ربطی ندارهنقل قول:
مورد داشتیم سرعت دی ال 10 kb/s بوده ولی پینگش 40 ms بوده
Printable View
ربطی ندارهنقل قول:
مورد داشتیم سرعت دی ال 10 kb/s بوده ولی پینگش 40 ms بوده
من الان این مشکلمو چطوری حل کنم !؟نقل قول:
باید با پشتیبانی تماس بگیرم یا اینکه کلا isp عوض کنم !؟
اول در تاپیک isp خودتون مطرح کن.مشکلات خط ربطی به تاپیک فیفا ندارهنقل قول:
---------------------------------------
پارسال کرک در تاریخ 10 اکتبر منتشر شد.یعنی حدود 12 روز دیگه :n03:
صبر ایوب میخواد...............
پينگ 1700 :n02:نقل قول:
پينگ از كدوم سرور گرفتي ؟
به پينگ كه خيلي ربط داره.بايد زير 200 باشه كه راحت بازي كني !
من زماني كه فيفا آنلاين بازي ميكردم پينگ بالاي 200 تقريبا 0.3 ثانيه تاخير داشت ولي ميشد بازي كرد.
(تو بازي هاي گروهي لگ و تاخير داشت شـــديــد !)
ولي پينگ هاي زير 200 كه معمولا آخر شبا بدست ميومد ، خوب بود حال ميداد.
در ضمن سرعت 32 هم خيلي كمه. ديگه حداقل 50 بايد باشه.
بجز انلاین نمیشه جور دیگه این خوشحالی ها رو باز کرد؟
پینگ باید از چه فاصله ای 200 باشه؟نقل قول:
امریکا؟ انگلیس؟ تهران؟:دی
از 4.2.2.4 بگیر که کمترین فاصله رو داره و پینگ بهینه رو یه جورایی نشون میده ولی 8.8.8.8 که مال گوگله رو هم میتونی بگیری .نقل قول:
تا پارسال نت مخابرات اینقدر خوب بود که من با 512 نامحدود تا 200 پینگم بود با اروپا
برای پینگ برید تو speedtest.net
اونجا از هر سروری که بخوایید تو کل دنیا می تونید پینگ بگیرید.
آخ جون با سرعت 380 کیلوبایت در ثانیه از سایت پی سی دانلود داره دانلود میشه (^_^) :
فقط امیدوارم نسخه به درد بخور و بدون ایرادی باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا فیفا بازی نمیکردم fifa14 رو گرفتم نصب کردم رفتم تمریناتش این صحنه رو دیدم اصلا جذب بازی شدم کینگ لئو با سحر و جادو پای خودش رو در توپ فرو برده و هیچکس نمیتونه توپ رو ازش بگیره واقعا عالی هست :n09:
بازی اومده که واسه ایکس باکس...تو فروشگاه همینجا میفروشن تو سایت...چرا میگین پس کی میاد؟
سلام دوستان. FIFA14 واسه Xbox گرفتم از این شرکتی های به اصطلاح اوریجینال هست.(ازین شرکت های ایرانی)
میخوام وصل شم لایو و آخرین نقل و انتقال ها رو آپدیت کنم.
حالا اگه با این نوع بازی وصل شم بن نمیکنه ؟
سلام میشه بگید آیا این کرک فیفا اومده یا تبلیغ الکیه من نمیدونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش سهیل کرک بزای واسه pc نیومدهنقل قول:
فیک هست عزیز. از این لینک ها نزار الکی ترافیکمون حروم میشه و بیشتر اعصابمون خورد میشه. من همینجوری میدونستم فیک هست دانلود کردم 4-5 تا از فایل های توی zip مال 2012 هست!:n06:نقل قول:
با وجود فیک بودن کلی هم میخواد کاربر رو سر کار بزاره سر بدست اوردن پسورد rar. عجب رویی دارن:n08:احتمالا کرک fifa 13 باشه.
هيچي ديگه.دلو زديم به دريا و آپديت كرديم.يه آپديت 4 MB رو نيم ساعت طول داد. :|نقل قول:
آپديت 16537 گفته بعضي از كشور ها رو از خريد پوينت بن كرده . خدا كنه تـحريم هاي مايكرو هم ورداشته بشه مثه آدم بازي كنيم.
من از كجا بازيو ميتونم واسه ايضكس باكس اصل بخرم با سي دي كي؟
Sent from my iPad 2
ولي با اينحال واسه باوي كه تو خوشي ها غم ها اعياد تفريح همدممونه ارزش داره ادم اصل بخره
Sent from my iPad 2
نقل قول:
ایکس باکس که بدون سی دی کی میشه بازی کرد انلاین
آقا یه سوال دارم
چرا من وقتی فیسهای فیفا 13ر و نصب میکنم بازی ارور دیتابیس میده و کریر مود هم حذف میشه؟
آپشن نهایی هست برا فیفا13 /من دان کرده بودم روش 3 ساعت درست کار کردم نشد
نمیشه عزیز.هر FIFA اوریجینال یک CD Key مخصوص داره که باید باشه تا بازی کنی.نقل قول:
....................
