سلام
ببخشید
بلیط قیمتش چنده؟
Printable View
سلام
ببخشید
بلیط قیمتش چنده؟
از گزارشِت ممنون اما دیگه در این تاپیک برا شکست تیمهای شهر ما ابراز خوشحالی نکن.نقل قول:
سلامنقل قول:
هنوز مشخص نیست..........
نقل قول:
با اینکه از فوتبال خوشم نمیاد ولی تایید میشه (هر چی باشه بالاخره همشهریمونه :46: )
هنوز که چیزی اعلام نکردننقل قول:
اما فکر کنم یه چیزی بین 10,000تا 20,000 تومن باشِد.
ولی ارزشش را داره.
باید برا یه بارم که شده اجرای زنده ی سلطان اواز ایران را تجربه کرد.
خب حالا که افتخار دادن اومدن اینجا نباید از دستش داد.
شرمندهنقل قول:
شما حق داری
من منظورم رو بد رسوندم
اصلا قصدم ابراز خوشحالی برای نتیجه نبود
خواستم یه گزارش کلی بدم
اما بد منظورم رو گفتم
بازم خیلی خیلی شرمنده:10::11::40:
بی خیال رِفیق:40:نقل قول:
سلام رفیقنقل قول:
ممنون از راهنماییت
قربون مرامت
سلامنقل قول:
واقعا اگر اینقدر باشه عالیه
من فکر می کردم باید بالای 50 هزار تومن باشه
نقل قول:
فکر کنم اون قیمت بازار سیاهش باشه..........:46:
بله .نقل قول:
زمین سند داره.
توی طرح فضای سبزه ولی شهرداری صحبت کردم برای فروشش گفت مشکلی نداره و برای دفتر خانه اگه نامه ای لازم بود شهرداری نامه را میده
سلام دوست عزيز اين كه گفتين تك ديسك هست يا 3 ديسك اگه تك ديسكه كه هيچ. قيمت سه ديسكشو از همين مدل رو بگو. و اينكه با اين پول كه من دارم تك ديسك سامسونگ بهترينش چي هست براي خريد؟نقل قول:
سلام بچها من يه سايت پيدا كردم dvd ميفروشه اين سايتشه ببينيد اگه مناسبه از اين سايت خريد كنيم چون قيمت هاش نسبت به سايت هاي ديگه كمتره. حتما خبر كنيد اگه خوبه خريد كنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
یه چیزایی شنیدم راجع به اینکه استاد شجریان 30 ام مهر و 1 و 3 و 4 آبان توی دانشگاه خوراسگان کنسرت داره
میخواستم بدونم درسته؟ از کجا بلیط باید بگیریم؟
خوب توب طرح فضای سبز باشه که فاییده نداره , پس فردا شهرداری میاد میگیره فضای سبزش میکنهنقل قول:
نقل قول:
درستیش که درسته.
شما باید از طریق سایت زیر ثبت نام کنید وبعد امروز از ساعت 10 رزرو بلیط را انجام بدین.
کد:http://www.shajarianconcert.com/
سلام
چرا روی این پوسترهایی که کنسرت استاد را تبلیغ کردند
محل های فروش بلیط را ننوشتند.
اين مصلاى اصفهان دقيقا كجاست؟!
◙
نقل قول:
سلام
بعد از چهار راه داریوش(همون شیخ صدوق)
یک چهار راهی هست...می شه گفت چهار راه البته
که یک سرش می خوره به خیاباون لوکزامبورگ و یکیش هم خیابان مصلی
این مصلی امام خمینی هم تو همین خیاباون هست
بعد از پیش دانشگاهی دخترانه راضیه
یه جور دیگه بخواهیم بگیممی شه بعد از سیلو...
یه جور دیگه هم می شه
خیابون میر..خیابون مصلی(همونجایی که مغازه)
ایمدوارم گیجتون نکرده باشم
همین حالا بلیط را رزرو کردم:
بلیطها به قیمتهای : 10,000_15,000_20,000_25,000
برای پرداخت بهای بلیط ها حداکثر تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه 25 مهر 1386 فرصت دارید تا با در دست داشتن کد شناسه *********** به یکی از شعب بانک ملت مراجعه نموده و مبلغ کل بلیط های خود را به حساب جاری الکترونیک ملت (جام) به نام مژگان شجریان و به شماره حساب 189704676 (قابل پرداخت در سراسر کشور) واریز نمایید. از پرداخت مبالغ مربوط به چند کد شناسه در یک فیش اکیدا خودداری نمایید. با توجه به اینکه واریز مبلغ به طور هوشمند و با نرم افزار کامپیوتری کنترل می گردد، هر فیش بانکی باید متعلق به یک کد شناسه باشد.
در صورتیکه در زمان مقرر نسبت به واریز مبلغ اقدام ننمایید یا در واریز مبلغ هرگونه اشتباهی (به طور مثال اشتباه در نوشتن کد شناسه، شماره حساب، اختلاف مبلغ واریزی و مبلغ اعلام شده) رخ دهد، رزرو بلیط باطل خواهد شد.
