دوستان یه مشاوره می خوام از حرفه ای ها
msi اون مدل هایی که تو این رنج هست مثل ge 60 & ge 40 بگیرم یا asus n550jv ?????
Printable View
دوستان یه مشاوره می خوام از حرفه ای ها
msi اون مدل هایی که تو این رنج هست مثل ge 60 & ge 40 بگیرم یا asus n550jv ?????
لپ تاپ ایسوس همیشه درقسمت باتری ضعیف عمل کرده فرسودگی زودتر از موعد وخرابی باتری درمدت چندماه تعجب آوراست. لپ تاپ من درعرض دوماه 7 درصدفرسوده شده که این به نظرغیرطبیعی است.!
من در عجبم چرا این لپ تاپ نرم افزاری مثل energy managment لنوو نداره تا عمر باتری افزایش پیدا کنه:n04:اینجوری که همیشه از صبح تا شب تو برق باشه و شارژ کنه مسلمه باید زود هم خراب بشه باتریشنقل قول:
هرقدر هم که درست استفاده کنی بازهم اگه باتری کیفیت نداشته باشه زود خراب میشه فعلا که ایسوس دراین مورد ضعیف کارکرده حتی msi و ایسر دراین مورد خیلی بهترند پول خودتان راالکی هدر ندهید.!
آقا این wifi اش دیگه کم کم داره حال منو به هم می زنه هااااااااااا :n28::n28: خود به خود هر یه دیقه یه بار چند لحظه یه بار قطع میشه و میره رو limited ... دیگه واقعا اعصابم خورد شده ... واسه کس دیگه ای این مشکل به وجود اومده ؟؟
مودم مشکل نداره؟آخه ما یه مدم داشتیم اینجور بود عوضش کردیم درست شدنقل قول:
توی تنظیمات مودم قسمت وایرلس چک کنید region یا country روی ایران نباشه، بزارینش روی آمریکا، من قبلا همچین مشکلی با مک بوک داشتم کلی راه رفتم تا آخرش فهمیدم مشکل اینهنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
وقتی محیط اطراف ساکته از داخل لپ تاپ صدای تیک تیک مثل صدای عقربه ساعت میاد.آیا این صدای هارده .؟ به نظرشما این صدا عادیه یا غیر طبیعیه ؟!
صدای هارده. طبیعیه.نقل قول:
حاجی از مودمته!!نقل قول:
واسه من وقتی از مودمم با لن به پی سی وصله ، با وای فای هم لپ تاپ و گوشیم بهش وصلم شاید هر یه روز در میون 2 بار Limited بشه !! بعدش میرم میبیم که چراغ ADSL مودمم خاموش شده و دوباره جند دقیقه دیگه وصل میشه
نقل قول:نقل قول:نقل قول:فعلا که درایورش رو unistal کردم دوباره نصب کردم درست شده اگه دوباره عدا نده !!نقل قول:
سلام دوستان
کسی از n550 با رم 12و بلوری چیزی میدونه؟
منظورم قیمتشه
و اینکه آیا VGA داره؟
با سلام دوستان ال دیجیتال دوباره n56jr را اورد بخرم یا باز صبر کنم؟
سلام من وقتی فلش را به لب تاب وصل میکنم، مثل وقتی که لب تاب میخواد از روی dvdرام چیزی را بخونه لنز و چراغ dvdرام حتی وقتی هم که dvd داخلش نیست روشن میشه و صداش میاد و مثل اینکه لنزش میخواد چیزی بخونه بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ اگه اینطوری بمونه و روزی چندین بار این کار تکرار بشه عمر dvdرام کم میشه و کم کم ضعیف میشه. لطفا راهنمایی کنید چطوری باید این مشکل را برطرف کنم طوری که کار کردن بیخودی و اضافه dvdرام روغیر فعال کنم؟
دوستان عزیز میشه این تصویر رو رو صفحه نمایشتون به صورت fullscreen باز کنید و ببینید تصویر کمی روی این رنگ پرپر داره یا نه ؟؟ ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من نفهمیدم چرا باید بجا n550بیام n56بگیرم؟!؟!؟!
اینکه صفحه لمسی هم نداره
و اگه بخاطر رم بالاترش هست،خوب n550هم این رم رو داره..
البته اگه این بیشتر تو بازار بیاد که خیلی خوب میشد:-(
در کل'،،برا من که اهل بازی نیستم و صرفا برام سرعت مهمه،کدوم بهتره؟n550یا n56jv?
من باشم حتی اگه n56 گرافیک و رمش بالاتر باشه صفحه لمسی n550 را ترجیح میدم شما را نمیدونمنقل قول:
آره یکمی داره اگه خیلی دقت کنینقل قول:
به چه چیزایی توجه میکنید :n02:
n550. صفحه نمایش N550 خیلی بهتر از n56 هستنقل قول:
باتری n550 قابل تعویض نیست .اگه خواستی عوض کنی اولا باتریش توبازارنیست دوما بایدببری تعمیرگاه تاباپرداخت هزینه تعویضش کنند .سوما عمرباتریش کوتاهه .چهارما تاچش کارایی نداره .پول اضافی میدی بعدهم پشیمون میشی !!
