Printable View
بازی ساعت چنده رفیقا
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
19:30 به وقت ایران :n23:نقل قول:
================
روزنامه ال موندو دپورتیوو
تیتر اصلی این است: سوپرکلاسیکو
و در بالای تیتر می خوانیم: قوی باش بارسا؛ قوی باش تیتو که این روتیتر به نحوی به موزائیک تدارک دیده شده برای قبل از آغاز بازی امشب ال کلاسیکو که شعار «قوی باش تیتو » را به نمایش درمی آورد اشاره دارد.
در توضیحات زیر تیتر می خوانیم:« بارسا می خواهد شک و شبهه ها را برطرف کند.»«ممکن است چابی ،اینیستا و سسک در کنار هم قرار بگیرند.» «مسی یک گل تا پیشی گرفتن از دی استفانو و پی چی چی شدن در ال کلاسیکو فاصله دارد» «پخش زنده بازی ال کلاسیکو در 138 کشور دنیا»
تاتا مارتینو:قبل از سفر به میلان درمورد ترکیب اصلی تیم تصمیم گیری کرده بودم
آنچلوتی: فقط دفاع نخواهیم کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزنامه اسپورت:
«قوی باش بارسا» ، «قوی باش تیتو»
تصویری از مسی و نیمار درحال شادی.جلوی لوگوی باشگاه کاتالان
و در بخش دیگری روی جلد می خوانیم:با تمام ستاره ها برای شکست دادن رئال مادرید
مسی و نیمار لیدرهای بارسا در ال کلاسیکوی نوکمپ خواهند بود؛آن هم در یک عصر خاص و ویژه
واقعا ما تصاویر زیبایی رو در فوتبال های اروپایی مخصوصا ال کلاسیکو از دست میدیم در تلویزیون ایران!:n14:
هرکس که با ماهپاره از شبکه های HD و خفن میبینه، به جای ما هم ببینه!:n02:
:n12:
:n12:VIVA BarcA:n12:
:n12:
من بازی سه ماه پیش بارسلونا - سانتوس تو جام خوان کمپر چون تلویزیون خودمون نشون نداد دانلودش کردم از اینترنت اصلا یه چیز خوفی بود کلی صحنه های زیبا داشت :دینقل قول:
بازی امشب هم بعدش دانلود کن خوب از اینترنت :n23:
البته گزارش بازی خدا رو شکر بر عهده عادل هست ... فرض کنید سرهنگ بود گزارشگر:n09:
نوکمپ میزبان جشن ازدواج یک زوج ژاپنی
در فاصله 48 ساعتی برگزاری بازی ال کلاسیکو، ورزشگاه نوکمپ میزبان یک جشن عروسی بود
سایت گل- روز پنجشنبه یک زوج جوان ژاپنی جشن عروسی شان را در ورزشگاه نوکمپ برگزار کردند. این جشن در شرایطی برگزار شد که این ورزشگاه شنبه میزبان بازی حساس ال کلاسیکو خواهد بود.دراینجا می توانید تصاویر منتخبی از این جشن عروسی را ملاحظه کنید:
محتوای مخفی: عکس ها
C Barcelona Line-up : Valdés,Alves, Pique,Mascherano, Adriano,Busquets,Xavi, Iniesta,Messi, Cesc , Neymar .
اینم گرافیکی ترش :n02:
گرم کردن بازیکنان : شاه لئو رو عشقه :n12:
ما که فعلا رفتیم برای بازی : به امید پیروزی :n12:
بازی خوبی هست
نیمه اول رو به خوبی بازی کردیم و یه گل هم زدیم
نیمه اول :
بارسلونا 1 - تیم حریف صفر
نیمه اول خیلی خوب و حساب شده بازی کرد بارسا و حریف از بازی خارج کرد
نیمار هم عالی گل زد یه سر توپ و یک بغل پا
حیف شد فقط سلطان مسی اون رو گل نکرد من گفتم سر توپ میزنه ولی نزد
ایشالله نیمه دوم گل های بیشتر :n19:
خدا رو شکر نیمه اول رو بردیم ...
ولی بارسا نباید زود به بازی احتیاطی رو بیاره و یک گل هم کافی نیست ...
