تا اونجايي كه من اطلاع دارم فرقشون در كارت حافظه جانبي 512 مگابايتشه و كيفيت هدفونش كه تبليغ زيادي روش كردن.در ضمن اين گوشي در حالت آف به واكمن تبديل ميشه.نقل قول:
Printable View
تا اونجايي كه من اطلاع دارم فرقشون در كارت حافظه جانبي 512 مگابايتشه و كيفيت هدفونش كه تبليغ زيادي روش كردن.در ضمن اين گوشي در حالت آف به واكمن تبديل ميشه.نقل قول:
salam
یه برنامه می خواهم که احتمال 90% نیست چون تو سایت های خارجی هم زیاد گشتم ئلی خب بگم شاید بر و بچز یه چیزی تو این مایه ها سراغ داشتند
برنامه نماش فول اسکرین عکس طرف تماس کیرنده:41::5::13:
فقط 5700 5700 5700 5700 5700
برای گوشی K750 این 90% میشه 100% پس دنبالش نگرد.مگه همینجوری چشه؟نقل قول:
امان از دست پیامهای بازرگانینقل قول:
3 تا مموري 1 گيگ براي k750 گرفتيم همه ايراد داشت:
1- اولي بيش از 500 مگ جا نمي گرفت
2- 1 گيگ كپي مي شد ولي اكثرا اجرا نمي شدند
3- گوشي بسيار كند شده بود.
نظرتان چيست چه بايد كرد؟
دوست عزیز امشب یه نوشته درباره ی فرق اصل و تقلبی و اینکه چگونه تشخیص بدیم از همدیگه میگذارم...کمی صبر ....:46:نقل قول:
خبر داغ داغ داغ
:18:
باور نمي كنيد و اتفاق افتاد k750 ويروس گرفت
Virus scan
----------
Scanned: 2311
Detected: 3
Untreated: 0
Start time: 2006/08/09 06:04:58 ب.ظ
Duration: 00:02:59
Finish time: 2006/08/09 06:07:57 ب.ظ
Detected
--------
Status Object
------ ------
deleted: virus Virus.Win32.Perlovga.a File: H:\copy.exe//PE_Patch//MEW
deleted: Trojan program Trojan-Dropper.Win32.Small.apl File: H:\host.exe
deleted: virus Worm.SymbOS.Comwar.a File: H:\MSSEMC\Media files\other\wf0rgvf.sis
همانطور كه ميبينيد 3 تا ويروس با كسپر اسكاي ديتكت شد سوميش sis وبراي گوشي هاي نوكياست اما باعث فاطي كردن گوشي ميشه 2 تاي اولي باعث كندي گوشي و عدم استفاده آهنگ هاي مختلف به عنوان رينگ تن ميشن اين ويروس ها داخل فايل thm . قرار گرفته بودند به صورت مخفي همانطور كه مي دانيد فايل هاي تم به صورت فشرده شده هستند و موقع نصب روي گوشي extrack ميشن اينجا ست دست ادم باز ديگه اين ويروس روي ساير فايل هاي تم توي گوشي تاثير ميزاره البته نه همش
پس حسن خطر ناك حسن
به فكر آنتي ويروس باشيد :5:
من نمیفهمم شما چه جوری روی سونی اریکسون اونم کا 750 آنتی ویروس نصب کردی که حالا اون آنتی ویروس ویروس ها رو تشخیص داد!؟نقل قول:
شاید کاسپر اسکی می خواسته بازار گرمی کنه و بگه که من توی کا 750 هم ویروس پیدا کردم...والا!!
در ضمن من گوشیم تا یه تکون کوچولو می خوره خاموش میشه؟کسی می دونه چرا(بازی ها 45 تا (البته حالا شد 17 تا) برنامه ها 32 تا و 169 مگ هم دیتا)
عزیزم قبلا در این باره زیاد صحبت شد...این صحبت شما هم جدید نیست...ببین درسته جاوا پلتفرمه و سیستم عامل نیست...اما به اینهاش توجه نکن...وقتی شما با کابل یا هر چی گوشیتو وصل می کنی به سیستم ایی که ویروسیه..این عجیب یا جدیده اگه ویروس رو این داریو جدید هم بیاد بشینه؟نقل قول:
توجه کنید لطفا جاوا ویروس نگرفته..رم هست که ویروس روش نشسته....حافظه هاست که روش ویروس می شینه...چاره ی این کار هم همین کاسپر هست
پس حل شد دیگه؟جاوا ویروس نمی گیره که انتی ویروس بخواد...کسایی که ویروس می نویسن....اصلا جاوا رو ادم حساب نمی کنن که بخوان واسش فکر کنن چه برسه به نوشتن ویروس.....نقل قول:
از کی اینجوری شده؟ضربه خورده؟گوشیتو خاموش کن...قشنگ باطری رو در بیار بعد جا بزن.....
