مبارك باشه بازي fifa 2006 و prince of persia خيلي با حال هستند مي توني در سايتهاي بازي پيداشون كنينقل قول:
Printable View
مبارك باشه بازي fifa 2006 و prince of persia خيلي با حال هستند مي توني در سايتهاي بازي پيداشون كنينقل قول:
باطریه اصل همون باطری هست که نخورده مست هم گفت ساخت و پایانش از چین باشهنقل قول:
عزیز من خودمم w810 دارم ! بدون شک گوشیه عالیی هست ! و تو رنج قیمت خودش ( حداقل تا حالا ) بهترین گوشیه منم نگفتم بده ! فقط گفتم ظرفیت SMS هاش یه مقدار کمه ...نقل قول:
عزيز من اينو بچسب كه W800رم 512 بيشتر ساپورت نميكه البته تا 1GB هم ميره اما بي فايده چون با 1GBبا هنگ هيچ فرقي نداره چون اينقدر زور ميزنه تا يه عكس و باز كنه اونوقط من همون رم و انداختم رو W810i تا عكس و انتخاب نكرده بازش ميكه عكس ها هم هيچ فرقي با هم نداره اون هيچي رو دوربين هم اثر ميزاره
پس نگو W800بهتر ازW810 تازه كلّي چيزلي ديگه اي هم هست
به نظر من تنها مشكل w810iانه كه صداش يخورده كمه مال من PDF هم باز كرد بدون برنامه
ضمنا دوستام 2 گیگ رو هم تست کردن میگن با سرعت بالا ساپورت میکنه ( که این نشون دهنده قدرت بسیار بالای پردازش اطلاعات توسط W810 هستش )
خوده منم 3-4 ماهه دارمش و با هیچ گوشیی به این زودیا عوضش نمیکنم !
مزایای این گوشی رو بارها گفتم : ال سی دی با کیفیت و رزلوشن عالی ... صدای خیلی خوب در اسپیکر و عالی در هدفون ... ظاهر جذاب ... اندازه ی خوب و خوشدست ... برنامه جاوای کامل و کم نقص نصب شده بر روی گوشی ... کیفیت عکس عالی ....ساپورت رم بالا ... سرعت بالا دیگه از یه گوشی چی میخوای ؟ !
راستی فایلهای PDF رو تو کدوم فلدر ریختی که اجرا کرد ؟
رم 512 سونی برای گوشیم با اینکه خالیه می نویسه 469مگا بایت این نرماله یا مشکل داره؟ ممنون
320 هزار تومان همين امروز قيمت كردمنقل قول:
روي باطري مالزي Made in Korea finishid مموري آبي نيست ضمنا فرقي نداره رنگش من دوتاش و امتحان كردمنقل قول:
IMEI:*#06#
عزيز من وسايل كره از چين بهتره مال من كره هست 7روز يك بار ميزنمش تو شارژ ولي گوشي قبليم باطريش چين بود 2روز يك بار ميزدم شارژ تا حالا ديدي وسايل چيني خوب باشه من كه نديدم باور هم نميكنم چون خيلي وسايل چيني اذيتم كردهنقل قول:
made in korea finished in malaysia بهتره
توي هر فولدري بريزي باز ميكنه من تو Other ريختم باز كرد با برنامه ي WAP2.0نقل قول:
مگه من گفتم W810 منم دارم از هر نوع هم بگي داشتم W800هم داشتم (chin, europa.مالزي)ولي به W810iنرسيده همين منم از W800 رازي بودم گوشي خوبيه امكاناتش هم خوبه ولي به W810 نميرسه
تازه قيمت W800رجستر قانوني310000تومن
قيمت W810i رجستر قانوني 330000 تومن
نورمال عزيزمنقل قول:
ظرفيت SMS هم خرجش 2000تومن
آخر نفهميدم اگه فريمور گوشيم و R4ea031 كنم صداش زياد تر ميشه يا نه آخه ميخوام جلو رفيقام كم نيارم ميدوني مهمه
اگه هر راهي هست بگيد خواهشاً دو باره بگيد تا اين كلوپ كامل بشه ضرر نميكنيد هر راهي كد باشه برنامه ......