تو لینک زیر،با رم 12 و بلوری و صفحه لمسی 4750000هستش... به نظرتون با این قیمت می ارزه؟آخه گارانتی هم نداره،واسه اونم باید 150داد
ارزونتر میشه یا نه؟
من برام لمسی و بلوری مهم تر از رم 12هست
کسی سراغ داره؟
و 2تا سوال دیگه
1.وقتی مینویسند bluray,,یعنی قابلیت رایت بلوری رو هم داره؟یا فقط خوندن؟(ببخشید اگه سوالم احمقانه ست)
2.مشکی بهتره یا نقره ای؟(کلا،،از جهت گرد و خاک گرفتن و خش افتادن)
تشکر از همه
لینک:
shop.jamdigital.ir/n550jv
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خواندن بلوری و رایت dvd
مشکی زیاد پیدا نمیشه
چه جالب..چند وقت پیش 4 درصد از باطریم مستهلک شده بود..ولی امروز که زدم ببینم چقد شده زده بود 2 درصد..
برای منم همین طور شده قبلا 7 درصد بود الان شده 4 درصد البته یه هفته س از شارژ جدا نکردم :-j
نقل قول:برنامه درصد استهلاک رو از مقایسه دو مقدار Designed Capacity و Full Charge Capacity بدست میاره وگرنه خودش که علم و غیب ندارهنقل قول:
خود ویندوز هم مقدار Full Charge Capacity رو با Current Capacity مقایسه میکنه برای نشون دادن میزان شارژ باتری و وقتی خودش درصد استهلاکش زیاد بشه اخطار خواهد داد
بچه ها یه سواللللللللللللل
عمر باتری این لپ تاپ چجوریه؟!........... مثلا تا چتد سال؟.. بعد راحت میشه تعویض کرد؟ یا تعمیر!
عمر باتریش نرماله یا کمه !؟!!!!!!!!!!!!:n29:
من واقعا بین این لب تاپ و لب تاپای هم رده msi موندم اخه اونا صفحه نمایششون ips نیست :n22:
دوستِ من شما کیفیت Asus رو ببین دیگه سمتِ Msi نمیریننقل قول:
واقعا کیفیت لپتاپ های Msi پایین هستش
فقط سری گیمینگِ نسبتا خوبی داره
صفحه نمایشِ لپتاپ های اسوس هم واقعا کیفیتِ خوبی داره
( البته بهترین پانل ها برای وایو های سونی بود که الآن دیگه اصن سونی لپتاپ نمیزنه که بخواد پانل هم بزنه)
لپ تاپ نمیزنه دیگه؟:n04:واقعا؟:n04:نقل قول:
بله منم چند وقت پیش تو یکی از سایتا خوندم سونی می خواد تولید وایو رو متوقف کنه فکر کنم آی تی رسان بودنقل قول:
فروخت به یک کمپانیِ ژاپنی!نقل قول:
سلام به همه...دوستان من امروز اين مدل را گرفتم واقعا باحاله....
فقط يه چيزي من وقتي نوت بوكم خاموشه وقتي گوشيم را به يو اس بي اش وصل ميكنم گوشي شارژ ميشه!!!!!اينگار برق يو اس بي قطع نميشه......
ميخوام بدونم برا همه اينطوريه ؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله .مال همه دارای usb قابلیت شارژکردن است.اگه دقت کنی کنار usb علامت شارژهم زده فقط یکی از usb هادارای این خاصیت است. احتمالا به خاطر وجودباتری پلیمری این لپ تاپ یا دارا بودن usb3 دستگاه بایدباشه.!
راستي دوستان من ميخوام از ويندوز بك آپ بگيرم چون اصله يه وقت مشكل نخورم ..اما بلد نيستم ميشه راهنمايي كنين به زبون ساده...
و اينكه ميتونم بك آپ گرفتم بعد ويندوز را پاك كنم و ويندوز سون بريزم و بعدا دوباره ويندوز ٨ را ارجينال بريزم از رو بك آپ
از برنامه Acronis True Image 2014 استفاده کن.
این قابلیت برق داشتن یکی از یو اس پی ها تو همه لپ تاپ ها هست مختص این نیست .
سلام دوستان من قصد خرید این لب تاب رو دارم
ابتدا میخواستم ازتون بخوام اونایی که این لب تابو با کیبورد فارسیش دارن اگه ممکنه یه عکس بذارن
دوما اگه عکس یا فیلمی برای مقایسه ی مدل مات و براقش هم دارن بذارن چون واقعا موندم کدومشو بگیرم آخه چون کارم با لب تاب در روز زیاده میترسم صفحه براقش زیاد اذیتم کنه
سوم هم اینکه یه جا خوندم صفحه لمسی باتری بیشتری از مدل بدون لمسی مصرف میکنه درسته؟
با سلام
بچه ها رو صفحه کلید دستگاه من کلید 4 رنگ و جنسش با بقیه یه مقدار فرق میکنه، احساس میکنم رنگش مات تر و جنسش صاف تره، خواستم نظر شما رو بدونم...
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش از من به شما نصيحت مدل براق نگير......نقل قول:
من خودم مات دارم عاليه......
آره داش از تو عکس هم معلومه که رنگش فرق دارهنقل قول:
مال بقیه هم همینطوریه ؟