بعد از واریز مبلغ به حساب بانکی،صحت واریز حداکثر تا 24 ساعت بعد از واریز از طریق نامه الکترونیکی یا پیام کوتاه به شما اطلاع داده خواهد شد. همچنین می توانید با مراجعه به همین سایت و وارد کردن پست الکترونیک و رمز عبور وضعیت بلیطهای خود را مشاهده نمایید.
زمان و مکان توزیع بلیط متعاقبا از طریق همین سایت و سایت شرکت دل آواز به آدرساعلام خواهد شد.کد:www.delawaz.ir
در صورت عدم مراجعه به موقع در محل توزیع بلیط، بلیط های شما باطل شده و مبلغ آن نیز مسترد نمی گردد.
برای تحویل بلیط همراه داشتن اصل کارت شناسایی معتبر (متعلق به فرد ثبت نام شده) ،اصل فیش بانکی پرداخت وجه و کد بلیط ضروری است.
بله توی دانشگاه خوراسگان است........(دانشگاه ما :31: ) توی سالن فردوسی (سالن امتحانات) که من نمیدونم استاد چطوری قبول کردند بیایند اونجا کنسرت بدهند (چون سالن خوبی نیست.البته شاید واسه کنسرت یکم تر و تمیزش کنند ولی در کل .......:41: )نقل قول:
نقل قول:
لوکزامبورگ دیگه کجاست ؟
نکنه منظورت فرایبورگه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمایلی به شدت خندهنقل قول:
اسمایلی غش غش خنده
اسمایلی گریه از شدت خنده
ایول عجب سوتی دادم ها
سالن امتحانات !!!!!!! :18::13::41::18: اونجا چه جوری قراره کنسرت برگزار بشه ؟؟؟:41:نقل قول:
آقا شما هم دانشگاه خوراسگان هستید !!! چه رشته ای می خونید ؟:10:
نقل قول:
نمیدونم والا.........
بله من خوراسگان هستم.......کامپولوتر:27: میخونم......
راستی می دونستی قراره به بچه های دانشگاه بلیط نیم بها بدن
سلامنقل قول:
آیا بلیط به نام شخص (دانشجو) ثبت میشه ؟
آخه من دخترخالم اونجا دانشجوعه میخواستم ببینم اگه میشه یه چندتا بلیطی برای من (نیم بها :31:) بگیره
راستش خودمم نمی دونم ... دیروز یه چندتا از بچه ها می گفتن یه تعدادی بلیط قراره بین دانشچوها به صورت نیم بها پخش بشه :46::31:نقل قول:
البته من در کل پیشنهاد می کنم مفتی هم بود کسی نیاد چون با اون سالن فکر نکنم چیزه جالبی از آب در بیاد:13:
شما شاید از استاد شناخت نداشته باشید یا کلا به موسیقی سنتی علاقه ....نقل قول:
ولی استاد اگر وسط کویر هم کنسرت بدند عده ی زیادی براش سر و دست میشکونند.
سلام
من تازه عضو اين مجمع شدو خيلي خوشحال شدم. من اين چيزي كه شما ميگيد رو قبل از اين ها در دانشگاه صنعتي اصفعان ديدم تمام بچه كارمندا الان در اين دانشگاه كار ميكنند و به يه طريقي خودشونو چپوندن به طوري
پاچه خوارنه و ملتمسانه اميد وارم خدا ريشه ظلم رو بكنه شايان ذكر است بنده نيز در مجاورت دانشگاه صنعتي اصفهان سكني گزيدم.
قربونه شكل ماهه همتون يرم كه ميبينمتون تازه:40::11:
واي من يه چيزي بگم من يه چندروزه دلم خفن حوس بريوني كرده :46::46::46:
لطف كنيد واسم بفرستيد تهران:27::27::27:
به به راه كوير جونم شما ويزاي اصفهان داشتي عزيز؟نقل قول:
نقل قول:
میگم شدم عینه کیگ وب می خوام مهر تاییدیه بزنم رو پستت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دل منم بریونی می خواد
جای ما هم بخورید ولی یادمون کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مافاميلامون اصفهان ، دعوتنامه واسمون ميفرستن مشكل نداريم :27::27::46:نقل قول:
چي چي به جاي مابخوريد من دارم سفارش ميكنم بفرستن تهران :27::27::27::27:خودمون بخوريمنقل قول:
ممنون!نقل قول:
به شما بايد بگن «كتاب اول» اصفهان! :happy:
◙
سلام دوستان.آقا این جریان فیلم ها به کجا رسید؟من خیلی نیاز دارم :d
سلام بچها
من هم منتظر فيلم هستم پس چي شد چند روزي ميشه كه كسي پيداش نيست.
سلام به همشهريان گل
يكي بگه جريان فيلمها چيه ما هم بدونيم ... روشن بشيم