بچه ها بدون هک گوشی میشه صدای بلوتوث رو تغییر داد!!!!!!!!
تو یکی از تایپیک ها نوشته با کد مخفی میشه!!!!!!
شاخم درآومد!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
سلام من k750i دارم چند روز پیش رفته بودم مشهد دیدم زیر نام شبکه مثلاً IR-TCI یه چیزای دیگه هم مینویسه مثلاً هر جای مشهد تو هر خیابان که میریم اسم همون خیابانو مینویسه من مجبور شدم به خاطر یه مشکل دیگه گوشیمو رست کنم ولی بعد از رست دیگه این نوشتهه رو گوشیم نشون نداد ولی مال دوستم همچنان اونو نشون میداد، چون مخابرات شهر ما از این ژانگولر بازیا نداره میخواستم بدونم چرا بعد از رست گوشی دیگه از او نوشته ی زیر نام شبکه تو حالت آماده به کار خبری نبود؟
سلام دوستان:
من نرم افزار ضبط مکالمات تلفنی برای k750 میخواستم دارید بزارید لطفا
مصطفي خان شما درست ميگي اما اين سه تا ويروسي كه با كسپر پيدا شد توي مموري بود اما اين ويروسها روي فايل هاي تم كه روي حافظه گوشي قرار دارند تاثير ميزاره به عنوان نمونه نمي تونه رينگ تن رو عوض كني بعد مجبوري تمام فايل هاي آلوده رو پاك كني
چطور با K750 صدای مکالکه رو ضبط کنم.
در قسمت سرگرمي وارد ميشيد.ضبط صدا رو ميزنيد و فقط يادتون باشه بعدش حتمآذخيره اش كنيد تا پاك نشه.نقل قول:
اين نرم افزار روي خود گوشي نصبه و نيازي به نصب مجددش نيست.نقل قول:
در نقاط مرزي ممكنه شبكه تغيير كنه .شما مطمئنيد اسم خيابونها رو مشخص ميكرد؟احتمال اختلال با ايرانسل رو هم كه نميشه داد.تا حالا يه همچين چيزي نشنيده بودم.نقل قول:
منظورتون از صداي بلوتوث چيه؟نقل قول:
دوستان مدتيه گوشي من وقتي يه دونه زنگ ميخوره خاموش ميشه و خيلي دير روشن ميشه .همه كاري كردم .تازگي يه تكون كوچيك كه ميخوره خاموش ميشه.علتش به نظرتون چيه؟
درود!
من یه مموری 1 گیگ واسه k750 خریدم. مارکش سونی هست. روشم نوشته high speed. اما....
اما نسبت به اون مموری 64 اصلی خیلی کندتره. مشکل مهمتر اینکه وقتی عکس میگیرم یه سری از عکس ها خراب میشن. یعنی تو گوشی که شطرنجی نشون میده. تو کامپیوتر هم که باز نمیشه. اما وقتی با فتو شاپ بازشون میکنم بعد از یه error عکسی باز میشه که حدود 3 سانتیمتر از پایین اون خراب هست و مابقی سالم.
وقتی عکس ها رو با یه مموری دیگه (همون 64) و یا مموری خود phone میگیرم این مشکل بوجود نمیاد.
تکلیف چیست اساتید؟
برو تو قسمت مسيج وبعدش قسمت تنظيم هاو بعدش قسمت اطلاعات محلي وقسمت دريافت واطلاعات سلول رو روشن كن:11:نقل قول:
تفاوت درایور دوربین فرمور r1ca021 با r1db001 چیه؟ کسی میدونه؟ لطفا دقیق توضیح بدید.