دقیقا ... چون بازی بخواد بازی خودش رو به نمایش بذاره این رئال آشفته رو 2 3 تایی دیگه میزنه ...نقل قول:
به امید برد با گل های بیشتر در نیمه دوم :n12:
اولش یه چند تا نکته رو از گزارش بازی می گم:
توی این بازی تا حدودی عادل رئالی بودن خودش رو نمایش داد.:n13:
تیکه خیلی خیلی با حالی هم با پژمان جمشیدی انداخت که گفت:آلوز بنده خدا 5 تا گل ملی هم داره:n02::n08:
یه چیز دیگه که هر چی فکر کردم نفهمیدم که رو چه حسابی این 2 تا جمله رو گفت:دقیقه 14-15 گفت: بارسا حداقل توی تمام الکلاسیکو ها گل خورده..... 10 دقیقه بعد گفت:بارسا 49 تا کلین شیت داشته و رئال 45 تا:n04:
نیمار هم که طبق سنت چند برزیلی قبلی (به جز رونالدو)توی اولین ال کلاسیکوی خودش گل زد.........
نیمه اول که کاملا دست ما بود و البته پیروزی نیمه اول رو باز هم به سوپر واکنش والدز مدیونیم و واقعا داره توی این فصل آخری داره می ترکونه.....الان بدون شک می گم که امسال بهترین دروازه بان جهان هستش.
ایشالله نیمه دوم مسی بیاد جای همشیگیش وسط زمین و الکسیس بره سمت راست اون وقت مسی آزاد تره و بهتر می تونه بدرخشه.....
موفق باشید
داور دست به کارتش خوبه نیمه اول سه چهار تا کارت زرد داد.نیمار خوب داره اذیت میکنه دفاع رئال رو.کلا" تیم نیمه اول خیلی خوب بازی کرد.نیمه دوم باید بازیکنای بارسا باید مواظب داور و کارت دادناش باشن.
یه گل دیگه بزنیم این رئال فرو می پاشه ، همینجوریشم ترس از بارسا رو تو چهره هاشون میبینیم
فقط یک گل دیگه ... بعدش منتظر سومی و چهارمی باشید...
نقل قول:نقل قول:
اره موافقم ولی بارسا بعد گل اول هم عقب نکشید و به بازی خودشون ادامه دادن موقعیت هم داشتیم امیدوارم نیمه دوم هم همینجوری بازی کنن!
عادل که تابلو کرد رئالیه!!! :n02:نقل قول:
مسی سمت راست اصلا تو جریان بازی نیست البته خودشو درگیر نمیکنه!
و همه حملات داره از سمت نیمار طراحی میشه!
ولی آخرای نیمه چند دقیقه ای اومد وسط که امیداوارم نمیه دوم الکسیس یا پدرو بیان جاش!
نکته ای هم که عادل گفت برام جالب بود
همین که کاتالان قبلا مستقل بوده و این حق رو ازش گرفتن!!!
نقل قول:
تعداد گل مهم نیست رئال تیمه قوی ای هست!
ما باید فقط 3امتیازو بگیریم!
تا ببینیم چی پیش میاد نیمه دوم! :n02:
شروع شد تا بعد نیمه دوم
به ضرس قاطع می گم ویکتور به معنای واقعی تر کوند.................:n04:
یعنی امسال تمام دروازه بانا باید جلوی ویکی لنگ بندازن........
سوپر واکنش ویکی هم اون شوتی بود که یه ضرب گرفت...........کسی که گلر باشه خیلی خوب درک می کنه که چی می گم.:n19:
بارسا بدجور داره احتیاطی بازی میکنه و این خیلی خطرناکه
پاس های عمقی مون هم بلا استثنا قطع شده!!!
بر طبل شادانه بکوب :n19::n19:
یعنی سوپر گل سانچز و لایی دنی الوز به اون بازیکن حریف و دریبل اخر مسی واسه کل فصلشون بسه
خوب یه 3 امتیاز شیرین با تعویض طلایی الکسیس فوق العاده زد ضربشو!
6 امتیاز اختلاف و بدون باخت!!!!
ولی مسی اصلا در جریان بازی نبود نمیتونم این چه تاکتیکی بود!!
بازیکنا اصلا به مسی پاس نمیدادن و پاساشون همه برا نیمار بود !!!!
دیگه از اون حالتی که همه میگفتن تو بارسا همه پاسا به مسی ختم میشه در اومده!
