
یکی config
config رو که باز کنی 2 تا کلید داره دوتاشو دوه دونه کلیک میکنی پیغام میده و سیو میکنی... بعدش دیگه میری فایل pes رو باز میکنی که ارور همون vram رو میده ولی الکی هست و وارد بازی میشی و رزولوشن درست شده . کیفیت درست شده و با فریم عالی بدون لگ بازی میکنی... امیدوارم مفید بوده باشه.. یا حق... مشکلی بود در خدمتم
PESEdit 2013 Patch 6.0 نصب شود که از توی اینترنت و سایت های فارسی می تونید دانلود کنید
بعدش هم تنظیمات بالا رو انجام بدید.
دوست عزیز در این روش وقتی میخوای بازی رو اجرا کنی هیچ اروری نمیاد و یکسره میره داخل بازی؟؟نقل قول:
چرا اون پیغام vram رو میده ولی ignore رو که بزنی میره داخل بازی و کیفیتش هم high و بالاست.نقل قول:
تنها مشکلی که این 20 روزه با این لپ تاپ داشتم همین بود که بلاخره حل شد.
پس دوستان گیمر میتونن ویندوز 64 بیت 8.1 رو نصب کنن و از بازی های لذت ببرن.
این بازی ها رو من تاحالا روش تست کردم که موفق به اجرا شدم.
pes 2013 , pes 2014 , call of duty ghost
لطفا پاک شود
سلام
در نرم افزار OneKey Recovery هر بار که می خوام بک آپ بگیرم خطای عدم ساپورت می ده...
چکار باید کرد که با این نرم افزار بشه بک آپ گرفت؟
رو 3 سری Z و G و Y این خطا رو دیدم.
نقل قول:
برای اینکه nvidia رو بتونین نصب کنین اول باید اینتل نصب کنین بعد اینو !!! تو راهنماش نوشته !شما اینکارو کردین نصب نشد ؟
متاسفانه دستگاه هایی که سیستم عامل اورجینال از کارخانه ندارن نمیشه روشون بک اپ گرفت با برنامه OKR ووو کلی برنامه دیگه هست که میشه باهاش بک اپ گرفت... یک راهی هست برای اینکه بخوای بک اپ بگیری با ONE KEY RECOVERY باید کل سیستم پاک بشه و از اول یک سری کار انجام بدی..... اگه خواستی بگو همینجا اموزششو بزارم.نقل قول:
بچه ها من سوالمو گم کردم به خاطر همین دوباره میپرسم
کسی میدونه healthy که بغل درایوا تو پارتیشن بندی مینویسه یعنی چی؟
من یه کارایی کردم بعدش بغل همه درایوام نوشته healthy
بچه ها سلام.من این لبتابو چندروزی میشه خریدمش.
وقتی یه اهنگو اجرا می کنم و صدارو تا اخر می کنم صدا هی یه کمی کمو زیاد میشه بعد وقتی درجه صدا نرم افزارو تا حدود 50 میارم صدا هم یه کمی بیشتر میشه هم واضح تر.
می خواستم بدونم برا شما هم همینجوره؟:n03:
لطفا سریع جواب بدین:n03:
سلام.منم همین مشکلو دارم اگه کسی میتونه کمک کنه:n28::n03:
من همچین مشکلی ندارم با کدوم نرم افزار فایلای صوتیتون باز میکنید ؟ من pot player نصب کردم خیلی خوبه کیفیت صداش حرف نداره
بچه ها لطفا بگین بازی call of duty ghostsرو این لپتاب چجوری اجرا میشه؟
منظورم اینه که کم نمیاره لوگ نمیزنه؟
:n05:
نقل قول:
هیشکی هیچی نمیدونه ؟ یه جا نوشته سلامت درایو نشون میده پس چرا قبل اینکه من تنظیماتشو بهم بزنم ننوشته بود ؟
هم با medu player همkm