نسخه unlock شده که اومده ؟ مگه همین نسخه کامل نیست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز برای xbox و ps4 نیازی به cdkey نیستea آنلاین پس هاشو برداشته از نسخه های کنسولی فقط pc هست که باید cdkey خریداری بشه واسه آنلاین زدنشنقل قول:
درسته کامله ... ولی وقتی کرک نداشته باشین قابل اجرا نیست .نقل قول:
دوستان بقران بنده مطالب شما رو درمورد انلاین بازی کردن با ایکس باکس خوندم خدایش گیجم الان
بنده نسخه برنر مکس فیفا 14 رو بخرم میتونم انلاین بازی کنم؟
باید اروجینالش رو بخرم؟
در کل چیکار کنم
با سپاس
ای بابا این بازی هم نمیرسه یعنی اخه چرا فیفا انقدر کرکش دیر میاد میگن تغییر چندانی با 13 نکرده پس باید اسون باشه دیگه
روی PS3 الان چند دست بازی کردم .
واقعا عالی شده ،
پاسکاری و انیمیشن و هوش مصنوعی یاران خودی و حریف واقعا پیشرفت کرده ...
در ضمن هر چیزی تو دمو دیدید بریزید دور! بازی واقعا متحول شده...:n25:
انیمیشن تعویض هم میشه اسکیپ کرد:n19:
آقا من توی نت خوندم که فیفا 14 فوتبال زنان داره ، نیمکت ذخیره ها واکنش و عکس العمل نشون میدن و تماشاگر نما هم داره . اگه خواستید اسم سایتو براتون بذارم..
اونایی که بازیو دارن تائید میکنن ؟
اگه این طور باشه خیلی خوبه :n20:
:دی کجا خوندی بذار لینکشو .نقل قول:
میخوای کجا خونده باشه؟ fifplay دیگه.نقل قول:
جای دیگه هم خونده باشه، منبعش fifplay هست.
توی این سایت
جواب ندادید . اینارو داره ؟
پاک شد
آقا اسکوربورد چمپیونز لیگ چطوری میشه گذاشت؟
عجب منبعی!نقل قول:
یکم مطالبش رو با هم مرور کنیم:
28 مهر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
پست به روز شد
28 مهر ماه امسال pes 2014 منتشر میشود
شکل و شمایل نسل جدید رو هم در همین خط دیدیم!نقل قول:
jon murphy این بازی رو نصل جدید pes دونسته
عجب،گیم پلی pes مشکلش نبوده .......پسنقل قول:
با این موتور جدید،بازی pes که مشکلش جزئیاتشه برطرف میشه
.
.
دیگه باقیش رو نخوندم :n02:
دوستان کسی نسخه pc رو امتحان کرده؟
اینکه گفته میشد نسخه pc یک سرو گردن ازنسخه کنسولی پایین تر خواهد بود درسته؟
دوسته عزیز ممنون بابت جواب . زحمت کشیدید . اگه بری پائین سایتش نوشته های مربوط به فیفا رو میبینی .نقل قول:
این مسائل عادیه
همه ی سایتا از ویژگی های فیفا 14 نوشتن و امکانت جدیدش ولی اینجا هیچکس خبر نداره حتی اونایی که بازی اوجینالو دارن :38:
تنها چیزی که خوندیم اینه که گیم پلی بهتر شده !!!!!!:44:
mohammad87 در جواب نوشتن که پی اس 28 مهر میاد !!! :n08:
دعوا برا چیه؟نقل قول:
میگم که، منبع اصلی fifplay هست و اینا مثلا 10 ایده برترن.
یکی از بچه ها قبلا تو همین تاپیک گذاشته بودشون. بگردید پیدا میکنید.
اینایی که نوشتین یعنی چی؟ مگه فیفا 14 نیومده که میگین 28 مهر میاد؟ پس اینی که من الان دارم بازی میکنم چیه؟ این چیزایی که میگین هم توش نیست. تنها تفاوتش که من تا الان حس کردم با نسخه قبلی یکی تو منو هاشه یکی هم تو گیم پلی بازی.
دوست عزیز شوت ها چی طبیعی تر شده؟مثلا شوت پشت محوطه جوری شده که نیازی نباشه قدرت شون رو بالا تر برد؟
جو حاکم به بازی چی؟به خصوص در بازی های مهم که باز نسخه قبل نسبت به 12 پیشرفت داشت
یا اینکه مثلا منطقه بازی رو جوری میشه عوض کرد که سریع بشه اینکارو انجام داد و جوری که طبیعی بنظر برسه اخه تو نسخه قبل یکم مشکل داشت مثلا یه بازیکن یه گوشه خالی بود برای پاس بلند بهش مشکل وجود داشت
متاسفانه هنوز کرک نیومده و بی صبرانه منتظر بازی هستم.
سلام بچه ها فقط یه سوال داشتم از اونایی که نسخه اصلی رو بازی کردن...دوربین بازی نزدیک اومده یا مثل دمو همون دور هستش من تو دمو هر چی زوم کردم باز هم دور بود