کسی اگه تونست خلاصه بازی رو به صورت full hd بزاره...........کسی هم اگه تونست 2 تا تونل آخر بازی رو عکساش رو بگیره که بسی شاد گردیدیم.....:n20:
اقا تبریک . یکی از بهترین بازیهای اخیرمون و یکی از بهترین ال کلاسیکوها
جاتون خالی یه ربع وسط دو نیمه یه الکلاسیکو تو فیفا زدیم اون هم 2-1 بردم کلا روز بارساست امروز
وای یعنی توی این سه حرکت انگار بهشت به من نازل شد . خرکیف شدم خدایی :n20:نقل قول:
اخر بازی هم کریس رفت پیش پویول
یعنی اگه 2 تا بازیکن مثل الکسیس تو خط دفاع داشتم 1 دونه هم گل نمی خوردیم :دی
بازی رو بردیم:n02:
هرچند اون نتایج پرگل قبل بیشتر میچسبید ولی بازم فوتبال دفاعی اینجوریه دیگه ...
ما طرفدار فوتبال تماشایی و هجومی هستیم
از مسی هم انتظار بیشتری داشتیم
دم بارسا گرم.تبریک.ولی آخر بازی بلاخره زوج پیکه و ماسکرانو گندشون زدن و خسه یه گل زد.البته این زوج غیر ممکنه تو یه بازی باشن و گندی نزنن.ولی بارسا یه مهاجم سرزن و سرعتی هم داشت خیلی بیشتر هم گل میزد.چون تو این بازی اگر دقت کرده باشید تقریبا" تمام کرنرهای بارسا هدر رفت.گل الکسیس هم خیلی باحال و استادانه بود.
والدز و پیکه هم عالی بودن امروز خدایی
نیمار هم که عالی تر یک گل و یک پاس گل و یکی دیگه هم میتونست بزنه
هر چند تیم حریف موقعیت چندانی نداشت ولی همون یکی دو تا هم عالی کار کردن والدز و پیکه
رو گل هم والدز گرفت از زیر دستش در رفت
اونور میتونستیم گل سوم بزنیم که گل خوردیم :n02:
کل بازی یه طرف، لایی آلوز یه طرف :n02: بردیم ولی همچنان شکنندگی دفاع بد جور رو اعصابه. امیدوارم نیم فصل تقویت بشه ...
بازی خوبی بود که نتیجش با برد برا ما همراه شد : امشب ولی برد چسبید . از اون لحاظ که چینش سراسر دفاعی اولیه بازی از رئال کار رو شاید برامون سخت میکرد و کاری که همیشه جلوی دفاع اتوبوسیها !! که الحق توصیف به جایی بوده به مشکل میخوردیم ولی این بازی رو هوشیارانه کنترل کردیم . نیمار و الکسیس فوق العاده بودن . در عوض خیلیا توی هر دوتیم در حد نامشون نبودن . مخصوصا گرونقیمت ترین بازیکن حال حاضر دنیا !! البته توی جزیره هم چیز خاصی نبود بازیش !!
دریبل آلوز هم ....
پنالتی رئال هم که پنالتی بود ولی : بعد از چند هفته از اون پنالتی تابلویی که حریف به دست آورد امشب یه پنالتی خیلی سخت تر از اون صحنه رو داور براشون نگرفت : این قیاس عادل خیلی بچه گانه بود و یکم آدم به شعور فوتبالی عادل شک میکنه ! این کجا و آنهایی که داورا نمیگیرن یا میگیرن کجا !؟ یحتمل دل سرمربی حریف برای ایتالیا تنگ شده بود و یادش رفته بود که اینجا ایتالیا نیست !
مسی هنوز به شرایط آرمانیش نرسیده و توی اون تک به تک نیمه اول که توام با شانس بود برای رئالیها با بی دقتی زد به بیرون در صورتیکه خوراک مسی توی فصول قبل همین نوع فرارها بود
رفت پیش پویول چی کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13:نقل قول:
عرض ادب : دی به احتمال فراوان با اون ایما و اشاره هاشم داشت در مورد پنالتیش و نتیجه بازی میگفتنقل قول:
خوب یه آمارم از بازی:
به محض اینکه لینکای دانلود بازی و خلاصش رو پیدا کنم میذارم
محتوای مخفی: عکس
حتما رفته درد و دل کنه ...