دستت درد نکنه، نکته جالبی بود.نقل قول:
دوست عزیز این ویروس کامپیوتر بوده و در حین تولید تم وارد تم شده و اون مورد آخر هم هیچ ربطی به گوشی شما نداره من خودم حدود 13 مگابایت ویروس نوکیا با پسوند sis دارم ولی هنوز مشکلی را متوجه نشده امنقل قول:
نه آنتن هایی که می تواند شبکه GPRS را پشتیبانی کند نام گذاری می شود و این نامگذاری بر روی تلفن همراه نمایش داده می شودنقل قول:
چون آنتنها را باید اپراطور اول عوض کند تا بتواند از این سرویس استفاده کند اپراطور تصمیم گرفته اول شهر مشهد و در تابستان آنتن شهر های کوچک را تعویض نماید
قبل از ایجاد این امکان ما حدود یک هفته با مشکل آنتن دهی تلفن همراه روبرو بودیم که ناگهان متوجه شدیم عبارت محل در زیر آن نمایش داده می شود
امیدوارم این اطلاعات مفید بوده باشه
فقط گوشی من اینطر نبود مال دوستمم همینو نشون میداد ، مثلا وقطی رفتیم خیابان شهید چمران زیرنقل قول:
IR-MCI مینوشت چمران.
کلاً هدفم از سوال این بود که چرا بعد از رست کردن گوشی این نوشته رفتو دیگه بر نگشت ،که دوستمون در بالا جوابشو داده، الان من تو مشهد نیستم ببینم درسته یا نه ولی به احتمال زیاد درسته.:20:
من میخوام یه رم یه گیگ واسه گوشیم بگیریم...
میشه بگید بهترین مارک واسه خرید چیه؟
قبلا یه رم یه گیگ داشتم ولی خیلی زود خراب شد!!!
اگخ بتونی کینگ استون اصل گیر بیاری عالیهنقل قول:
من يه مشگل با گوشيم پيدا كردم.ميشه راهنمايي كنيد؟
موقعي كه گوشيمو شارزش ميكنم تا نيم ساعت اول 60% شارز ميشه اما بعده 24 ساعت رو 99% ميمونه.علتش چيه؟
من یه رم 1 گیگ سونی واسه گوشیم خریدم
وبه جای اینکه سرعت گوشیم بیاد پایین سرعتش بالاتر رفته......
باور کنید......!!!!!!!1
باطری گوشیتون رو عوض کنید مشکل حل می شه.........نقل قول:
باور کنید.......!!!
این مشکل واسه خودم هم افتاد.
اینم یه وبلاگ توپ واسه هر چی در مورد k750می خواهید
برنامه,بازی,ترفند و .................
باور کنید........!!!!
اینم یه وبلاگ توپ واسه هر چی در مورد k750می خواهید
برنامه,بازی,ترفند و .................
باور کنید........!!!!
کد:http://sony-ericsson.blogfa.com
حالا شما به این میگی مشکل؟اینکه شارز روی 99 درصد بمونه بده؟همه ناراحته این هستن سارز گوشیشون زود خالی میشه...شما گلایه می کنی چرا شارزم رو 99 می مونه؟!!!نقل قول:
صدای که موقع نمایش نام بلوتوث طرف و خواستن اجازه دریافت فایل پخش میشهنقل قول:
نقل قول:اول یه بار بزار شارژ گوشی تا آخر تمام بشه اگر درست نشد باید یه باتری نو بگیرینقل قول:
البته قبل از خرج اضافی امتحان باتری دوستان هم پیشنهاد میشه
سلام
من یه گوشی k750دارم که دو مشکل داره
1-سرعت سیستم خیلی کم هست
2-وقتی باهاش عکس می گیرم عکس ها رو دون دونی می گیره
اگه کسی می تونه مشکل من رو حل کنه لطفا جواب بده
این مشکل رو من هم دارم. وقتی تنظیم میکنم روی مموری phone عکس ها رو save کنه این اشکال پیش نمیاد. یا اینکه همون مموری اصلی گوشی. (64 mb)نقل قول:
برادرا خواهرا یه نگاهی هم به سوال ما مینداختین. تو صفحه قبلی.
:13:
ba salam.dostan man alan k750 daram mikhastam bedonam ke be nazare shoma k750 behtae ya 6300 nokia?