همه هم استفاده ميكنن
تشكر از لطف شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم اینقدر بالا باشه!نقل قول:
از کجا قیمت گرفتی ؟
وقتی تم اوربیت رو انتخاب کردی برمیگردی تو منوی اصلی .باید تمام صفحه مشکی شده باشه.وتمام آیکن ها به رنگ سفید کمرنگ باشن.و فقط اون منویی که اکتیوه (که همیشه وقتی منو رو باز میکنی آیکن sms /پیام نگاری اکتیو هستش) پر رنگ باشه و یه نوری دورتادور اون میچرخه .حالا با حرکت به هر طرف (تو همون منو ی اصلی ) باید یک ویبره کوچیکی احساس کنی.نقل قول:
امیدوارم کمک کرده باشم.
عزت مزید
دوستان عزيز هر راحي براي برطرف كردن مشكل گوشي ها ميدونيد بگيد تا من اونو تو وب سايت خودم بنويسم
وب سايتم و تازه مي خوام طراحي كنم چيز زيادي نداره ولي 100MB فضا براي آپلود داره بد نيست كار و راه ميندازه
شما هم كمكم كنيد ممنون ميشم
آقا من نفهمیدم این منوی مخفی یعنی چی؟نقل قول:
کسی میتونه توضیح بده چطوری باید وارد این منوی مخفی شد؟
عزيزم قيمت رجستر قانونيشنقل قول:
W810iرجستر قانوني 330000 تومان
W810iرجستر دستي 270000 تومان
W800رجستر قانوني 310000 تومان
W800رجستر دستي ---------------
بابا پرسیدم از کجا این قیمت رو گرفتی؟
جدول مقايسه بين W800 و W810i از نزديك و كاملاً فارسي
ديگه چي اين همه اطلاعات بس نيست والا اين همه اطلاعات و خود شركت سوني اريكسن هم بلد نيست كه من بهتون دادم اگه بازم سوالي بود من در خدمتم
عزيز من قيمت ها بين 265000 تومان تا 360000 تومان هست ها فرقي نداره از كجاي ايران حالا ديگه خود دانينقل قول:
عزيزم قيمت رجستر قانونيش
W810iرجستر قانوني 330000 تومان
W810iرجستر دستي 270000 تومان
W800رجستر قانوني 310000 تومان
W800رجستر دستي ---------------
اين قيمت ها ثابت نيستند ممكنه يه جا ارزون تر يه جا گرونتر باشه
فروشنده هم نميگه ماست من ترشه اون فكر پول بيشتره من خودم تو مغازه دارم رجستر قانوني 320000 تومن كاركرده 270000 و غير قانوني 270000 كاركرده 220000/230000تومان ميفروشم
بچه ها من دو هفته پیش w810با گارانتی اصلی (سیتادل)گرفتم .
لوازمش کامله ولی سی دی داخلش نبود. شما اطلاعی شما میدونید چرا؟
موقع اتصال به کامپیوتر خودبخود میشناسه " ربطی به این داره؟؟؟/
esme tapic ro avaz konid bezarid gheymat W810 !!!!!!!!!!!!
جناب آقای masoud_ac من از بس تو تاپیک ها درمورد رجیستر دستی و قانونی خوندم حسابی گیج شدم .میخاستم ازتون بپرسم که این مشکل رجیستر دستی و قانونی شامل سیم کارتهای ایرانسل هم میشه یا نه .چون یکی از دوستان من میگفت ایرانسل با ای مساله هیچ مشکلی نداره.اگه اطلاعات بیشتری دارید در اختیارم بگذارید ممنون میشم.چون خودم میخام یکw810 بخرم توش موندم .یک جا قیمت میده 268 البته طرف آشناست به نظر شما بخرم یا نه
شركت ايران سل چون جديد هست فعلاً هر شماره سريالي شماره سريالي رو ساپورت ميكنه اينجور كه من شنيدم تو مغازه هم تا حالا صحبتش نشده بازم ميپرسم جواب قطعي بهت ميدم ميتوني از مغازه هايي كه با ايرانسل كار مي كنن بپرسي اول سيم كارت و بگير بعد بورو خودت امتحانش كن از همه بهتره
باسلام.
دوستان می خوام یه گوشی بخرم.