این نیمار هم واقعا بدرد بخوره خوراک اون گوشه هاست فقط کافیه صاحب توپ میشه چند نفر به تو بزنن ... واقعا خیلی خوب خریدیمش
سانگ هم بد نیستا - خوب بازی کرد
لایی الوز هم رفت تو تاریخ :n02:
الان فقط یک دفاع تاپ میخوایم و یک سر زن تمام عیار در حمله -- اونوقت همه رو لولـــــــــــــــــــــه میکنیم :n02:
موضوع احتیاط نیست
بازی که میگذره بازیکنامون بی خیال میشن
تبریک میگم
برد بسیار خوبی بود
تیم برنامه داشت و بی مهابا حمله نکردیم
چرا کسی از پنالتی که رو سسک شد حرف نمیزنه ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا قبول دارم بارسا با اومدن مارتینو حساب شده تر بازی میکنه و برای هر بازی و نوع تیم هایی که جلوشون بازی میکنه برنامه داره ... بی خود نیست دنبال مهاجم نوک کهنه کارن ...
ملاحظه کردید اون ضد حمله های رئال کمتر شده بود و موقع حملاتش تعدد یاران بارسا جلوی اونها قابل قبول بود ...
به خاطر سبک بازی بارسا با اومدن مارتینو هستنقل قول:
پرس شدید تو تیمایی که تاتا بوده جزو تمرینات تیم بوده
و میشه گفت خستگی بازیکنا هم تا حدودی بخاطر همین تمرینات و پیاده کردن تو زمین هست!!!
ولی خوب جواب میده! :n02:
رکورد شکنی تاتا در یک پیروزی دلچسب.
تاتا با 15 بازی بدون شکست، رکورد "دامبی" را در شروع با تیم بارسا بهبود داد.
اینستاگرم مسی: تبریک به همه، ۳امتیاز دیگر و همچنان صدر نشین لیگ
مارتینو پس از پیروزی در اولین الکلاسیکو
-مادرید در بیست دقیقه نیمه دوم کاملا تحت کنترل بود. تعویضهای ما ریتم بازی را تغییر دادند.
-داور؟ من تا به اینجا سعی کردم هرگز راجع به داوری صحبت نکنم.
- تعویض سانگ؟ ما به یک تعویض دفاعی نیز احتیاج داشتیم. ولی من میخواهم که شما نیز باور کنید که او یک بازی ساز خوب است. میخواستم در خط میانی نیز تجدید قوا کنم.
- ما در نیمه اول دوندگی زیادی داشتیم و در نیمه دوم کمی خسته بودیم.
- فرار الکسیس؟ من حرفی ندارم، بازیکنان خوب بازی میکنند چون خوب هستند.
- نیمار یک بازی خوب داشت. ولی فکر میکنم او بازیهای بهتری در بارسا بازی کرده.
- مسی گلی نزد؟ او در کارهای دفاعی نیز امروز سخت به تیم کمک میکرد برای پس گرفتن توپ، و این هم به مانند گًل زنی کار مهمی هست.
- همچنان آرام هستم؟ من از بازی خوشحال و راضی هستم، ولی این تنها یک بازی مهم بود و ما جامی را نبردیم.
The Result: FC Barcelona 2-1 Real Madrid
RESULT:
FC Barcelona: 2
Real Madrid: 1
GOALSCORERS:
FC Barcelona: Neymar (18′), Alexis (77′)
Real Madrid: Jesé (90′)
LINEUPS:
FC Barcelona: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Fábregas, and Neymar
Real Madrid: Diego López, Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo, Khedira, Pepe, Modric, Di María, Cristiano Ronaldo, and Bale
SUBSTITUTES:
FC Barcelona: Pinto, Montoya, Puyol, Pedro, Alexis, Song, and Sergi Roberto
Real Madrid: Casillas, Fábio Coentrão, Benzema, Arbeloa, Jesé, Isco, and Illarramendi
SUBSTITUTIONS:
FC Barcelona: Alexis on for Fábregas (69′), Song on for Iniesta (76′), and Pedro on for Neymar (83′)
Real Madrid: Illarramendi on for Sergio Ramos (55′), Benzema on for Bale (61′), and Jesé on for Di María (75′)
CAUTIONS:
FC Barcelona: Busquets (7′), Adriano (34′)
Real Madrid: Sergio Ramos (13′), Bale (44′), Khedira (58′), Marcelo (63′), Cristiano Ronaldo (79′)