دور و بر 300 تومن هم بودجه دارم.خودش هم عشق w810 رو دارم. به نظر من که گوشی با این طرح و زیبایی تا حالا نیومده. امکاناتش هم که اییییی بد نیست;)
حالا می خواستم بیبنم همین عشقه رو بخرم یا با این پول بهتر از 810 هم می تونم بخرم؟؟(آخه خیلی ها می کن جاوا نخر ..سیمبین بخر)
راستش گیج شدم..با این همه گوشی که تو بازار ریخته ..و ماشا.. نه این که همشون هم اصل اصلند.موندم چی کار کنم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.
مرسی:rolleye:
در خرید w810 شک نکن !
سلام به دوستان. من چند تا سوال داشتم لطفا جواب بديد:
1- فرق رجيستر دستي با قانوني چيه و آيا با كد #06#* مي تونم رجيستر قانوني رو مشخص كرد؟
2- از كجا بايد بفهمم كه گوشي ساخت كجاست؟ مالزي يا چين يا ...
ضمنا به من گفتن اين گوشي 270000 تومنه. آيا اين رجيستر دستيه؟ چون قيمت 300000 تومنش هم در بازار هست.
اگر زودتر جواب بديد واقعا متشكر مي شم.
ضمنا فقط " سوني اريكسون " ( البته W810i )
با تشكر
من کل این تاپیکو خوندم . پنجاه شصت بار در باره فرق رجيستر دستي با قانوني و این جور چیزا صحبت شده تو رو خدا دیگه تکرار نکنید برید صفحه های قبلی رو بخونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسعود جون واقعا لطف کردی اگه اون جریانم بپرسی خیلی ممنون میشم
دوستان عزیز میخواستم بپرسم برای اولین برای استفاده ازw810 گوشی رو ه چه مدت باید شارژ کرد و سوئال دوم
اینکه گوشی موقع شارژ خاموش باشه بهتره یا روشن
اگه میشه در این مورد بیشتر توضیح بده!و آیا برای W810 هم عملیه؟نقل قول:
در ضمن من میخوام یه W810 بخرم و نمی خوام پول زیادی واسه گارانتی بدم.نمیشه گوشی رجیستر قانونی باشه ولی قیمتش پایین باشه ؟(یعنی با گارانتی های دیگه) اگه میشه قیمتش چنده؟
با سلام
دوستان من یک 810 خریدم ولی هرکاری می کنم با برنامه MyPhoneExplorer نمی تونه ارتباط برقرار کنه ودر حین شناختن پیغام های زیر را میدهد . ( گوشی منو ویندوز میشناسه و می تونم فایل رد و بدل کنم ) ( در ضمن گارانتی سیتادل هم هست ) پیغامهای زیر رو میده .
1- ویندوز را دوباره ریست کنید .
2- باتری را برای مدت 2 دقیقه خارج کنید .
3- اگر از بلوتوس استفاده می کنید چک کن .
در ضمن من اخرین ورژن را دارم 1.5.8
مشکل از کجاست .... ؟
سلام دوستان
اگه کسی یه w810 کارکرده ی خوب سراغ داره
یه ندا بده
ممنون می شم
راستی چطور میشه قسمت های مهم گوشی رو چک کرد
که ایرادی نداشته باشن
آقا شمارو به خدا کم ریجستر دستی و قانونی و... کنید
همین که گوشیتون کار میکنه کافیه
برای تست گوشی سونینقل قول:
برای این کار
راست * چپ چپ * چپ * را میزنیم و service tests را انتخاب می کنیم
و کل گوشی را تست میکنیم:cool:
شما کمی صفحه های قبلو می خوندی به جواب می رسیدی:نقل قول:
خیلی ها میگن 2 الی 2/5 ساعت کافیه اما من پیشنهاد میکنم برای بار اول حدود 10-12 ساعت به شارز باشه...طبیعیه اگه خاموش باشه بهتره
بازم به کسانی که می خوان w810 بخرن میگم که باتری های اصلی سونی اریکسون اینه : made in chna finished in china . حرف من رو قبول ندارید یه سری به سایت خودش بزنید :
کلید F2 رو بزن،بعد search رو انتخاب کن.گوشیت رو میشناسه،اگه قبلا این کارو کردی و بازم نمیشناسه،com port ها رو (تو همون صفحه قسمت بالا)یکی یکی انتخاب کن و ok کن و F1 رو بزن،حتما یکیشون جواب میده.امید وارم کمکت کرده باشم.نقل قول:
سلام
چه جوری دوربین رو تنظیم کنم که موقع عکس گرفتن فلاش بزنه!
سپاس